-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Α, ναι...-
Έμπανε με το εταιρικό του email address σε ό,τι κρακ-σάιτ ή πορνοσάιτ υπάρχει στο internet με αποτέλεσμα να γεμίσουμε όλοι με spam με 'παραλήπτη' αυτόν.
-
Έστελνε μαζικά email με hard-core τσόντες χειρίστου είδους σε όλο τον όροφο (άνδρες και γυναίκες) που ντρεπόμουν όταν τις άνοιγα.
-
Μας έπαιρνε στα (μη-εταιρικά, δεν ξέρω πώς τα έβρισκε) κινητά μας σε ακατάλληλες ώρες και μέρες ζητώντας τεχνική βοήθεια.
-
Και τέλος, φεύγοντας μας ζητούσε επίμονα τηλέφωνα και email για να 'κρατήσουμε επαφή'. Η αντίδρασή μας:
Αν θυμηθώ και άλλα θα συνεχίσω.
φίλε σε παρακαλώ μην λες αλλα εχω καταλαβει πλήρως για τι ανθρωπο μιλας...ΕΛΕΕΙΝΟΣ!!!!
άρχισα να τσαντιζομαι μονο κ μονο που ακουω οτι ..'exists a man like him everywhere..'!!!!!Εσταύρωστον!!!!
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ωστόσο, πως μπορείς να αποδείξεις πως κινείται ανάμεσα, τη στιγμή που με 1 μέτρο πλάγια μετατόπιση αυτομάτως κινείται νόμιμα ?Αν χρειαστεί να το αποδείξεις ...βράστα!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Αν διαβάσεις τον ΚΟΚ λέει ότι όταν κάποιος προτίθεται να αλλάξει λωρίδα ο άλλoς που βρίσκεται ήδη στην λωρίδα θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια ταχύτητα, ή να μειώσει ώστε να διευκολύνει το όχημα που θέλει να αλλάξει λωρίδα.Αυτό το γράφει για το προσπέρασμα, όχι για την αλλαγή λωρίδας. Στο προσπέρασμα ο άλλος οφείλει να μην αναπτύξει ταχύτητα και αν οδηγεί ογκώδες όχημα να πάει όσο πιο δεξιά μπορεί, ίσως και να κόψει.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Οι μαγκιές απο πιλότους της ΠΑ που έχουν στοιχίσει ζωές (ακόμα και αθώων)
cpp διαφωνω καθετα εδω φιλε μου
και καλυτερα τα τελευταια αυθεντικα τρελαμενα παληκαρια που εχουμε για ασφαλεια,
να μην τα πιανουμε στο στομα μας για πλακα.αμα νομιζεις οτι ο σουμαχερ ή ο αλονζο αξιζουνε εστω και μια δεκαρα,
αυτοι οι ανθρωποι αξιζουνε μια περιουσια...εμενα μου τη σπαει ο μ@λ@κας ο πολιτικος, που επειδη ψηφιζουμε την ιδιωτικη του επιχειρηση να μας διευκολυνει,
νομιζει οτι εχει δικαιωμα να εκποιει και να μιζαρει και να απαξιωνει τα παντα..κι ακομα πιο πολυ, ο μ@λ@κ@ς ο ελληνας που ΔΕΝ το καταλαβαινει αυτο.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
και καλυτερα τα τελευταια αυθεντικα τρελαμενα παληκαρια που εχουμε για ασφαλεια,
να μην τα πιανουμε στο στομα μας για πλακα.αμα νομιζεις οτι ο σουμαχερ ή ο αλονζο αξιζουνε εστω και μια δεκαρα,
αυτοι οι ανθρωποι αξιζουνε μια περιουσια...
εμενα μου τη σπαει ο μ@λ@κας ο πολιτικος, που επειδη ψηφιζουμε την ιδιωτικη του επιχειρηση να μας διευκολυνει,
νομιζει οτι εχει δικαιωμα να εκποιει και να μιζαρει και να απαξιωνει τα παντα..
