Jan 20, 2006, 10:45 AM

Ο χρήστης Funis έγραψε:

PS Μη με βρίσετε πολύ

Γιατι να σε βρίσουμε? Βρισκω ότι εχεις ισορροπία και ξέρεις τι θέλεις, αυτο για μενα ειναι το πιο σημαντικό.

Απλά να κάνω μία παρατήρηση! Δεν εισαι εναντίον του κερατωματος ή το δεχεσαι αρκει να μην το μάθεις? Αν συμβαίνει το δεύτερο μαζι σου! Αν ειναι οντως μια ξεπετα (οπως λες κι εσυ) μαζί σου, αρκει να μην το μαθω! Γιατι ως ανθρωπος μπορω να το καταλάβω αλλά αν ειμαι με τον άλλον και το μάθω ισως να μη μπορεσω να το συγχωρήσω! Αλλά άλλο το καταλαβαινω και άλλο συμφωνώ! Εγω μπορω να καταλάβω κάποιος να βρεθει μια φορα σε μια αδυναμη στιγμη, αλλά άμα γινεται συστηματικά ε τότε όχι!!

Επισης να τονίσω ότι εδω μιλαμε για γάμο, και άλλο στο γάμο άλλο στις σχέσεις! Στο γάμο καλό ειναι όταν τον κάνεις να εισαι σιγουρος και να υπάρχει περισσότερη σταθερότητα, ξεκινάς να κάνεις οικογενεια, να φερεις παιδια στον κόσμο, πρέπει να έχεις το σπίτι σου και να αφήσεις τα ξεπορτισματα!! Δεν λέω να χαθεις από προσώπου γης, αλλά ειναι κάτι σοβαρο!!

Οσο για το θέμα με τις προφυλάξεις, δεν θα μπορουσα να συμφωνήσω περισσότερο. Γιατι εσυ κάνε οτι καταλαβαινεις αλλά ο άλλος τι σου φταίει? Και κερατάς και... ε δεν λέει!!

κοίτα να δεις. σαφώς και δε θέλω να το μάθω. Αν θέλει να κάνει κάτι, ας το κάνει, αρκεί να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην αλλάξει τη δικιά μου ζωή. όπως αν έκανα κάτι, θα ήμουν σίγουρος ότι δε θα το μάθει. Δηλαδή εντάξει.. δεν υπάρχει πιο γελοίο θέαμα απ'το να βλέπεις τον κάθε κακομοίρη ( ή κακομοίρα ) να λέει και καλά εγώ τον/την κεράτωσα και είμαι μάγκας κλπ.. αυτά τα πράγματα είναι γελοία, κάνε ό,τι κάνεις, αλλά κράτα το για τον εαυτό σου και φρόντισε σε καθε περίπτωση να μη βλάψεις τον άλλο, είτε σωματικά είτε ψυχικά. .