-
Μου φαίνεται ότι θα το σκεφθώ.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Moυ φαίνεται θα είμαι εκεί ....Θα'ναι και η Lancia δηλ. εκεί;;;
Good news!!!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Moυ φαίνεται θα είμαι εκεί ....
Θα'ναι και η Lancia δηλ. εκεί;;;
Good news!!!
Ναι ... βεβαίως-βεβαίως
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση....Θα είμαστε εκεί και ελπίζω να είμαστε πολλοί συμπεριλαμβανομένης φαντάζομαι ολόκληρης της φίλτατης ομάδας 4Τ και του αρχηγού-δάσκαλου Στράτη....
Όρθά ελπίζετε σε ότι αφορά την φίλτατη ομάδα των 4Τ.
Πάλι τρέχει ο Boss!!??!
Ο Boss θα είναι και αυτός εκεί, τώρα αν θα τρέχει δεν γνωρίζω να σας πω...
-
Εν τω μεταξύ, γράφω, γράφω, γράφω, για το αν αξίζει να έρθει κανείς ή όχι... Και ξεχνάω ότι εκείνη την περίοδο θα είμαι στην Πάρο Τέλος πάντων, θα ήταν μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά με πολλούς από εσάς
-
Νομίζω είναι καλή ιδέα. Ωστόσο - για να είμαι ειλικρινής - δεν θέλω να γυρίσω με σλικ λάστιχα ... Υποθέτω ότι το ρυθμό τον υπαγορεύεις εσύ.
-
Όλοι εσείς που θα πάτε ή το σκέφτεστε (ναι, ναι, εσείς), θα βάλετε και τα αυτοκίνητα μέσα, ή απλώς θα περάσετε να δείτε αν όλα εξελίσσονται ομαλά;
Αντε γιατί με τρώει... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Όλοι εσείς που θα πάτε ή το σκέφτεστε (ναι, ναι, εσείς), θα βάλετε και τα αυτοκίνητα μέσα, ή απλώς θα περάσετε να δείτε αν όλα εξελίσσονται ομαλά;
Αντε γιατί με τρώει...Να μην σε τρώει....Να πλερώσεις και συ για να σε δούμε και σένα μέσα!!!
-
Υπάρχουν ακόμα θέσεις?
Υποθέτω οτι πρέπει να βρώ κράνος?
Η ζέστη δεν θα κάνει τα λάστιχα ζελέ σε 1 γύρο?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Υπάρχουν ακόμα θέσεις?Υποθέτω οτι πρέπει να βρώ κράνος?
Κάνε αυτό που λέει το signature σου!
Πάρε τηλέφωνο, κλείσε θέση, και enjoy to the max!
Θα σας δω εκεί!...
-
Mη ψάχνεις πολύ για κράνος. Αν είσαι... καλός μαζί μας ο κ. Πανουριάς όλο και κάτι θα βγάλει από τα ντουλάπια του.
ΝΤ -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Αντε γιατί με τρώει...Εντάξει Ευριπίδη, σε περιμένουμε....
-
Καταλαβαίνω πως οι αυξημένες υποχρεώσεις του 'Μεγάρου' γενικότερα , δεν επέτρεψαν η εκδήλωση αυτή να γίνει Σ/Κ , έτσι ώστε και οι ¨εκτός τειχών' να έχουμε την ευκαιρία να ...λυσσάξουμε!!!!
Ελπίζω , να έχουμε και εμείς αυτή την ευκαιρία , κάποτε !
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!
Αποστόλης Νούσιας,
Γιάννενα.*...και , μέχρι πότε είπαμε πως δηλώνουμε συμμετοχή ???
γιατί , ποτέ δεν ξέρει κανείς τι γίνεται........ * -
για να βρούμε μια θέση στον Αποστόλη άμεσα παρακαλώ...
τι κοτσάμ πρόεδρος είναι, άσε που θα μας έρθει και απο τα Γιάννενα και ξέρετε όλοι τι σημαίνει αυτό....όχι πρόεδρε κούκο δεν εννοώ τις μπουγάτσες ...
οτι δεν πρέπει να τον αφήσουμε παραπονεμένο εννοώ -
Λοιπόν, συμμετοχή δήλωσα. Υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές και παρακαλώ τους συμφορουμίστες να δώσουν τα φώτα τους.
Το αυτοκίνητό μου είναι ένα νορμάλ Φόκους 1,6.
α) Μπαίνω με τα Pilot Exalto 2 (με μόλις 7000 χλμ στην πλάτη) και αλλάζω μετά δύο μπροστινά. Είναι προτιμότερο να μπεις στην πίστα με το αμάξι όπως το ξέρεις.
β) Βρίσκω 2 ή 4 μεταχειρισμένα 195/55/15 και τα φτάνω στα λινά. Έτσι κι αλλιώς η πίστα κρατάει πολύ καλύτερα από το δρόμο και το επίπεδο πρόσφυσης ακόμα και με τα 'σαπούνια' θα είναι καλό.
γ) Αγοράζω δύο καινούρια ελαστικά ίδιας διάστασης για μπροστά, ό,τι φτηνότερο βρεθεί στην αγορά και μετά στην αποθήκη.
δ) Ψάχνω 4 μεταχειρισμένα σλικ ή ημι-σλικ στην ίδια διάσταση. Τα αγωνιστικά λάστιχα, έστω και λίγο πριν το τέλος τους, θα κρατήσουν καλύτερα από οποιοδήποτε κανονικό.
ε) Ξεχνάω όλα τα παραπάνω και ψήνω μέχρι τελικής πτώσεως το φίλο με την Elise I και τα τελειωμένα αμορτισέρ να μου επιτρέψει να της φάω τα 1 χρόνου ελαστικά της.Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιοι από τους 'δικούς μας ανθρώπους' (μετά από τόσα χρόνια ανάγνωσης είναι) που τυγχάνουν και διοργανωτές ( βλέπε ivan, sx ) μου απαντούσαν. Η γνώμη τους έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.
-
Μείνε όπως είσαι! Φαντάζομαι σκοπός είναι να μάθεις (και να σου εξηγήσουν μερικά πράγματα) το αυτοκίνητό σου!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Μείνε όπως είσαι! Φαντάζομαι σκοπός είναι να μάθεις (και να σου εξηγήσουν μερικά πράγματα) το αυτοκίνητό σου!Σωστό. Αλλωστε και οι γύροι που θα κάνεις την συγκεκριμένη μέρα θα είναι λίγοι και με λογικό ρυθμό. Με λίγο αυξημένες πιέσεις θα είσαι οκ.
Μετά ... διαλέγεις την κουρτίνα δ ..
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Μείνε όπως είσαι! Φαντάζομαι σκοπός είναι να μάθεις (και να σου εξηγήσουν μερικά πράγματα) το αυτοκίνητό σου!ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!
ΝΤ -
Υπαρχει η δυνατοτητα για used λαστιχα στην πιστα?????
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Υπάρχουν ακόμα θέσεις?
Υποθέτω οτι πρέπει να βρώ κράνος?
Υπαρχει η δυνατοτητα για used λαστιχα στην πιστα?????
Τι να τα κάνεις?Να αλλάξεις τα δικά σου?!!!
Οχι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα!
Άλλωστε δεν υπάρχει και λόγος!Αν μπεις , το κάνεις για να δεις πως πας! Χαλαρά!
Και τα λάστιχά σου είναι μια χαρά για να καταλάβεις πως αντιδράει το αυτοκίνητό σου υπο πραγματικές συνθήκες!
1oTEST DRIVE PARTY του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ και της SAFETRACΚ