-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
strassenmaister εγω αναρωτιεμαι κατα ποσο μπορουν αυτα τα αλογα να κατεβουν στο δρομο....... εδω με 200 και το αμαξι υποστρεφει.......
με αλλα λογια το αμαξακι θα χασει την ομοιογενεια του..... αξιζει???Απλα θα θελει λιγο περισσοτερη προσοχη στο γκαζι.Η συμπεριφορα του δεν θα αλλαξει,ο τροπος που το οδηγας θα πρεπει να αλλαξει.Για μενα παντως αξιζει.Ειναι αρκετη η δυναμη,ειδικα απο τη ροπη.
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
strassenmaister εγω αναρωτιεμαι κατα ποσο μπορουν αυτα τα αλογα να κατεβουν στο δρομο....... εδω με 200 και το αμαξι υποστρεφει.......
με αλλα λογια το αμαξακι θα χασει την ομοιογενεια του..... αξιζει???Απλα θα θελει λιγο περισσοτερη προσοχη στο γκαζι.Η συμπεριφορα του δεν θα αλλαξει,ο τροπος που το οδηγας θα πρεπει να αλλαξει.Για μενα παντως αξιζει.Ειναι αρκετη η δυναμη,ειδικα απο τη ροπη.
Ναι 40-50% αύξηση ισχύος και ροπής και δεν θ'αλλάξει καθόλου;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Με πείσατε τελικά, το IV στρίβει καλύτερα από το V@meco στην εποχή του συγκριτικού τα πράγματα ήταν διαφορετικά στη Ford
Δεν είπε κανείς αυτό το V είναι σίγουρα καλύτερο από το IV
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@meco στην εποχή του συγκριτικού τα πράγματα ήταν διαφορετικά στη FordTώρα... ανάβεις φωτιές. Τί εννοείς με αυτό?
-
Πάρε ένα RX8 να βρεις την υγειά σου...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πάρε ένα RX8 να βρεις την υγειά σου...την υγεια του απο ποια αποψη?
-
Παιδιά ανοίξτε άλλο θέμα ....
αφηστε αυτό για το GTI -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μεko αυτο το τεστ μηπως ηταν το πρωτο πρωτο που ειχε γινει στην ελλαδα???? οταν ακομη το φοκους ειχε τις γερμανικες πινακιδες????Ελληνικές είχε και θυμάμαι αργότερα, το Δεκέμβρη του 2000 νομίζω, σε συγκριτικό πάλι ανάμεσα σε focus leon και xsara έβγαζαν νικητή το leon...
Tελικά το focus Ι ήταν σαν στη γκόμενα που θέλουν όλοι να την π_δ_3ουν αλλά κανένας να την παντρευτεί...
Ούτε καν οι συντάκτες των 4Τροχών δεν το πρότειναν στα συγκριτικά... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Aν ξαναδιαβασεις τα bold,θα καταλαβεις.Αν το πατας λιγοτερο στην εξοδο δεν θα υποστρεφει,απλα τα πραγματα.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
την υγεια του απο ποια αποψη?
Την υγειά του ο βενζινάς θέλει να πει!
-
Απλα θα θελει λιγο περισσοτερη προσοχη στο γκαζι.Η συμπεριφορα του δεν θα αλλαξει,ο τροπος που το οδηγας θα πρεπει να αλλαξει.Για μενα παντως αξιζει.Ειναι αρκετη η δυναμη,ειδικα απο τη ροπη.
Aν ξαναδιαβασεις τα bold,θα καταλαβεις.Αν το πατας λιγοτερο στην εξοδο δεν θα υποστρεφει,απλα τα πραγματα.
κι αν αλλάξεις τα bold; Η συμπεριφορά του αυτοκινήτου δεν θα αλλάξει;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Γιατι το RX8 καιει περισσοτερο απο ενα GTI και ειδικα απο ενα GTI με προγραμμα?
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ο Μπούς !!!!
Ποιός Βενζινας?? μπατίρης ειναι κ αυτος σαν εμας!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Απλα θα θελει λιγο περισσοτερη προσοχη στο γκαζι.Η συμπεριφορα του δεν θα αλλαξει,ο τροπος που το οδηγας θα πρεπει να αλλαξει.Για μενα παντως αξιζει.Ειναι αρκετη η δυναμη,ειδικα απο τη ροπη.
κι αν αλλάξεις τα bold; Η συμπεριφορά του αυτοκινήτου δεν θα αλλάξει;
Εξαρταται απο το οδηγο.Αν οδηγας με τον ιδιο τροπο οπως οδηγουσες το νορμαλ,ναι θα αλλαξει και η συμπεριφορα του αλλα αν αλλαξεις τον τροπο που οδηγας εσυ,το αυτοκινητο δεν θα αλλαξει συμπεριφορα.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
μεko αυτο το τεστ μηπως ηταν το πρωτο πρωτο που ειχε γινει στην ελλαδα???? οταν ακομη το φοκους ειχε τις γερμανικες πινακιδες????
Ελληνικές είχε και θυμάμαι αργότερα, το Δεκέμβρη του 2000 νομίζω, σε συγκριτικό πάλι ανάμεσα σε focus leon και xsara έβγαζαν νικητή το leon...
Tελικά το focus Ι ήταν σαν στη γκόμενα που θέλουν όλοι να την π_δ_3ουν αλλά κανένας να την παντρευτεί...
Ούτε καν οι συντάκτες των 4Τροχών δεν το πρότειναν στα συγκριτικά...στο DRIVE το εχουν για θεο παντως
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παίδες με καλύψατε!!!
Καλό στρήψιμο και μεγάλη εξοικείωση στους φίλους μας με το V...Η αντίληψή μου δικαιώνεται, επιτέλους!!!
Με πείσατε τελικά, το IV στρίβει καλύτερα από το V.
Η αντίληψή μου που μόλις δικαιώθηκε, ξανακαταβαραθρώνεται*!
Λέμε απλά ότι είναι καλύτερο, απλά περιμένουμε μεγαλύτερη πρόοδο. Αντί να γ@@@ει και να δέρνει το V, αυτό απλά γ@@@ει! Και εμείς το ξύλο μας από ποιον θα το φάμε, ρε παιδιά;;;*ξανακαταβαραθρώνεται: Η μεγαλύτερη λέξη που έχω γράψει στο 4TF!
-
Γιατι το RX8 καιει περισσοτερο απο ενα GTI και ειδικα απο ενα GTI με προγραμμα?
A, αυτό δεν το ξέρω, αλλά το RX8 που έχει φίλος μου καίει 19λτ/100χλμ
-
funky εμεις απλα...περιμενουμε
οσο για το rx8, strassen,
ναι, καιει πολυ παραπανω απο fsit με προγραμμα...
και δεν ειναι μονο αυτο. αλλα ας μην βγαινουμε εκτος θεματος... -
Δηλαδη οτι πρεπει ειναι το RX8 για τη περιοδο που περναμε...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
A, αυτό δεν το ξέρω, αλλά το RX8 που έχει φίλος μου καίει 19λτ/100χλμΠοια έκδοση έχει; Σε τι ρυθμούς, αγωνιστικούς;
Όπως και να έχει όμως 19 λτ/100χλμ είναι απαγορευτικό νούμερο (τουλάχιστον για εμένα)
Εντυπώσεις από VW Golf V GTI