-
Ο χρήστης apocalupto_GR έγραψε:
Έλεος σιγά μη βγάλουμε και απάυγασμα τεχνολογίας και κομψότητας το χοντροΛάντσιαΗ Θέσις είναι ίσως η επιτομή της κομψότητας για όχημα του δικού της όγκου, η τελευταία Λάντσια που είχε πραγματικά κάτι να πει, με σαφείς αναφορές στο ένδοξο παρελθόν της φίρμας ενώ παράλληλα είχε τεχνικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό αυτοκινήτου κατηγορίας μεγαλύτερης από εκείνη στην οποία πλασαρίστηκε.
Καλές είναι οι παπαρολογίες δια του πληκτρολογίου αλλά ακόμα καλύτερο είναι να ανοίγουμε και κανένα βιβλίο που και που μπας και δουλέψει λίγο το ρημάδι! Δεν είναι δύσκολο, τροφή χρειάζεται και βρίσκεται εύκολα υπό μορφή μελάνης τυπωμένη σε χαρτί! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η εμφάνιση είναι υποκειμενικό ζήτημα και για αυτό δεν την έθιξα καν. Εμένα προσωπικά μου αρέσει. Από εκεί και πέρα όμως, οι επιδόσεις είναι μετρήσιμο και αντικειμενικό μέγεθος και σε σχέση με την 520 και την Ε200 της εποχής, η Thesis 2.0 turbo ήταν ταχύτερη!ωπα... τωρα μας ενδιαφερουν οι επιδοσεις κι απορριπτεις την ατμοσφαιρα και την πισω κινηση; τελικα δεν πρεπει να ναι θεμα τουρμπο, αλλα εταιρειας που βγαζει το τουρμπο...
η αλλιως κωλοτουμπες αναλογα που φυσαει ο ανεμος
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Η εμφάνιση είναι υποκειμενικό ζήτημα και για αυτό δεν την έθιξα καν. Εμένα προσωπικά μου αρέσει. Από εκεί και πέρα όμως, οι επιδόσεις είναι μετρήσιμο και αντικειμενικό μέγεθος και σε σχέση με την 520 και την Ε200 της εποχής, η Thesis 2.0 turbo ήταν ταχύτερη!
ωπα... τωρα μας ενδιαφερουν οι επιδοσεις κι απορριπτεις την ατμοσφαιρα και την πισω κινηση; τελικα δεν πρεπει να ναι θεμα τουρμπο, αλλα εταιρειας που βγαζει το τουρμπο...
Μπραβο το βρηκες αλλωστε ειναι πασιγνωστο οτι ο Διας ειναι φανατικος lancisti..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και τι σχέση έχουν οι πωλήσεις? Πότε πούλαγε πολύ η Lancia σε τέτοιες κατηγορίες?? Τι ασυναρτησίες είναι αυτές περί μην παραγωγής? Δηλαδή αυτοί που θέλουν κάτι διαφορετικό και όχι τις ξαναζεσταμένες σούπες των Γερμανών τι πρέπει να κάνουν? Μήπως θες να σου θυμίσω με φωτογραφίες τι αμάξια κυκλοφορούσαν στην κατηγορία εν έτη 2001?Με εξαίρεση την BMW (και αυτή με πολύ συγκεκριμένο customization τύπου Μ-pack) μιλάμε για τραγικές κατασκευές οπτικά!
Η Ε απαράδεκτη , το Α6 όμως από τα πιό καλαίσθητα και μοντέρνα αυτοκίνητα που έβγαλε η audi και βγήκε το 97 με οπίσθια jennifer lopez όπως έλεγε και ένας συντάκτης στο autocar και τα ξαναείδαμε αρκετά χρόνια αργότερα στη c6 .
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η εμφάνιση είναι υποκειμενικό ζήτημα και για αυτό δεν την έθιξα καν. Εμένα προσωπικά μου αρέσει. Από εκεί και πέρα όμως, οι επιδόσεις είναι μετρήσιμο και αντικειμενικό μέγεθος και σε σχέση με την 520 και την Ε200 της εποχής, η Thesis 2.0 turbo ήταν ταχύτερη!
ωπα... τωρα μας ενδιαφερουν οι επιδοσεις κι απορριπτεις την ατμοσφαιρα και την πισω κινηση; τελικα δεν πρεπει να ναι θεμα τουρμπο, αλλα εταιρειας που βγαζει το τουρμπο...
Γνωστός lancisti άλλωστε. Βέβαια γερμανικό έχω αλλά δε πειράζει, συμβαίνουν και λάθη.
-
Γνωστός lancisti άλλωστε. Βέβαια γερμανικό έχω αλλά δε πειράζει, συμβαίνουν και λάθη.
καμια σχεση με μαρκες κλπ, φανατικος ατμοσφαιρακιας ειναι, το δηλωνει αλλωστε. στη συγκριμενη περιπτωση ομως θυμηθηκε επιδοσεις και τουρμπο
τοσο απλο
-
Αλλο τι αρεσει στον καθενα προσωπικα και αλλο να μπορεις να κρινεις αντικειμενικα τι ειναι καλυτερο ,στη περιπτωση αυτη γρηγοροτερο.. Αντι να χαρεις, κραζεις..
