-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μάρκο,ΔΕΝ στριγκλίζουν όλα τα λάστιχα στό 'τσαρούχωμα'.
Κάποια,απλά....ακούγονται.Καλά, εσύ δεν παίρνεις από λόγια!!!! Επιφυλάσσομαι για κοτόπουλο την Κυριακή το βράδυ...
Είναι ισχυρό επιχείρημα...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
δύο φορές μέχρι σήμερα,σώθηκα επειδή ξαναξεκίνησα (τήν μία φορά) καί επειδή έκανα ελιγμό (τήν άλλη) από τό να με πάρει παραμάζωμα ο ''από πίσω',καί αυτό επειδή άκουσα τα λάστιχά του..........
ΔΕΝ στριγκλίζουν όλα τα λάστιχα στό 'τσαρούχωμα'.
Μπερδεύτηκα! Δηλαδη το συμπερασμα ποιο ειναι τελικα; Ειναι η οχι (κατα τη γνωμη σου) 'λογικο' να οδηγουμε αυτοκινητο με τα παραθυρα κλειστα;;....
Προσωπικα παντως το στριγγλισμα των ελαστικων κατα το φρεναρισμα το ακουω και με κλειστα παραθυρα (εκτος οταν ειμαι στη θωρακισμενη λιμουζινα μου που εχει και ηχομονωση αλλα τοτε λιγο με νοιαζει να σκασει ο αλλος επανω μου! ).....
Ασε που θα σου πει ο αλλος 'ΟΚ, τα αφηνω λιιιγο ανοιχτα, ωστε ουτε ψυξη να χανω (ο θερμος αερας ανεβαινει, ο ψυχρος μενει κατω!) αλλα και ακουω τι γινεται εξω - βαβουρα, κινητηρες, κορνες, σφυριγματα, λαστιχα κλπ...
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
εκτος οταν ειμαι στη **θωρακισμενη λιμουζινα μου **Προτάσεις γάμου δέχεσαι;;;;
Υπογραφή: Γνωστός για τα αλτρουϊστικά και ανιδιοτελή κίνητρά του φορουμίτης που φέρνει στον Harry Poter...
-
Ποιοί είναι οι 6 ήρωες που δεν θα ήθελαν Α/C στο αυτοκίνητό τους σήμερα το μεσημέρι?
Εγώ πάντως μουντζώνομαι σε τακτική βάση τα τελευταία καλοκαίρια,γιατί υπήρξα ήρωας στα νιάτα μου,και τώρα υποφέρω σφόδρα
-
Καλώς τό κορίτσι.
πού μπερδεύτηκες βρε Μισέλ;
Τό δικό μου αυτοκίνητο,μέ τα δικά μου λάστιχα,ΔΕΝ στριγγλίζουν στό 'τσαρούχωμα',ούτε μέ σαράντα βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία.
Απλά ακούγονται.
Στό φορτηγάκι μου πάλι,στριγγλίζουν καί μέ 'μείον δέκα'
Τό συμπέρασμα πού βγάζω (είναι προσωπικό καί μόνο) είναι ότι,μέ ανοιχτό παράθυρο,επικοινωνείς καλύτερα με τό περιβάλλον που κινείσαι,λόγω τού ότι,θα ακούσεις ήχους πού μέ κλειστό παράθυρο ΔΕΝ θα μπορέσεις.επίσεις,αυτός πού έχει ανοιχτό τό 'αρκούδι',δέν κρατάει υποχρεωτικά κλειστά τα παράθυρα του αυτοκινήτου του;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
εκτος οταν ειμαι στη **θωρακισμενη λιμουζινα μου **
Προτάσεις γάμου δέχεσαι;;;;
Υπογραφή: Γνωστός για τα αλτρουϊστικά και ανιδιοτελή κίνητρά του φορουμίτης που φέρνει στον Harry Poter...
-
Ο ένας ήρωας είμαι εγω!!!! A/C ούτε με 40 βαθμούς!!!
Μόνο αν έχω επιβάτες ανάβει το αρκουδίσιον!!!!!@Michelle: Τα λάστιχα μπορούν να 'στριγγλίζουν' ή να κάνουν ένα χαρακτηριστικό θόρυβο έντονης τριβής με την άσφαλτο χωρίς όμως το στρίγγλισμα!Αυτό λέει ο Αντρέας!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο ένας ήρωας είμαι εγω!!!! A/C ούτε με 40 βαθμούς!!!
Μόνο αν έχω επιβάτες ανάβει το αρκουδίσιον!!!!!Eισαι γνωστός μαζοχιστής,δεν πιάνεσαι!
Άκου εκεί,γέρος άνθρωπος χωρίς A/C?
