-
Ο 'γελοίος' manager δεν είναι άλλος από τον Olivier Francois,που φέρει την διπλή ιδιότητα του CΕΟ τόσο της Lancia όσο και της Chrysler.
Δεν το κάνει στα μάτια μου (οχι οτι 8α κλαίει βέβαια) λιγότερο γελοίο. Ισως όχι για τις διοικητικές του ικανότητες αλλά τόσο για το τί δέχτηκε δημόσια να πει στη προσπάθειά του να πουλήσει τις λαμαρίνες του. Αν απο πίσω είχε να πουλήσει καμαμπέρ, ή να προωθήσει καμια αλυσίδα Σουπερ Μαρκετ πάλι το ίδιο μοντέλο θα εφάρμοζε. Ειμαι φανατικος της λογικής που ακολούθησε ο ομοεθνής του Émile-Jacques Ruhlman (Γάλλος μέγιστος επιπλοποιός του περασμένου αιώνα) που πέθανε και μαζί με αυτόν και η εταιρία του καθώς αρνηθηκε να τη μεταβιβάσει σε κάποιον άλλο μιας και δεν ήξερε αν θα ειναι αντάξιος. Επιπλα, αυτοκίνητα, μαχαιροπίρουνα, αντικείμενα που κάποτε κάποιοι (αλλά και σήμερα λιγότεροι) κατασκεύαζαν με το ίδιο (πραγματικο) πάθος.
Δε παρακαλου8ω πια τόσο το αυτοκινητιστικά, δηλαδή όοολο αυτό έγινε για να πουλήσει η εταιρία για 2 χρόνια ακόμα.. μάλιστα μέχρι να βγάλουν το 2013 τα νεά μοντέλα... α.. δε το ήξερα. Νομιζα οτι απο εδω και πέρα η Λαντσια ειναι η Κραισλερ της Ευρώπης. Μάλιστα.
Ενδεχομένως,έτσι όπως έγινε, να έβλαψε ήδη ανεπανόρθωτα τις όποιες ελπίδες μελλοντικής ανάκαμψης υπήρχαν για το brand. Μιας ανάκαμψης που θα στηριζόταν σε ολοκαίνουρια μοντέλα,που θα αρχίσουν να βλέπουν το φως από το 2013 και μετά.
Τι να σου πω. Ξεχνάμε γρήγορα και αν όντως παράξουν κάτι συμπαθητικό ίσως να αλλάξουν την εικόνα.. αλλά 8α κοστίσει αυτό αρκετά. Οχι? Θα δείξει το σύντομο μέλλον.
Ο κοσμος τη σημερον ημερα δεν αγοραζει απο εταιριες - οραματα, αγοραζει toyota και vw
Το ξέρω ζέπελιν. Και εγώ πια VW/Audi ψωνίζω. Απλό διαχρονικό σχέδιο. Δε περιμένω το κύριο Olivier Francoi και καθε ένα να το παίξει συναισ8ημα, πάθος κλπ κλπ για τα over-designed σύγχρονα ιταλικά σχέδια. Παλιά μια καμπύλη μια τίμια ακμή (Φιατ Παντα.. το απόλυτο τεράγωνο) στη λαμαρίνα έδειχνε το μάστορα. Τωρα κατι υπερβολές απο Ιταλούς και άλλους άστα....
Ισως γι'αύτο να μάρεσει και η δουλειά του ΝταΣίλβα τώρα στους γερμανούς. Δουλευει απλά τις επιφάνειες και τις αναλογίες χωρίς υπερβολικες διακοσμητικές υπερβολές... (χεχεχε... να παει πίσω στη Λάντσια.. αυτό θέλω..) -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Αν απο πίσω είχε να πουλήσει καμαμπέρ, ή να προωθήσει καμια αλυσίδα Σουπερ Μαρκετ πάλι το ίδιο μοντέλο θα εφάρμοζε.
.....δεν έχει και μεγάλη διαφορά,καθώς ο συγκεκριμένος συνηθίζει να πουλάει αέρα κοπανιστό.....
Δε παρακαλου8ω πια τόσο το αυτοκινητιστικά, δηλαδή όοολο αυτό έγινε για να πουλήσει η εταιρία για 2 χρόνια ακόμα.. μάλιστα μέχρι να βγάλουν το 2013 τα νεά μοντέλα... α.. δε το ήξερα.
....δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις πωλήσεις,όσο για να δημιουργήσουν την ελπίδα (ή την ψευδαίσθηση) στους dealers ότι υπάρχει πραγματική διάθεση για επένδυση στο μέλλον.
