-
Και premium!
*
'...Και πρόσθεσε: « Ήθελα να διατηρήσει για πάντα την αίγλη που είχε κάποτε, όταν έμπαιναν στο σαλόνι του για να μετακινηθούν, ονομαστές προσωπικότητες της εποχής εκείνης»...'* -
Ξεφύγαμε μου φαίνεται
-
Έχω ένα Corsa C 1.4 του 2000 (93.000 km) και γενικά είμαι ευχαριστημένος από το αμάξι και από τη χρήση που του έχω κάνει. Τελευταία όμως αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα που με οδηγούν συχνά πυκνά στο συνεργείο. Πχ κάηκε το ολοκλήρωμένο τροφοδοσίας, υπάρχουν αρκετοί τριγμοί από διάφορα μέρη του αυτοκινήτου και τελευταία ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος από τη μηχανή στο ρελαντί που με έχει ανησυχήσει και δεν έχω βρεί ακόμη (ούτε ο μηχανικός που το κοίταξε) τι είναι. Ψάχνω λοιπόν ένα καλό συνεργείο που να ξέρουν από EcoTech κινητήρες στη Θεσσαλονίκη για να τους το πάω.... Το κακό είναι ότι είμαι λιγάκι απαιτητικός από το συνεργείο και περιμένω να διορθώσει την όποια ζημιά υπάρχει ώστε να μην κουδουνάει το αυτοκίνητο όταν μετακινούμαι (και δεν ενοώ τους τριγμούς από το αμάξωμα).
Αν έχετε κάτι στα υπόψη σας, παρακαλώ βοηθήστε με!
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης sanidas έγραψε:
Έχω ένα Corsa C 1.4 του 2000 (93.000 km) και γενικά είμαι ευχαριστημένος από το αμάξι και από τη χρήση που του έχω κάνει. Τελευταία όμως αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα που με οδηγούν συχνά πυκνά στο συνεργείο. Πχ κάηκε το ολοκλήρωμένο τροφοδοσίας, υπάρχουν αρκετοί τριγμοί από διάφορα μέρη του αυτοκινήτου και τελευταία ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος από τη μηχανή στο ρελαντί που με έχει ανησυχήσει και δεν έχω βρεί ακόμη (ούτε ο μηχανικός που το κοίταξε) τι είναι. Ψάχνω λοιπόν ένα καλό συνεργείο που να ξέρουν από EcoTech κινητήρες στη Θεσσαλονίκη για να τους το πάω.... Το κακό είναι ότι είμαι λιγάκι απαιτητικός από το συνεργείο και περιμένω να διορθώσει την όποια ζημιά υπάρχει ώστε να μην κουδουνάει το αυτοκίνητο όταν μετακινούμαι (και δεν ενοώ τους τριγμούς από το αμάξωμα).Αν έχετε κάτι στα υπόψη σας, παρακαλώ βοηθήστε με!
Ευχαριστώ!Αγαπητέ φίλε, το παρόν τόπικ είναι χιουμοριστικού χαρακτήρα (αν δεις και τη δημοσκόπηση ). Ίσως θα έπρεπε να θέσεις το πρόβλημά σου εδώ, τα παιδιά σίγουρα θα σε διαφωτίσουν: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=6826
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αγαπητέ φίλε, το παρόν τόπικ είναι χιουμοριστικού χαρακτήρα (αν δεις και τη δημοσκόπηση ). Ίσως θα έπρεπε να θέσεις το πρόβλημά σου εδώ, τα παιδιά σίγουρα θα σε διαφωτίσουν: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=6826Thanx, δεν το είχα δεί!
-
Λοιπόν παιδια ο καθένας έχει την γνωμη του για το κάθε ένα αυτοκινητο που κυκλοφορει. Λοιπόν, Λίγο πιο πριν αναφερθήκατε στον κ. Jeremy Clarkson. Ωραία! Πόσοι από εσας έχουν δει τις εκπομπές του(δε το λέω υποτιμητικα, για να μην παρεξηγιθω)??? Προσωπικά, εχω δεί τουλάχιστον 30 εκπομπές και αυτο που έχω καταλάβει είναι πως γι αυτον τα καλυτερα αυτοκινητα είναι τα Αγγλικα.(πχ παρουσιασε μια εκπομπή για τα 100 καλυτερα αυτοκινητα, απιστευτα αυτοκινητα. Το καλυτερο που εβγαλε ηταν μια Jaquar πολύ παλια.Εχω κ άλλα παραδειγματα). Ο καθένας έτυχε να πάρει ένα αυτοκινητο για κάποιους λογους. Δε σημαινει πως είναι το καλύτερο, αλλά και ούτε το χειροτερο. Κάπου υστερει κάπου υπερτερει. Εγω προσωπικα έχω ένα Astra G Sport. Δε λεω πως ειναι το καλυτερο, αλλα εκει που το χρειάστικα μ έχει εξυπηρετισει αψογα. Έχω οδηγησει καποια αυτοκινητα στην κατηγορια, corolla, golf, xsara. Δε ζηλεψα τπτ απ όλα αυτα. Ισα ισα σ ορισμένα σημεια μου αρεσε το δικο μου περισσοτερο. Πχ το corolla δε μου άρεσε, αναρτηση, σασμαν, golf γκαζια, xsara ποιτητα, εμφανιση, παντα με τα δικα μου κριτηρια.
