-
Mηπως ξερετε το νεο CD της Μαντονα πως λεγεται?????
-
τα πραγματα ειναι απλα οι γυναικες δεν μας σεβοντε καθολου και ουτε μας υπολογιζουν.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έλα ρε κορίτσι μου τώρα, αυτό ακριβώς λέμε!!! Για πλάκα ρεζιλεύεις τον άνθρωπό σου; Ε τόση διαφορά στην αίσθηση του χιούμορ δηλαδή; Απ' την κοπέλα μου δέχομαι να με χτυπήσει αν τσαντιστεί όταν είμαστε μόνοι μας, να με βρίσει αν της κάνω κάτι, οτιδήποτε! Αλλά όπως δεν την εκθέτω εγώ, έτσι ΑΠΑΙΤΩ να μη με εκθέτει κι εκείνη! Τι σκατά δηλαδή; Προφανώς τα βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα, δεν θα συμφωνήσουμε.Προφανως ρε αγορι μου ετσι ειναι, και δεν χρειαζεται και να συμφωνησουμε! Εγω απαιτω πιο ουσιαστικα πραγματα απο τον ανθρωπο διπλα μου, δεν κολαω σε λεπτομερειες και εθιμα τετοιου ειδους, εσυ κολας!! Ο καθενας με τα γουστα του και τις ιδιοτροπιες του!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μεσιε Kyan ο καθενας αντιδρα διαφορετικα σε τετοιοες καταστασεις.Νασο, συνεννοουμαστε μια χαρα, απλα πιστευω οτι εισαι υπερβολικος!! Για μια κινηση που δεν σημαινει τιποτα, ειναι για πλακα τοση οργη, απογοητευση κλπ??? Αφου λοιπον διαλεγεις τον αλλον γιατι υπαρχει εμπιστοσυνη κλπ κλπ αυτο δεν ειναι αξιο λογου να νιωθεις τοσο ακραια συναισθηματα.
Αυτα πιστευω εγω!! Τωρα ο καθενας κανει τις επιλογες του!
Ηλέκτρα και η μπούρκα έθιμο είναι, συμφωνείς με αυτό;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Έλα ρε κορίτσι μου τώρα, αυτό ακριβώς λέμε!!! Για πλάκα ρεζιλεύεις τον άνθρωπό σου; Ε τόση διαφορά στην αίσθηση του χιούμορ δηλαδή; Απ' την κοπέλα μου δέχομαι να με χτυπήσει αν τσαντιστεί όταν είμαστε μόνοι μας, να με βρίσει αν της κάνω κάτι, οτιδήποτε! Αλλά όπως δεν την εκθέτω εγώ, έτσι ΑΠΑΙΤΩ να μη με εκθέτει κι εκείνη! Τι σκατά δηλαδή; Προφανώς τα βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα, δεν θα συμφωνήσουμε.
Προφανως ρε αγορι μου ετσι ειναι, και δεν χρειαζεται και να συμφωνησουμε! Εγω απαιτω πιο ουσιαστικα πραγματα απο τον ανθρωπο διπλα μου, δεν κολαω σε λεπτομερειες και εθιμα τετοιου ειδους, εσυ κολας!! Ο καθενας με τα γουστα του και τις ιδιοτροπιες του!!
Το κουράζουμε, ας το πούμε απλά:
Σκοπεύεις να τηρήσεις το 'έθιμο';
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μεσιε Kyan ο καθενας αντιδρα διαφορετικα σε τετοιοες καταστασεις.
Νασο, συνεννοουμαστε μια χαρα, απλα πιστευω οτι εισαι υπερβολικος!! Για μια κινηση που δεν σημαινει τιποτα, ειναι για πλακα τοση οργη, απογοητευση κλπ??? Αφου λοιπον διαλεγεις τον αλλον γιατι υπαρχει εμπιστοσυνη κλπ κλπ αυτο δεν ειναι αξιο λογου να νιωθεις τοσο ακραια συναισθηματα.
Αυτα πιστευω εγω!! Τωρα ο καθενας κανει τις επιλογες του!
Ηλέκτρα και η μπούρκα έθιμο είναι, συμφωνείς με αυτό;
Τι λες ρε Κωστα? Εθιμο που ειναι η μπουρκα?? Νομιζω εκανα σαφες οτι ηθελα να πω, οτι για μενα ειναι ασημαντα κατι τετοια πραγματα, προφανως και αμα μου ελεγε ο αλλος δεν γουσταρω να μου το κανεις, δεν θα το κάνω. Αλλα βρισκω και τις παραπάνω αντιδρασεις υπερβολικες!! Επαναλαμβανω αυτη ειναι η** αποψη μου**.
