-
παντος εχουμαι αδικηση και την emma bunton ετσι
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τιποτα Jennifer Lopez σε 'οπισθια' ποζα υπαρχει;
Ζεστη ρε παιδια ανοιξτε κανενα παραθυρο!!!
Μα καλά....Οτι και να ζητήσει κανείς, το έχετε ??? Δε σας ξεφεύγει τίποτα....?
Goggle is your friend too
Βαζεις αναζητηση στις εικονες και voila!
πατησε με!! -
ρε 'σεις
μην το γ@μ@τε το θεμα
αν προκειτε για κωλους ανοιξτε ενα αλλο
-
Έχει ακούσει κανείς το τελευταίο άλμπουμ του Robert Plant?
Όλες οι κριτικές που έχω διαβάσει (ακόμη και από δύσκολους,όπως ο Μηλάτος) συγκλίνουν στην άποψη περί ενός πολύ καλού δίσκου!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Έχει ακούσει κανείς το τελευταίο άλμπουμ του Robert Plant?Όλες οι κριτικές που έχω διαβάσει (ακόμη και από δύσκολους,όπως ο Μηλάτος) συγκλίνουν στην άποψη περί ενός πολύ καλού δίσκου!
Νίκο, εξαιρετικός! Πραγματικά δεν το περίμενα, και όλα τα έντυπα του εξωτερικού τού έχουν δώσει πολύ ψηλές βαθμολογίες! Όχι όμως και δύσκολος ο Μ.Μ.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Όχι όμως και δύσκολος ο Μ.Μ.Σε ευχαριστώ Τάσο!
Θα είναι ο επόμενος!
Όσο για τον ΜΜ,εγώ τον έχω καταταγμένο στους ολίγον δυσκοίλιους,κάποιες φορές...
-
χμμμμμ
Supertramp - Crisis? What Crisis?
Supertramp - Crime of the Century
Supertramp - Even in the quitest moments -
το live του πορτοκαλογλου!
-
Όλα τα albums του Jean Michel Jarre...
-
Έχει ακούσει κανένας το solo του Billy Corgan; Αξίζει; Σκέφτομαι να το αγοράσω μέσα στη βδομάδα και 1-2 κομμάτια που έχω ακούσει μου άρεσαν αρκετά.
-
Cowboy junkies - The trinity session
-
Muse - Absolution
Audioslave - Out of Exile
RATM - Evil Empire
RATM - Battile of LA
The Big bands (jazz) -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Τι λέει;
Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω το προηγούμενό τους,που είναι σε προσφορά.Για καινούριο,δε με παίρνει... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τι λέει;
Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω το προηγούμενό τους,που είναι σε προσφορά.Για καινούριο,δε με παίρνει...Παρτό σε copia...
-
Για δοκιμάστε και το καινούργιο των ColdPlay, αν και τα 2 προηγούμενα είναι εξίσου καλά.
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Τι λέει;
Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω το προηγούμενό τους,που είναι σε προσφορά.Για καινούριο,δε με παίρνει...Παρτό σε copia...
Μέτριο. Πάρε το Absolution των Muse και θα με θυμηθείς, αν σου αρέσει αυτό το είδος.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Τι λέει;
Μέτριο. Πάρε το Absolution των Muse και θα με θυμηθείς, αν σου αρέσει αυτό το είδος.
Πάντως το be yourself που έχω ακούσει από το out of exile μου άρεσε πάρα πολύ!
Επίσης έχω την εντύπωση πως οι audioslave είναι πολύ πιο 'δυνατοί' στιχουργικά από τους muse.Μπορεί όμως να κάνω και λάθος....Σκέφτομαι να τσιμπήσω και κάτι από White Stripes.Αυτές τις μέρες ακούω το white blood cells και το βρίσκω πολύ καλό!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τι λέει;
Πάντως το be yourself που έχω ακούσει από το out of exile μου άρεσε πάρα πολύ!
Επίσης έχω την εντύπωση πως οι audioslave είναι πολύ πιο 'δυνατοί' στιχουργικά από τους muse.Μπορεί όμως να κάνω και λάθος....Σκέφτομαι να τσιμπήσω και κάτι από White Stripes.Αυτές τις μέρες ακούω το white blood cells και το βρίσκω πολύ καλό!
Μουσικά οι Muse δεν παίζονται. Ξέρουν να 'παίζουν' με το μέτρο και τις νότες και το προβάλλουν. Oi audioslave πολύ ρηχοί και απλοί.
-
Καλοί οι Muse αλλα ολίγον... τετριμμένοι? Δε λέω, έχουν ενα πάρα πολύ καλό ντεμπούτο αλλα πιστεύω επαναλαμβάνονται στα υπόλοιπα άλμπουμ τους...
Πονεμένη ιστορία και οι Audioslave... Περίμενα πολύ περισσότερα απο τα μέλη των RATM και Soundgarden... Και αντ' αυτού έχουν ενα συμπαθητικό πρώτο δίσκο και ενα αδιάφορο (απ' όσο έχω ακούσει) καινούριο...
Προτείνω ανεπιφύλακτα το καινούριο System of A Down, Mesmerize. Κλασσικός δίσκος SOAD, δυνατός, groov-άτος, με περισσότερα ποπ στοιχεία απο τα άλλα 3 αλμπουμ, για τους φάν του είδους είναι οτι πρέπει.
Πολύ καλός και 'καλοκαιρινός' ο καινούριος δίσκος του Beck... Όσοι πιστοί (Odelay, Midnite Vultures) προσέλθετε...
Επίσης προτείνω το καινούριο solo του Billy Corgan, πολύ καλό, στο ύφος του Adore και Machina των Smashing Pumpkins.
-
ενα CD που θελω να προτεινω (αν και δεν ειναι καινουριο) ειναι αυτο των nouvelle vauge
http://www.nouvellesvagues.com
samples στο σιτε τους (music)
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....