-
μου λειπει μια εγχρωμη φωτοτυπια..
ολα τα φωτοτυπικα-δικα ειναι κλειστα λογω διακοπων.. -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καπαμαρού!
Εγώ ρε παιδιά, αυτό τον χαρακτήρα γιατί δεν τον πήγαινα ΠΟΤΕ μου με τίποτα;;; Μου φαινόταν εντελώς γελοίος!
Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα τις ατάκες 'Διάολε'!', 'Καταραμένε Σιτζούνε!'!
Βεβαια, όσε δεν ξέρουν με κοιτάνε περίεργα...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μου λείπει πολύ μια ποιοτική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, π.χ. Star Trek...Πριν μερικά χρόνια έβαζε Next Generation το Μακεδονία, τώρα πια τίποτα...
Ας ειναι καλά το Internet και μπορούμε να κατεβάζουμε σειρές της προκοπής!
Ας είναι καλά και τα utilities για DVD 'backup' (και η φίλη μου που αγόρασε τα series 1-7 του Star Trek: The Next Generation)!!...
-
-
μου λειπουν οι 3 μηνες διακοπες το καλοκαιρι!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μου λείπει πολύ μια ποιοτική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, π.χ. Star Trek...
Αν και είμαι λάτρης λόγω του ότι με αυτό μεγάλωσα,θα σου πώ ότι,στό θέμα τής επιστημονικής επιμέλειας,ήταν κατώτερο και απο Ελληνική ταινία τού τύπου 'Τσάντα ρόδα και κοπάνα'
-
Αυτοί...
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Αυτοί...
Ευκολο!
Married With Children The Complete Series (11 Seasons), 41.61 GB
Καλα κατεβασματα...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μου λειπει μια εγχρωμη φωτοτυπια..
ολα τα φωτοτυπικα-δικα ειναι κλειστα λογω διακοπων..Φωτοαντίγραφο, φωτοαντίγραφο!!!
-
έχω εγώ στο γραφείο...
-
Το milko πολύ πριν το milkoμπούκαλο, στην χάρτινη συσκευασία που δεν είχε το πώμα για να πίνεις από εκεί, μα την άνοιγες από τα πλάγια.
Τα πακοτινια με την πραγματική γεύση και όχι τα σημερινά με τον παραφουσκωμένο αφρό.
Οι διαφημίσεις (όλες) της τηλεόρασης το 80 – 90
Τα παντοφλάκια που τα φόραγα σαν παπούτσια με διάφορα ζωάκια.
Η μονοπολη με τα ξύλινα σπιτάκια και όχι τα κούφια πλαστικά.
Η σκυλίτσα μας η Manta που την χάσαμε από καρκίνο.
Τα περιοδικά που έδιναν δώρο δισκέτες 5.25¨.
Τον cpc6128 μου.
Το παλιό μου σπίτι, όπου στην αυλή είχαμε φυτέψει ήλιους.
Το μαύρο αμαξάκι μου με τα πετάλια.
Την παιδική χαρά της γειτονιάς μου.
Τα super markets Tresko – Πι-μι – Minion.
Συγκεκριμένα στο monion μου άρεσε ο όροφος με τα παιχνίδια και το μακρόστενο δωματιάκι με τα ζωάκια.
Τον δρόμο του σπιτιού μου που ήταν κάποτε με χώμα και όχι άσφαλτο.
Το Fiat πουλμανάκι που είχαμε, την Fulvia επίσης.
Την πρώτη επαφή με το ΑΧ-άκι μας, που μου είχε κάνει εντύπωση η κοντούλα μούρη του.
Η πρώτη φορά που είδα CD από κοντά και η ερώτηση μου: παίζει και από τις δύο μεριές;
Η τσάντα που είχα στο νηπιαγωγείο, μια μπλε καρδούλα σε σχήμα. (την έχω ακόμη)
Τα αυτοκίνητα με το καλώδιο της MisterP και τα αυτοκόλλητα που έδιναν μαζί, για επικοινωνία με το service τους.
Η μεγάλη κεραία στον Σταυρό (ήταν της ΥΕΝΕΔ) που έβλεπα τα φωτάκια της και την χάζευα τα βράδια.
Την νύχτα που όλη η περιοχή (Γέρακας – Σταυρός – Βριλήσσια) είχε βγει στο πόδι γιατί νόμιζαν ότι είχαν δει ufo, ενώ στην πραγματικότητα ήταν οι προβολής από άσκηση που είχαν στην ναυτική βάση. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μου λείπει πολύ μια ποιοτική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, π.χ. Star Trek...
Πριν μερικά χρόνια έβαζε Next Generation το Μακεδονία, τώρα πια τίποτα...
Ας ειναι καλά το Internet και μπορούμε να κατεβάζουμε σειρές της προκοπής!
Ας είναι καλά και τα utilities για DVD 'backup' (και η φίλη μου που αγόρασε τα series 1-7 του Star Trek: The Next Generation)!!...
Μήπως έγραψες λάθος;
Έχεις φίλη (δηλ. γυναίκα) που βλέπει Star Trek?
Ίσως και να ειναι η μόνη στην Ελλάδα...
Μπράβο απο μένα!
-
τελικα βρηκα φωτοτυπικαδικο ανοιχτο στους αμπελοκηπους..
τα καταφερα..τωρα μου λειπει να μου το επικυρωσουν.....
ακουστε πλακα..
μου ειπαν στο υπουργειο οτι για να μου μεταφρασουν τιτλο σπουδων (περι αυτου προκειται), θελουν επικυρωμενο αντιγραφο..
βγαζω λοιπον το γαμημενο αντιγραφο, παω στο ΚΕΠ να μου το επικυρωσουν..
