-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Για τα dunlop το έχω ακούσει και εγώ.
Τα potenza είναι μια χαρά σε συμπεριφορά, αντοχή και χρόνο που ζεσταίνονται.
Απλα ψάχνομαι μήπως και βρώ κάτι εξίσου καλό και πιο ήσυχο.Από την άλλη μεριά, 'άλογο και ομάδα που κερδίζει δεν τα αλλάζεις', όπως λέει και μια γερμανική παροιμία.
Είδωμεν.
Στο golf εβαλα τελικα τα Fulda Exelero.Πολυ καλη και οικονομικη επιλογη στις διαστασεις 215/45/R17. To μονο αρνητικο ,λιγακι θορυβος στις υψηλες ταχυτητες αλλα αυτο μπορει να οφειλεται απλα στο αμαξι.
-
Συμφωνώ με ότι έγραψε ο tm για τα Dunlop που φοράει και το δικό μου.
Δεν με έχουν ικανοποιήσει μέχρι στιγμής...
-
CONTINETAL SPORT CONTACT 3
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
CONTINEΝTAL SPORT CONTACT 3Ααααααυτό!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
CONTINEΝTAL SPORT CONTACT 3
Ααααααυτό!
Ευχαριστώ παιδιά! Θα το κοιτάξω.
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Για τα dunlop το έχω ακούσει και εγώ.
Τα potenza είναι μια χαρά σε συμπεριφορά, αντοχή και χρόνο που ζεσταίνονται.
Απλα ψάχνομαι μήπως και βρώ κάτι εξίσου καλό και πιο ήσυχο.Από την άλλη μεριά, 'άλογο και ομάδα που κερδίζει δεν τα αλλάζεις', όπως λέει και μια γερμανική παροιμία.
Είδωμεν.
Στο golf εβαλα τελικα τα Fulda Exelero.Πολυ καλη και οικονομικη επιλογη στις διαστασεις 215/45/R17. To μονο αρνητικο ,λιγακι θορυβος στις υψηλες ταχυτητες αλλα αυτο μπορει να οφειλεται απλα στο αμαξι.
Ρε συ tommaso, 17άρια έχεις; Εχεις αλλάξει ζάντες;
Αν ναι, τότε ένα μέρος της αυξημένης κατανάλωσης , οφείλεται σ' αυτά...Υπερβολικά μου φαίνονται για το αυτοκίνητό σου...
(όταν λέω αυξημένης, εννοώ κάνα λίτρο παραπάνω από το φυσιολογικό, μια χαρά είναι η κατανάλωσή σου...). -
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει GOLF V GTI EDITION 30 σε έκθεση της Αττικής (δεν ενδιαφέρει το test drive), προκειμένου να μην τους πάρω όλους τηλέφωνο;
_
-
Σε περίπτωση που δεν βρείς Αθηνα
υπάρχει ένα άσπρο αν σε ενδιαφέρει στην Θεσσαλονίκη ΕΤΕΑ -
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
υπάρχει ένα άσπρο αν σε ενδιαφέρει στην Θεσσαλονίκη ΕΤΕΑΕίναι μακριά ρε γμτ... Ψάχνω Αθήνα / Πελοπόννησο (ίσως έπρεπε να το είχα αναφέρει από την αρχή)...
Πάντως όπου και αν πήρα δεν υπάρχουν, μόνο με ραντεβού με ιδιοκτήτη...
_
-
Στο βρετανικό EVO δοκιμάζουν 9 ελαστικά πάνω στο Golf GTI. Σας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα;
-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Στο βρετανικό EVO δοκιμάζουν 9 ελαστικά πάνω στο Golf GTI. Σας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα;Ναι, Ναι, Ναι...πες τα, γιατι αυριο παω για αλλαγη και τα εχω μπερδεψει!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ναι, Ναι, Ναι...πες τα, γιατι αυριο παω για αλλαγη και τα εχω μπερδεψει!Ρε θεέ, πώς κατάφερες να τα λιώσεις σε 1 χρόνο και ~18000χλμ;
Και μετά μας λες ότι πας και σεμνά...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
υπάρχει ένα άσπρο αν σε ενδιαφέρει στην Θεσσαλονίκη ΕΤΕΑΕίναι μακριά ρε γμτ... Ψάχνω Αθήνα / Πελοπόννησο (ίσως έπρεπε να το είχα αναφέρει από την αρχή)...