κι ακομα πιο πολυ, ο μ@λ@κ@ς ο ελληνας που ΔΕΝ το καταλαβαινει αυτο.σιγουρα υπάρχουν κ εξαιρέσεις αλλα οι περισσότεροι ειναι οι κλασικοί Ελληνες στην νοοτροπια
Μήπως εισαι πιλότος? ή
Μηπως εχεις συγγενη πιλοτο??
-
Grande καραγκιόζηδες είναι και κάτι μηχανόβιοι που είναι και καλά συνοδεία κάποιων και καλά επισήμων (δες κάτι επιχειρηματίες που χρωστανε της αρκούδας αλλά έχουν φρουρά) και δημιουργούν προβλήματα στην κυκλφορία των άλλων.... μου βγήκε μια μέρα ένα τέτοιο πανι σε δρόμο που είχα προτεραιότητα και μου τον έκλεισε κάθετα με το χέρι για να βγει μια Merc ......... πήγα να τον χτυπησω τον καραγκιόζη και με εξόργισε κιόλας....
Δεν ήταν της Τροχαίας αλλά ιδιωτικόςΟμοίως κάτι ιδιωτικές security που νομίζουν ότι είναι πράκτορες της ΕΥΠ... θυμάμαι έναν που έιχε έρθει με θράσσος να πάρουμε το αυτοκίνητο από νόμιμη θέση στάθμευσης μπροστά από τον χώρο που φύλαγε....
Άντε του λέω στο σπιτάκι γιατί δεν ξέρω αν είναι νόμιμο και άσεμε να ακούσω την μουσικούλα μου!!!! -
Μπορει να είναι Men in Black και να σταματάνε καμιά επανάσταση στον Γαλαξία
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αυτοι οι ανθρωποι αξιζουνε μια περιουσια...εμενα μου τη σπαει ο μ@λ@κας ο πολιτικος, που επειδη ψηφιζουμε την ιδιωτικη του επιχειρηση να μας διευκολυνει,
νομιζει οτι εχει δικαιωμα να εκποιει και να μιζαρει και να απαξιωνει τα παντα..κι ακομα πιο πολυ, ο μ@λ@κ@ς ο ελληνας που ΔΕΝ το καταλαβαινει αυτο.
Σου λέω ξέρω..... άσε.......
δεν κάνω πλάκα με τέτοια θέματα......
Υπάρχουν και τα ΓΑΠΕ.... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν διαβάσεις τον ΚΟΚ λέει ότι όταν κάποιος προτίθεται να αλλάξει λωρίδα ο άλλoς που βρίσκεται ήδη στην λωρίδα θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια ταχύτητα, ή να μειώσει ώστε να διευκολύνει το όχημα που θέλει να αλλάξει λωρίδα.
Αυτό το γράφει για το προσπέρασμα, όχι για την αλλαγή λωρίδας. Στο προσπέρασμα ο άλλος οφείλει να μην αναπτύξει ταχύτητα και αν οδηγεί ογκώδες όχημα να πάει όσο πιο δεξιά μπορεί, ίσως και να κόψει.
Πως κάνεις προσπέρασμα χωρίς αλλαγή λωρίδας;;;;
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
-Τέλος όταν είμαι στο εξοχικό μου με το που πάω να πιω ένα φραπεδακι και να χαζέψω τσουπ μου κολλάνε κάτι κουρασμένα παλικάρια 50αρηδες και
αρχίζουν γιατρέ με πονάει αυτό, ο τάδε μου έδωσε αυτό το φάρμακο ..........
Αγαπητέ να περάσεις από το Νοσοκομείο να σε κοιτάξω τώρα δε δουλεύω.........Λες και ήρθα ποτέ να σου κάνω τράκα στη δουλειά σου η σε ξέρω και από χθεςΑααα, το ίδιο συμβαίνει και σε μένα όταν λέω ότι είμαι προγραμματιστής. 'Ρε φίλε προχθές πήρα ένα μόντεμ και δε μου εγκαθίστανται οι ντράιβερς, τι μπορεί να φταίει;' ή 'από χθες το απόγευμα που πάτησα το πλήκτρο μου βγάζει το μήνυμα, να ανησυχώ;'.
