-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
A, αυτό δεν το ξέρω, αλλά το RX8 που έχει φίλος μου καίει 19λτ/100χλμ
Ποια έκδοση έχει; Σε τι ρυθμούς, αγωνιστικούς;
Όπως και να έχει όμως 19 λτ/100χλμ είναι απαγορευτικό νούμερο (τουλάχιστον για εμένα)Εχει το μεγάλο. Το 19άρι είναι μέσα στην πόλη σε μέτριους ρυθμούς. Δεν πάει σαν κότα, αλλά ούτε σαν και εμένα.
Αν το πάει σε αγωνιστικούς ρυθμούς καλύτερα να μην σας πω το νούμερο γιατί όσοι γλιτώσατε το καρδιακό εχτές με την Εθνική, δεν θα το γλιτώσετε τώρα.
-
τα 20+ τα χει για πλάκα πάντως (το Cosmo)
αλλά και το GTI μην νομίσεις ότι καίει πολύ λιγότερο και εκεί για πλάκα βλέπεις 14-18
Απορώ πως έχουν βγάλει μέση τιμή κατανάλωσης 12,2 lt/100
Με 'ειδική' στο Μερκούρη και δίπλα το Type R
-
όλη την υπόλοιπη διαδρομή πήγαιναν με 6η και 80 (χλωμό, είχε και Θήβα μέσα )
-
έχω πιο βαρύ πόδι από ΣΧ και λοιπούς που το οδήγησαν
-
Ήταν χειμώνας (έχει κάποια βάση, αλλά δύσκολα το A/C να αυξάνει 3-4 λίτρα τη μέση κατανάλωση)
-
ΔΞ/ΔΑ
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
-
-
-
Ήταν χειμώνας (έχει κάποια βάση, αλλά δύσκολα το A/C να αυξάνει 3-4 λίτρα τη μέση κατανάλωση)
-
ΔΞ/ΔΑ
- To εδωσαν σε καμια κοπελια του περιοδικου οπως & την 147
-
-
.
Μήπως το δίλημμα [ Ψηφοφορία ] Golf 2.0 FSI 4Motion vs Golf GTi να το έκανα [ Ψηφοφορία ] Golf 2.0 FSI 4Motion vs Golf 2.0 TDi, ή ακόμα καλύτερα Πάρε το Golf 2.0 TDi και ξέχνα όλα τα άλλα;;;
Να τον έπειθα με άλλα λόγια ότι το TDi έχει σαφώς καλύτερη ροπή -που τον ενδιαφέρει περισσότερο- από το GTi, και πιο ξεκάθαρη οδική συμπεριφορά από το 4motion, ενώ καταναλώνει σχεδόν τα μισά;
Είπαμε, καλά τα γκάζια αλλά αν είναι να σου αδειάζει η τσέπη πιο γρήγορα από τη δεξαμενή της βενζίνης δε λέει... Και μάλιστα όταν το TDi έχει ροπή που ξεπερνάει ακόμα και αυτή του GTi.
Μιλάμε για επαρχία και πολύ αραιές επισκέψεις στην Αθήνα...
. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Μήπως το δίλημμα [ Ψηφοφορία ] Golf 2.0 FSI 4Motion vs Golf GTi να το έκανα [ Ψηφοφορία ] Golf 2.0 FSI 4Motion vs Golf 2.0 TDi, ή ακόμα καλύτερα Πάρε το Golf 2.0 TDi και ξέχνα όλα τα άλλα;;;
Να τον έπειθα με άλλα λόγια ότι το TDi έχει σαφώς καλύτερη ροπή -που τον ενδιαφέρει περισσότερο- από το GTi, και πιο ξεκάθαρη οδική συμπεριφορά από το 4motion, ενώ καταναλώνει σχεδόν τα μισά;
Είπαμε, καλά τα γκάζια αλλά αν είναι να σου αδειάζει η τσέπη πιο γρήγορα από τη δεξαμενή της βενζίνης δε λέει... Και μάλιστα όταν το TDi έχει ροπή που ξεπερνάει ακόμα και αυτή του GTi.
Μιλάμε για επαρχία και πολύ αραιές επισκέψεις στην Αθήνα...
.όπως έχω ξαναγράψει, σε οποιαδήποτε ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ χώρα, TDI αντί GTI και φυσικά αυτό με τα 170
30 άλογα λιγότερα, 6 κιλά ροπή περισσότερη και... μονοψήφια κατανάλωση
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όπως έχω ξαναγράψει, σε οποιαδήποτε ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ χώρα, TDI αντί GTI και φυσικά αυτό με τα 17030 άλογα λιγότερα, 6 κιλά ροπή περισσότερη και... μονοψήφια κατανάλωση
Ελπίζω να γίνεται κατανοητό το offtopic αλλά όταν λες ότι τα 14-18 λτ / 100 χλμ τα έχει για πλάκα, τι να πει κανείς...
Είναι πάρα πολύ μεγάλο πλέον το κόστος για τέτοιες καταναλώσεις, ακόμα και αν η χρήση του αυτοκινήτου είναι μικρή.
Αν σκεφτούμε ότι το 2.0 TDi έχει τιμή εκκίνησης τα 25K (περίπου) τότε μιλάμε για καλύτερη αγορά...
-
σιγουρα ειναι καλυτερη αγορα για επαρχια, και τα ντηζελο-170 γινονται ντηζελο-200 παρα πολυ ευκολα και αλλα 10 κανταρια ροπης επισης.
σχετικα με την καταναλωση, οταν πατας το αμαξι λογικο ειναι να καιει.
πιστευω πως σε τετοιες συνθηκες καιει οντως αρκετα.
