-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ρε παιδιά, διαβάζω λίγο την κόντρα Wagner669 και downhill... Να ανοίξουμε ένα καινούριο θέμα να το συνεχίσουν, γιατί έχει φοβερό γέλιο!!! Και αν οργανώσουν εκείνη την κόντρα, να με φωνάξετε να τη δω! Και άμα δω εγώ αμάξι (απ' αυτά που κυκλοφορεί το tfrc και όχι μονοθέσιο F1) να τσαγιάζει R1 (ακόμα και 2003 μοντέλο, πριν αρχίσουν να περνάνε τα 180 άλογα), κερνάω φαγητό όλο το tfrc!!!
Ρε τι διαβάζουμε απ' τα παλικάρια!!!
Τί αυτοκίνητα κυκλοφορούν στο tfrc? Έχουν καμία σχέση με αυτά τα αυτοκίνητα?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ρε παιδιά, διαβάζω λίγο την κόντρα Wagner669 και downhill... Να ανοίξουμε ένα καινούριο θέμα να το συνεχίσουν, γιατί έχει φοβερό γέλιο!!! Και αν οργανώσουν εκείνη την κόντρα, να με φωνάξετε να τη δω! Και άμα δω εγώ αμάξι (απ' αυτά που κυκλοφορεί το tfrc και όχι μονοθέσιο F1) να τσαγιάζει R1 (ακόμα και 2003 μοντέλο, πριν αρχίσουν να περνάνε τα 180 άλογα), κερνάω φαγητό όλο το tfrc!!!
Ρε τι διαβάζουμε απ' τα παλικάρια!!!
Τί αυτοκίνητα κυκλοφορούν στο tfrc? Έχουν καμία σχέση με αυτά τα αυτοκίνητα?
Μπα!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ρε Κωστα.....Δεν με πιστευουν οι παπακιδες.....
Πες τους κ εσυ.....
Ποσες στριτ ειχαμε προσπαρασει απο πανω τοτε στη Παραλιακη;;;Ο κ.Προεδρας του x-TFRC εχει ακομα ανοιχτη προταση για διαδρομη Λιμανακια-Σουνιο αυτοκινητο vs μιχανη.....
Τοσα χρονια δεν εχει δεχτει κανενας.....Πςςςςςςςς
Ρισπεκτ στον πρόεδρα
Φαστ εν φιούριους κόντρες με μπιτσιζ που λικνίζονται στο ρυθμό της μουσικής
Εγώ μια βέσπα έχω ο κακομοίρης και πάω στη δουλειά μου
σαν το Βέγγο
συγνώμη που υπάρχωκαλοί μου άνθρωποι
εεεε εσυ ξέρεις από βέσπα;Το τι κράξιμο έχει ρίξει ο πυρήνας του TFRC σε κάτι ατομάκια σαν αυτά που περιγράφεις δε λέγεται. Όταν δε γνωρίζεις περί τίνος επρόκειτο, καλύτερα να σωπαίνεις.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το τι κράξιμο έχει ρίξει ο πυρήνας του TFRC σε κάτι ατομάκια σαν αυτά που περιγράφεις δε λέγεται. Όταν δε γνωρίζεις περί τίνος επρόκειτο, καλύτερα να σωπαίνεις.
Πάλι τα ίδια.
θα το ξαναπώ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ με κεφαλαία μπας και κόψει στον επόμενο με το σηματάκι του 'τφρσι' και δε γράψει τα ίδιαΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΛΕΜΕ
ΑΙ ΓΟΥΟΖ ΤΖΑΣΤ ΚΙΝΤΙΝΓΚ
ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;Δεν είδες πόσο χαλαρά απάντησε ο συντοπίτης -Νεοσμυρνιώτης Βαγκνερ;
Τι'στε εσείς ωρέ; -
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Αν και δεν έχω την υπομονή να διαβάσω 30 σελίδες ώστε να ξέρω από που ξεκίνησε το θέμα (τουλάχιστον όταν δε βρίσκομαι στο γραφείο ), εν τούτοις θα ήθελα να προσθέσω πως έχω ένα μόνιμο παράπονο από τους οδηγούς μηχανών:Ενώ ενίοτε είναι ευγενικοί άπαξ και τους ανοίξεις το δρόμο ή τους διευκολύνεις, δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να σε αφήσουν να αλλάξεις εσύ λωρίδα.
