-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Σημερα παρηγγειλε ενας φιλος την ypsilon στην εκδοση silver 1.3 mjt. τελικη τιμη με το κλειδι στο χερι και αποσυρση 13.000. καλη τιμη δεν ειναι?Η επίσημη τιμή καταλόγου είναι 13.228 ευρώ (με απόσυρση και χωρίς πινακίδες, μεταλλικό χρώμα κ.λπ.). Καλή περίπτωση είναι αυτή http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2634965/, για όποιον δεν τον χαλάει το ελαφρώς μεταχειρισμένο. Λογικά με το χρήμα 'όρθιο' την παίρνεις 11.000 ευρώ. Από Πάτρα την πήρε ο φίλος σου;
-
σιγά μη δώσει κάποιος 11κ cash για να πάρει το test drive του έμπορα.
αυτά last year. -
ειναι μικρη η διαφορα σχετικα μεταξυ silver ή gold! παντως ειναι πολυ ωραιο το μικρο, θα το χαρει... σημασια εχει οτι το πηρε πετρελαιο! και επιδοσεις και οικονομια!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
σιγά μη δώσει κάποιος 11κ cash για να πάρει το test drive του έμπορα.
αυτά last year.ο οποίος το πήρε 3 χιλιάρικα κατω εξαρχής
-
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
Σημερα παρηγγειλε ενας φιλος την ypsilon στην εκδοση silver 1.3 mjt. τελικη τιμη με το κλειδι στο χερι και αποσυρση 13.000. καλη τιμη δεν ειναι?
Η επίσημη τιμή καταλόγου είναι 13.228 ευρώ (με απόσυρση και χωρίς πινακίδες, μεταλλικό χρώμα κ.λπ.). Καλή περίπτωση είναι αυτή http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2634965/, για όποιον δεν τον χαλάει το ελαφρώς μεταχειρισμένο. Λογικά με το χρήμα 'όρθιο' την παίρνεις 11.000 ευρώ. Από Πάτρα την πήρε ο φίλος σου;
οχι απο Αθηνα την πηρε. Δεν ηθελε μεταχειρισμενο για κανενα λογο. ηθελε να ειναι του κουτιου!
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
ειναι μικρη η διαφορα σχετικα μεταξυ silver ή gold! παντως ειναι πολυ ωραιο το μικρο, θα το χαρει... σημασια εχει οτι το πηρε πετρελαιο! και επιδοσεις και οικονομια!και εγω αυτο του ειπα... αλλωστε δεν ειναι τυπος που θα ασχοληθει με το αν ο κλιματισμος ειναι ηλεκτρονικος κλπ..
παντως η lancia ειναι η μονη εταιρεια -απο προσιτα- ιταλικα που δεν ειχε ως τωρα.. να δουμε εντυπωσεις! οταν το οδηγησω και εγω θα γραφω στο αντιστοιχο τοπικο! -
Πού βρίσκει κανείς τάσια για Lancia Y (καινούρια, μεταχειρισμένα, ιμιτασιόν); Εννοώ εκτός αντιπροσωπείας.
Τιμούλα στο περίπου; -
Σε μάντρες με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, γύρω στα 15 ευρώ το ένα έχει. Ιμιτασιόν πολύ χλωμό
-
Tι ξέρουμε για Λάντσια Μούσα? Τι πρέπει να προσέξουμε και τι κουστούμια κόβει δηλαδή. Έχω βρει ένα μετάχειρο 1400άρι 5ετίας και με έχει φορτωθεί η γυναίκα για την Αθήνα γιατί έχει σιχαθεί τη μαούνα.
Επιδόσεις, τούρμπο, οφ μπαλαλάικες, ζαντολάστιχα 26'' αδιάφορα. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Tι ξέρουμε για Λάντσια Μούσα? Τι πρέπει να προσέξουμε και τι κουστούμια κόβει δηλαδή. Έχω βρει ένα μετάχειρο 1400άρι 5ετίας και με έχει φορτωθεί η γυναίκα για την Αθήνα γιατί έχει σιχαθεί τη μαούνα.
