-
Πράγματι φρικιαστικό, είχε συμβεί σε κάποιον επαγγελματία οδηγό (νταλίκας) που μου το διηγήθηκε . Έβαλε μπρος εν αγνοία του και το διαμέλισε, ακούγοντας το επιθανάτιο νιαααρρρ...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Πράγματι φρικιαστικό, είχε συμβεί σε κάποιον επαγγελματία οδηγό (νταλίκας) που μου το διηγήθηκε . Έβαλε μπρος εν αγνοία του και το διαμέλισε, ακούγοντας το επιθανάτιο νιαααρρρ...Γείτονάς μου,πρίν αρκετά χρόνια,μέ ένα φορτηγάκι Νισσάν,μόλις έβαλε μπρός τόν κινητήρα,ο ιμάντας έπιασε τό γατί καί τό έκανε κιμά.
-
Στην πυλωτη καθε χρονο γινεται αυτη η δουλεια , φετος παλι πατησα ενα γατί.
Μπαινουν στον κινητηρα και οταν βαζουμε εμπρος κατεβαινουν και κρυβονται πισω απο τους τροχους.....
Για να σταματησει αυτο το χαλι εβαλα ενα μπολακι με χλωρινη κατω απο το αμαξι ωστε να μυριζει και να μην φωλιαζουν εκει.
Προσχη ειδικα το χειμωνα σε πολλα αμαξια μπαινουν μεσα στο καπο γατες μεγαλες , και συνηθως δεν τις παιρνεις χαμπαρι, ψαξτε για τριχες πανω στον κινητηρα.....
-
και η νέα σοδειά από γατάκια είναι εδώ, το νου σας... είναι παντού
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Οταν λετε 'μεσα στον κινητηρα' τι ακριβως εννοειτε??εννοουν μεσα στον κινητηρα!
μαζι με τα μπιστονια του 1.6 με την βενζινη και τα ελατηρια κ.τ.λ.. -
Ti mou thimises tora!!!
Prin apo kana 10aria xronia, otan eixa protoethei sto New Jersey, enas theios mou eixe ena palio Lincoln to opoio to ebaze mprosta 2-3 fores thn ebdomada. Mia krya xeimoniatikh mera phge na balei mpros thn mhxanh kai akouse samata kai skouzmata. Anoigei to kapo kai blepei 3-4 neogenhta gatakia ta opoia eixan piastei sto louri...kai to ena malista eskouze gia kana 3-4 lepto mexri na xepsixisei ase emeis tora mas epiase to klama kai eixan er8ei kai oi 2 exaderfes mou kai ta eixan paixei. To ena kefalaki 8hmamai eixe kolhsei sto kapo. Ase pou meta apo xilia zvria o 8eios mou eskase 30$ gia na paei to autokinhto se sta8mou ka8arismou forthgvn gia na tou ka8arisoun thn mhxanh me atmo apo ta splinantera.
Ti ftaigane ta kakomyra pou ta genhse h mana tous ekei mesa,,,,
-
Τελικά το γατάκι της ιστορίας τι έγινε?
-
λογικα εγινε ψητο
-
Ευτυχώς μέχρι τώρα, ούτε έχω πατήσει, ούτε ψήσει γατί αν συνέβαινε σε μένα αυτό δεν ξέρω αν και πως θα το ξεπερνούσα!
Μια φορά θυμάμαι, είχε μπεί ενα γατάκι στο άλτο της μάνας μου, μεταξύ ταμπλώ και καθρέπτη (του πλαισίου). Είχε κάτσει πίσω από το ντουλαπάκι και φαινόταν από τις τρύπες εξαερισμού στο ντουλαπάκι Εβαλα το χέρι μου και το έβγαλα κορδέλες ήταν και νευρικό βλέπετε... Τελικά την επιχείρηση έφερε εις πέρας ένας φίλος-γείτονας
-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
Μια φορά θυμάμαι, είχε μπεί ενα γατάκι στο άλτο της μάνας μου, μεταξύ ταμπλώ και καθρέπτη (του πλαισίου). Είχε κάτσει πίσω από το ντουλαπάκι και φαινόταν από τις τρύπες εξαερισμού στο ντουλαπάκι Εβαλα το χέρι μου και το έβγαλα κορδέλες ήταν και νευρικό βλέπετε... Τελικά την επιχείρηση έφερε εις πέρας ένας φίλος-γείτοναςKαι εσύ νευρικός θα ήσουν εκεί μέσα...