Νομιζα οτι απο εδω και πέρα η Λαντσια ειναι η Κραισλερ της Ευρώπης. Μάλιστα.
....αυτό που νόμιζες... σαν τελικό αποτέλεσμα (ανεξαρτήτως σκοπών)....δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.
-
@ Red Monster: Κώστα σε ένα Υ του 2002 που είχα οδηγήσει δε με βόλεψε καθόλου ο πίνακας στο κέντρο. Ωραίο αυτοκινητάκι αλλά αυτό το κόλλημα τους με τα όργανα ήταν ανεπίτρεπτο!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Aυτη η καινουργια μασκα των Lancia μου ειναι τελειως '' ξενη '' δεν κολλαει με την φιρμαΕιληκρινα ο μονος ανθρωπος που εχει ''ενθουσιαστει'' μ' αυτο το πραγμα...Ακου εκει ''Italian Style''...
ΑΥΤΟ ειναι Italian Style!
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Ο κοσμος τη σημερον ημερα δεν αγοραζει απο εταιριες - οραματα, αγοραζει toyota και vwΑγοραζει και bmw ,εταιρια -οραμα.
-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
Ο κοσμος τη σημερον ημερα δεν αγοραζει απο εταιριες - οραματα, αγοραζει toyota και vw
Αγοραζει και bmw ,εταιρια -οραμα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@ Red Monster: Κώστα σε ένα Υ του 2002 που είχα οδηγήσει δε με βόλεψε καθόλου ο πίνακας στο κέντρο. Ωραίο αυτοκινητάκι αλλά αυτό το κόλλημα τους με τα όργανα ήταν ανεπίτρεπτο!Έχω οδηγήσει 3 αυτοκίνητα του γκρουπο με την ίδια διάταξη και τα 3 με βολέψαν...
Το ίδιο και η κεντρική οθόνη του 207... -
+1 γενικά για την διάταξη με πίνακες οργάνων και οθονες στο κέντρο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ηθελα να ξερα που το βλεπεις το αστειο και γελας.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εμένα μ΄ενθουσίασε η νέα Thema αφού το 300C ήταν και είναι το μόνο Αμερικάνικο τετράθυρο που μ΄αρέσει.Και εμένα μου αρέσει ...
Απορώ τι ψάχνουν μερικοί...
Πριν ένα χρόνο η γκάμα της λανσια χωρούσε σε ένα κουτί τσιγγαρα και ξαφνικά βρέθηκε με λιμουζινα ... -
Στις βλακείες που γράφεις ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αγοραζει και ,εταιρια -οραμα.
Εγω γραφω βλακειες η εσυ ,που το τυφλοπαδιλικι σου δεν σε αφηνει να δεις την αληθεια.
Δεν κοιταζεις εκει που το ονειρο των υποψηφιων αγοραστων, ειναι μια bmw Μ3 ,κανεις και το κοροιδο απο πανω. -
Ήρεμα. [mod]
-
Αγοραζει και ,εταιρια -οραμα.
Εγω γραφω βλακειες η εσυ ,που το τυφλοπαδιλικι σου δεν σε αφηνει να δεις την αληθεια.
Δεν κοιταζεις εκει που το ονειρο των υποψηφιων αγοραστων, ειναι μια bmw Μ3 ,κανεις και το κοροιδο απο πανω.Επειδή εσένα το μυαλό σου φτάνει μέχρι ένα σημείο μην γενίκευεις...
-
To δικό μου πάντως όνειρο ειναι 159 GTA με HEMI
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν κοιταζεις εκει που το ονειρο των υποψηφιων αγοραστων, ειναι μια bmw Μ3 ,κανεις και το κοροιδο απο πανω.
Ονειρο μια Μ3 ?
Ακριβως φιλε μου,ονειρο αλλα ονειρο που μπορει να γινει πραγματικοτητα (ενταξει οχι για τους πολλους) .
Οπως και ονειρο ,πραγματοποιησιμο ηταν παλια μια lancia delta EVO ,μιας και ειμαστε στο τοπικ μιας ιστορικης μαρκας.(παλι ομως οχι για τους πολλους) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To δικό μου πάντως όνειρο ειναι 159 GTA με HEMIμε multiair όμως
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εμένα μ΄ενθουσίασε η νέα Thema αφού το 300C ήταν και είναι το μόνο Αμερικάνικο τετράθυρο που μ΄αρέσει.+1
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
To δικό μου πάντως όνειρο ειναι 159 GTA με HEMI
με multiair όμως
Όχι σκέτο δεν χρειάζονται χαζομάρες τέτοιου τύπου σε αυτό το μοτέρ.
-
τι ηλικια εχεις ?
LANCIA FORUM