-
Αν στρίψεις και οδηγήσεις Άστρα Η 1.8 140άρι με IDS+ και εργοστασιακά 17', θα ξεχάσεις πολλά Xcara,TSi,GT,Si,Rallye κτλ!
-
-
Ο χρήστης Ιγνάτιος Φίκερ έγραψε:
Αν στρίψεις και οδηγήσεις Άστρα Η 1.8 140άρι με IDS+ και εργοστασιακά 17', θα ξεχάσεις πολλά Xcara,TSi,GT,Si,Rallye κτλ!Χλωμό. Μην συγκρίνουμε ασύγκριτα πράγματα.
-
Αν στρίψεις και οδηγήσεις Άστρα Η 1.8 140άρι με IDS+ και εργοστασιακά 17', θα ξεχάσεις πολλά Xcara,TSi,GT,Si,Rallye κτλ! -
Όντως,ζητώ συγνώμη για την ανόμοια σύγκριση...Αν πραγματοποιόταν θα ήταν σαν να κλεβαμε εκκλησία υπερ του συγκεκριμένου Όπελ...
-
Όντως,ζητώ συγνώμη για την ανόμοια σύγκριση...Αν πραγματοποιόταν θα ήταν σαν να κλεβαμε εκκλησία υπερ του συγκεκριμένου Όπελ...Κάποιον μου θυμίζεις....
που θα μου πάει θα το θυμηθώ... -
Δεν μας λές και μάς ρε παλληκάρι να μάθουμε?
Πάντως αν βρεί κανείς κάνα 140άρι Άστρα για τεστ ντράιβ, να μας το πεί να το δοκιμάσω και να παρατήσω το δανεικό 1.2 75άρι Κλιό που οδηγώ για την ώρα, όνειδος για τον λάτρη της πραγματικής οδήγησης... -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Κάποιον μου θυμίζεις....
που θα μου πάει θα το θυμηθώ...Κατι που αρχιζει απο 'Χρονο'.... και τελειωνει σε 'μετρης'?
Καλο αμαξι το Astra, αλλα τα πραγματα που εχω διαβασει τελευταια απο τον ανθρωπο που σου θυμιζει κατι.... ειναι με μια λεξη εξωγηινα....
-
Πάντως αν βρεί κανείς κάνα 140άρι Άστρα για τεστ ντράιβ, να μας το πεί να το δοκιμάσω και να παρατήσω το δανεικό 1.2 75άρι Κλιό που οδηγώ για την ώρα, όνειδος για τον λάτρη της πραγματικής οδήγησης...
Δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη; Τότε πώς λες ότι όποιος το οδηγήσει θα ξεχάσει xsara, rallye και σία;
-
Ιγνάτιε, τι σχέση έχεις με ένα 1:14 που σκέφτομαι σαν χρόνο; Με προβλημάτισες, φίλε μου...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ιγνάτιε, τι σχέση έχεις με ένα 1:14 που σκέφτομαι σαν χρόνο; Με προβλημάτισες, φίλε μου... -
δεν καταλαβαίνω, μάλλον μεταξύ σας μιλάτε και με πήρε κι εμένα η ΄μπάλα!
Αγαπητέ tazz,έγραψα και αλλού, δεν υπάρχει διαθέσιμο τέτοιο αμάξι για δοκιμή στην Ελλάδα,μόνο 1600, το οποίο και εξάντλησα σε δοκιμές έκπληκτος από όλα εκτός από τον κινητήρα!Μπορείς εσύ να με κατατοπίσεις?Στο Όπελκλαμπ όσοι το πήραν έχουν πάθει πλάκα,ειδικά ένας που το παρέλαβε τελευταία!Απλά δεν έχω γραφτεί εκεί, δεν γουστάρω τις 'σουλατσάδες' αριστερά-δεξιά με τα ίδια και τα ίδια!Μάλλον με πμ θα ζητήσω από κάποιον κάτοχο βόλτα, αλλά κανείς δεν θα δεχτεί, και με το δίκιο του, να το οδηγήσω, όπως θέλω!Τί λέτε να κάνω?Τί με συμβουλεύετε? -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Όντως,ζητώ συγνώμη για την ανόμοια σύγκριση...Αν πραγματοποιόταν θα ήταν σαν να κλεβαμε εκκλησία υπερ του συγκεκριμένου Όπελ...
Κάποιον μου θυμίζεις....
που θα μου πάει θα το θυμηθώ...Λοιπόν πολλοί σκεφτόμαστε έτσι...εδώ και καιρό που λέτε κάποιον μου θύμιζες.... λοιπόν λες?
Λοιπόν,για να οδηγήσεις το OPC να πείς το 1:14 είμαι σίγουρος που λες οτι θα στο δώσουν, σίγουρος λοιπόν -
Ξόδεψα τόσο χρόνο για να διαβάσω 16 ανούσιες σελίδες.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι βγάζουν τόσο μίσος για συγκεκριμένες μάρκες-μοντέλα. Μήπως όλοι γίνατε ξαφνικά οδηγάρες και το μόνο που θέλετε από μία εταιρία-μοντέλο είναι το 'απόλυτο'; Τότε πάσο καλά μου πιλοτάκια! Αλλά ποιος σας είπε ότι η θείτσα δίπλα θέλει να πηγαίνει τέζα;
Έχω δει παλικάρι με Yugo να το βάζει σε στροφές απίστευτα! Όπως και αρκετά Impreza να μπαίνουν τόοοσοοο άτσαλα...Λοιπόν πιλοτάκια, θα σας δω στην πίστα. Κι ας έχω Corsa...
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]