οχι ομως οτι καιει ετσι συνεχεια.. και αν θελει κανεις να παει οικονομικα, μπορει να βγαλει αρκετα καλυτερη αναλογια λτ/χλμlkar οταν πηγαινεις λογικα, ποσο βλεπεις?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
σιγουρα ειναι καλυτερη αγορα για επαρχια, και τα ντηζελο-170 γινονται ντηζελο-200 παρα πολυ ευκολα και αλλα 10 κανταρια ροπης επισης.σχετικα με την καταναλωση, οταν πατας το αμαξι λογικο ειναι να καιει.
πιστευω πως σε τετοιες συνθηκες καιει οντως αρκετα.
οχι ομως οτι καιει ετσι συνεχεια.. και αν θελει κανεις να παει οικονομικα, μπορει να βγαλει αρκετα καλυτερη αναλογια λτ/χλμlkar οταν πηγαινεις λογικα, ποσο βλεπεις?
λογικά; οκ με 6η και 100-120 ΜΠΟΡΕΙ να πέσει ελαφρά κάτω από 10...
αρκεί ένα 100-200 για κάνα 5 λέπτο κι όλος ο... ύπνος να πάει χαμένος (αμέσως εξακοντίζεται στα 12-14)
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Λέμε απλά ότι είναι καλύτερο, απλά περιμένουμε μεγαλύτερη πρόοδο. Αντί να γ@@@ει και να δέρνει το V, αυτό απλά γ@@@ει! Και εμείς το ξύλο μας από ποιον θα το φάμε, ρε παιδιά;;;από TypeR!
-
ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΥΡΙΟ (τι κύριο δηλαδή, γέρος είναι κατά τα λεγόμενα του) ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΤΖΙ ΤΙ ΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ .-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΥΡΙΟ (τι κύριο δηλαδή, γέρος είναι κατά τα λεγόμενα του) ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΤΖΙ ΤΙ ΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ .-συνέχισε εσύ!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΥΡΙΟ (τι κύριο δηλαδή, γέρος είναι κατά τα λεγόμενα του) ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΤΖΙ ΤΙ ΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ .-
συνέχισε εσύ!
Εγώ θα είμαι κάτω σήμερα, αν θες έλα (με το τζι τι άι βεβαίως βεβαίως) για να λύσουμε τις διαφορές μας.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λέμε απλά ότι είναι καλύτερο, απλά περιμένουμε μεγαλύτερη πρόοδο. Αντί να γ@@@ει και να δέρνει το V, αυτό απλά γ@@@ει! Και εμείς το ξύλο μας από ποιον θα το φάμε, ρε παιδιά;;;
από TypeR!
Σε κάτι ρεπρίζ στις ευθείες Λεπτοκαρυά - Λιτόχωρο - Βαρικό, το Type-R δεν μας έριξε ξύλο...Κατά τ' άλλα προσκυνώ! (που είναι εκείνο το emoticon που προσκυνά, ρε παιδιά; )
350Ζ, Type-R, Tuareg V10 TDi, και κανα δυο άλλα, είναι τα αυτοκίνητα που θα είχα στο γκαράζ μου, αν το επώνυμό μου άρχιζε από 'Λα' και τέλειωνε σε 'τσης'...
Ποια Πάρις και πα-παρι-ές...
excuse me for the off-topic mumbling...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λέμε απλά ότι είναι καλύτερο, απλά περιμένουμε μεγαλύτερη πρόοδο. Αντί να γ@@@ει και να δέρνει το V, αυτό απλά γ@@@ει! Και εμείς το ξύλο μας από ποιον θα το φάμε, ρε παιδιά;;;
από TypeR!
Τωρα γιατι βαζεις φωτιες?Τι θες να πεσουν τα ποστ βροχη και να φτασουμε τις 300 σελιδες για πλακα?Το ξερεις οτι σε διαδρομες δημοσιες το ταπερ δεν εχει τυχη,η διαφορα στη ροπη ειναι τεραστια.
-
αστονα μωρε strassen... οπως ειδες, ουτε εγω του απαντησα
-
Πάντως ο Πάρις κυκλοφορεί με Μ5. Έτσι για να μη λέμε και ό,τι θέλουμε...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τα 20+ τα χει για πλάκα πάντως (το Cosmo)
αλλά και το GTI μην νομίσεις ότι καίει πολύ λιγότερο και εκεί για πλάκα βλέπεις 14-18
-
-
3) Ήταν χειμώνας (έχει κάποια βάση, αλλά δύσκολα το A/C να αυξάνει 3-4 λίτρα τη μέση κατανάλωση)
- ΔΞ/ΔΑ
θα με μπερδέψει τελικά το αυτοκίνητο
έπεσε η θερμοκρασία (Ιούλιο το πήρα) κι έπεσε η κατανάλωση; (ναι, λογικό για turbo, αλλά πόσο; )
Εθνική και επαρχιακό δρόμο με ΜΩΤ 137χλμ./ώρα και κλιματισμό, με μέση κατανάλωση 11,1
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εθνική και επαρχιακό δρόμο με ΜΩΤ 137χλμ./ώρα και κλιματισμό, με μέση κατανάλωση 11,1Ου! Αλήτη! Κοντράκια!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εθνική και επαρχιακό δρόμο με ΜΩΤ 137χλμ./ώρα και κλιματισμό, με μέση κατανάλωση 11,1
Ου! Αλήτη! Κοντράκια!
άλλο έπρεπε να τονίσεις...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ου! Αλήτη! Κοντράκια!
Εντυπώσεις από VW Golf V GTI