-
Οι φίλοι της εφηβείας.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Οι φίλοι της εφηβείας.Οι μόνοι πραγματικοι τελικά φίλοι,είναι οι πρώτοι που αποκτήσαμε στα παιδικά μας χρόνια έ;
-
Στάνταρ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΟΚ
Τα δεκαδικα μετρανε;;;για τελειες ειπαμε οχι για κομματα
Αναλόγως το μετρικό σύστημα
ακολουθουμε τα ευρωπαικα (και αυτα που επισημα χρησιμοποιει και η ψωροκωσταινα) προτυπα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οι φίλοι της εφηβείας.
Οι μόνοι πραγματικοι τελικά φίλοι,είναι οι πρώτοι που αποκτήσαμε στα παιδικά μας χρόνια έ;
Δε θα το λεγα...Από τη μία μπορέι με τους παιδικούς φίλους να έχεις ζήσει ανέμελλες στιγμές χωρίς υποχρεώσεις κλπ ΑΛΛΑ όταν μπει στο πετσί σου η έννοια της πραγματικής ζωής οι καλοί σου φίλοι (εαν τους έχεις βρει και υπάρχουν) θα είναι αυτοί με τους οποίους θα περάσεις τις πιο σημαντικές σου στιγμές.
-
Οι μεταγενέστεροι συνήθως βάζουν πιο εύκολα στο ζύγι του συμφέροντος τη φιλία. Αυτή είναι η δική μου εντύπωση.
-
ανθρωποι με ουσια...... (με οτι αυτο συνεπαγεται)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οι φίλοι της εφηβείας.
Οι μόνοι πραγματικοι τελικά φίλοι,είναι οι πρώτοι που αποκτήσαμε στα παιδικά μας χρόνια έ;
Δε θα το λεγα...Από τη μία μπορέι με τους παιδικούς φίλους να έχεις ζήσει ανέμελλες στιγμές χωρίς υποχρεώσεις κλπ ΑΛΛΑ όταν μπει στο πετσί σου η έννοια της πραγματικής ζωής οι καλοί σου φίλοι (εαν τους έχεις βρει και υπάρχουν) θα είναι αυτοί με τους οποίους θα περάσεις τις πιο σημαντικές σου στιγμές.
Οι μεταγενέστεροι συνήθως βάζουν πιο εύκολα στο ζύγι του συμφέροντος τη φιλία. Αυτή είναι η δική μου εντύπωση.
Βλέπεις ανθρώπους που παραδόθηκαν, που κυκλοφορούν λες και δεν έχουν σπίτι τους καθρέπτη...
Που είναι η τρέλα μας; Τι έγινε η μαγκιά μας;
Καλή είναι η έξοδος για φαγητό, καλό και να ξέρεις ότι έχεις γύρω σου ανθρώπους στους οποίους μπορείς να βασιστείς,
αλλά την τρέλα σου με ποιόν θα τη συζητήσεις, γμτ;
Και, ακόμα περισσότερο, παρέα με ποιόν θα την κάνεις; -
το άβαταρ του HUNTER
-
Εδώ και λίγη ώρα ο HUNTER δεν έχει άβαταρ, γκαντέμη hrdouka!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εδώ και λίγη ώρα ο HUNTER δεν έχει άβαταρ, γκαντέμη hrdouka!Μα αυτήν ακριβώς την έλλειψη επεσήμανα!
-
Α, οκ. Νόμιζα ότι σου έλλειπε η Lancia.
-
Ναι βλέπεις όταν ήμουν 5 ο μπαμπάς πούλησε την 037 για να αγοράσει ένα Peugeot 305
-
Μια Brera...
-
Ο χειμώνας!
Οχι άλλη ζέστη...
-
Eκείνο το ' Μάνα κατεβαίνω να παίξω' και η επιστροφή με γόνατα κόκκινα και μούτρα μαύρα.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ναι βλέπεις όταν ήμουν 5 ο μπαμπάς πούλησε την 037 για να αγοράσει ένα Peugeot 305Δεν είναι ανάγκη να σου λείπει κάτι που είχες και το 'χασες, όπως βλέπεις κι από κάτω σου.
Eκείνο το ' Μάνα κατεβαίνω να παίξω' και η επιστροφή με γόνατα κόκκινα και μούτρα μαύρα.
Εντάξει, αυτό μπορεί να αντικατασταθεί - πχ με το 'Μάνα πάω μια βόλτα' κι επιστροφή με τα λάστιχα κομμάτια, το πρόσωπο κόκκινο και μια γλυκιά κουραση σε όλα τα μέλη....
-
γυναικα
-
O Clooney
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
γυναικαΔεν δείχνεις αρκετά συχνά φαίνεται τα εργαλεία σου
O Clooney
Προσπαθείς να μας πεις κατι με τρόπο Δημήτρη;
Α, και σταματα να ενοχλείς τον skye!
Τί μου λείπει περισσότερο?????????????