από άλλο θέμα η μπηχτή,αλλά ταιριάζει και στην περίστασή μας... [/u]
-
Σκληραγωγούμε γιατρέ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό δικό μου αυτοκίνητο,μέ τα δικά μου λάστιχα,ΔΕΝ στριγγλίζουν στό 'τσαρούχωμα',ούτε μέ σαράντα βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία. Απλά ακούγονται.
Στό φορτηγάκι μου πάλι,στριγγλίζουν καί μέ 'μείον δέκα'Τό συμπέρασμα πού βγάζω (είναι προσωπικό καί μόνο) είναι ότι,μέ ανοιχτό παράθυρο,επικοινωνείς καλύτερα με τό περιβάλλον που κινείσαι,λόγω τού ότι,θα ακούσεις ήχους πού μέ κλειστό παράθυρο ΔΕΝ θα μπορέσεις.
Καμια αντιρρηση, Αντρεα. Αλλα αυτο απεχει πολυ απο το να πουμε οτι 'το σωστο και το ασφαλες ειναι να οδηγουμε ολοι με ανοιχτα παραθυρα', οπως φαινεται να υποννοεις στο πρωτο σου post επι του θεματος (εκτος κι αν σε παρεξηγησαμε κι εγω κι ο Μαρκος).
επίσεις,αυτός πού έχει ανοιχτό τό 'αρκούδι',δέν κρατάει υποχρεωτικά κλειστά τα παράθυρα του αυτοκινήτου του;
Οχι. Λιγο ανοιχτα μπορεις να τα εχεις χωρις να 'κουραζεις' τον κομπρεσορα του Α/C, μια και χανεται ελαχιστη ψυξη (εκτος κι αν το εχεις βαλει παραλληλα να παιρνει αερα απ'εξω και να τον κρυωνει, οποτε το A/C σου δουλευει ουτως η αλλως υπερωριες!). Αυτο αν ντε και καλα θες να ακους καλυτερα τι γινεται εξω, μη στη 'φορεσει' κανενας απο το πουθενα.... Παντως τουλαχιστον σε ταξιδι με υψηλες μ.ω.τ. το θεωρω απλα ανοητο.
-
]
Τό συμπέρασμα πού βγάζω (είναι προσωπικό καί μόνο) είναι ότι,μέ ανοιχτό παράθυρο,επικοινωνείς καλύτερα με τό περιβάλλον που κινείσαι,λόγω τού ότι,θα ακούσεις ήχους πού μέ κλειστό παράθυρο ΔΕΝ θα μπορέσεις.Καμια αντιρρηση, Αντρεα. Αλλα αυτο απεχει πολυ απο το να πουμε οτι 'το σωστο και το ασφαλες ειναι να οδηγουμε ολοι με ανοιχτα παραθυρα', οπως φαινεται να υποννοεις στο πρωτο σου post επι του θεματος (εκτος κι αν σε παρεξηγησαμε κι εγω κι ο Μαρκος).
Δέν λέω τήν άποψή μου ρε Μισέλ,γιά να κάνω κάποιον να τήν ασπαστεί.
Προσωπική εκτίμηση (όπως τόνισα νωρίτερα) καί μόνο.Αυτο αν ντε και καλα θες να ακους καλυτερα τι γινεται εξω, μη στη 'φορεσει' κανενας απο το πουθενα.... Παντως τουλαχιστον σε ταξιδι με υψηλες μ.ω.τ. το θεωρω απλα ανοητο.
Η δεύτερη περίπτωση πού ανέφερα νωρίτερα (πού σώθηκα κάνοντας ελιγμό) συνέβει κατά τήν επιστροφή μου από τό προπέρσυνο Ράλλυ Ακρόπολις (ταξίδι στήν εθνική οδό),όταν,λόγω έργων,προκλήθηκε μποτιλιάρισμα,τό οποίο,όλοι μας τό αντιληφθήκαμε τήν τελευταία στιγμή.
Οταν ο 'από πίσω' έπεσε στά φρένα,εγώ τήν 'έκανα' αριστερά καί γλύτωσα. -
και γω στο airbus μου θα θελα ανοιχτα παραθυρα στην απογειωση...
-
Με κλειστά παράθυρα ακούς καλύτερα τον κινητήρα σου και τα λοιπά μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. Οποισδήποτε ήχος μπορεί να έχει να κάνει με μηχανική βλάβη ακούγεται καλύτερα χωρίς το βουητό του αέρα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
@Michelle: Τα λάστιχα μπορούν να 'στριγγλίζουν' ή να κάνουν ένα χαρακτηριστικό θόρυβο έντονης τριβής με την άσφαλτο χωρίς όμως το στρίγγλισμα!Αυτό λέει ο Αντρέας!
Καμια αντιρρηση Νικο μου, μερικες φορες στριγγλιζουν και μερικες οχι, αλλες φορες τα ακους και αλλες οχι - και φυσικα περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να τα ακουσεις με ανοιχτα παραθυρα!