Π.χ. επιβραδύνει το λεωφορείο μπροστά σου, βγάζεις φλας και βλέπεις πως έχεις στην αριστερή λωρίδα μια μηχανή σε σεβαστή απόσταση- δηλαδή βγαίνεις άνετα χωρίς να τον κόψεις.
Ε ρε π@@στη μου, με το που βλέπουν το φλας, λες και δέχονται ηλεκτροσόκ στον εγκέφαλο και ανοίγουν το γκάζι τέρμα ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα να βγεις στη λωρίδα τους. Πραγματικοί άρχοντες του δρόμου. Παίζει και καμιά κόρνα που και που.
Ε, κανά δυο φορές έχασα την ψυχραιμία μου και το κυνήγησα το θέμα, γιατί το θεωρώ απίστευτη γαϊδουριά και ασέβεια του να σε κλείνει επίτηδες ο άλλος, ιδίως όταν βρίσκεται τόσο μακριά σου...
Όχι πως δεν το κάνουν και ορισμένοι οδηγοί αυτοκινήτου, αλλά εκεί λες πως αφού μας χωρίζουν 300 μέτρα βγαίνω και δεν έγινε και τίποτα. Αλλά στον οδηγό μηχανής δε βγαίνεις γιατί επιταχύνουν και δαιμονισμένα βλέπεις...
Να σημειώσω πως όσοι ταξιδεύουν εθνική με μηχανή αποτελούν υπόδειγμα οδηγικής συμπεριφοράς πάντως...
παίζει μεγάλο ρόλο το γεγονός οτι αμα τρακάρουν δεν θα χρειαστούν επίσκεψη στον φανοποιό...
και το ότι γνωρίζουν καλύτερα απο τους οδηγούς αυτοκινήτων την ανικανότητα των Ελλήνων οδηγών...
Αυτοί που οδηγούν μηχανή στην εθνική οδηγούν μηχανή και όχι παπάκια και λοιπά δίτροχα και ***συνήθως ***είναι εξαιρετικά συνειδητοποιημένοι οδηγοί μοτοσυκλετών δεν καβαλάνε το σκουτεράκι και όποιον πάρει οχάροςΠρώην οδηγός μηχανής νυν οδηγός αυτοκινήτου
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Σε πιστα με πολλες στροφες -και οχι Ντεϊτονα- ενα καλο αυτοκινητο κ μια καλη μηχανι ειναι ισαξια και οι διαφορες ειναι αμεσα εξαρτημενες με τις ικανοτιτες.Στις Σέρρες (έχουν αρκετές στροφές ?) αγωνιστική (Group N) Μ3 (καλό αυτοκίνητο φαντάζομαι ) γυρίζει στο 1:28-1:29 και BTCC (ακόμα καλύτερο ) στο 1:22 (http://www.ert.gr/oldmotorsports/pistanews.asp?nid=77311).
Στην ίδια πίστα αγωνιστική χιλιάρα stock sport (αντίστοιχη της Group N των αυτοκινήτων, πχ. Suzuki GSXR1000, Yamaha R1, Ducati) γυρίζει στο 1:21 (http://www.lams.gr/fileadmin/2005/moto/04_September/STOCK_SPORT_-STOCK_SPORT.html) και μία SS600 στο 1:24 (http://www.lams.gr/fileadmin/2005/moto/04_September/SS_600-_SS_600.html)
Μόνο με F3 (~1:20) περνάνε μπροστά τα αυτοκίνητα.
Μην το ψάχνεις, στις περισσότερες πίστες τα συμβατικά (= χωρίς 'φτερά') αυτοκίνητα δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντι ακόμα και σε νορμαλ μηχανές.
