-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν είμαι η μόνη που δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα... παπιά.Ερώτηση:Το πρωί όταν περιμένεις μέσα στο αμάξι σου για να πας στον προορισμό σου τί κάνεις;Μήπως βάφεσαι;Μήπως κάνεις αποτρίχωση (ωραίο θέαμα για τους...παπόβιους).Τί κάνεις για να περάσεις την ώρα σου όταν περιμένεις;Ένα πακέτο τσιγάρα;
Δεν είχα προσέξει την υπογραφή σου...Τώρα καταλαβαίνω γιατί δε σου αρέσουν τα 'παπιά'!Φαντάζομαι πως θα βάζεις το καλοριφές στο τέρμα!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ίσως γιατί ο εγκέφαλός τους δεν θα έχει ζήτηση.
Ενώ ο δικός σας ο εγκέφαλος έχει ζήτηση και χρειάζεται αερόσακους.Αλλά ξέχασα εσείς βγάζετε τα τιμόνια που έχουν επάνω απο το εργοστάσιο και βάζετε momo κλπ με την ταινία στο στεφάνι για το drift....
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν είμαι η μόνη που δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα... παπιά.
Ερώτηση:Το πρωί όταν περιμένεις μέσα στο αμάξι σου για να πας στον προορισμό σου τί κάνεις;Μήπως βάφεσαι;Μήπως κάνεις αποτρίχωση (ωραίο θέαμα για τους...παπόβιους).Τί κάνεις για να περάσεις την ώρα σου όταν περιμένεις;Ένα πακέτο τσιγάρα;
Ακούω μουσική και τραγουδάω συνήθως....
-
Ίσως γιατί ο εγκέφαλός τους δεν θα έχει ζήτηση.
Ενώ ο δικός σας ο εγκέφαλος έχει ζήτηση και χρειάζεται αερόσακους.Αλλά ξέχασα εσείς βγάζετε τα τιμόνια που έχουν επάνω απο το εργοστάσιο και βάζετε momo κλπ με την ταινία στο στεφάνι για το drift....
Αστειευόμεθα, αστειευόμεθα.
-
Υπάρχει(συνήθως ) τεράστια διαφορά στην συμπεριφορά μεταξύ των οδηγών μηχανών μεγάλου κυβισμού και αυτών που οδηγούν 'παπάκια' . Εννοείται ότι οι πρώτοι συνήθως σέβονται την κυκλοφορία και τηρούν (στο βαθμό που είναι δυνατόν) τον Κ.Ο.Κ.
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Υπάρχει(συνήθως ) τεράστια διαφορά στην συμπεριφορά μεταξύ των οδηγών μηχανών μεγάλου κυβισμού και αυτών που οδηγούν 'παπάκια' . Εννοείται ότι οι πρώτοι συνήθως σέβονται την κυκλοφορία και τηρούν (στο βαθμό που είναι δυνατόν) τον Κ.Ο.Κ.Σωστός.Οι περισότεροι που δαπανούν απο 5000
-
Θρασύς μαλακάκος:
-> αυτός που μου παίζει τα φώτα στην αριστερή λωρίδα σε μποτιλιάρισμα...πού να πάω ρε μπαγλαμά 'βιαστικέ'...
-> αυτός που με μηχανάκι πάει να με προσπεράσει από δέξια και όταν ανάβω φλας για δεξιά και πάω να στρίψω ορμάει να πέσει πάνω μου βρίζοντάς με...
Kύριοι πιείτε ένα καφέ διαβάστε αυτό εδώ το θέμα και χαλαρώστε επιτέλους....
-
Υπάρχει(συνήθως ) τεράστια διαφορά στην συμπεριφορά μεταξύ των οδηγών μηχανών μεγάλου κυβισμού και αυτών που οδηγούν 'παπάκια' . Εννοείται ότι οι πρώτοι συνήθως σέβονται την κυκλοφορία και τηρούν (στο βαθμό που είναι δυνατόν) τον Κ.Ο.Κ.
Σωστός.Οι περισότεροι που δαπανούν απο 5000
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Για το γρήγορη και οικονομκή οδήγηση συμφωνώ . Πρέπει όμως να την κάνουν και ανασφαλή?
Οι περισότεροι που αγοράζουν παπιά και σκούτερ δεν ξέρουν να οδηγούν...Πέρνουν τα διπλώματα με το γνωστό τρόπο!Χώρια που τα παπιά και τα σκούτερ είναι ανασφαλή εκ φύσεως!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Με άλλα λόγια: αν είσαι βλάκας, με όσο λίγα και να πας είσαι επικίνδυνος.
Καμία αντίρρηση σε αυτό.
