-
Ok thanks
-
Καλορύζικο το GtiV. Δεν έχω οδηγήσει η βρεθεί συνοδηγός σε GtiV. Προσωπικά έχω το παλιό (σκυλί απο αξιοπιστία και με πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευης) GTI II. Δεν είμαι υπέρ των 19άρων ζαντών. Μεγάλες ζάντες με χαμηλό προφίλ αναγκαστικά θα έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της άνεσης. Αν το σκληρήνεις παραπάνω από ότι είναι τότε για Ελλάδα μπορεί να το μετανοιώσεις ειδικά στα ταξίδια (χώρια οι λακούβες που παραμονεύουν για να σακατέψουν ζάντες και ελαστικά). Σχετικά με το τσιπάρισμα δεν θα το έκανα προσπωικά για δύο λόγους: 1ον αν ήθελα περισσότερα άλογα θα έπαιρνα μεγαλύτερο μοτέρ, 2ον το αμάξι είναι ολοκαίνουργιο για πειράγματα και 3ον τα 200ps που δίνει το εργοστάσιο δίνουν στο αυτοκίνητο πολύ καλές επιδόσεις. Αν το αγόραζες μεταχειρισμένο να συμφωνούσα στο τσιπάρισμα. Αλλά το αμάξι είναι ζελατίνα!!! Άσε να περάσει λίγο καιρός. Δεν το λυπάσαι
-
Χθες στην πολη της Λαρισας έιδα ένα GOLFV Gti 5πορτο? σε χρώμα λευκό!!
καλα πως γινεται αυτο??ΗΡθανε τα 5πορτα κιολας στο Ελλαδιστάν?Παντως δεν μου πολυάρεσε σε ασπρο.θα το προτιμουσα κοκκινο.
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Χθες στην πολη της Λαρισας έιδα ένα GOLFV Gti 5πορτο? σε χρώμα λευκό!!καλα πως γινεται αυτο??ΗΡθανε τα 5πορτα κιολας στο Ελλαδιστάν?Παντως δεν μου πολυάρεσε σε ασπρο.θα το προτιμουσα κοκκινο.
τι κι όλας; μάλλον ζεις σε άλλη χώρα
-
Oπως ηρθαν τα 3πορτα,ηρθαν και τα 5πορτα.Μαζι δηλαδη.
Σημερα μετα απο 2300 χλμ και αλλαγη λαδιων παω ταξιδακι στο Νομο Φωκιδας για διακοπες και θα το ζορισω λιγο.Μεχρι τωρα οδηγωντας με 3-4 χιλιαδες στροφες (μετα τα 1500 χτυπαω και καμια 4,5-5 σπανια) μου φαινεται πολυ σταθερο στο δρομο.Ωστοσο εχει ενα χαρακτηριστικο που μου εκανε εντυπωση.Επειδη στην οικογενεια εχουμε ενα LEON 20VT4 στις στροφες εκει που ξεκινας και στριβεις τις ροδες ξαφνικα νιωθεις να ακολουθει-σπρωχνει και το πισω μερος σαν να στριβει κι αυτο.Κατι σαν τετραδιευθυνση ας πουμε.Ε,την ιδια συμπεριφορα εχει και το GTI αλλα δε νιωθω φυσικα το σπρωξιμο (αυτο μας ελειπε ). Δεν ξερω που οφειλεται αλλα ας που και οι υπολοιποι κατοχοι αν εχουν αντιληφθει κατι τετοιο.Εισης να πω οτι στα αποτομα φρεναρισματα πριν απο τη στροφη κανει λιγο παιχνιδιαρα την ουρα,φυσιολογικο μεν αλλα εντονο αρκετα δε.Αυτα προς το παρον... -
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Εισης να πω οτι στα αποτομα φρεναρισματα πριν απο τη στροφη κανει λιγο παιχνιδιαρα την ουρα,φυσιολογικο μεν αλλα εντονο αρκετα δε.Ίσως έχεις ήδη στρίψεις το τιμόνι και δεν το έχεις καταλάβει.
....που να δεις με το rallye τι γίνεται στα φρένα πριν τη στροφή με ανεπαίσθητα στριμένο τιμόνι......
-
Oπως ηρθαν τα 3πορτα,ηρθαν και τα 5πορτα.Μαζι δηλαδη.