Σε δρόμο σωστά το λες πως η κατάσταση ενδεχόμενα να αλλάζει. Σε αυτό όμως δεν φταίει συνήθως η μηχανή ως μηχανή αλλά ο άνθρωπος-αναβάτης που, όσο να 'ναι, φοβάται να πηγαίνει με 150 δίπλα σε βράχους-δένδρα-μπαριέρες.
Στο δρομο.....το αυτοκινητο εχει απλα 4 ροδες να παταει κατω.....
Υπεραπλουστευτικό. Και η μηχανή έχει κιλά ανά ίππο δέκα φορές καλύτερα.
-
Κυριοι,
εχετε σκεφθει το ενδεχομενο αυριο ολοι οι χρηστες μηχανων να αρχισουν να κινουνται βαση του ΚΟΚ??Να πηγαινουν στην μεση της λουριδας...
Να παρκαρουν στην μεση μιας θεσης παρκιγκ...
Να μην προσπερνουν ΑΝ δεν αλλαξουν λουριδα
Να μην κινουνται παραλληλα αλλα σε σειρα....Φανταζεστε τι χαος θα επικρατησει???
ΥΣ. Αυτο δεν το γραφω σαν επιχειρημα νομιμοποιησης των μαλακιων που πολλοι οδηγοι μηχανων κανουν, να εξηγουμαστε, αλλα δεν ειναι και ο ΚΟΚ, το απολυτο κριτηριο να κρινεις, και να κατακρινεις.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Κυριοι,
εχετε σκεφθει το ενδεχομενο αυριο ολοι οι χρηστες μηχανων να αρχισουν να κινουνται βαση του ΚΟΚ??Να πηγαινουν στην μεση της λουριδας...
Να παρκαρουν στην μεση μιας θεσης παρκιγκ...
Να μην προσπερνουν ΑΝ δεν αλλαξουν λουριδα
Να μην κινουνται παραλληλα αλλα σε σειρα....Φανταζεστε τι χαος θα επικρατησει???
ΥΣ. Αυτο δεν το γραφω σαν επιχειρημα νομιμοποιησης των μαλακιων που πολλοι οδηγοι μηχανων κανουν, να εξηγουμαστε, αλλα δεν ειναι και ο ΚΟΚ, το απολυτο κριτηριο να κρινεις, και να κατακρινεις.
Μέσα είσαι, αλλά με μία βασική αρχή. Όταν ξεκινάς (όχι εσύ γενικό είναι) να τη κάνεις τη μαλακία προστάτεψε πρώτα τον ευατό σου ελέγχοντας τις συνθήκες και μετά κάνε ότι θέλεις.
Μην έχεις απαίτηση να σε προφυλάξει ο άλλος (από τη δική σου μαλακία) κι αν δε το κάνει να τον βρίζεις. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μέσα είσαι, αλλά με μία βασική αρχή. Όταν ξεκινάς (όχι εσύ γενικό είναι) να τη κάνεις τη μαλακία προστάτεψε πρώτα τον ευατό σου ελέγχοντας τις συνθήκες και μετά κάνε ότι θέλεις.
Μην έχεις απαίτηση να σε προφυλάξει ο άλλος (από τη δική σου μαλακία) κι αν δε το κάνει να τον βρίζεις.Πες τα, Χρυσόστομε!!!
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Μπα; Μήπως θέλεις να σας παίρνουμε και π..ες;
Αυτό το υφάκι 'είμαστε 'η λύση' άρα δικαιούμαστε να παραβιάζουμε τον ΚΟΚ και τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας κατά βούλησιν και να πα να γ...ηθούν οι υπάνθρωποι οι 'κουτάκηδες' θα σας κρατά μια ζωή στο περιθώριο γι'αυτό πάρτε το αλλιώς, εκτός πια κι αν το γουστάρετε το περιθώριο.