Να κάνω μια ερώτηση λοιπόν. Διαφωνείς στο ότι ένας βλάκας που οδηγεί γρήγορα είναι πιο επικίνδυνος από το αν οδηγούσε πιο αργά; Για φαντάσου λίγο το ακόλουθο σενάριο. Έναν παππού που κινείται στην Πατρών - Κορίνθου με 70 χλμ/ώρα κάνοντας συνεχείς και επικίνδυνους ελιγμούς, και τον ίδιο παππού, στο ίδιο σημείο με τον ίδιο τρόπο οδήγησης που όμως αντί για 70 θα πήγαινε με 150. Εσύ πιστεύεις ότι και οι δύο τρόποι οδήγησης παρουσιάζουν την ίδια ακριβώς επικινδυνότητα; Πρόσεξε, δεν ρωτάω σε ποια από τις δύο περιπτώσεις θα έπρεπε να του αφαιρεθεί το δίπλωμα -είμαι σίγουρος ότι θα απαντούσες και στις δύο, και θα με έβρισκες απόλυτα σύμφωνο- αλλά ποια από τις δύο είναι πιο επικίνδυνη.
Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η ανθρώπινη βλακεία δεν είναι εύκολα μετρήσιμο μέγεθος, ιδιαίτερα με τον τρόπο που εκφράζεται στην οδήγηση. Ας μην συμπεριφερόμαστε λοιπόν ως υπέρτατοι κριτές, ιδιαίτερα από την στιγμή που και εμείς εφαρμόζουμε τον ΚΟΚ επιλεκτικά (και μην ακούσω πάλι δικαιολογίες του στυλ «το έχουν γράψει τα περιοδικά», γιατί ούτε αυτά φυσικά έχουν το αλάθητο), γιατί κινδυνεύουμε και εμείς οι ίδιοι να γίνουμε αντάξιοι του τίτλου του συγκεκριμένου νήματος.
Όσο για την πολύ ενδιαφέρουσα ρήση του Enzo, θύμισε μου λίγο από πότε ήταν ειδικός σε θέματα ασφάλειας στους δημόσιους δρόμους;
-
Για το γρήγορη και οικονομκή οδήγηση συμφωνώ . Πρέπει όμως να την κάνουν και ανασφαλή?
Οι περισότεροι που αγοράζουν παπιά και σκούτερ δεν ξέρουν να οδηγούν...Πέρνουν τα διπλώματα με το γνωστό τρόπο
Ενώ οι άλλοι οδηγοί 4τροχων, 3αξονικών κ ξερω'γω τι άλλο τα παίρνουν με τον.. άγνωστο τρόπο
Άσε που αναλογικά επειδή τα αυτοκίνητα είναι πιο πολλά, το κυρίως πρόβλημα το δημιουργούμε εμείς.. και τα παπάκια βέβαια είναι μέρος αυτού. Αν είσαι ΒΛΑΞ, ότι και να οδηγάς, σα βλαξ θα το οδηγάς..
όσον αφορά τις μηχανές μεγάλου κυβισμού.. μάλλον όλοι τις προσέχουμε πιο πολύ από τα παπάκια έτσι και αλλιώς.. -
Αν ολοι αυτοι που οδηγουν μηχανες κινουνταν με τα αυτοκινητα τους , εσεις οι 'φανατικοι' των αυτοκινητων θα κανατε 2 ωρες παραπανω απο οτι κανετε τωρα να πατε στην δουλεια σας.
Το λιγοτερο που εχετε να κανετε ειναι να λετε ευχαριστώ.
ΥΣ. αυτο που γραφτηκε οτι τα χωνει αμαξι στο R1 ηταν φοβερο, να παει τα ανεκδοτα.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
ΥΣ. αυτο που γραφτηκε οτι τα χωνει αμαξι στο R1 ηταν φοβερο, να παει τα ανεκδοτα.
Ποιός - πού;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ποιός - πού;
κοιτα καμια σελιδα πιο πισω!
εχω πολλααααα χερια εδω μεσα! -
Κλασικη διαμαχη μεταξυ μηχανοβιων (ποδηλατοβιων) και αυτοκινηστων(κουτοβιων).
Πατε καλα ρε????Και εσυ ρε downhill αντιδρας λες και εισαι ο προεδρος του κλαμπ των 'σωστων' μηχανοβιων.
Και στις 2 κατηγοριες υπαρχουν σωστοι και μαλακες οδηγοι. Ξεκολατε απο τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις γιατι απλα δεν βγαινουν σε τιποτα.
Προσπαθηστε ολοι να εισαστε σωστοι στο δρομο και σκεφτειτε οτι δεν εισαστε μονοι σας. -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Αν ολοι αυτοι που οδηγουν μηχανες κινουνταν με τα αυτοκινητα τους , εσεις οι 'φανατικοι' των αυτοκινητων θα κανατε 2 ωρες παραπανω απο οτι κανετε τωρα να πατε στην δουλεια σας.Το λιγοτερο που εχετε να κανετε ειναι να λετε ευχαριστώ.
