-
Ευτυχώς μεγάλε...
Πω πω τι σκέφτηκες να πας να κάνεις...
ω πω πω πω
ευτυχώς...
καλοτάξιδο...
VAG über alles!!!!
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Ευτυχώς μεγάλε...Πω πω τι σκέφτηκες να πας να κάνεις...
ω πω πω πω
ευτυχώς...
καλοτάξιδο...
VAG über alles!!!!
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΝΕΟ 5 ΠΟΡΤΟ ΝΤΙ ΕΣ ΤΖΙ ΤΖΙ ΤΙ ΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΓΚΟΛΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΦΟΚΟΥΣ ΕΣ ΤΙ....
ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ?
34.500 ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ...
Καλοταξιδο. Εκανες πολυ καλα.
Για πες μας εντυπωσεις απο το DSG τωρα που σε βρηκαμε...
Αξιζει τα λεφτα του? -
Καλά έκανες....αλλά μην τρελαθούμε κιόλας το Focus ST δεν είναι τυχαίο.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Ευτυχώς μεγάλε...
Πω πω τι σκέφτηκες να πας να κάνεις...
ω πω πω πω
ευτυχώς...
καλοτάξιδο...
VAG über alles!!!!
εσύ πρόσεχε που κατουράς
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλά έκανες....αλλά μην τρελαθούμε κιόλας το Focus ST δεν είναι τυχαίο.Τυχαίο δεν είναι σίγουρα, αλλά δεν έχεις επιλογή στο σαζμάν!
Με 34.500 πάντως παίρνεις St με ότι έχει η Ford σαν εξτρά!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
θα το αλλαξω.
εβαλα στο ματι την αμερικλανικη σημαια.Έτσι κι αλλιώς τόσο καιρό το κατουράς και δεν λέει να ξεραθει
-
μπορειτε λιγο να με ενημερωσετε για το κοστος συντηρησης του συγκεκριμενου αυτοκινητου?
ποσο κοστιζει το 'μεγαλο' σερβις
ποσο παει η αλλαγη λαδιων (οποτε προβλεπεται)
στα ποσα χλμ θελει ελεγχο -επισκευη η τουρμπινα και ποσο πηγαινει.. τετοια πραγματα, απλα..!
-
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ..πρωτο και καθε αλλαγη λαδιων!!! και σερβις μου ειπανε στις και καθε 30.000 χλμ..αρα ενα σερβις τον χρονο λογικα θα κανω εγω ..αν και η αντιπροσωπια ειπε οτι ειναι ενα καθε 2 χρονια πλεον.....(αν σκεφτεις οτι ο μεσος ορος χλμ καθε οδηγου δεν ξεπερνα τις 15.000χλμ τον χρονο)
τωρα ποσο κοστιζει μου ειναι αδιαφορο αφου και ενα σερβις τον χρονο να κανω τι και αν ειναι ακριβοτερο απο αλλο αυτοκινητο...ιδιας κατηγοριας
για την τουρμπινα εγω σε καθε στοπ κραταω 1 λεπτο τον κινητηρα αναμενο πριν σβησω προληπτικα,, ετσι αν και οταν την καψω θα ρωτησω ποσο κανει...
μετα απο 1500χλμ θα σταματησω,θα βαλω σπορ στο σασμαν ,και θα γκαζωσω τερμα αφηνοντας συνχρονως το φρενο, και θα το παω με μια γκαζια 245...τελικη....ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΜΕ ΤΖΙ ΠΙ ΕΣ τα 0-100 και 0-200
-
Να σε ρωτήσω κάτι, πώς θα το μετρήσεις με gps;
-
To κάνουν όλα τα navigation και είναι πολύ απλό...Ds και Dt και να η ταχύτητα
-
Ο χρόνος εμένα με προβληματίζει. Έχω και εγώ gps, γιαυτό ρωτάω.
-
Το gps δεν ειναι μουφα? Αφου εχει αρκετα μετρα περιθωριο λαθους. Μονο το Gps για στρατιωτικές εφαρμογές εχει ακριβεια καλη.
Κανω λάθος?
-
Ο χρήστης jim01 έγραψε:
Το gps δεν ειναι μουφα? Αφου εχει αρκετα μετρα περιθωριο λαθους. Μονο το Gps για στρατιωτικές εφαρμογές εχει ακριβεια καλη.Κανω λάθος?
κανεις λαθος! η διαφορα ταχυτητας στρατιωτικης χρησης με πολιτικης ηταν 20-100 μετρα αποκλιση και απο 5-25 χιλιομετρα την ωρα αποκλιση ταχητητας, τωρα πλεον η αποκλιση ειναι στα +_ 5-25μετρα και στα _+2-3χλμ την ωρα γιατι ειναι ευρειας χρησης πια το τζι πι ες και δινει η Αμερικη καλυτερο στιγμα.....αν τωρα γινεται καποια επιχειρηση στρατιωτικη....τοτε για 1-2 λεπτα αργεις να βρεις στιγμα οταν ανοιγεις το μηχανημα η οταν ειασαι σε κινηση για 1 με 2 λεπτα δεν σου δινει επομενη αλλαγη θεσης!!!!!( και νομιζεις οτι το μηχανημα σου κατι εχει και αργει!!!)
-
+- 0.5km/h ειναι πλεον η αποκλιση, το προβλημα ειναι οτι το refresh του στιγματος ειναι ανα 1'', αρα ειναι αρκετα δυσκολο να μετρησεις 0-100, γιατι θα βλεπεις στην οθονη τα εξης: 24 - 39 - 66 - 74 - 86 - 106 - 111 (τυχαια νουμερα βαζω).
επιπλεον αυτα τα νουμερα θα τα βλεπεις με καθυστερηση περιπου 1''Αρα δεν μπορεις να ξερεις ποτε ακριβως εχεις πιασει τα 100...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
+- 0.5km/h ειναι πλεον η αποκλιση, το προβλημα ειναι οτι το refresh του στιγματος ειναι ανα 1'', αρα ειναι αρκετα δυσκολο να μετρησεις 0-100, γιατι θα βλεπεις στην οθονη τα εξης: 24 - 39 - 66 - 74 - 86 - 106 - 111 (τυχαια νουμερα βαζω).
επιπλεον αυτα τα νουμερα θα τα βλεπεις με καθυστερηση περιπου 1''Αρα δεν μπορεις να ξερεις ποτε ακριβως εχεις πιασει τα 100...
ξέρεις, αρκεί να έχεις συνοδηγό
υπάρχει τρόπος να βλέπεις και τα πραγματικά χλμ
-
Με τις στροφές?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με τις στροφές?όχι αφού χρειάζεσαι συνοδηγό
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Με τις στροφές?
όχι αφού χρειάζεσαι συνοδηγό
Γυναίκα συνοδηγό?