-
Μόλις πήρε την Ολυμπιάδα το Λονδίνο και άρχισαν τα όργανα....
Εκρήξεις σε μετρό, λεωφορεία και ένας Θεός ξέρει τί έπεται.
Προφανώς οι Άγγλοι θα το ψιλομετανιώσουν....
Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ τέτοιες ενέργειες, αλλά άθελά μου έρχεται ο συνειρμός για όλα αυτά που έκαναν και έλεγαν οι Άγγλοι σχετικά με την ασφάλεια του 2004 στην Ελλάδα...
Και επιβεβαιώνεται πολλάκις το ρηθέν υπό του σοφού ελληνικού λαού:
'Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!!'.
Ας ελπίσουμε να σταματήσουν όλα εδώ γιατί στην τελική ανάλυση, τί φταίει ο κοσμάκης?? -
Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ τέτοιες ενέργειες, αλλά άθελά μου έρχεται ο συνειρμός για όλα αυτά που έκαναν και έλεγαν οι Άγγλοι σχετικά με την ασφάλεια του 2004 στην Ελλάδα...
Ας ελπίσουμε να σταματήσουν όλα εδώ γιατί στην τελική ανάλυση, τί φταίει ο κοσμάκης?? -
Θα γινω κακος .... αλλα οσο θυμαμε τι μας σουρναν οι ''πισογλεντηδες'', ολο και ενα χαμογελο μου 'ρχεται.
-
Αρκεί να μη γίνουμε και εμείς σαν αυτούς ή σαν τους Αυστραλούς στην προ-ολυμπιακή περίοδο...
-
Απο που ξεφύτρωσε το topic αυτό;
Πάνω που άνοιξα καινούριο....Να δουν τώρα τη γλύκα όταν μιλάγανε εκ τους ασφαλούς για του Αγώνες της Αθήνας..
-
Να γίνουμε χειρότεροι!
Και γιατι όχι?
Business είναι!
Πρέπει να τους σκίσουμε για να πάρουμε εμείς δουλειές κάπου αλλού ή ακόμα και εκει (με βάση την εμπειρία που έχουμε)!Τι λέτε τώρα?
Αν το παίξουμε πάλι καλοί νομίζετε ότι θα κερδίσουμε κάτι?
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Προφανώς οι Άγγλοι θα το ψιλομετανιώσουν....Θα δούμε, όταν κάνουν κι αυτοί ταμείο στο τέλος!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα δούμε, όταν κάνουν κι αυτοί ταμείο στο τέλος!
Λες να ναι περισσότερα από -10 δις ευρώ;
Κομμένα τα ταξίδια Αγγλία, θα σε ψάχνουν παντού και θα τους αρέσει!
-
Όπως όλα αργά ή γρήγορα θα ξεχαστεί και αυτό..
Πάντως αν είμασταν σοβαρή χώρα έπρεπε να τους κολλήσουμε στον τοίχο όπως έκαναν και αυτοί και να ζητήσουμε αλλαγή της πόλης.
Αλλά εμείς θα κάνουμε για άλλη μια φορά τουμπεκί... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Πάντως αν είμασταν σοβαρή χώρα έπρεπε να τους κολλήσουμε στον τοίχο όπως έκαναν και αυτοί και να ζητήσουμε αλλαγή της πόλης.
Αλλά εμείς θα κάνουμε για άλλη μια φορά τουμπεκί...Αν είμαστε σοβαροί θα πρέπει να φέρουμε τα ιδια επιχειρήματα με τα δικά τους τότε...και να τους πουλήσουμε τεχνογνωσία αλλά και να πάρουμε εμείς συμβόλαια κατασκευής κλπ!
Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουμε με οποιαδήποτε πόλη έπαιρνε την Ολυμπιάδα!
Να εισπράξουμε και κάτι!! -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Αλλά εμείς θα κάνουμε για άλλη μια φορά τουμπεκί...Μην ανχωνεσαι αυτή τη δουλειά θα την κάνουν οι Γάλλοι, γιατί να εκτεθούμε εμεις. Πάντως ένα μεγάλο πατατρακ τους το εύχομαι με όλη μου τη καρδιά…Δεν υπάρχουν χειρότεροι ανθελληνιστες από την αγία τριάδα Αγγλία-Ιταλία-Ολλανδία……
-
Oi Αγγλοι δεν έχουν κάτι με εμάς.
Είναι γενικώς βαρεμένοι . Τα ίδια κάνουν και στους δικούς τους.Ενας 'δημοσιογράφος' είχε φτάσει πριν λίγο καιρό σε απόσταση αναπνοής από τα βασιλικά δωμάτια στο Windsor.
Με 'βομβες' μπαίνουνε στα αεροδρόμιά τους, τα συνηθίζουν κάτι τέτοια. -
καλα σοβαρολογείτε???