Η απάντηση συνήθως είναι 'έχεις έναν πολύ άσχημο τρότζαν (σικ), κάνε φορμάτ από το μπάιος και ξαναεγκατέστησε τα Windows γιατί αλλιώς θα χάσεις όλα τα αρχεία σου και θα σου χρεώσει και τις πιστωτικές σου κάρτες'.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
-Τέλος όταν είμαι στο εξοχικό μου με το που πάω να πιω ένα φραπεδακι και να χαζέψω τσουπ μου κολλάνε κάτι κουρασμένα παλικάρια 50αρηδες και
αρχίζουν γιατρέ με πονάει αυτό, ο τάδε μου έδωσε αυτό το φάρμακο ..........
Αγαπητέ να περάσεις από το Νοσοκομείο να σε κοιτάξω τώρα δε δουλεύω.........Λες και ήρθα ποτέ να σου κάνω τράκα στη δουλειά σου η σε ξέρω και από χθεςΑααα, το ίδιο συμβαίνει και σε μένα όταν λέω ότι είμαι προγραμματιστής. 'Ρε φίλε προχθές πήρα ένα μόντεμ και δε μου εγκαθίστανται οι ντράιβερς, τι μπορεί να φταίει;' ή 'από χθες το απόγευμα που πάτησα το πλήκτρο μου βγάζει το μήνυμα, να ανησυχώ;'.
Η απάντηση συνήθως είναι 'έχεις έναν πολύ άσχημο τρότζαν (σικ), κάνε φορμάτ από το μπάιος και ξαναεγκατέστησε τα Windows γιατί αλλιώς θα χάσεις όλα τα αρχεία σου και θα σου χρεώσει και τις πιστωτικές σου κάρτες'.
Μία απο τα ίδια και εγώ!
Έρχονται και μου λένε το pc μου χάλασε, Τι pc να πάρω;, το internet μου δεν δουλεύει, ένα, το άλλο...
Και η απάντηση είναι η κλασική... Δεν ξέρω! Δεν είμαι τεχνικός. -
Μιά ζωή τά ίδια.
Η γκρίνια βγήκε από τόν παράδεισο.Ρέ παιδιά,όλοι μας είμαστε ξεχωριστά άτομα,μά τό δικό μας τρόπο σκέψης ο καθένας.
Καί όμως,αντί να μάθουμε να λειτουργούμε όλοι μαζί,τό πρώτο μας μέλημα είναι να κάνουμε τόν 'άλλον' (αυτόν τόν κακό,τόν μαλάκα,τόν χαζό,κ.λ.π.) να λειτουργεί βάση τών δικών μας 'στάνταρ'.Πάντα θα μας φταίνε οι άλλοι.Οι Αμερικάνοι,οί Εβραίοι,οι παπάδες,οι γιατροί,οι δικηγόροι,οι στρατιωτικοί,οι ταξιτζήδες,οι γυναίκες,καί ένα κάρο άλλοι 'τσουβαλιασμένοι' στό ίδιο τσουβάλι.
'Εμείς' πάλι;
'Εμείς' έχουμε πάντα δίκαιο.Για να τελειώνω όμως,αφήστε τήν γκρίνια.
Εξω καλοκαίριασε καί η ζωή είναι ωραία. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν διαβάσεις τον ΚΟΚ λέει ότι όταν κάποιος προτίθεται να αλλάξει λωρίδα ο άλλoς που βρίσκεται ήδη στην λωρίδα θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια ταχύτητα, ή να μειώσει ώστε να διευκολύνει το όχημα που θέλει να αλλάξει λωρίδα.
