-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Επίσης προτείνω το καινούριο solo του Billy Corgan, πολύ καλό, στο ύφος του Adore και Machina των Smashing Pumpkins.
Eίναι αλήθεια τόσο καλό?
Οι Smashing Pumpkins αποτελούν,κατά τη γνώμη μου,ένα από τα καλύτερα δείγματα αμερικανικής ροκ γενικώς,και ασχέτως χρονολογικών περιορισμών...
Το δίσκο του Anthony&the Johnsons τον έχει ακούσει κανείς?
Δικαιολογεί τους διθυράμβους? -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Το δίσκο του Anthony&the Johnsons τον έχει ακούσει κανείς?
Δικαιολογεί τους διθυράμβους?Απόλυτα! Δεν είναι ροκ, δεν είναι ποπ, είναι τελείως θεατρικό, αλλά τη φωνή του antony πρέπει να την ακούσεις για να την πιστέψεις. Όποιος δεν θεωρεί απαραίτητες τις κιθάρες και τα ροκ κλισέ για να γουστάρει , ας επενδύσει άφοβα!
j.marr: Tους Nouvelle Vague τους είδα live πριν κάνα μήνα, και ήταν ακόμα καλύτεροι από το δίσκο.
silencer, συμφωνούμε στα περισσότερα, αλλά το καινούργιο του beck ήταν δυστυχώς μία κλάση κάτω από τα προηγούμενα το καινούργιο s.o.a.d. είναι εκπληκτικό πάντως, και κάτι μου λέει ότι το επόμενο (που κυκλοφορεί το φθινόπωρο) θα είναι ακόμα καλύτερο...
-
tazz
το ηξερα οτι παιξαν στην αθηνα στη γιορτη της μουσικης
επαιξαν απο οτι εμαθα και κομματια εκτος του δισκου (buzzcocks -ever fall in love κα)
μακαρι να βγαλουν κι'αλλο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
tazzτο ηξερα οτι παιξαν στην αθηνα στη γιορτη της μουσικης
επαιξαν απο οτι εμαθα και κομματια εκτος του δισκου (buzzcocks -ever fall in love κα)
μακαρι να βγαλουν κι'αλλο
ναι, έπαιξαν buzzcocks, bauhaus (bela lugosi's dead) και μερικά ακόμα. οι κοπελιές που τραγουδούσαν ήταν απολαυστικές (από κάθε άποψη )
θα βγάλουν κι άλλο, έχω ασφαλέστατες πληροφορίες
-
Οι Νouvelle Vague δεν είναι που έχουν ενα δίσκο με διασκευές σε κλασσικά κομμάτια με γυναικεία φωνητικά; π.χ. το Love Will Tear Us Apart των Joy Division...
-
Φιλε tsilis, το άλμπουμ του Corgan δεν φτάνει στα επίπεδα των άλμπουμς των Pumpkins αν και κρατά όπως είπα το στυλ του Adore και Machina. Είναι ενας αρκετά καλός δίσκος και οτι πρέπει για να μας προετοιμάσει για το επικείμενο reunion (που όπως δήλωσε ο Corgan δεν θα αργήσει)
-
system of a down rules!!!!
περιμενουμε hypnotize!!!! -
The Wall - Pink Floyd.
-
Coldplay X&Y
Franz Ferdinand
Grace-jeff buckley -
Πολύ λίγα ονόματα καλλιτεχνών γνωρίζω από αυτά που γράφετε. Θέλω φροντιστήριο. Αγόρασα σχετικά πρόσφατα.
Stratovarius - Elements Part 2
Π. Κατσιμίχας - Οι μπαλάντες των πολυκατοικιών
Καζαντζίδης, Μπιθικώτσης από CD του περιδικού 'Δίφωνο'
Διάφοροι - A tribute to the beast (διασκευές τραγουδιών Iron Maiden)Θέλω να πάρω CD με τα καλύτερα των 'Europe'.