-
Meta ti xthesini mou empiria simperana oti mia xara xorane ta gatakia na mpoun sthn mhxanh.
Exoyme kai leme apofasizo na kathariso to amaksi xthes meta apo poli kero.Jathos eixa proetimasti katalila kateveno kai ti na do to amaksi itan perikiklomeno apo 6-7 gatakia.i vlakia itan oti katalathos ta tromaksa kai kathos trexane na figoyn ena mpike apo kato mesa sti mixani.Leo den pirazi tha figi mono toy to vradi.Tin alli mera to proi kateveno na pao sti doylia moy alla kaloy kakoy leo as elekso ti mixani.Me to poy anigo to kapo tsoup to vlepo na kathetai pano stjn mpataria.Me ti mia to tsakono (afou me katagratsounise prota) kai to petao ekso!Leo ayto einai kai ksekinao na figo.Sto dromo akoysa kati niaoyrismata alla leo idea moy tha einai.To apogeuma pou girisa spiti ksanakoyo niaoyrisma kai leo den einai dinaton!!! Anoigo kapo kai vlepo dio matia na me koitane.Ma kala posa eixan mpi?Den mporesa me tipota na to vgalo kai to piga se venzinadiko opoy perito na po oti kanis den me pisteye alla me to poy sikosame to amaksi minan oloi kagelo vlepontas ena gataki na petagetai apo ti mixani.Afoy den eliosa kanena pali kala na leme.
Ti sto diaolo mipos genise i gata mesa sti mixani moy?p.s. sorry gia ta greeklish
-
Δεν ειναι καθόλου απίθανο να γεννησε η γάτα στη μηχανή.
Τελικά σ' εμένα το γατί έφυγε μόνο του.
-
Πάαααααλι καλά να λέτε που είναι μόνο γατάκια..
κάπου είχε πέσει στο μάτι μου, στο Αμέρικα, ενα Honda που ξαφνηκά δεν τράβαγε καλά, και η έντρομη οδηγός οταν ανοιξε το καπώ είδε εναν βοα (!) να έχει γίνει σάλτσα καπου κοντά στους ιμάντες..
-
Καλυτερα να μεινουμε στις συμβουλες για το πως μπορουμε να διωξουμε την γατα απο τον κινητηρα.
Οι μακαβριες ιστοριες δεν προσφερουν κατι... -
Το θέμα πρέπει να έχει συζητηθεί παλαιότερα, αλλά θα ήθελα τη συμβουλή σας, μήπως υπάρχει καμμιά νεότερη ιδέα:
Η Μαρίκα (η γάτα μας) γέννησε 4 μικρά, τα οποία τελευταία ανακάλυψαν ότι ο χώρος του κινητήρα του Leon αποτελεί την ιδανική φωλιά... Τι & αν ενεργοποιώ το συναγερμό, μπας & τρομάξουν & δεν ξαναπάνε (ευτυχώς, δεν κουφάθηκαν) , τι & αν έχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν κατάφερα τπτ.
Για να μην έχω συνέχεια το νου μου & ανοιγοκλείνω καπώ για να τσεκάρω, έχετε καμμιά ιδέα; Είναι κρίμα να θρηνήσουμε θύματα & να κάνουμε ζημιά στον κινητήρα (πού θα πάει, θα μεγαλώσουν & δε θα χωράνε...). -
Αυτό έψαχνα. Θενξ!
-
Μπορώ να μάθω κι εγώ τι βρήκες; Είναι ένα θέμα που με απασχολεί, και ίσως δίνει λύση και για κάποιες άλλες κατασκευές στις οποίες δε θέλω να χώνονται οι γάτες μας εδώ.
-
Το παλιότερο ποστ έψαχνα, για να πάρω γνώμες. Δυστυχώς, όμως, δε φαίνεται πως υπάρχει κάποια λύση, πέρα από το να προσέχω & να περιμένω να μεγαλώσουν τα μικρά.
-
Βαζε τους φαι να μεγαλωσουν γρηγοροτερα
-
Α οκ... κάποιες έντοντες μυρωδιές που τις ενοχλούν πάντως (όπως χλωρίνη που αναφέρεται μια σελίδα πριν) ίσως να βοηθήσουν στο να μη σκαρφαλώνουν μεγαλύτερες γάτες που έχουν την περιέργεια να το κάνουν. Ίσως κάποιο φυσικό σπρέι με νερό και ξύδι ή λεμόνι να τις απωθεί.
Γάτα στη μηχανή - τι κάνουμε;