-
Ρε παίδες!
Αλλο το πάτημα του ποδιού που είναι έθιμο και άλλο η μπούρκα που είναι υποχρεωτική από την θρησκεία!
Αν σε κάποιον δεν του αρέσει να του πατήσει το πόδι η νύφη ας της το πει ΠΡΙΝ τον γάμο, να τελειώνουμε!
Πως γίνεται πάντα να αναγάγουμε σε κοσμοϊστορικά τα απλά πράγματα ρε γμτ?!!!
-
Να το κουράσω λίγο;
Σήμερα της λες: 'Δεν θέλω να με πατήσεις στο γάμο' και το κάνει...
Αύριο της λες: 'Δεν θέλω όταν πηγαίνεις στα μπουζούκια με τις φίλες σου να χορεύεις με το μίνι πάνω στο τραπέζι και να φαίνεται η δαντέλα απ' τις κάλτσες σου' και σε γράφει.
Μεθαύριο της λες: 'Δεν θέλω να λες σε όλες τις φίλες σου όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι μας, κάποια πράγματα είναι μόνο για 2 ανθρώπους' και αυτή βάφει τα νύχια της...Μετά από ένα χρόνο, της υπενθυμίζεις ότι δεν θέλεις να φλερτάρει με το συνάδελφό της στο γραφείο, αλλά μετά από δύο μήνες βρίσκεις προφυλακτικά στο αμάξι της που έχεις πάει για πλύσιμο (επειδή είσαι και μεγάλο βόδι μετά απ' όλα αυτά) και που φυσικά δεν τα έχει για χρήση μαζί σου...
Κάντε μου τη χάρη ρε παιδιά τώρα!!! Έτσι ξεκινάνε οι γάμοι και έχουμε 4/10 να καταλήγουν σε διαζύγιο και όλα τα άλλα προβλήματα που έχουν οι άλλοι 4/10 που δεν παίρνουν διαζύγιο... Τελικά, αν 2/10 γάμους είναι ευτυχισμένοι, θα είμαστε καλά! Και μπορεί να είναι και πολλοί οι 2/10...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε παίδες!Αλλο το πάτημα του ποδιού που είναι έθιμο και άλλο η μπούρκα που είναι υποχρεωτική από την θρησκεία!
**Αν σε κάποιον δεν του αρέσει να του πατήσει το πόδι η νύφη ας της το πει ΠΡΙΝ τον γάμο, να τελειώνουμε! **
Η συζήτηση γίνεται τόση ώρα για τις περιπτώσεις ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΝΗΦΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!
-
παιδες πρωτα απ'ολα η φαση εχει τρελο γελιο, μακαρι να υπηρχε και βιντεο!
δευτερον αν ο τυπος ειπε μη με πατησεις και η αλλη το κανε για να σπασει πλακα, τοτε καποιος εκανε τον εξυπνο τη στιγμη που δεν επρεπε...
τριτον δεν ξερουμε ποσο πονεσε ο ανθρωπος...
τεταρτον ποτε φτασαμε σε κακοποιημενη συζυγο για πιο σημαντικα θεματα, μονο εσεις το ξερετε...στο κατω κατω η νυφη ειχε δικαιωμα να φυγει...
πεμπτον μακαρι τα παιδια να ειναι ευτυχισμενα και αυτη η ιστορια ναναι κατι που θα χουν να το λενε στα δισεγγονα τους!
υγ.δυναμικη η νυφη παντως αν προειδοποιηθηκε γιαυτο και το κανε...μ'αρεσει!
-
εγω ειπα ποιο πιστευω οτι ειναι το κυριο σημειο της ολης υποθεσης. οτι οι γυναικες δεν μας σεβοντε και δεν μας υπολογιζουν καθολου.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε παίδες!Αλλο το πάτημα του ποδιού που είναι έθιμο και άλλο η μπούρκα που είναι υποχρεωτική από την θρησκεία!
Αν σε κάποιον δεν του αρέσει να του πατήσει το πόδι η νύφη ας της το πει ΠΡΙΝ τον γάμο, να τελειώνουμε!
Κουβεντα να γινεται δηλαδη.. Εχεις δικιο κουκ...
