-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
OPEL...... το τελευταίο opel που μου άρεσε είναι για αυτό του εγραψε πιο πάνω ο 007 .... ειδικα το 1.9 ...
Ascona με πισω κίνηση ......
Manta rulez
Αν και όσα υπάρχουν πλεόν έχουν πέσει θύματα απίστευτων κάνγκουρωνμου άρεσει περισσότερο το ασκονα.... γιατι νομίζω το μαντα ήταν απο μόνο του λιγο καγκουρας !!!!
ασκονα 1.9 και μαλιστα αυτόματο που έιχα για λίγο απο σπόντα.... είναι απο τα λίγα αυτοκίνητα που έχω ευχαριστεί να οδηγάω...... όσο και να το σκε΄φτομαι ακόμα και σήμερα δεν του βρίσκω μειονεκτήματα ......Θρύλος αμάξι !!!!! βάλτο στο personal μούσείο μου !!!
-
Το manta μου άρεσε από τότε που πήγαινα σχολείο. Ακόμα και σήμερα το θεωρώ ευπαρουσίαστο μοντέλο, ειδικά το σεντάν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το manta μου άρεσε από τότε που πήγαινα σχολείο. Ακόμα και σήμερα το θεωρώ ευπαρουσίαστο μοντέλο, ειδικά το σεντάν.Sedan?? Μόνο δίπορτο έβγαινε απ'ότι θυμάμαι...
-
Πώς το λένε αυτό, κόλλησα. Σε αντίθεση με το hatchback τέλος πάντων.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πώς το λένε αυτό, κόλλησα. Σε αντίθεση με το hatchback τέλος πάντων.Οχ, πρώτη φορά βλέπω τέτοιο manta. Προτιμώ το κλασικό(Νομίζω coupe λέγεται...), αυτό δεν μου αρέσει!
-
Ρε σεις μη βγαίνετε εκτός θέματος. Αφήστε τα καλά λόγια και θάψτε τα τα άτιμα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ρε σεις μη βγαίνετε εκτός θέματος. Αφήστε τα καλά λόγια και θάψτε τα τα άτιμα.Έμαθα ότι έκαναν επέκταση στα χωράφια γύρω από την πίστα λόγω του Opel Performance Show, ισχύει;
-
Για να χωρέσουν οι απρόσκλητοι. Έχουμε ρεύμα λέμεεεεε!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για να χωρέσουν οι απρόσκλητοι.** Έχουμε ρεύμα λέμεεεεε!!! **Ε κλείστε και κανένα παράθυρο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για να χωρέσουν οι απρόσκλητοι.** Έχουμε ρεύμα λέμεεεεε!!! **
Ε κλείστε και κανένα παράθυρο.
Θα χάλασαν τα ηλεκτρικά φαίνεται...
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για να χωρέσουν οι απρόσκλητοι. Έχουμε ρεύμα λέμεεεεε!!!Τόσο καιρό ζούσατε με τα κεριά ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για να χωρέσουν οι απρόσκλητοι. Έχουμε ρεύμα λέμεεεεε!!!
Τόσο καιρό ζούσατε με τα κεριά ε?
-
Ήγγηκεν η ώρα.
-
OPEL ASCONA του 77 αγορασμένη απο Γαλλία, την αγόρασε μεταχειρισμένη ο πατέρας μου το 1985 (8 χρόνων) άψογη, σε αυτην έμαθα να οδηγώ, με αυτήν έκανα τις πρώτες μου βόλτες με φίλους, φίλες, με αυτήν έκανα τις πρώτες 'κόντρες' με αυτήν πρωτο-στενοχωρήθηκα όταν κάποια στιγμή την πλήγωσα, αυτή ΔΕΝ θα φύγει ποτέ απο το μυαλό μου.
Αυτοκίνητο το οποίο έμεινε εν ζωή γιά άλλα 18 χρόνια παρακαλώ, όταν και αντικαταστάθηκε με Astra station...Mπορείτε να αστειεύεστε όσο θέλετε με τα OPEL, εγώ δεν μπορώ...
Μου επιτρέπετε έτσι? -
Από τα σημερινά μοντέλα της Opel:
Όποιο και να μου χάριζαν, ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΙΖΑ...
Αμέσως!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ήγγηκεν η ώρα.
Aυτό μάλιστα
-
-
Στα μελλοντικά μοντέλα ή στο Opel Forum.
Ο JC να το αφήσει ήσυχο αν δεν μπορεί να το κρατήσει στο δρόμο.
-
καθόλου
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]