-
Η Lancia ξανά στην Αγγλία, μέσω της ...Chrysler. Η αρχή θα γίνει με την Δέλτα, η οποία θα φοράει τα σηματάκια της Κράισλερ και θα διακινείται από την ομώνυμη αντιπροσωπεία.
Andrew Humberstone, Fiat Group UK’s managing director, said the decision to badge Lancias as Chryslers - instead of bringing the Italian marque back to dealers in its own right - had been taken on the basis of brand recognition. “We found that Chrysler was better known,” he said, “and had a more positive reputation than Lancia.”
Κάποτε η Αγγλία ήταν η καλύτερη εξαγώγιμη αγορά της φίρμας, και πριν από καμμιά 15αριά χρόνια που έκλεισε την αντιπροσωπεία είχε πουλήσει καμμιά 50αριά τεμάχια όλο το χρόνο...
-
μισές δουλείες αυτή η daily mirror.
-
Τρέχει μια προσφορά στο site της Lancia . Η delta argento 1.4 120hp με 17360e.
-
που ακριβώς την είδες. εγώ μόνο ένα spotaki βλέπω όπου προλαβαίνω να δω Delta απο 16.400 και λέει κάτι για απόσυρση.
-
Δεν το έχει κάπου ξεχωριστά. Πατάς κανονικά να δεις την τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης και από τα 20κάτι της αρχικής τιμής στο χρηματοδοτικό, σου το κατεβάζει στα 17360.
-
το ξαναέκανα και μου βγάζει 20100
-
To αντιδάνειο της Κράισλερ στην Λάντσια. Παίρνει έτοιμη την Δέλτα και αύριο το Ύπσιλον, δίνει την 300C για να έχει η Λάντσια ένα μεγάλο προς αντικατάσταση της Θέσις.
The 300C will also be sold in continental Europe, as a Lancia.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
:hmmm:
το ξαναέκανα και μου βγάζει 20100ωραία, πάτα τώρα εκεί που λέει χρηματοδότηση , αριστερά από την τιμή. Θα σου βγάλει τιμή μετρητοίς 17360 αλλά έχει και με δόσεις την ίδια χαμηλή τιμή.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
:hmmm:
το ξαναέκανα και μου βγάζει 20100ωραία, πάτα τώρα εκεί που λέει χρηματοδότηση , αριστερά από την τιμή. Θα σου βγάλει τιμή μετρητοίς 17360 αλλά έχει και με δόσεις την ίδια χαμηλή τιμή.
Κι αν την πάρεις με το ληστρικό επιτόκιο 8,25% (+0,6%) τότε πάει στα 16.400€ (με προκαταβολή 0-30% και εξόφληση σε 30-72 δόσεις)...
-
Σοκολατίτσα κανείς;
-
Μόνο αν είναι Max Perry...
-
-
Πας για Delta Γιώργο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πας για Delta Γιώργο;οχι Αλεξανδρε δυστηχως τα πραγματα απο οικονομικης πλευρας ειναι πολυ σφιχτα
-
Εύχομαι το 2011 τα πράγματα να στρώσουν και να πάρεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εύχομαι το 2011 τα πράγματα να στρώσουν και να πάρεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς!Σε ευχαριτω πολυ και ανταποδίδω τις ευχες
-
-
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
Μου ηρθαν σημερα τα σοκολατακια Προσεξτε τι γραφει στα συστατικα !
Καλημέρα και καλή χρονιά. Γνωρίζεις τιμές για την hardblack;
οχι δεν τις ξερω
-
-
LANCIA FORUM