1+1=2 ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΧΧ
-
εγω ειπα ποιο πιστευω οτι ειναι το κυριο σημειο της ολης υποθεσης. οτι οι γυναικες δεν μας σεβοντε και δεν μας υπολογιζουν καθολου.
να σεβομαστε πρωτα εμεις τους εαυτους μας και ασε τις γκομενες να λουζονται...ο σεβασμος ειναι πολυ δυσκολο πραγμα! γυναικες ερχονται και παρερχονται...
στο κατω κατω αν ο τυπος το ειδε ως θεμα τιμης μπορουσε να την κανει απο την εκκλησια...απ'οτι φαινεται δεν ηταν ετσι...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ΝΤΡΟΠΗ!!! Είμαι άντρας ή δεν είμαι; Κοίτα την πεθερά μου, τη σκατόγρια πως χασκογελάει με την αδερφή της... Και οι κολλητοί μου κοιτάνε στο πάτωμα και χαλαρώνουν τις γραβάτες τους...Κι όλα αυτά στην Πηνεία, κι ο άνδρας να είναι από τον Κόροιβο και κτηνοτρόφος και η κοπελιά 19 ετών...
Εγώ σας το εξήγησα, εσείς συνεχίζετε τα δικά σας.
Όπως λέει κι ο 4χρονος Αντώνης, 'μερικές φορές μου φαίνεται ότι οι γυναίκες δεν έχουν μυαλό'...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παιδες πρωτα απ'ολα η φαση εχει τρελο γελιο, μακαρι να υπηρχε και βιντεο!Ο βιντεάς (sic) βομβαρδίζεται από τα μεγάλα κανάλια να τους δώσει το βίντεο του γάμου.
Μάλλον θα το δούμε όλοι, κάποια στιγμή.Πως γίνεται πάντα να αναγάγουμε σε κοσμοϊστορικά τα απλά πράγματα ρε γμτ?!!!
[άσχετο] kouk, σε πάτησε;[/άσχετο]
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
[άσχετο] kouk, σε πάτησε;[/άσχετο]
Δεν τον έχεις δει? Μετά από 20 (?) χρόνια γάμου, ακόμα κουτσαίνει ο άνθρωπος!
-
Πολύ απόλυτους σας βρίσκω ρε παιδιά. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά ανάλογα την παιδεία, την ιδιοσυγκρασία και τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με τον σύντροφό του. Και μάλιστα ο ίδιος δεν είναι καθόλου απραίτητο να αντιδρά πάντα το ίδιο σε πανομοιότυπες καταστάσεις.
Εγώ εικάζω πως ανάλογα με πως θα είχα ξυπνήσει εκείνο το πρωϊ θα μπορούσα από το να τη χαστουκίσω μέχρι απλά να χαμογελάσω.
Να ζήσουν τα παιδιά!
-
Ο γαμπρος απο αντανακλαστικα μηδεν!!Μα να μην σκεφτει να τραβηξει το ποδι του
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τι λες ρε Κωστα? Εθιμο που ειναι η μπουρκα?? Νομιζω εκανα σαφες οτι ηθελα να πω, οτι για μενα ειναι ασημαντα κατι τετοια πραγματα, προφανως και αμα μου ελεγε ο αλλος δεν γουσταρω να μου το κανεις, δεν θα το κάνω. Αλλα βρισκω και τις παραπάνω αντιδρασεις υπερβολικες!! Επαναλαμβανω αυτη ειναι η** αποψη μου**.Γιατί υπερβολικές ρε Ηλέκτρα; Λέω στη μέλλουσα γυναίκα μου 'μη μου πατήσεις το πόδι στο 'η δε γυνή...' γιατί θεωρώ πως όποια το κάνει προσπαθεί να δείξει σε όλο τον κόσμο που έχει μαζευτεί πως 'πατά' τον άλλο -έτσι το παίρνω εγώ' και παρ'όλα αυτά το κάνει, αγνοώντας την επιθυμία μου. Είναι ή δεν είναι να την παρατήσω σύξυλη στην εκκλησία; Όχι από πείσμα αλλά επειδή απλά μου έδειξε ξεκάθαρα και μπροστά σε όλους πως δεν με υπολογίζει.
-
Ρε σεις τι Τουρκικά ειναι αυτά? Δείτε την και λίγο Ευρωπαικά.
καλά οσοι επιμένετε υπέρ του γαμπρού, οταν παντρευτείτε θα αναθεωρήσετε ...θέλει να δινεις λιγο σκοινι, να τραβάς λιγο σκοινι.. that's marriage
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?