-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Διαβάστε τα bold στο ποστ του Μάρκου. Λοιπόν έχω να δηλώσω ότι, ΝΑΙ, είσαι ο εχθρός. Να κάνουμε μια δημοσκόπηση αν θα πρέπει να γίνεις ban από το φόρουμ, με ταυτόχρονη αφαίρεση διπλώματος και πρόστιμο
Ότι και να με κάνετε δεν πάω πουθενά!!!!! Εδώ θα μείνω και θα αλλάζω συνεχώς nick! Και θα ανοίγω συνέχεια καινούρια θέματα (ποιος είπαμε κάνει τα 'περιεχόμενα';;; ), εκτός κι αν ο κύριος koyk με συνετίσει ευγενικά!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Σωστός αν και λίγο σκληρός. Πλεονεκτούν στο ότι δεν τα παίζουν μετά από 5-6 χρόνια (όπως κάποια γαλλικά),έχουν 'στιβαρά' αμαξώματα και έχουν λογικές τιμές.- Τι αμάξι έχεις?
- Ένα Opel.
- Και είναι καλό?
- Ααα! Τι να σε λέω! Το έχω 5-6 χρόνια τώρα και ακόμα πάει το άτιμο!
- Σώπα ρε το σκυλί το μαύρο!
- Ναι ρε! Opelάρα σε λέω...
Με χιουμοριστική διάθεση βέβαια, έτσι?
Δεν πιστεύω οτι ένα αμάξι που δεν τα παίζει σε 5-6 χρόνια θεωρείται οτι έχει πλεονέκτημα!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Και θα ανοίγω συνέχεια καινούρια θέματα (ποιος είπαμε κάνει τα 'περιεχόμενα';;; )ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!
ΌΧΙ αυτό, έλεος, μη, εντάξει, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ! -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πρόσεξε: dimsabas! Πιο νέος από το Μπραντ Πιτ, πιο ψηλός από το 95% των ανθρώπων, πιο σφρυγηλός από τον Robert de Niro, πιο παιδαράς από τον Bill Gates, πιο λεφτάς από 3 δισεκ. κατοίκων αυτού του πλανήτη... Πρέπει να είμαι πολύ γκόμενος, έτσι;
Να μεταφερθει στις Μικρες Αγγελιες με τιτλο 'Ζητηται νυφη αναλογων προσοντων'.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σωστά όλα αυτά, αλλά κάποτε θα φτάσει πάλι η στιγμή που θα πρέπει να ξαναοδηγήσεις το Opel. Τί κάνεις τότε;
Εχμ, βάζω τη ζώνη; Βάζω βενζίνη; Βάζω τα γέλια; Μια χαρά πάει το αμαξάκι, παράπονο δεν έχω.
You are the best τότε!
Εμένα η 'αγάπη' μου για τα Opel προέρχεται από το γεγονός πως από το 1991 μέχρι το 2000 είχαμε στην οικογένεια ένα Vectra 1.6. Άσπρο. Θυμάμαι το έβλεπα κι έλεγα 'είναι γερμανικό, δε θα σκουριάσει ποτέ... κρίμα'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πρόσεξε: dimsabas! Πιο νέος από το Μπραντ Πιτ, πιο ψηλός από το 95% των ανθρώπων, πιο σφρυγηλός από τον Robert de Niro, πιο παιδαράς από τον Bill Gates, πιο λεφτάς από 3 δισεκ. κατοίκων αυτού του πλανήτη... Πρέπει να είμαι πολύ γκόμενος, έτσι;
Να μεταφερθει στις Μικρες Αγγελιες με τιτλο 'Ζητηται νυφη αναλογων προσοντων'.
Και θα μαζευτεί μια αγελάδα, ένα κομοδίνο και ένα θερμοσίφωνο... Με τόσο συγκεκριμένα προσόντα
Πέρα από πλάκα, **ζητείται νύφη **όντως -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πέρα από πλάκα, **ζητείται νύφη **όντως'παντρέψου' ένα Όπελ τότε, τζέρμαν τεκνόλοτζι ναούμ', για πάντα θα το χεις!
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Δεν πιστεύω οτι ένα αμάξι που δεν τα παίζει σε 5-6 χρόνια θεωρείται οτι έχει πλεονέκτημα!Έχει το πλεονέκτημα έναντι αυτών που 'τα παίζουν'.