Σημερα μετα απο 2300 χλμ και αλλαγη λαδιων παω ταξιδακι στο Νομο Φωκιδας για διακοπες και θα το ζορισω λιγο.Μεχρι τωρα οδηγωντας με 3-4 χιλιαδες στροφες (μετα τα 1500 χτυπαω και καμια 4,5-5 σπανια) μου φαινεται πολυ σταθερο στο δρομο.Ωστοσο εχει ενα χαρακτηριστικο που μου εκανε εντυπωση.Επειδη στην οικογενεια εχουμε ενα LEON 20VT4 στις στροφες εκει που ξεκινας και στριβεις τις ροδες ξαφνικα νιωθεις να ακολουθει-σπρωχνει και το πισω μερος σαν να στριβει κι αυτο.Κατι σαν τετραδιευθυνση ας πουμε.Ε,την ιδια συμπεριφορα εχει και το GTI αλλα δε νιωθω φυσικα το σπρωξιμο (αυτο μας ελειπε ). Δεν ξερω που οφειλεται αλλα ας που και οι υπολοιποι κατοχοι αν εχουν αντιληφθει κατι τετοιο.Εισης να πω οτι στα αποτομα φρεναρισματα πριν απο τη στροφη κανει λιγο παιχνιδιαρα την ουρα,φυσιολογικο μεν αλλα εντονο αρκετα δε.Αυτα προς το παρον...ναι ναι ....το νιώθω κ εγω στο 1.6 Sportline ομως.ακριβως αυτην την αισθηση της 4διευθυνσης
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Εισης να πω οτι στα αποτομα φρεναρισματα πριν απο τη στροφη κανει λιγο παιχνιδιαρα την ουρα,φυσιολογικο μεν αλλα εντονο αρκετα δε.
Ίσως έχεις ήδη στρίψεις το τιμόνι και δεν το έχεις καταλάβει.
....που να δεις με το rallye τι γίνεται στα φρένα πριν τη στροφή με ανεπαίσθητα στριμένο τιμόνι......
μιλάμε για αμάξι τώρα πανω απο 1200κιλά κ καλα φρένα..Ασε το Rallye
-
Εισης να πω οτι στα αποτομα φρεναρισματα πριν απο τη στροφη κανει λιγο παιχνιδιαρα την ουρα,φυσιολογικο μεν αλλα εντονο αρκετα δε.Αυτα προς το παρον...κοιτα λιγο τις πιεσεις των ελαστηκων σου, πριν κανεις οτιδηποτε αλλο...
-
ναι ναι ....το νιώθω κ εγω στο 1.6 Sportline ομως.ακριβως αυτην την αισθηση της 4διευθυνσηςκι εγω κατι τετοιο ενιωθα αλλα ηταν ο κωλος μου που γλυστρουσε στο καθισμα...
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
ναι ναι ....το νιώθω κ εγω στο 1.6 Sportline ομως.ακριβως αυτην την αισθηση της 4διευθυνσης
κι εγω κατι τετοιο ενιωθα αλλα ηταν ο κωλος μου που γλυστρουσε στο καθισμα...
Εχεις το Gti?
-
Εισης να πω οτι στα αποτομα φρεναρισματα πριν απο τη στροφη κανει λιγο παιχνιδιαρα την ουρα,φυσιολογικο μεν αλλα εντονο αρκετα δε.
Ίσως έχεις ήδη στρίψεις το τιμόνι και δεν το έχεις καταλάβει.
μιλάμε για αμάξι τώρα πανω απο 1200κιλά κ καλα φρένα..Ασε το Rallye
Αααα δηλαδή μιλάμε για καααλόοοο αυτοκίνητο με καλά φρένα ε?
ακριβώς αυτό ήθελα να πω αν το ένα είναι τόσο βαρύ και παρουσιάζει τέτοιες τάσεις φαντάσου τι κάνει ένα ελαφρύτερο.
Βέβαια αν έχει τέτοιες τάσεις ένα αυτ/το 1200 κιλών με καλά φρένα τότε εγώ θα άρχιζα να ψάχνομαι -
Εγώ μάλλον ξεκόλλημα θα το έλεγα παρά τετραδιεύθυνση ...
αναμενόμενο όπως και όταν αφήσεις το γκάζι μέσα στη στροφή με πολλά -
E όχι και τετραδιεύθυνση το GTi.......
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.....Είπαμε.....
-
μηπως πηρες το 4motion?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μηπως πηρες το 4motion?mipos mperdeueis tin τετραδιεύθυνση me tin tetrakinisi?
-
lotusnick πλακα κανω!
εξ'ου και !!! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
lotusnick πλακα κανω!
εξ'ου και !!!Sorry....
-
οκ!
απλως το ειδα στο τελευταιο drive και το θυμηθηκα! -
http://img114.exs.cx/img114/2606/VWGolfVTune2Kopie.gif
καμαρωστε εδω!
Εντυπώσεις από VW Golf V GTI