Το θεμα για εμενα ειναι το συμπερασμα που βγαινει απο αυτη τη λογικη, με την *πιθανοτητα να ακουσουμε καποια φορα καποιον που παει να μας τη 'φορεσει' και να τον αποφυγουμε τελευταια στιγμη *να αποτελει ικανο λογο να μη βαζουμε A/C και να οδηγουμε με τα παραθυρα ανοικτα!
Κατα τ'αλλα, κι εγω προτιμω να το βαζω μονον οταν ειναι απολυτως απαραιτητο. Οχι ομως και γιατι αισθανομαι οτι με κλειστα παραθυρα ειμαι ...αποκομμενη... απο το περιβαλλον και άρα μπορει να την 'πατησω' (ή να με πατησουν!)
Πρωσωπικη μου αποψη, βεβαια, και σαφως ειναι σεβαστη και η οπτικη γωνια του Ανδρεα, οσο κι αν δεν την ενστερνιζομαι.
-
Πρωσωπικη μου αποψη, βεβαια, και σαφως ειναι σεβαστη και η οπτικη γωνια του Ανδρεα, οσο κι αν δεν την ενστερνιζομαι.
Ετσι σέ θέλω!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτο αν ντε και καλα θες να ακους καλυτερα τι γινεται εξω, μη στη 'φορεσει' κανενας απο το πουθενα.... Παντως τουλαχιστον σε ταξιδι με υψηλες μ.ω.τ. το θεωρω απλα ανοητο.
Η δεύτερη περίπτωση πού ανέφερα νωρίτερα (πού σώθηκα κάνοντας ελιγμό) συνέβει κατά τήν επιστροφή μου από τό προπέρσυνο Ράλλυ Ακρόπολις (ταξίδι στήν εθνική οδό),όταν,λόγω έργων,προκλήθηκε μποτιλιάρισμα,τό οποίο,όλοι μας τό αντιληφθήκαμε τήν τελευταία στιγμή.
Οταν ο 'από πίσω' έπεσε στά φρένα,εγώ τήν 'έκανα' αριστερά καί γλύτωσα.Εντελως απο περιεργεια (μου εχει συμβει κατι αντιστοιχο), πριν κανεις τον 'ελιγμο' αριστερα για να μη σε 'φαει' ο 'απο πισω', προλαβες να βεβαιωθεις οτι εκεινη τη στιγμη δεν πηγαινε να σε προσπερασει κανενα μηχανακι, κλπ;...
-
Με ανοιχτο παραθυρο μπορει να μπουν διαφορα εντομα μεσα στην καμπινα.Μου εχει συμβει πολλες φορες με μελισσες,ακριδες κλπ.Αν δεν διαλυθουν στο πισω καθισμα(δεν βγαινει ο λεκες ευκολα ) αρχιζουν να κοβουν βολτα μπροστα στο κεφαλι σου κανοντας πολυ επικινδυνη την οδηγηση,αν εχεις και καμια αλλεργια....................
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με ανοιχτο παραθυρο μπορει να μπουν διαφορα εντομα μεσα στην καμπινα.Μου εχει συμβει πολλες φορες με μελισσες,ακριδες κλπ.Αν δεν διαλυθουν στο πισω καθισμα(δεν βγαινει ο λεκες ευκολα ) αρχιζουν να κοβουν βολτα μπροστα στο κεφαλι σου κανοντας πολυ επικινδυνη την οδηγηση,αν εχεις και καμια αλλεργια....................Δεν εχεις καθολου αδικο....
Λοιπον, εχουμε και λεμε:
- Για τον Αντρεα, και για τους υπολοιπους οπαδους της 'οδηγησης με τα αυτια' θελουμε ενα κιτ με μικροφωνα τοποθετημενα σε 1-2 σημεια στο εξωτερικο του αμαξιου, ωστε να μεταφερουν τους ηχους μεσα (αναπαραγοντας τους στα μεγαφωνα του στερεοφωνικου, με οση ενισχυση θελουμε!)
- Για τους υπολοιπους θελουμε ενα κιτ με κουνουπιερες για τα παραθυρα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol: Σκληραγωγούμε γιατρέ!!!Σκληραγωγείσαι ή ανησυχείς ότι έτσι και βάλεις A/C δεν θα παίρνει μπροστά μετά;
Πήρε από σένα και το αυτοκίνητο, δεν συμπαθεί τα ψυχρά κλίματα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο ένας ήρωας είμαι εγω!!!! A/C ούτε με 40 βαθμούς!!!ο 2ος είμαι εγώ. Ούτε έχω, ούτε θέλω. Τους λόγους τους ανέφερα πιο πάνω.
Κλιματισμός ΝΑΙ ή ΟΧΙ