-
Ατμοσφαιράκιας κατ' αρχήν! Δηλαδή ανάμεσα σε ένα ατμοσφαιρικό 200 ίππων (π.χ. Civic Type R) και σε ένα τούρμπο 200 ίππων (π.χ. Golf Gti), θα προτιμήσω το ατμοσφαιρικό. Όμως όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά επιδόσεων υπέρ του ενός ή του άλλου, εννοείται ότι θα προτιμήσω το ταχύτερο είτε ατμοσφαιρικό είτε τούρμπο! Να στο πω κι αλλιώς: Αν μιλούσαμε για ατμοσφαιρική 525, θα την προτιμούσα έναντι της τούρμπο Thesis. Σε σχέση με την 520 όμως, προτιμώ την ταχύτερη Thesis turbo!
Ειλικρινά και ένα μωρό θα το καταλάβαινε...
-
Ατμοσφαιράκιας κατ' αρχήν! Δηλαδή ανάμεσα σε ένα ατμοσφαιρικό 200 ίππων (π.χ. Civic Type R) και σε ένα τούρμπο 200 ίππων (π.χ. Golf Gti), θα προτιμήσω το ατμοσφαιρικό. Όμως όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά επιδόσεων υπέρ του ενός ή του άλλου, εννοείται ότι θα προτιμήσω το ταχύτερο είτε ατμοσφαιρικό είτε τούρμπο! Να στο πω κι αλλιώς: Αν μιλούσαμε για ατμοσφαιρική 525, θα την προτιμούσα έναντι της τούρμπο Thesis. Σε σχέση με την 520 όμως, προτιμώ την ταχύτερη Thesis turbo!Ειλικρινά και ένα μωρό θα το καταλάβαινε...
υπαρχει διαφορα επιδοσεων σε αυτα που αναφερεις προφανως υπερ του gti, ειδικα αν συζηταμε για το προς αποσυρση type r. το gti ειναι καθαρα ταχυτερο σε ρεπριζ (που μετρανε φυσικα σε καθημερινη οδηγηση). το αυτο και για το clio rs σε σχεση με το polo gti που νομιζες οτι ειναι πιο αργο.
μεχρι ποια διαφορα επιδοσεων επιλεγεις τουρμπο;
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Ατμοσφαιράκιας κατ' αρχήν! Δηλαδή ανάμεσα σε ένα ατμοσφαιρικό 200 ίππων (π.χ. Civic Type R) και σε ένα τούρμπο 200 ίππων (π.χ. Golf Gti), θα προτιμήσω το ατμοσφαιρικό. Όμως όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά επιδόσεων υπέρ του ενός ή του άλλου, εννοείται ότι θα προτιμήσω το ταχύτερο είτε ατμοσφαιρικό είτε τούρμπο! Να στο πω κι αλλιώς: Αν μιλούσαμε για ατμοσφαιρική 525, θα την προτιμούσα έναντι της τούρμπο Thesis. Σε σχέση με την 520 όμως, προτιμώ την ταχύτερη Thesis turbo!
Ειλικρινά και ένα μωρό θα το καταλάβαινε...
υπαρχει διαφορα επιδοσεων σε αυτα που αναφερεις προφανως υπερ του gti, ειδικα αν συζηταμε για το προς αποσυρση type r. το gti ειναι καθαρα ταχυτερο σε ρεπριζ (που μετρανε φυσικα σε καθημερινη οδηγηση). το αυτο και για το clio rs σε σχεση με το polo gti που νομιζες οτι ειναι πιο αργο.
μεχρι ποια διαφορα επιδοσεων επιλεγεις τουρμπο;
Είσαι σίγουρος; Το Type R είναι στα ίδια με Golf V GTi και το RS είναι ταχύτερο από Polo GTi από στάση και σε ρεπρίζ μεγάλου διανύσματος (π.χ. 60-160) που έχουν νόημα!
Ενδεικτικά (μετρήσεις 4Τ):
Type R: 0-100: 7,4, 0-160: 16,3
Golf V: 0-100: 7.4,
Clio RS: 0-100: 7.2, 0-160: 17.7
Polo GTi: 0-100: 7,1, 0-160: 19Για να μη μιλήσουμε για τη γραμμικότητα, την απλωμένη δύναμη και την ευστροφία/δύναμη στις ψηλες των ατμοσφαιρικών!
ΥΓ: Κουράζει η πολύ παπάτζα...
-
Και το και η απόπειρα να ξεκινήσει flame war...Για να μαζευτούμε λιγο
-
πως τα κανανε ετσι ρε γμτ ? ειδικα αυτες οι οριζοντιες γραμμες ειναι χαλια . Νομιζω οτι αυτο το rebadge ειναι η ταφοπλακα στην lancia........... R.I.P Lancia
και ενα ενδιαφερον σχολιο απο εναν χρηστη του http://carscoop.blogspot.comLancia has been abused as a client source for the nearly-bankrupt Alfa Romeo (the para-state spoilt brat from Milan). When Fiat acquired Alfa Romeo, they decided to remove any sporty character Lancia had so that Lancia's sportier buyers would go to Alfa Romeo.
