-
Ακούει κανείς Salsa;;;
....ή είμαι ο μόνος;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ακούει κανείς Salsa;;;....ή είμαι ο μόνος;;
εγω....αλλά με βασιλικό και δυόσμο μόνο!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ακούει κανείς Salsa;;;
....ή είμαι ο μόνος;;
εγω....αλλά με βασιλικό και δυόσμο μόνο!!!
Και με τεσσερα τυρια καλη ειναι
-
ρε σεις! αντε ρε απο εδώ με τις σάλτσες σας!
Σάλσα λέω!!!!!!!
-
AC/DC Family Jewels (2 DVD set)
όσα DVD των AC/DC και να έχεις δει, μόλις δεις το πρώτο κομμάτι θα το πάρεις. -
Φρέσκα-φρέσκα σήμερα:
-Μανώλης Φάμελος: ποτέ όπως πριν
-Δημήτρης Κοργιαλάς: ας' τα δύσκολα σε μένα
-Ρόδες: Στη γιορτή της φαντασίας -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
-Ρόδες: Στη γιορτή της φαντασίας
καλό για τα ελληνικά δεδομένα..
Το Για την Αγάπη αυτή κ το άλλη μια στατιστική ωραία κομματάκια, εκτός από το κλασσικό Λόγια- Λόγια.. -
αν και κατεβηκα για αλλους δισκους τελικα πηρα:
lemon jelly - '64-'95
το πρωτο ακουσμα ηταν θετικοτατοκαι το lost horizons ηταν καλο
-
RONNIE: The Autobiography of Ronnie O'Sullivan
Αφού διάβασα το βιβλίο αγόρασα και το audio-book.
Μετράει;
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
RONNIE: The Autobiography of Ronnie O'SullivanΑφού διάβασα το βιβλίο αγόρασα και το audio-book.
Μετράει;
Μονο και μονο επειδη ειναι του Ronnie μετραει...
-
Sunset & Sunrise No5
Πραγματικά ονειρικό! -
Παρόμοιο topic αλλά με βιβλία υπάρχει;
-
Puressence-Only Forever.
Οποιος εχει ακουσει και το τελευταιο τους Album Planet Helpless ας κανει ενα σχολιο... -
Η χθεσινή μπάζα απ' τα μετρόπολις:
u2-the unforgettable fire
the clash-london calling
bob dylan-highway61 revisited
dido-no angel
the motorcycle diaries ostΤα τρία πρώτα πρώτα είναι κλασσικά,η dido δεν χρειάζεται συστάσεις (ααααχχχ) και το τελευταίο με ενθουσίασε όταν είδα την ταινία και το πήρα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η χθεσινή μπάζα απ' τα μετρόπολις:
u2-the unforgettable fire
the clash-london calling
bob dylan-highway61 revisited
dido-no angel
the motorcycle diaries ostE βέβαια καλά λες.. μπάζα. Αφού δεν πήρες Eminem, τα υπόλοιπα είναι μπάζα.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Puressence-Only Forever.
Οποιος εχει ακουσει και το τελευταιο τους Album Planet Helpless ας κανει ενα σχολιο...απο το planet helpless ακουσα λιγα τραγουδια και δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα με ολα
πιστευω το ομωνυμο (1ο) το εχεις
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Puressence-Only Forever.
Οποιος εχει ακουσει και το τελευταιο τους Album Planet Helpless ας κανει ενα σχολιο...απο το planet helpless ακουσα λιγα τραγουδια και δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα με ολα
το planet helpless έχει την καλύτερη παραγωγή από τους τρεις δίσκους τους, αλλά δυστυχώς είναι συνθετικά ο κατώτερος από τους τρεις
δυστυχώς δεν έκαναν ποτέ το μεγάλο βήμα, άλλο ένα γκρουπ που λατρεύεται σχεδόν αποκλειστικά στην Ελλάδα, και πουθενά αλλού...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Puressence-Only Forever.
Δεν το εχω...αξιζει?....Ειδα στο site τους οτι εχουν ειδικο link αφιερωμενο στην Ελλαδα....
tazz
Στην χωρα μας εχουν το πιο φανατικο κοινο εκτος αγγλιας....πως προεκυψε? -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Puressence-Only Forever.
Δεν το εχω...αξιζει?....Ειδα στο site τους οτι εχουν ειδικο link αφιερωμενο στην Ελλαδα....
tazz
Στην χωρα μας εχουν το πιο φανατικο κοινο εκτος αγγλιας....πως προεκυψε?επρεπε να το ειχες ειδη παρει (βουρ για το δισκαδικο ΤΩΡΑ)
ο καλος πρωτος δισκος και το στυλ τους (που ταιριαζει σε αυτα που αρεσουν στους ελληνες -αποψη μου-) τους εκανε αγαπητους στην ελλαδα-και αυτοι αγαπηασν το ελληνικο κοινο
η ελλαδα αναφαιρετε και σε στιχους τους
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
tazz
Στην χωρα μας εχουν το πιο φανατικο κοινο εκτος αγγλιας....πως προεκυψε?ο καλος πρωτος δισκος και το στυλ τους (που ταιριαζει σε αυτα που αρεσουν στους ελληνες -αποψη μου-) τους εκανε αγαπητους στην ελλαδα-και αυτοι αγαπηασν το ελληνικο κοινο
η ελλαδα αναφαιρετε και σε στιχους τους
έτυχε να έχω παρακολουθήσει την πρώτη συναυλία των puressence στην Ελλάδα (νομίζω ότι ήταν το 1996 ή το 97) στο Ρόδον. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, ήταν η πρώτη συναυλία που έδιναν εκτός Μάντσεστερ (προσέξτε, όχι απλά εκτός Αγγλίας), στο κλαμπ είχαν μαζευτεί 1500 άτομα, και οι puressence απίστευτα τρακαρισμένοι, γιατί μέχρι τότε ήταν συνηθισμένοι να παίζουν μπροστά σε 100-200 άτομα. Μάλιστα, θυμάμαι ότι δεν είχαν καν αρκετά κομμάτια για να γεμίσουν ολόκληρο σετ μίας ώρας, και δύο κομμάτια τους τα έπαιξαν από δύο φορές
συμφωνώ με τον j.marr, το στιλ τους είναι κομμένο και ραμμένο στα γούστα του ελληνικού κοινού (όπως και το στιλ των madrugada, παλιά των godfathers, των calexico κ.ά.)
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....