άσχετα με τους Ολυμπιακούς και το τί έλεγαν για την Ελλάδα και την ασφάλεια μας...μιλάμε για πολλούς τραυματίες και νεκρούς, κόσμος εγκλωβισμένος στους σταθμούς του μετρό...
αν μή τι άλλο μπορεί να βρίσκονται και γνωστοί σας εκει μέσα... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
καλα σοβαρολογείτε???
άσχετα με τους Ολυμπιακούς και το τί έλεγαν για την Ελλάδα και την ασφάλεια μας...μιλάμε για πολλούς τραυματίες και νεκρούς, κόσμος εγκλωβισμένος στους σταθμούς του μετρό...
αν μή τι άλλο μπορεί να βρίσκονται και γνωστοί σας εκει μέσα...Ρένα ο κοσμάκης είναι αυτός που πάντα την πληρώνει!
Αυτό εκμεταλεύονται όλοι οι νταβατζήδες της ασφάλειας!
Αυτό έγινε και με εμάς!Αλλα οι δουλειές δεν έχουν συναισθηματισμούς!
Και αυτό λέμε εδω!Οχι ότι δεν λυπόμαστε για τους φουκαράδες που στα καλά καθούμενα βρέθηκαν στην μέση του κυκλώνα που κάποιοι μ@λ@κες έχουν στήσει!
-
το ξέρετε οτι και το πεκίνο δεν είναι έτοιμο ακόμα???
καλή μου φίλη πήγε για ταξίδι του μέλιτος εκεί και είναι μέσα στα 'έργα'.
χαρακτηριστικό όμως αυτό που μου είπε...μείναμε 10 μέρες και στο απένταντι κτίριο ανέβασαν 2 ορόφους, δούλευαν νυχθημερόν...τώρα όσον αφορά τους άγγλους ανέκαθεν ήταν υπερβολικοί και κυνηγούσαν τα 'σκάνδαλα'...τι να λέμε τώρα... να πέσουμε στο επίπεδο τους και να θέλουμε δεν το κάνουμε...
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Μην ανχωνεσαι αυτή τη δουλειά θα την κάνουν οι Γάλλοι, γιατί να εκτεθούμε εμεις. Πάντως ένα μεγάλο πατατρακ τους το εύχομαι με όλη μου τη καρδιά…Δεν υπάρχουν χειρότεροι ανθελληνιστες από την αγία τριάδα Αγγλία-Ιταλία-Ολλανδία……μεγάλη ήττα φάγανε οι Γάλλοι πάντως... θεωρούσαν εαυτούς φαβορί!
-
Να στελνουμε αργα και που τα δημοσιογραφικα μας σαινια να μπαινουν με κρυφες καμερες στα υπο ανεργεση γηπεδα και τα αποτελεσματα να τα αναμεταδιδουμε παγκοσμιως.
Αν τους ανακαλυψουν εγκαιρως και τους χωσουν μεσα,μικρο το κακο,θα ησυχασουμε για λιγο απο τους καθε ειδους Μακηδες.
Αν γυρισουν τροπαιοφοροι,μεγα αυτων το κλεος. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μην ανχωνεσαι αυτή τη δουλειά θα την κάνουν οι Γάλλοι, γιατί να εκτεθούμε εμεις. Πάντως ένα μεγάλο πατατρακ τους το εύχομαι με όλη μου τη καρδιά…Δεν υπάρχουν χειρότεροι ανθελληνιστες από την αγία τριάδα Αγγλία-Ιταλία-Ολλανδία……
μεγάλη ήττα φάγανε οι Γάλλοι πάντως... θεωρούσαν εαυτούς φαβορί!
Ας είναι καλά ο θειος Σαμ, που τους υποστηρίζει για τον πόλεμο στο Ιράκ και οι μίζες που πέσανε στα λαμογια τους αθάνατους
-
Oι περισσότεροι νομίζουν πως οι ξένοι έκραζαν ειδικά την Ελλάδα πριν τους ολυμπιακούς αλλα αυτό ισχύει για ΟΛΕΣ τις πόλεις που ανέλαβαν Ολυμπιακούς αγώνες.
πχ για την Ατλάντα έλεγαν πολύ χειρότερα, ας μην έχουμε σύνδρομο καταδίωξης.
Για την έκρηξη το θέμα είναι πως όσο καλά μέτρα ασφαλείας και αν υπάρχουν είναι πανευκολο να γίνει κάτι τέτοιο, απο εμάς εδω που γράφουμε στο τόπικ αυτό είμαι σίγουρος πως τουλάχιστον 2-3 αν είχαν την θέληση θα μπορούσαν να έκαναν το ίδιο στην περίοδο των ολυμπιακών αγώνων στην ΑΘήνα ΑΝΕΤΑ.
Ο αγώνας έναντι σε τέτοιες επιθέσεις είναι εντελώς άνισος.
Λονδίνο - 2012 - Ασφάλεια(?)