Αυτό το γράφει για το προσπέρασμα, όχι για την αλλαγή λωρίδας. Στο προσπέρασμα ο άλλος οφείλει να μην αναπτύξει ταχύτητα και αν οδηγεί ογκώδες όχημα να πάει όσο πιο δεξιά μπορεί, ίσως και να κόψει.
*Αρθρο 17 Προσπέρασμα - Κυκλοφορία σε στοίχους:
- Ο οδηγός επιτρέπεται να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα μόνον εφόσον μπορεί να το κάνει χωρίς κίνδυνο ή παρακώλυση της κυκλοφορίας και εφόσον προειδοποιήσει έγκαιρα γι΄ αυτό, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 του παρόντος Κώδικα (nass: εκεί που λέει για τα φλας)
[...]
- (α) Σε μονόδρομους και οδούς διπλής κατεύθυνσης, που υπάρχουν δύο τουλάχιστον λωρίδες κυκλοφορίας, κατά κατεύθυνση, μέσα σε κατοικημένες περιοχές και τρεις εκτός αυτών, διαχωριζόμενες με κατά μήκος διαγραμμίσεις, επιτρέπεται η κυκλοφορία σε παράλληλες σειρές (στοίχους).
(β) Στην περίπτωση αυτή, αλλαγή λωρίδας επιτρέπεται μόνον εφόσον δεν προκαλείται κίνδυνος ή παρακώλυση της κυκλοφορίας και δίνεται έγκαιρα προειδοποίηση, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 του παρόντος Κώδικα
(γ) Στην περίπτωση που προβλέπεται στο εδάφιο (α) της παρούσας παραγράφου, ο προβλεπόμενος τρόπος οδήγησης δε θεωρείται ότι αποτελεί προσπέρασμα κατά την έννοια του παρόντος άρθρου [...]
-
Αν η πυκνότητα της κυκλοφορίας είναι τέτοια ώστε τα οχήματα να καταλαμβάνουν ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας και κινούνται με την ταχύτητα του προπορευόμενου αυτών οχήματος, αλλαγή λωρίδας επιτρέπεται μόνο προκειμένου το όχημα να στρίψει δεξιά ή αριστερά ή να σταθμεύσει (nass: ουσιαστικά λέει πως δεν μπορείς να αλλάζεις λωρίδες άσκοπα, αν κινείσαι με την ταχύτητα της κυκλοφορίας)
-
Στις περιπτώσεις κίνησης των οχημάτων σε παράλληλες σειρές (στοίχους), οι οδηγοί των βραδυπορούντων οχημάτων υποχρεούνται να κινούν αυτά στη δεξιά λωρίδα του οδοστρώματος (nass: φορτηγά-λεωφορεία κτλ.)
Αρθρο 21 Κανόνες για τους ελιγμούς των οχημάτων
-
Ο οδηγός που προτίθεται να εκτελέσει ελιγμό, οφείλει προηγουμένως να βεβαιωθεί ότι μπορεί να το πράξει χωρίς κίνδυνο ή παρακώλυση των λοιπών χρηστών της οδού, οι οποίοι κινούνται πίσω, μπροστά ή πλάι του, ή ετοιμάζονται να τον προσπεράσουν, λαμβάνοντας υπόψη τη θέση, την κατεύθυνση και την ταχύτητάς τους.
-
Πριν τον ελιγμό, ο οδηγός υποχρεούται να καταστήσει έγκαιρα γνωστή την πρόθεσή του αυτή, χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτόν τους δείκτες κατεύθυνσης [...]
Αρα πουθενά δεν λέει για υποχρέωση παραχώρησης προτεραιότητας αν έχεις βγάλει φλας, υποχρέωση κίνησης δεξιά κτλ. κτλ. Το φλας δηλώνει την πρόθεσή σου να κάνεις ελιγμό αλλά υποχρεούσαι να λάβεις υπόψη σου τους πάντες γύρω σου χωρίς κίνδυνο ή παρακώλυση.