Μπα; Μήπως θέλεις να σας παίρνουμε και π..ες;
Αυτό το υφάκι 'είμαστε 'η λύση' άρα δικαιούμαστε να παραβιάζουμε τον ΚΟΚ και τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας κατά βούλησιν και να πα να γ...ηθούν οι υπάνθρωποι οι 'κουτάκηδες' θα σας κρατά μια ζωή στο περιθώριο γι'αυτό πάρτε το αλλιώς, εκτός πια κι αν το γουστάρετε το περιθώριο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν ολοι αυτοι που οδηγουν μηχανες κινουνταν με τα αυτοκινητα τους , εσεις οι 'φανατικοι' των αυτοκινητων θα κανατε 2 ωρες παραπανω απο οτι κανετε τωρα να πατε στην δουλεια σας.
Αυτό το υφάκι 'είμαστε 'η λύση' άρα δικαιούμαστε να παραβιάζουμε τον ΚΟΚ και τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας κατά βούλησιν και να πα να γ...ηθούν οι υπάνθρωποι οι 'κουτάκηδες' θα σας κρατά μια ζωή στο περιθώριο γι'αυτό πάρτε το αλλιώς, εκτός πια κι αν το γουστάρετε το περιθώριο.
τι ειναι αυτα που λες???
Εγω μιλησα για το ¨μισος' που δειχνουν καποιοι απεναντι στις μηχανες χωρις ποτε να εχουν οδηγησει, και χωρις να αναγνωριζουν το παραμικρο οφελος που αυτο εχει, και εσυ καταληγεις μονος σου σε συμπερασματα και ωριεσαι χωρις λογο.
Κριμα.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
τι ειναι αυτα που λες???
Αυτά ακριβώς που αξίζουν σε σένα και στον downhill, έτσι όπως γράψατε.
Εγω μιλησα για το ¨μισος' που δειχνουν καποιοι απεναντι στις μηχανες χωρις ποτε να εχουν οδηγησει, και χωρις να αναγνωριζουν το παραμικρο οφελος που αυτο εχει, και εσυ καταληγεις μονος σου σε συμπερασματα και ωριεσαι χωρις λογο.
Ποιο μίσος; Βγήκε κάποιος και είπε ότι θεωρεί 'θρασείς μαλακάκους' όσους διαμαρτύρονται όταν κάνει 10 ώρες να βγάλει τα ψιλά στα διόδια και ότι το κάνει και επιδεικτικά κιόλας και βγήκες και τον υπερασπίστηκες λέγοντας πως ότι ούτε λίγο ούτε πολύ πρέπει να τον ευχαριστούμε κιόλας που έχει μηχανή.
Το 'κρίμα' στο επιστρέφω.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αυτό το υφάκι 'είμαστε 'η λύση' άρα δικαιούμαστε να παραβιάζουμε τον ΚΟΚ και τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας κατά βούλησιν και να πα να γ...ηθούν οι υπάνθρωποι οι 'κουτάκηδες' θα σας κρατά μια ζωή στο περιθώριο γι'αυτό πάρτε το αλλιώς, εκτός πια κι αν το γουστάρετε το περιθώριο.Φυσικά και όχι όπως τα λες. Το σωστό είναι:
Είμαστε μία λύση και δικαιούμαστε σεβασμό και προσοχή. Περισσότερο απ΄ ό,τι οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου, επειδή είμαστε πιο αδύναμοι και ρισκάρουμε πολύ περισσότερα
(Το ίδιο ισχύει και με τους μηχανόβιους σε σχέση με τους ποδηλάτες και με τους ποδηλάτες σε σχέση με τους πεζούς)
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ποιο μίσος; Βγήκε κάποιος και είπε ότι θεωρεί 'θρασείς μαλακάκους' όσους διαμαρτύρονται όταν κάνει 10 ώρες να βγάλει τα ψιλά στα διόδια και ότι το κάνει και επιδεικτικά κιόλας και βγήκες και τον υπερασπίστηκες λέγοντας πως ότι ούτε λίγο ούτε πολύ πρέπει να τον ευχαριστούμε κιόλας που έχει μηχανή.Αν περιμένω στη σειρά μου πίσω από τα αυτοκίνητα στην ουρά στα διόδια και όταν έρθει η σειρά μου αργήσω λίγο παραπάνω για να πληρώσω και να ετοιμαστώ να συνεχίσω το δρόμο μου, τότε θρασύς μαλακάκος είναι όποιος από πίσω μου κορνάρει. Εχει η διέλευση από τα διόδια χρονικό όριο ? Κάνω κάτι παράνομο ή ανήθικο ? Κορνάρει ο θρασύς μαλακάκος στον ΙΧ ή το φορτηγατζή που δίνει 50άρι για 2 ευρώ ?
Αν όμως προσπεράσω με τη μηχανή μια σειρά ΙΧ και πάω σταθώ μπροστά τους και κάνω τα παραπάνω, τότε δικαιούται ο από πίσω να εκνευριστεί και είμαι εγώ ο θρασύς μαλακάκος.
Fair enough ?
Ο θρασύς μ@λακάκος...