-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
α) Τα Νέα... Σοβαρή εφημερίδα. Εν πάση περιπτώσει...:
Πω, πω ...τι κομπλεξικη εφημεριδα ειναι αυτη...τοση κακια και διψα για την ασχημη ειδηση δεν εχω ξαναδει....οι δημοσιογραφοι της πρεπει να πανε για ψιχαναλυση... να τα βρουν με τον εαυτο τους.
Δεν εχει να πει καλη κουβεντα για κανενα και για τιποτα ...ψαχνει, και αν δεν βρισκει δημιουργει, την κακη ειδηση.
Απαραδεκτη.!!
OFF TOPIC...
-
NAI στο γάμο, όταν γυναίκα σου είναι η μοναδική γυναίκα-οδηγός στο φετινό Κένταυρος.
ΟΧΙ στο γάμο όταν η ίδια γυναίκα γεράσει και ασχολείται μόνο με αγώνες μπιρίμπας.
Και πληροφοριακά, με πάτησε θεαματικά στο γάμο... Είμαι σοβαρά γιατρέ μου;
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
NAI στο γάμο, όταν γυναίκα σου είναι η μοναδική γυναίκα-οδηγός στο φετινό Κένταυρος.ΟΧΙ στο γάμο όταν η ίδια γυναίκα γεράσει και ασχολείται μόνο με αγώνες μπιρίμπας.
Και πληροφοριακά, με πάτησε θεαματικά στο γάμο... Είμαι σοβαρά γιατρέ μου;
Σε βλέπω σύντομα να ξανααλλάζεις την υπογραφή σου!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ας μου πει κάποιος please αλήθεια, γιατί είναι τόσο κακό το κέρατο;
please δείξτε συμπάθεια για τη βλακεία μου που δεν καταλαβαίνω..Γιατί όταν αποφασίζεις να κάνεις σχέση σημαίνει ότι βρήκες το άτομο που σε κάνει να περνάς καλά. Αν την θες μόνο για sex το ξεκαθαρίζεις από την αρχή και δεν έχετε τέτοια προβλήματα.
Αυτό, ακριβώς το αντίθετο. Σημαίνει ότι περνάς καλά, αλλά δε σημαίνει ότι την/τον θες μόνο για σεξ. Δηλαδή αν κερατώσεις κάποιον σημαίνει ότι τον θες μόνο για σεξ;
Εγώ πως το βλέπω ρε παιδί μου (ξέρω ότι κάτι δεν πάει καλά με τις απόψεις μου στο θέμα γιατί πολλοί μου το λένε αλλά τελοσπάααα )
Αν εγώ είμαι με κάποια, επικοινωνώ μαζί της πολύ καλά, είναι εντάξει απέναντί μου και στη σχέση μας, τί με πειράζει αν πάει στο χωριό της ξερω'γω στα 40 της και βρει ένα βλάχο ωραίο 25άρη και πάει μαζί του και δεν το μάθω και ποτέ; Τί θα αλλάξει από τη ζωή μου; Στον κ#λο μου μπαίνει;;; Ας το κάνει αν είναι ωραίος, μια ζωή της έχουμε.. γιατί να μην ικανοποιούμε τις επιθυμίες μας; Στην τελική, ό,τι νιώθεις πρέπει να κάνεις.. χειρότερα θα είναι αν το καταπιεί.. κι εγώ που θα την αγαπάω (πιστεύω) θέλω να περνάει καλά.. Εντάξει, δε λέω να μ'εχει γραμμένο και να πηγαίνει με όποιον βρει και να αδιαφορεί για μένα και το σπίτι ή να χαλάει λεφτά του σπιτιού από'δω και από κει (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ=ΧΩΡΙΣΜΟΣ), αλλά να σου πω κάτι.. αν εγώ είμαι με τη γυναίκα μου ξερω'γω και μου κάτσει η σούπερ γκομενα να πούμε, γιατί να πω όχι; Δε μιλάω για σχέση, έτσι, μία ξεπέτα .. το μόνο που με προβληματίζει και που είμαι κάθετος είναι οι προφυλάξεις.. οκ κάνε ό,τι κάνεις, αλλά όσο το δυνατόν χωρίς ρίσκο γι'αυτόν που αγαπάς.. Αν τον/την κολλήσεις καμιά αρρώστια είσαι λακασμα!!
και δε μιλάω για μόνιμες σχέσεις..ΠΟΤΕ παράλληλες σχέσεις. Μεγάλη μλκία..
Δεν ξέρω.. Ίσως μιλάω εκ του ασφαλούς επειδη δεν είμαι και παντρεμένος, αλλά και στη σχέση μου (και στις προηγούμενες, εκτός της πρώτης που ζήλευα πολύ) έτσι είμαι.. ( ίσως γι'αυτό με παρατάνε όλες)PS Μη με βρίσετε πολύ
Mεγαλε μ' εστειλες.....πρωί-πρωί.
Εισαι η χαρα της ΄παρδαλης' γυναικας.-
το ξέρω φίλε..
άσε, παλιοκατάσταση..
όλες τις -μη τις χαρακτηρίσω πάω και βρίσκωσε φάση κύλησε ο dangerous και βρήκε το παπάκι
μηδεν σοφιστικότητα, όλες full κατίνες που δεν καταλαβαίνουν ούτε εκτιμούν την ειλικρίνεια και τη λογική μου..