Σε σχέση με το Corsa που έχω λοιπόν: O κινητήρας του Clio 1,4 αν το σκίζεις έχει προβλήματα μετά τις 80.000 ενώ φίλοι με 206 5ετίας μου λένε ότι όσο περνάει ο καιρός 'νιώθουν το αμάξι να φθείρεται' -
Δεν πιστεύω οτι ένα αμάξι που δεν τα παίζει σε 5-6 χρόνια θεωρείται οτι έχει πλεονέκτημα!
Έχει το πλεονέκτημα έναντι αυτών που 'τα παίζουν'.
Σε σχέση με το Corsa που έχω λοιπόν: O κινητήρας του Clio 1,4 αν το σκίζεις έχει προβλήματα μετά τις 80.000 ενώ φίλοι με 206 5ετίας μου λένε ότι όσο περνάει ο καιρός 'νιώθουν το αμάξι να φθείρεται'αρε νικο..... αρε νικο.....
-
Πέρα από πλάκα, **ζητείται νύφη **όντως
'παντρέψου' ένα Όπελ τότε, τζέρμαν τεκνόλοτζι ναούμ', για πάντα θα το χεις!
Μαζί στις χαρές και τις λύπες; Αλλά ποιες χαρές θα βιώσω με ένα Opel;
Καλά, κάποιοι πρέπει να μας μισούν πολύ και δε θα χουν άδικο -
O κινητήρας του Clio 1,4 αν το σκίζεις έχει προβλήματα μετά τις 80.000Αυτό πάλι τι κανόνας είναι? διότι εγώ σχεδόν κάθε μέρα -ξανα-ανακαλύπτω που έχουν βάλει κόφτη από την 1η μέχρι και την 4η και ο κινητήρας μόλις έκανε το service των 110000 km... και φυσικά υπάρχουν -πάρα- πολλά παραδείγματα ακόμα...
-
Τσ,τσ,τσ!!!
Μικροί,πτωχοί μου συνφορουμίστες!!!
Τό ότι δέν σάς τό'φερε η μοίρα να αποκτήσετε ένα όπελ,σάς βγάζει πίκρα έ;
Πέρα από τήν πλάκα,έχω ένα καντέτ από τό 1985.
Εάν αυτή τή στιγμή,η όπελ αποφάσιζε να τό ξαναβγάλει (ακριβώς τό ίδιο) στήν παραγωγή,μάλλον θα τό ξανααγόραζα.*
Αλλά,από τά σύγχρονα μοντέλα της,μάλλον όχι,εξαιρώντας τό Σπίντστερ.Καί κάτι ακόμα σοβαρότερο.
Πόσοι από εμάς,πού καλούμαστε να αγοράσουμε ένα νέο αυτοκίνητο,μπορούμε να τό οδηγήσουμε στό όριο ή καί να τό ξεπεράσουμε ζητώντας τό 'κάτι παραπάνω';
Νομίζω,ότι,οι περισσότεροι από εμάς,χρησιμοποιούμε τά λεγόμενα τών συντακτών του ειδικού τύπου (οι οποίοι όμως κρίνουν μέ άλλα κριτήρια τήν οδική συμπεριφορά,καί έχουν διαφορετικά 'όρια' από εμάς ) χωρίς να είμαστε σέ θέση νά τα γνωρίσουμε κιόλας.*Επίσεις,τά Μάντα δέν θα με 'χαλούσανε' καθόλου.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τσ,τσ,τσ!!!Μικροί,πτωχοί μου συνφορουμίστες!!!
Επιτέλους!!! Είπα κι εγώ... άργησε...
Και θα ανοίγω συνέχεια καινούρια θέματα
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!
ΌΧΙ αυτό, έλεος, μη, εντάξει, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ!Έχω όμως επιχειρήματα...
-
Ποτε δεν μου αρεσαν τα Οπελ.....τα πρωτα 'αναποδα' ομως με 140, τα εζησα σε Ασκονα φιλου 'Χαμενου ταλεντου....Χερα....Θεος', απο τηνθεση του συνοδηγου παντα.
1200 κυβικα, και μόνο χαμηλομενο. Δεν ξερω ποσα αλλα αυτοκινητα θα αντεχαν αυτα που του εκανε ο φιλος για χρονια....
Υπαρχουν παντα λοιπον διαφορετικες προσεγγισεις.
