-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
παιδια ακουστε να γελασετε.ετρωγα προχθες εξω,ερχεται ενας μαυρος και μου δειχνει ενα διπλο cd τερζη-χατζηγιαννη live,τον διωχνω και λεω θα παω να παρω το αυθεντικο γιατι εκτος των αλλων με τα πειρατικα εχω και προβλημα στο radio-cd της audi.Παω λοιπον σε γνωστο δισκοπωλειο της θεσ-νικης και το συγκεκριμενο cd δεν υπαρχει,βγαινει μονο πειρατικο.Που εχουμε φτασει αραγε?Προφανως στο κυκλωμα πρεπει να ειναι καποιοι και απο το μαγαζι,ο ηχοληπτης προφανωςακούστε και το καλύτερο:
Γνωστός αγοράζει πειρατικό cd από μαύρο, με 10-12 τραγούδια μέσα. Αντί για τραγούδια όμως, σε ΟΛΑ τα κομμάτια ακουγόταν τραγουδιστά και με κοροϊδευτική φωνή το εξής:
'Σου πήρα 5 ευρώωωωω, σου πήρα 5 ευρώωωωωω'!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
παιδια ακουστε να γελασετε.ετρωγα προχθες εξω,ερχεται ενας μαυρος και μου δειχνει ενα διπλο cd τερζη-χατζηγιαννη live,τον διωχνω και λεω θα παω να παρω το αυθεντικο γιατι εκτος των αλλων με τα πειρατικα εχω και προβλημα στο radio-cd της audi.Παω λοιπον σε γνωστο δισκοπωλειο της θεσ-νικης και το συγκεκριμενο cd δεν υπαρχει,βγαινει μονο πειρατικο.Που εχουμε φτασει αραγε?Προφανως στο κυκλωμα πρεπει να ειναι καποιοι και απο το μαγαζι,ο ηχοληπτης προφανως
ακούστε και το καλύτερο:
Γνωστός αγοράζει πειρατικό cd από μαύρο, με 10-12 τραγούδια μέσα. Αντί για τραγούδια όμως, σε ΟΛΑ τα κομμάτια ακουγόταν τραγουδιστά και με κοροϊδευτική φωνή το εξής:
-
ακούστε και το καλύτερο:
Αν ήμουν σε δισκογραφική, αυτό θα έκανα. Θα κατέκλυα την αγορά με τέτοιες μαιμουδιές, μπας και αλλάξει το τοπίο. Βέβαια, θα έριχνα και τις τιμές των cd κατά 30-40%, και νομίζω ότι σε λίγο καιρό οι πωλήσεις θα ανέβαιναν κατακόρυφα. Διάβασα κάπου, δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω στο mic.gr, ότι έρευνα έδειξε πως μια πτώση της τιμής στα 13 ευρώ περίπου, θα έφερνε μεγαλύτερα κέρδη στις εταιρείες.
-
το cd ths
1.beyonce
2.spear
3.anastacia -
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
το cd ths
1.beyonce
2.spear
3.anastaciaΔεν θα με χάλαγαν καθόλου και τα πόστερ τους!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
το cd ths
1.beyonce
2.spear
Μόνο τα πόστερ τους εννοείς!
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Αν ήμουν σε δισκογραφική, αυτό θα έκανα. Θα κατέκλυα την αγορά με τέτοιες μαιμουδιές, μπας και αλλάξει το τοπίο. Βέβαια, θα έριχνα και τις τιμές των cd κατά 30-40%, και νομίζω ότι σε λίγο καιρό οι πωλήσεις θα ανέβαιναν κατακόρυφα. Διάβασα κάπου, δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω στο mic.gr, ότι έρευνα έδειξε πως μια πτώση της τιμής στα 13 ευρώ περίπου, θα έφερνε μεγαλύτερα κέρδη στις εταιρείες.
μήπως τα πειρατικά τα βγάζουν οι ίδιες οι εταιρίες;
Μια χαρά αφορολόγητα λεφτά είναι κι αυτά. Συν το (έτσι κ αλλιώς) μικρό ποσοστό που χάνει ο καλλιτέχνης, εφ'όσον δε συμπεριλαμβάνεται στις πωλήσεις. Μην παίρνετε από μαύρους. Κατεβάστε τσάμπα από το ιντερνετ. -
το cd ths
1.beyonce
2.spear
Ε, εντάξει, πλάκα ήθελα να κάνω, δεν ήθελα να τον αρπάξω από τα μούτρα!
Αφού του αρέσει, μου περισσεύει, άλλωστε κατά καιρούς σε καμιά παραλία όλο και τις ακούω (χαζεύοντας την θάλασσα και τους κόλπους της!!! )Ειδικά η Μπιγιονσέ, καλοκαίρι 2003 στο φυλάκιο παρατάγαμε τη σκοπιά όποτε την έβαζε στο Νόβα!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
το cd ths
1.beyonce
2.spear
Ε, εντάξει, πλάκα ήθελα να κάνω, δεν ήθελα να τον αρπάξω από τα μούτρα!
Αφού του αρέσει, μου περισσεύει, άλλωστε κατά καιρούς σε καμιά παραλία όλο και τις ακούω (χαζεύοντας την θάλασσα και τους κόλπους της!!! )Ειδικά η Μπιγιονσέ, καλοκαίρι 2003 στο φυλάκιο παρατάγαμε τη σκοπιά όποτε την έβαζε στο Νόβα!!!
Τι ακριβώς εννοείς;Τα πολλά χαμογελάκια σε συνδυασμό με τις εν λόγω κυρίες με βάζουν σε σκέψεις...
Ντροπήηηηη! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
μήπως τα πειρατικά τα βγάζουν οι ίδιες οι εταιρίες;
Στάνταρ
-
beyonce=[/URL]
spear=[/URL]
anactacia=[/URL] -
-
Τώρα καταλάβατε τι έλεγα για τη σκοπιά;;;
Και βλέπετε μόνο μούτρα εγώ, ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; -
αααα και πηρα και του sarbel
-
αααα και πηρα και του sarbelκαι το λες χωρίς να ντρέπεσαι??
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
και το λες χωρίς να ντρέπεσαι??
γιατι να ντρεπομαι
-
και το λες χωρίς να ντρέπεσαι??
γιατι να ντρεπομαι
έλα ρε πλάκα σου κάνω
να είσαι περήφανος που ακούς sarbel. aaaaala alaa chi ababa a sele male qi ababa
ρισπεκτ χομι -
πηρα και το cd green day
holiday 4ever
-
Αυτό το σαμπρέλ πρώτη φορά το ακούω...
Νομίζω μια φορά μου έδωσαν κι εμένα σαμπρέλ, μετά από κλαταρισμένο λάστιχο!!! -
Γενικά σπάνια αγοράζω CD. Από φίλους βρίσκω σε mp3 πολλά τραγούδια αλλά και ολόκληρες τις δισκογραφίες μερικών συγκροτημάτων όπως των Led Zeppelin και των Uriah Heep.
Τελευταία CD που αγόρασα ήταν το Aqualang-Jethro Tull και Uriah Heep-Best of.
Έχω αγοράσει όμως και σε βινύλλιο, τον αυθεντικό δίσκο των Doors- The Doors, o οποίος ήταν και ο πρώτος τους, second press το 1969. 30 ευρώ έδωσα για αυτόν απλά για να τον χορταίνω κοιτάζοντάς τον . Σε εκείνο το μαγαζί είχε κάποιους συλλεκτικούς δίσκους του Hendrix, Led Zeppelin κλπ. που κόστιζαν 1000+ ευρώ .
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....