They didn't get the message when Lancia's buyers, who wouldn't be seen DEAD in an Alfa Romeo (Lancia's loyal customers know of the MANY times that Alfa Romeo's para-state connections helped Alfa Romeo STEAL contracts that Lancia ALREADY had secured and signed - such as that post-war truck thing, when Lancia had a contract with the Italian government for a lot of trucks and then Alfa Romeo's gangsters butted in and, ALTHOUGH the deal was signed a long time ago and Lancia had the products ready, they made the state renege on the deal, giving a HUGE FINANCIAL BLOW to Lancia, even bigger than its overly-ambitious racing program). No real Lancia fan would EVER want to buy an Alfa Romeo. So, Lancia's clients went to AUDI.
Still, even when this idea backfired, Fiat's idiotic management didn't quite get it. So, they decided to start making Lancia a brand that would sell luxurious, but faggoty, versions of Fiat tosh. It failed again. The Ypsilon's only male clients are gay. Of course, it's a hit with the women, but women don't evolve; they don't replace their cars with something bigger - and homosexual men, once they graduate from their cute little B-segment car, move on to a Mercedes-Benz SLK or something similar.
Since Alfa Romeo's 145/146 needed a replacement and Alfa Romeo still needed a sales boost, Fiat decided that the (commercially failed) Delta Nuova (which was based on the Fiat Tipo) would NOT have a successor, leaving a gaping hole in Lancia's range bigger than the hole of the Goatse.cx guy. More than ten years passed with no C-segment for Lancia.
And then they came up with a posh version of the Fiat Bravo. Let's face it, although the current Delta is a generally good car, it's half-assed. It's got a horrible twist-beam axle inherited from the Bravo, in turn inherited from the Stilo (and copied from the horrendous VW Golf III and IV, the cars that ruined European car design by forcing every manufacturer to cut costs and giving them this horrendous rear set-up) and there's no provision on this floorpan for a 4WD version.
Also, Fiat has some very specific anti-Lancia dictats:
- Lancia must NOT make sporty cars.
- Lancia must NOT offer cars in RED.
- Lancia must DIE a very humiliating death (this was personally penned by Luca di Montezemolo, who has always HATED Lancia).
So, to all Fiat-Chrysler shills, FUCK OFF and DIE IN A FIRE. Get it?
http://carscoop.blogspot.com/2011/02/la ... ta-in.html -
-
Εμένα πάντως δε με χαλάνε.
Από αυτό τα προτιμώ:
-
Εμενα μονο το πρωτο και το καμπριο με χαλανε..
Η flavia ενα νορμαλ σενταν με πινελιες lancia, το facelift της δελτα πανεμορφ0 ...δε μου αρεσει το σημερινο μπροστινο της..
το Υ παρολο που ειχα πει οτι απο μπροστα δε μαρεσε, τωρα σε λευκο και μονοχρωμη ειναι μια χαρα, οχι οσο η σημερινη μουρη βεβαια..Το cabrio ειδικα καταμαυρο χαλι
-
Η lancia παντως για εμενα τελειωσε... Για κανενα λογο δε θα κοιταζα αυτοκινητα της πλεον..και ειναι πραγματικα κριμα...
-
Περί σχολίου που αναφέρει ο drunkard: ποιόν χρήστη μου θυμίζει το σχόλιο αυτο, ποιον μου θυμίζει
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Κρίμα.....
Ο πατέρας μου έχει 5κύλινδρη Lancia k από το 1994 μέχρι και σήμερα - εξαιρετικά καλό αυτοκίνητο και σίγουρα 'πραγματική' Lancia.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
το facelift της δελτα πανεμορφο ...δε μου αρεσει το σημερινο μπροστινο της..Ρε συ σιγα τις αλλαγες μονο οι γρίλιες αλλαξανε , απο καθετες σε οριζοντιες
Τρέχον μοντελο
Facelift
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κρίμα.....Ο πατέρας μου έχει 5κύλινδρη Lancia k από το 1994 μέχρι και σήμερα - εξαιρετικά καλό αυτοκίνητο και σίγουρα 'πραγματική' Lancia.
Εχω και εγω αυτη την Κ με 150000χλμ και επισης την Thesis 3.0 εδω στο εξωτερικο με την οποια πλεον εχω 90000+ χλμ, απροβληματιστα.
Την Καππα δεν μπορω να της βρω αντιπαλο στους χωρους, αλλα και στο ταξειδι....απλα χαλι.... και ετσι μας εχει ξεμινει για ταξειδια στην πατριδα, ρυμουλκοντας το φουσκωτο, αλλα την προτιμαει και η γυναικα μου για το ΕΜΠ που δουλευει... οντας δευτερο χερι και καλα συντηρημενη δεν θελει κανενας να την διωξει....
LANCIA FORUM