-
....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μιά ζωή τά ίδια.
Η γκρίνια βγήκε από τόν παράδεισο.Ρέ παιδιά,όλοι μας είμαστε ξεχωριστά άτομα,μά τό δικό μας τρόπο σκέψης ο καθένας.
Καί όμως,αντί να μάθουμε να λειτουργούμε όλοι μαζί,τό πρώτο μας μέλημα είναι να κάνουμε τόν 'άλλον' (αυτόν τόν κακό,τόν μαλάκα,τόν χαζό,κ.λ.π.) να λειτουργεί βάση τών δικών μας 'στάνταρ'.Πάντα θα μας φταίνε οι άλλοι.Οι Αμερικάνοι,οί Εβραίοι,οι παπάδες,οι γιατροί,οι δικηγόροι,οι στρατιωτικοί,οι ταξιτζήδες,οι γυναίκες,καί ένα κάρο άλλοι 'τσουβαλιασμένοι' στό ίδιο τσουβάλι.
'Εμείς' πάλι;
'Εμείς' έχουμε πάντα δίκαιο.χαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαα
χααχααχχαχαχααχχααχαχααχα,
δεν μπορω να σταματήσω να γελάω...
έχεις δίκιο ρε φίλε:)
πολυ απλά..!!!αλλα έτσι ειμαστε!Για να τελειώνω όμως,αφήστε τήν γκρίνια.
Εξω καλοκαίριασε καί η ζωή είναι ωραία.χαχαχαχαχαχααχα...έχεις δίκιο ρε φίλε
μου άρεσε ο τρόπος που το είπες..
ΣΟΦΟΣ!!! -
Τα σπαστικα του θρασυ μαλακ@κου:
Στις εκλογες λεει οτι δε θα ψηφισει τιποτα και ολοι ιδιοι ειναι, αλλα παει απο τους πρωτους με γαλαζοπρασινο ψηφοδελτιο στο χερι.
Ανησυχει για τον πλανητη, μιλαει για την greenpeace, αλλα πεταει χαρτια και μπουκαλια στον απλο καδο, γιατι η ανακυκλωση ειναι ενα τετραγωνο παρακατω.
Πηγαινει αριστερα στον αυτοκινητοδρομο (επειδη ειδε νταλικα δεξια στο 1 χλμ) και βριζει οσους αγανακτουν και τον περναν απο δεξια
Παει μονος με το αμαξι στη δουλεια, βριζοντας τα ζωα που δεν παιρνουν λεωφορειο και εχουν πηξει οι δρομοι
Σου κανει τρακα τσιγαρα και αν δεν εχεις καπνιζει τα δικα του
Οταν βλεπει μπατσο στο δρομο πηγαινει με 30 σε οριο 100
Διαμαρτυρεται γιατι δεν εβγαλες φλας ή δεν κοιταξες τον καθρεφτη σου, ενω στο παπι του δεν εχει καν φλας ή καθρεφτη.Θα εγραφα 10 ωρες, αλλα ασε... Κοινως ειναι αυτος που θα σε κανει να σου φαινεται ο Mr.Bean νορμαλ.
-
Οι βορειοελλαδίτες
Οι Κρητικοί
Οι στερεοελλαδίτες
Οι πελοποννήσιοι
Ολοι οι Έλληνες
Οι ξένοι
Τα ζώα
Τα μέλη του φόρουμ
Τα δελφίνια
Tο οικοσύστημα
Οι εξωγήινοι
Ο Λιακόπουλος
α, και οι Σερραίες -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οι βορειοελλαδίτες
Οι Κρητικοί
Οι στερεοελλαδίτες
Οι πελοποννήσιοι
Ολοι οι Έλληνες
Οι ξένοι
Τα ζώα
Τα μέλη του φόρουμ
Τα δελφίνια
Tο οικοσύστημα
Οι εξωγήινοι
Ο Λιακόπουλος
α, και οι ΣερραίεςΚαλόόόόόόό΄.