Πάντως όπου και αν πήρα δεν υπάρχουν, μόνο με ραντεβού με ιδιοκτήτη...
_
Αν θες μπορώ να πω δυο μέλη από Αθηνα από το vw golf club hellas να βρεθείτε για να δεις τα editon 30 και να κάνετε βολτούλα
-
Στο βρετανικό EVO δοκιμάζουν 9 ελαστικά πάνω στο Golf GTI. Σας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα;Ακαδημαϊκά, φαντάζομαι ναι. Πρακτικά, το ίδιο ελαστικό, στο ίδιο αυτοκίνητο μπορεί να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό στην ελληνική άσφαλτο σε σχέση με την αγγλική.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ναι, Ναι, Ναι...πες τα, γιατι αυριο παω για αλλαγη και τα εχω μπερδεψει!
Ρε θεέ, πώς κατάφερες να τα λιώσεις σε 1 χρόνο και ~18000χλμ;
Και μετά μας λες ότι πας και σεμνά...
Ρε συ..παρεμβαλλονται και οι Σερρες στα χιλιομετρα αυτα!
-
Στο βρετανικό EVO δοκιμάζουν 9 ελαστικά πάνω στο Golf GTI. Σας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα;Αν μπορείς να σκανάρεις τις σελίδες και να τις ανεβάσεις θα σου ήμουν υπόχρεος! Είναι κάτι που ψάχνω πολύ και θα ήθελα να δω τη γνώμη ένος περιοδικού...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στο βρετανικό EVO δοκιμάζουν 9 ελαστικά πάνω στο Golf GTI. Σας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα;
Ακαδημαϊκά, φαντάζομαι ναι. Πρακτικά, το ίδιο ελαστικό, στο ίδιο αυτοκίνητο μπορεί να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό στην ελληνική άσφαλτο σε σχέση με την αγγλική.
Σίγουρα, αλλα φαντάζομαι ότι γενικά συμπεράσματα μπορούν να βγουν. Επιπλέον, (δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την εν λόγω δοκιμή) αν η δοκιμή εχει γίνει σε πίστα τότε πόσο μεγάλες αποκλίσεις μπορεί να υπάρχουν με το τεστ που μπορεί να γίνει σε ελληνική πίστα?
Σε κάθε περίπτωση τα συμπεράσματα θα είναι ελεγχόμενα όσον αφορά την ελληνική πραγματικότητα. -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Ακαδημαϊκά, φαντάζομαι ναι. Πρακτικά, το ίδιο ελαστικό, στο ίδιο αυτοκίνητο μπορεί να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό στην ελληνική άσφαλτο σε σχέση με την αγγλική.
Σίγουρα, αλλα φαντάζομαι ότι γενικά συμπεράσματα μπορούν να βγουν. Επιπλέον, (δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την εν λόγω δοκιμή) αν η δοκιμή εχει γίνει σε πίστα τότε πόσο μεγάλες αποκλίσεις μπορεί να υπάρχουν με το τεστ που μπορεί να γίνει σε ελληνική πίστα?
Σε κάθε περίπτωση τα συμπεράσματα θα είναι ελεγχόμενα όσον αφορά την ελληνική πραγματικότητα.Το θέμα είναι στο δρόμο τι γίνεται. Στην πίστα, άντε να μην είναι μεγάλες οι αποκλίσεις (πού θα είναι, γιατί άλλο Μέγαρα και άλλο... Silverstone ας πούμε ). Στο δρόμο είναι τεράστιες. Να σου δώσω ένα παράδειγμα; Turanza. Προωθείται αρκετά σαν ελαστικό πρώτης τοποθέτησης στην Ευρώπη και όντως είναι ένα αρκετά καλό λάστιχο. Ε, στην ελληνική άσφαλτο, το καταραμένο Turanza δεν δούλεψε ποτέ. Τουλάχιστον σε όσα αυτοκίνητα με Turanza έχω οδηγήσει εγώ, και είναι αρκετά.
-
To turanza στο δικό μου, όταν οδήγησα γύρω στο μαρανέλλο, μια χαρά δούλευε, τηρουμένων των αναλογιών φυσικά. Ελλάδα τίποτα απολύτως, πιστεύω πως αν πήγαινα με τις ζάντες θα είχα καλύτερη πρόσφυση.
Εντυπώσεις από VW Golf V GTI