Οι ΙΧηδες δεν παραβιάζετε τον ΚΟΚ;Όταν παρκάρετε τα κουτιά σας στις γωνίες και δε βλέπει κανείς τί έρχετε απο τον κάθετο στενό;Δεν είναι παραβίαση;Όταν ανοίγετε διάδρομο να περάσει ο άλλος κουτάκιας απο κάθετο στενό με ΣΤΟΠ δεν είναι παραβίαση του ΚΟΚ;Αν είχε φανάρι είστε υποχρεώμενοι αλλά όχι σε ΣΤΟΠ.Όταν παρκάρετε σε στάσεις λεωφορείων και αναγκάζετε τους πεζούς να βγαίνουν στο δρόμο χωρίς να τους βλέπουμε δεν παραβιάζετε τον ΚΟΚ;Όταν αλλάζετε κατεύθυνση μόνο με φλας και χωρίς να έχετε δει τί έρχετε δεν κάνετε παράβαση;Όταν αποφασίζετε τελευταία στιγμή ότι έπρεπε να είχατε στρίψει σε αυτό το δρόμο και κοκαλώνετε το αμάξι δεν παραβιάζετε τον ΚΟΚ;Και όσο αν είμαστε στο περιθώριο άσε να μάς κρίνουν άλλοι.Κάποτε είχαν συσχετίσει τους μοτοσυκλετιστές με τους αλήτες,τους τσαντάκηδες,τους 'καμικάζι'...Τώρα όμως μηχανάκι έχουν γιάπηδες,υπουργοί και βουλευτές,επιχειρηματίες,νοικοκυρές.Δε φτάνει που πληρώνω περισότερα τέλη κυκλοφορίας αναλογικά με το βάρος και την ισχύ της μηχανής μου και την κατανάλωση φυσικά απο τα κουτιά σας.Δε φτάνει που και στα διόδια πληρώνω το μισό τίμημα ενώ ζυγίζει το 1/10 των αμαξιών σας...Ο ρατσισμός είναι απο την πλευρά των κουτάκιδων και μόνο.
Από αυτά που αναφέρεις δεν κάνω τίποτα. Μονάχα από το χαρακτηρισμό σου ('κουτάκηδες') φαίνεται ποιος από τους δυό μας είναι ρατσιστής.
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Αν και δεν έχω την υπομονή να διαβάσω 30 σελίδες ώστε να ξέρω από που ξεκίνησε το θέμα (τουλάχιστον όταν δε βρίσκομαι στο γραφείο ), εν τούτοις θα ήθελα να προσθέσω πως έχω ένα μόνιμο παράπονο από τους οδηγούς μηχανών:Ενώ ενίοτε είναι ευγενικοί άπαξ και τους ανοίξεις το δρόμο ή τους διευκολύνεις, δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να σε αφήσουν να αλλάξεις εσύ λωρίδα.
Π.χ. επιβραδύνει το λεωφορείο μπροστά σου, βγάζεις φλας και βλέπεις πως έχεις στην αριστερή λωρίδα μια μηχανή σε σεβαστή απόσταση- δηλαδή βγαίνεις άνετα χωρίς να τον κόψεις.
Ε ρε π@@στη μου, με το που βλέπουν το φλας, λες και δέχονται ηλεκτροσόκ στον εγκέφαλο και ανοίγουν το γκάζι τέρμα ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα να βγεις στη λωρίδα τους. Πραγματικοί άρχοντες του δρόμου. Παίζει και καμιά κόρνα που και που.
Ε, κανά δυο φορές έχασα την ψυχραιμία μου και το κυνήγησα το θέμα, γιατί το θεωρώ απίστευτη γαϊδουριά και ασέβεια του να σε κλείνει επίτηδες ο άλλος, ιδίως όταν βρίσκεται τόσο μακριά σου...
Όχι πως δεν το κάνουν και ορισμένοι οδηγοί αυτοκινήτου, αλλά εκεί λες πως αφού μας χωρίζουν 300 μέτρα βγαίνω και δεν έγινε και τίποτα. Αλλά στον οδηγό μηχανής δε βγαίνεις γιατί επιταχύνουν και δαιμονισμένα βλέπεις...