-
Εντάξει, για τους άλλους έχει δίκιο ο skye ( ), αλλά και τους Κρητικούς;;;;
-
Να ζητήσω κατ αρχήν συγνώμη από το φόρουμ για το εκτός θέματος.
Συνφορουμίτη alpan, πρώτα από όλα όταν λέμε ότι αδιαφορούμε για την άποψη κάποιου τότε δεν ασχολούμαστε μαζί του καθόλου και δε του απαντάμε.
Στο κυρίως θέμα τώρα. Ενοχλήθηκες από τη πρώτη δημοσίευση που έκανα. Εγώ να δεις πόσο ενοχλήθηκα βλέποντας να βάζεις στο ίδιο καζάνι κάποιες χιλιάδες συμπατριώτες μας και σίγουρα ενοχλήθηκαν κάποιοι καταγόμενοι από αυτά τα μέρη (δεν είμαι από κανένα από αυτά το ξεκαθαρίζω).
Σε αυτές τις πόλεις πιθανόν να ζουν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο άνθρωποι, ότι γνώρισες, εσύ κάποιες εκατοντάδες, άντρες ή γυναίκες, που μπορεί να μη σου έκαναν (δικαιολογημένα ίσως) καλή εντύπωση ή να σου φέρθηκαν σκάρτα δε σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι το ίδιο σκάρτοι.
Προσωπικά έλεγα ότι οι Λάκωνες είναι κακοί κ.λ.π. (κατάλοιπα από τότε που υπηρετούσα εκεί). Μετά από καιρό γνωρίζοντας κάποιους από εκείνα τα μέρη άλλαξα γνώμη άμεσα.
Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι όλοι είναι κακοί ή όλοι καλοί. Παντού υπάρχουν από όλα τα φρούτα.
Με αφορμή λοιπόν τον ομαδικό χαρακτηρισμό όλων αυτών των ανθρώπων, μου έδωσες το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω. Καλώς ή κακώς το δικαίωμα να μας χαρακτηρίσει κάποιος, με καλό ή κακό χαρακτηρισμό, του το δίνουμε εμείς. Κανείς δε θα μας πει οτιδήποτε αν δε του δώσουμε αφορμή (πάντα μιλάμε για λογικούς ανθρώπους) .
Όσο για το ότι είπες κάποια πράγματα με ορισμένους (λογικά γνωστούς και φίλους σου μια και καθίσατε και συζητήσατε) από αυτές τις πόλεις και τους έπεισες ίσως αυτό δε σημαίνει ότι συμφωνούν και όλοι οι υπόλοιποι. Αν το νομίζεις αυτό τότε πήγαινε σε κάποιο κεντρικό σημείο κάποιας από αυτές τις πόλεις και πες τι νομίζεις γι αυτούς. Δε νομίζω να τα δεχτούν αδιαμαρτύρητα όλοι.
Έχω καθίσει κι εγώ (με γνωστούς μου) οπαδούς κάποιας ομάδας και τους έχω πει τα ανείπωτα, αυτό δε σημαίνει ότι αν βγω και τα πω μέσα στο γήπεδό τους θα υπάρχω μετά για να δω τη συνέχεια.
Οι γενικότητες δε χωράνε ειδικά όταν είναι για συμπατριώτες μας, αυτά τα περί τι είναι στη κάθε πόλη είναι μόνο για να γίνονται ανέκδοτα και μέχρι εκεί.
Ακόμα και μέσα σε αυτό το φόρουμ είμαστε όλοι καλοί ή όλοι κακοί ;
Μικρογραφία της κοινωνίας είμαστε, αν βγει κάποιος και πει ότι σε αυτό το φόρουμ είναι όλοι τρελοί πάει να πει ότι είναι σωστό;
Αυτά τα όχι λίγα και χωρίς καμία διάθεση συνέχειας.
Ο θρασύς μ@λακάκος...