και μου λεει οτι για να μου το επικυρωσουν, πρεπει να ειναι μεταφρασμενο γιατι δεν επικυρωνουν ξενους τιτλους σπουδων..
το θεμα ειναι, οτι για να το μεταφρασουν, πρεπει να τους πας επικυρωμενο αντιγραφο.. γαμω τον αντιθεο τους -
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Αυτοί...
Ευκολο!
Married With Children The Complete Series (11 Seasons), 41.61 GB
Καλα κατεβασματα...
Seeds: 13
Leechers: 353Aραγε τι ελπιδες εχει καποιος να κατεβασει αυτα 41.61G πριν την Δευτερα Παρουσία ;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μου ειπαν στο υπουργειο οτι για να μου μεταφρασουν τιτλο σπουδων (περι αυτου προκειται), θελουν επικυρωμενο αντιγραφο..
και μου λεει οτι για να μου το επικυρωσουν, πρεπει να ειναι μεταφρασμενο γιατι δεν επικυρωνουν ξενους τιτλους σπουδων..
το θεμα ειναι, οτι για να το μεταφρασουν, πρεπει να τους πας επικυρωμενο αντιγραφο.. γαμω τον αντιθεο τουςΣυγγνώμη που γελάω με τον πόνο σου, αλλά είναι απίστευτο!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
τελικα βρηκα φωτοτυπικαδικο ανοιχτο στους αμπελοκηπους..
τα καταφερα..τωρα μου λειπει να μου το επικυρωσουν.....
ακουστε πλακα..
το θεμα ειναι, οτι για να το μεταφρασουν, πρεπει να τους πας επικυρωμενο αντιγραφο.. γαμω τον αντιθεο τουςΠαρόμοιο σκηνικο όταν είχα παει να βγάλω ταυτότητα:
Πάω λοιπόν στο ΚΕΠ:
-Γεια σας, θελω ενα πιστοποιητικό γεννήσεως για να βγάλω ταυτότητα.- Ταυτότητα παρακαλώ.
Τί να πεις μετά....
- Ταυτότητα παρακαλώ.
-
το σουβλαζίδικο της γειτονιάς που έχει παει διακοπές...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
το θεμα ειναι, οτι για να το μεταφρασουν, πρεπει να τους πας επικυρωμενο αντιγραφο.. γαμω τον αντιθεο τουςΣυγγνώμη που γελάω με τον πόνο σου, αλλά είναι απίστευτο!
Σε δικηγορο νομιζω οτι μπορεις να το μεταφρασεις.Το πηγες στο υπουργειο εξωτερικων στην Αθηνάς;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το milko πολύ πριν το milkoμπούκαλο, στην χάρτινη συσκευασία που δεν είχε το πώμα για να πίνεις από εκεί, μα την άνοιγες από τα πλάγια.
Τα πακοτινια με την πραγματική γεύση και όχι τα σημερινά με τον παραφουσκωμένο αφρό.
Οι διαφημίσεις (όλες) της τηλεόρασης το 80 – 90
Τα παντοφλάκια που τα φόραγα σαν παπούτσια με διάφορα ζωάκια.
Η μονοπολη με τα ξύλινα σπιτάκια και όχι τα κούφια πλαστικά.
Η σκυλίτσα μας η Manta που την χάσαμε από καρκίνο.
Τα περιοδικά που έδιναν δώρο δισκέτες 5.25¨.
Τον cpc6128 μου.
Το παλιό μου σπίτι, όπου στην αυλή είχαμε φυτέψει ήλιους.
Το μαύρο αμαξάκι μου με τα πετάλια.
Την παιδική χαρά της γειτονιάς μου.
Τα super markets Tresko – Πι-μι – Minion.
Συγκεκριμένα στο monion μου άρεσε ο όροφος με τα παιχνίδια και το μακρόστενο δωματιάκι με τα ζωάκια.
Τον δρόμο του σπιτιού μου που ήταν κάποτε με χώμα και όχι άσφαλτο.
Το Fiat πουλμανάκι που είχαμε, την Fulvia επίσης.
Την πρώτη επαφή με το ΑΧ-άκι μας, που μου είχε κάνει εντύπωση η κοντούλα μούρη του.
Η πρώτη φορά που είδα CD από κοντά και η ερώτηση μου: παίζει και από τις δύο μεριές;
Η τσάντα που είχα στο νηπιαγωγείο, μια μπλε καρδούλα σε σχήμα. (την έχω ακόμη)
Τα αυτοκίνητα με το καλώδιο της MisterP και τα αυτοκόλλητα που έδιναν μαζί, για επικοινωνία με το service τους.
Η μεγάλη κεραία στον Σταυρό (ήταν της ΥΕΝΕΔ) που έβλεπα τα φωτάκια της και την χάζευα τα βράδια.
Την νύχτα που όλη η περιοχή (Γέρακας – Σταυρός – Βριλήσσια) είχε βγει στο πόδι γιατί νόμιζαν ότι είχαν δει ufo, ενώ στην πραγματικότητα ήταν οι προβολής από άσκηση που είχαν στην ναυτική βάση.πόσο χρονών είσαι htanso21?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το θεμα ειναι, οτι για να το μεταφρασουν, πρεπει να τους πας επικυρωμενο αντιγραφο.. γαμω τον αντιθεο τουςEίναι πολύ τραγικό αυτό που γίνεται ώρες ώρες...και εγώ στην εφορία για να βγάλω αφμ για ένα σωματείο μου ζητουσαν έδρα, ενώ για να δηλώσω έδρα μου ζητούσαν αφμ...
Τί μου λείπει περισσότερο?????????????