αφού σκέφτομαι να αποσυρθώ και να αφήσω το τοπίο για τους full άντρες, για να μη δημιουργώ και προβλήματα με τις liberal απόψεις μου -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
PS Μη με βρίσετε πολύ
Γιατι να σε βρίσουμε? Βρισκω ότι εχεις ισορροπία και ξέρεις τι θέλεις, αυτο για μενα ειναι το πιο σημαντικό.
Απλά να κάνω μία παρατήρηση! Δεν εισαι εναντίον του κερατωματος ή το δεχεσαι αρκει να μην το μάθεις? Αν συμβαίνει το δεύτερο μαζι σου! Αν ειναι οντως μια ξεπετα (οπως λες κι εσυ) μαζί σου, αρκει να μην το μαθω! Γιατι ως ανθρωπος μπορω να το καταλάβω αλλά αν ειμαι με τον άλλον και το μάθω ισως να μη μπορεσω να το συγχωρήσω! Αλλά άλλο το καταλαβαινω και άλλο συμφωνώ! Εγω μπορω να καταλάβω κάποιος να βρεθει μια φορα σε μια αδυναμη στιγμη, αλλά άμα γινεται συστηματικά ε τότε όχι!!
Επισης να τονίσω ότι εδω μιλαμε για γάμο, και άλλο στο γάμο άλλο στις σχέσεις! Στο γάμο καλό ειναι όταν τον κάνεις να εισαι σιγουρος και να υπάρχει περισσότερη σταθερότητα, ξεκινάς να κάνεις οικογενεια, να φερεις παιδια στον κόσμο, πρέπει να έχεις το σπίτι σου και να αφήσεις τα ξεπορτισματα!! Δεν λέω να χαθεις από προσώπου γης, αλλά ειναι κάτι σοβαρο!!
Οσο για το θέμα με τις προφυλάξεις, δεν θα μπορουσα να συμφωνήσω περισσότερο. Γιατι εσυ κάνε οτι καταλαβαινεις αλλά ο άλλος τι σου φταίει? Και κερατάς και... ε δεν λέει!!
κοίτα να δεις. σαφώς και δε θέλω να το μάθω. Αν θέλει να κάνει κάτι, ας το κάνει, αρκεί να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην αλλάξει τη δικιά μου ζωή. όπως αν έκανα κάτι, θα ήμουν σίγουρος ότι δε θα το μάθει. Δηλαδή εντάξει.. δεν υπάρχει πιο γελοίο θέαμα απ'το να βλέπεις τον κάθε κακομοίρη ( ή κακομοίρα ) να λέει και καλά εγώ τον/την κεράτωσα και είμαι μάγκας κλπ.. αυτά τα πράγματα είναι γελοία, κάνε ό,τι κάνεις, αλλά κράτα το για τον εαυτό σου και φρόντισε σε καθε περίπτωση να μη βλάψεις τον άλλο, είτε σωματικά είτε ψυχικά. .
-
Βρε skye αυτο το ποστ ειχα ξεχάσει ότι το χα γραψει! Εχουμε μια διαφορα φάσης στις απαντήσεις.. 2 μηνες για την ακρίβεια!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Βρε skye αυτο το ποστ ειχα ξεχάσει ότι το χα γραψει! Εχουμε μια διαφορα φάσης στις απαντήσεις.. 2 μηνες για την ακρίβεια!Μάλλον θέλει να ξεθάψει το θέμα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βρε skye αυτο το ποστ ειχα ξεχάσει ότι το χα γραψει! Εχουμε μια διαφορα φάσης στις απαντήσεις.. 2 μηνες για την ακρίβεια!
Μάλλον θέλει να ξεθάψει το θέμα...
βασικά όχι, απλά δεν είχα διαβάσει τις απαντήσεις όλες και τώρα βρέθηκε στην πρώτη σελίδα (δεν το ανέβασα εγώ ) και τυχαία το διάβαζα, και απάντησα αυθόρμητα
sorryμόνο για δύο μήνες δεν πειράζει.
εδώ άλλοι περιμένουν χρόνια -
-
λεω και γω..μπας ειχαμε και κανα γαμο...
-
-
Και έσονται οι δύο εις υπόστεγον ένα!
Μπεστ γουίσιζ!!!
-
pad Τις καλύτερες ευχές μου Παντελή.
Άντε και σύντομα με ένα bmwδάκι.
-
efxaristo paides!
-
Εδώ και λίγο καιρό έχω την εξής απορία....
Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα να παντρευτείς αφού έχεις συζήσει με τον-την σύντροφο σου....?
Σε συζήτηση υποστήριξε γνωστός μου οτι τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά και ουσιαστικά βλέπεις το πραγματικό πρόσωπο του άλλου μόνο αφού παντρευτείς και εν μέρει θεωρήσει ο άλλος οτι 'έδεσε τον γαιδαρό του'....
-
Ποιός έδεσε το γαϊδαρό του; Από τη στιγμή που τα διαζύγια κάθε χρόνο είναι λίγο λιγότερα από τους γάμους μόνο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πλέον η πρόταση γάμου ισοδυναμεί με το 'Θέλεις να τα φτιάξουμε;' που λένε τα πιτσιρίκια
-
Πολύ
-
Στην περιπτωση αυτη εχει σημασια ποιος/α ειναι ο γάιδαρος.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στην περιπτωση αυτη εχει σημασια ποιος/α ειναι ο γάιδαρος. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στην περιπτωση αυτη εχει σημασια ποιος/α ειναι ο γάιδαρος.αρσενικού γένους είναι
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?