Hunter, το πισωκινητο Kadett εχεις?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πόσοι από εμάς,πού καλούμαστε να αγοράσουμε ένα νέο αυτοκίνητο,μπορούμε να τό οδηγήσουμε στό όριο ή καί να τό ξεπεράσουμε ζητώντας τό 'κάτι παραπάνω';
Νομίζω,ότι,οι περισσότεροι από εμάς,χρησιμοποιούμε τά λεγόμενα τών συντακτών του ειδικού τύπου (οι οποίοι όμως κρίνουν μέ άλλα κριτήρια τήν οδική συμπεριφορά,καί έχουν διαφορετικά 'όρια' από εμάς ) χωρίς να είμαστε σέ θέση νά τα γνωρίσουμε κιόλας.Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε, πάντως ο συνφορουμίστας karib κατάλαβε ότι το Vectra πάσχει χωρίς να χρειαστεί να το πάει στο όριο.
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Hunter, το πισωκινητο Kadett εχεις?
Οχι.
Μπροστοκίνητο...'αυγό'!!!
(ούτε καί τό πισωκίνητο θα με χαλούσε)Ξέρεις ποιός είναι ο λόγος πού θα τό ξανααγόραζα Νίκο;
Τό ότι φέτος κλείνει τα είκοσι χρόνια ζωής,΄τό ότι έχει χρησιμοποιηθεί βάναυσα όλα αυτά τα χρόνια,καί πρόπερσυ μού έκαψε τήν πρώτη του λάμπα (αριστερό στόπ)
Σκουριά δέν βρίσκεις ούτε μέ τό μικροσκόπιο πάνω του,τό χρώμα του είναι σέ καταπληκτική κατάσταση,καί να φανταστείς ότι είναι Ελληνικής συναρμολόγησης καί βαφής.
Αν αυτό τό αυτοκίνητο δέν είναι ο ορισμός τού 'σκυλιού',τότε ποιό είναι; -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
O κινητήρας του Clio 1,4 αν το σκίζεις έχει προβλήματα μετά τις 80.000
Αυτό πάλι τι κανόνας είναι? διότι εγώ σχεδόν κάθε μέρα -ξανα-ανακαλύπτω που έχουν βάλει κόφτη από την 1η μέχρι και την 4η και ο κινητήρας μόλις έκανε το service των 110000 km... και φυσικά υπάρχουν -πάρα- πολλά παραδείγματα ακόμα...
Φίλε μου εύχομαι να μην έχεις ποτέ προβλήματα. Από γνωστούς όμως έχω ακούσει τέτοια προβλήματα.
-
Μάνο, Μιχάλη, ξεκαθάρισα ότι τις έβαλα επίτηδες, για να τονιστεί το χιουμοριστικό του θέματος!
E, τότε κι εγώ θα πάω με τα νερά του προβοκάτορα ( ) και θα δηλώσω καμμένος Opelάκιας!!!!
Στα σοβαρά, οδήγησα (σε καλές στροφές και ευθείες) μόνο 2 Astra 1,4 προηγούμενης γενιάς και τωρινό και προσωπικά μου φάνηκαν μια χαρά αμαξάκια από στρίψιμο! (Οδήγησα και ένα Vectra τελευταίας γενιάς, αλλά στην ευθεία και στην πόλη, οπότε το μόνο που μου έμεινε είναι ... η καθυστέρηση - ήταν το 1,6... )
Προφανώς δεν στρίβουν σαν Rallye, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος τους! Και στρίβουν μια χαρά!
Και δεν καταλαβαίνω! Ναι κι εγώ θέλω ένα αμάξι που να στρίβει όσο καλύτερα γίνεται, αλλά πολύς κόσμος θέλει απλά κάτι αξιόπιστο που θα τον πάει από το Α στο Β με ασφάλεια και χαμηλό κόστος! Τόσο κακό είναι;
Διαβάστε τα bold στο ποστ του Μάρκου. Λοιπόν έχω να δηλώσω ότι, ΝΑΙ, είσαι ο εχθρός. Να κάνουμε μια δημοσκόπηση αν θα πρέπει να γίνεις ban από το φόρουμ, με ταυτόχρονη αφαίρεση διπλώματος και πρόστιμο
Ο Μάρκος έχει και 2η ευκαιρία, αν πεί πιο στρίβει καλύτερα (σύμφωνα πάντα με τα τελευταία test drive που έκανε)
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε, πάντως ο συνφορουμίστας karib κατάλαβε ότι το Vectra πάσχει χωρίς να χρειαστεί να το πάει στο όριο.Πιθανόν να είναι καί έτσι.
Εγώ θά περίμενα λίγο καιρό πάντως,πρίν βγάλω ένα συμπέρασμα από τήν αλλαγή αυτοκινήτου.
Μερικές φορές (νομίζω) οι συνήθειες αργούν να αλλάξουν.
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]