Να σημειώσω πως όσοι ταξιδεύουν εθνική με μηχανή αποτελούν υπόδειγμα οδηγικής συμπεριφοράς πάντως...
Αντίστοιχα σήμερα επιστρέφοντας από το Γέρακα στη γέφυρα της αναστροφής στο Μοσχάτο πέτυχα ένα φορτηγό. Περίμενα υπομονετικά πίσω του να κάνουμε την αναστροφή και να βγούμε από το σημείο που έχει τη μία λωρίδα σε σημείο που έχει δύο. Εκεί με αναμμένο το φλας κάνω να βγω στην αριστερή να προσπεράσω το φορτηγό και βλέπω από τον καθρέπτη μου μηχανή που χωνόταν ανάμεσα στα αυτοκίνητα και βρέθηκε πίσω μου να ετοιμάζεται να κάνει τη σφήνα από πριν γίνουν δύο οι λωρίδες χωρίς φλας και παρά το φλας μου. Τον γράφω κανονικά και αλλάζω λωρίδα, αναγκάζοντάς τον να φρενάρει. Μου κορνάρει και λέω από το ανοικτό παράθυρο 'παράτα μας'. Έρχεται δίπλα μου και με τσαμπουκά μου λέει 'είπες τίποτα κακό ρε μαλάκα'; Τσαντισμένος που με έβρισε κι από πάνω και μαθημένος με τη θρασυδειλία αρκετών μηχανόβιων του πετάω κατευθείαν τη γαμήλια ευχή και στρίβω στη λαχαναγορά πιστεύοντας-ελπίζοντας ότι θα με ακολουθήσει για τα περαιτέρω. Μαντέψτε, συνέχισε ευθεία βρίζοντας!
ΥΓ: Νάσο, σε περίμενα. OK, fair enough.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Μην έχεις απαίτηση να σε προφυλάξει ο άλλος (από τη δική σου μαλακία) κι αν δε το κάνει να τον βρίζεις.Πες τα, Χρυσόστομε!!!
Συμφωνω απολυτα.!!
Η μεγαλυτερη μαλακια που μπορει να κανει ο οδηγος μηχανης ειναι να αφηνει την σωματικη του ακεραιοτητα στην διαθεση του αλλου οδηγου.
Πρωτα αυτος πρεπει να αυτοπροστατευεται και μετα να ζητα προστασια απο τους αλλους, στο βαθμο που αυτο μπορει να γινει.
Αναποδα δεν γινεται.........
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Συμφωνω απολυτα.!!
Η μεγαλυτερη μαλακια που μπορει να κανει ο οδηγος μηχανης ειναι να αφηνει την σωματικη του ακεραιοτητα στην διαθεση του αλλου οδηγου.
Πρωτα αυτος πρεπει να αυτοπροστατευεται και μετα να ζητα προστασια απο τους αλλους, στο βαθμο που αυτο μπορει να γινει.
Αναποδα δεν γινεται.........
Έτσι είναι βασικά. Δε μπορείς να έχεις την απαίτηση να σε σεβαστεί/προσέξει ο άλλος, αν δε σέβεσαι εσύ τον εαυτό σου. Το ίδιο ισχύει και για τους πεζούς. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι άμα κάνουν καμιά μ@λακία θα περάσουμε από πάνω τους.