Καλές ακροάσεις
Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Πολύ λίγα ονόματα καλλιτεχνών γνωρίζω από αυτά που γράφετε. Θέλω φροντιστήριο.H ψυχη των Franz Ferdinand ειναι ο ελληνικης καταγωγης Kapranos...Ηταν η ροκ μπαντα ''αποκαλυψη'' για το 2004 στην Αγγλια,κατι σαν τους Radiohead/Muse/Travis/Doves/White stripes/Blur/Manic street pearchers...etc οταν πρωτοεμφανιστηκαν....παιζουν post rock.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Audioslave - Out of Exile
Τι λέει;
Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω το προηγούμενό τους,που είναι σε προσφορά.Για καινούριο,δε με παίρνει...Kαμία σχέση με RATM, αυτό λέει
Για floyd που αναφέρθηκαν πιο πάνω θα το πω χίλιες φορές. Πάρτε το piper at the gates of dawn
-
Σήμερα πήγα Θεσ/νίκη και έκανα επιδρομή στο Metropolis.Απέκτησα τα:
Ulver-Blood inside
AUdioslave-Audioslave
John Coltrane-Giant steps
Tom Waits-Blood money
The heart of Saturday night
Blue Valentine
Swordfishtrompones
και το dvd David Gilmour in Concert.Πρόλαβα να ακούσω μόνο το audioslave μια φορά και μου φάνηκε πολύ-πολύ καλό και έριξα και μια ματιά στο dvd το οποίο ήταν όπως το περίμενα (τι θα πει πως;Για τον κιθαρίστα των Piink Floyd μιλάμε...)
-
Φιλε sakiss μια μικρή διόρθωση: Οι Franz Ferdinand όπως και οι άλλες μπάντες που ανέφερες δεν παίζουν post rock αλλα alternative rock. Post rock μπάντες είναι οι Mogwai, Explosions In The Sky, Godspeed You! Black Emperor κ.λ.π. Παρεπιπτόντως αξίζει πολύ να τις ψάξετε!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Φιλε sakiss μια μικρή διόρθωση: Οι Franz Ferdinand όπως και οι άλλες μπάντες που ανέφερες δεν παίζουν post rock αλλα alternative rock. Post rock μπάντες είναι οι Mogwai, Explosions In The Sky, Godspeed You! Black Emperor κ.λ.π. Παρεπιπτόντως αξίζει πολύ να τις ψάξετε!Ότι έχω ακούσει απ' αυτούς (δυστυχώς όχι πολλά) είναι εξαιρετικό.
Άκουσα και τα blue valentine και the heart of Saturday night του waits.Απλά φανταστικά!
-
Πίστα!!
-
Πίστα;;
Χρουτς-χρούτς! (χαρακτηριστικό ξύσιμο κεφαλιού από απορία) -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πίστα;;
Χρουτς-χρούτς! (χαρακτηριστικό ξύσιμο κεφαλιού από απορία)Περιοδικό Πίστα;;;;
Θα......γαβγίσω!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πίστα;;
Χρουτς-χρούτς! (χαρακτηριστικό ξύσιμο κεφαλιού από απορία)Περιοδικό Πίστα;;;;
Θα......γαβγίσω!!
Περιοδικο Πιστα .Τι να κανω ;Απο την στιγμη που εμαθαν οι συγγενεις οτι εχω αντιγραφικο το αγοραζω και κανω αντιγραφα.Αυτη την στιγμη ταξιδευουν κατα σικαγο μερια μερικα cd με μουσικη απο πανηγυρια.Πικρα!!
-
Φίλε Charmak, άκουσε οπωσδήποτε το 'Those Who Tell The Truth Shall Die, Those Who Tell The Truth Shall Live Forever' των Explosions in the Sky... Απο τους κορυφαίους δίσκους των τελευταίων χρόνων...
Κυκλοφόρησε μια μέρα πριν την 11/9/2001 και στο booklet έχει ενα ζωγραφισμένο αεροπλάνο και απο κάτω 'This plane will crash tommorow.'. Σε βάζει σε σκέψεις...
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....