Επειδή δυστυχώς στην Ελλάδα, είναι πολλοί αυτοί που δεν τους νοιάζει, πρέπει να προσέχουμε διπλά εμείς, που όσο να'ναι, για να'μαστε σ'αυτό το φορουμ, σημαίνει ότι δε βλέπουμε το αυτοκίνητο σαν απλή μετακίνηση. Όσο για τα μηχανάκια, πιστεύω ότι αναλογικά ίσως έχει δίκιο ο tazio, κάνουν περισσότερες μ@λακίες, αλλά στο σύνολο πιστεύω τα αυτοκίνητα κάνουν περισσότερες μ@λακίες (άποψή μου). Αυτό πιστεύω δεν έχει να κάνει με το μέσο, αλλά με την ικανότητα που σου δίνει αυτό στη μ@λακία. Τί εννοώ: Είναι πολύ πιο εύκολο να πας ανάποδα με το παπί απ'ότι με ένα αυτοκίνητο σε ορισμένες περιπτώσεις (και στις δύο βέβαια είναι λάθος). Είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις σφήνες στην κίνηση. κοκ. Δηλαδή αδυνατώ να πιστέψω ότι ένας που οδηγεί παπάκι και έχει αυτοκίνητο, όταν καβαλάει το παπί γίνεται από Δρ Τζέκιλ - Μίστερ Χάιντ -
Eγώ το πιστεύω. Και για πεζούς-οδηγούς και για παπιούς-οδηγούς. Γιατί άλλο το τι δείχνεις όταν δεν σε παίρνει και άλλο το τι κάνεις όταν σε παίρνει (όταν δηλαδή μπορείς να γίνεις μπουχός πριν ο άλλος προλάβει να λύσει τη ζώνη του).
-
Οδηγώ μεγάλες μηχανές πάνω απο 10 χρόνια, κυρίως για τουρισμό (ευρώπη - ελλάδα) αλλά και κάθε μέρα στη δουλειά μου τα τελευταία χρόνια.
Τις μεγαλύτερες μαλ@#$ς στο δρόμο τις κάνουν τα παπιά-σκουτερ με τους περιστασιακούς χρήστες, μετά οι ταρίφες, μετά οι κάγουροι στύλ 'FnF' και τέλος οι υπόλοιποι ΙΧηδες.
Λίγη ευγένεια απο τη μηχανή, σε συνδιασμό με την ενοχή και το φόβο που νιώθει ο οδηγός του ΙΧ συνήθως δίνουν καλό αποτέλεσμα, και βγάζω άκρη.
Απο εκεί και πέρα, οι κραυγαλέες περιπτώσεις βλακών η φαντασμένων ανθρώπως υπάρχουν και στους 2 και στους 4 τροχούς
-
Σωστά. Ο συνειδητοποιημένος οδηγός μοτοσυκλέτας, που ξέρει πώς θα την πάει και την αγαπάει σαν όχημα, σπανίως κάνει ανοησίες.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σωστά. Ο συνειδητοποιημένος οδηγός μοτοσυκλέτας, που ξέρει πώς θα την πάει και την αγαπάει σαν όχημα, σπανίως κάνει ανοησίες.Όπως αυτός που πέτυχα χθες, που στη Θησέως, στην Καλλιθέα (μετά τις 12 το βράδυ) έκανε σούζες με το μηχανάκι του και μαντέψτε! Δεν είχε φώτα!
-
Πολύ συνειδητοποιημένος ήταν... Έλσα, αυτός ο τύπος ήταν καγκουρώ.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Όπως αυτός που πέτυχα χθες, που στη Θησέως, στην Καλλιθέα (μετά τις 12 το βράδυ) έκανε σούζες με το μηχανάκι του και μαντέψτε! Δεν είχε φώτα!Αφού έκανε σούζες, τα φώτα σε τι θα χρησίμευαν; Στο να κυνηγάει νυχτερίδες;
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Όπως αυτός που πέτυχα χθες, που στη Θησέως, στην Καλλιθέα (μετά τις 12 το βράδυ) έκανε σούζες με το μηχανάκι του και μαντέψτε! Δεν είχε φώτα!
Αφού έκανε σούζες, τα φώτα σε τι θα χρησίμευαν; Στο να κυνηγάει νυχτερίδες;
(κάποια στιγμή σταμάτησε να κάνει σούζες βέβαια και δεν μπορούσε να τον δει κανείς....)
Ο θρασύς μ@λακάκος...