Επιδόσεις, τούρμπο, οφ μπαλαλάικες, ζαντολάστιχα 26'' αδιάφορα.Το εχει η πρωην μου κι ο κολλητος μου.. Γενικα αμαξι με τεραστιους χωρους, πληρως εκμεταλλεύσιμους , καλυτερα με το 6ταχυτο κιβωτιο.. Περιεργη θεση για τις λαβες με τις οποιες ανοιγουν οι πορτες και αεραγωγοι που με λιγο παιξιμο, σπανε!
Της πρωην μου γενικα εχει εμφανισει θεματα (μια φορα ειχαν μπει νερα στην πλευρα του συνοδηγου, μια αλλη φορα εσβηνε ο κινητηρας με δικη του βουληση και αλλα).. Βεβαια εχει εμπλακει σε αρκετα ατυχηματα και εχει κανει και ζημια 5.000 €
Του κολλητου μου αντιθετα, δεν εχει εμφανισει τιποτα.. -
Δεν είδα πόσες ταχύτητες έχει. Πάντως ο ιδιοκτήτης και συνάδελφος σκάλισε το κομπιούτερ και μου έδειξε μέση κατανάλωση 6,5 λίτρα από αρχής, νούμερο εντυπωσιακό για το μέγεθος του οχήματος, την μετωπική του επιφάνεια και τις λαστιχούμπες του. Κατά βάση κινείται εθνική βέβαια, αλλά και πάλι καλά είναι.
Λάηκ και στους χώρους του, και τα καθίσματα καλά φάνηκαν. Δεν είδα τεμπέλη όμως, μέγιστο ατόπημα. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δεν είδα πόσες ταχύτητες έχει. Πάντως ο ιδιοκτήτης και συνάδελφος σκάλισε το κομπιούτερ και μου έδειξε μέση κατανάλωση 6,5 λίτρα από αρχής, νούμερο εντυπωσιακό για το μέγεθος του οχήματος, την μετωπική του επιφάνεια και τις λαστιχούμπες του. Κατά βάση κινείται εθνική βέβαια, αλλά και πάλι καλά είναι.
Λάηκ και στους χώρους του, και τα καθίσματα καλά φάνηκαν. Δεν είδα τεμπέλη όμως, μέγιστο ατόπημα.εκδοσεις με τεμπελη υπηρχαν παντως... ισως μπορεις αν βρεις να βαλεις εσυ προσθετο!
πολυ ωραιο αυτοκινητο ειναι, απο εμενα παρε το!
εχει και πανοραμικη? -
ειδα την νεα λαντσα (δε θυμαμαι ονομα,νομιζω τεμα) που βασιζεται στο κραησλερ 300c..πανεμορφη.-
επισης,εχω παθει πλακα με την ομορφια του νεου υψηλον..που θα μου παει,θα χτυπησω ενα,μολις βγει πετρελαιο κ αυτοματο(οχι οτι με χαλαει κ χειροκινητο,αλλα νομιζω οτι θα το βγαλουν κ αυτοματο το 13..) -
και εγώ έχω πάθει κοκομπλόκο... και το βλέπω συνέχεια στο δρόμο...
-
ρε μλκ,σιγουρα δεν εισαι εγω?η εγω εσυ?δεν γινεται αυτο με μας.
υ.γ.
μακρια απο την κοπελα μου,μη νομιζει οτι εισαι εγω.
αλητη.. -
σχεδια Μαρκιονε για το τελος της lancia!
http://www.autoblog.com/2012/11/02/marc ... ff-lancia/
-
αν ειναι εγκυρο το αρθρο,μεγαλο κριμα.επειδη τα αυτοκινητα της εταιρειας ειναι μοναδικα.δεν υπαρχουν αλλες εταιριες που να βγαζουν αυτη την αισθηση χλιδης,ανεσης,πολυτελειας,διαχρονικοτητας κ επιπεδου,στις κατηγοριες αυτοκινητων που παραγει η λαντσα..
-
Στη χωρα που ειμαι υπαρχουν περιπου 10-12 Λαντσια Thesis... οποιος λοιπον τυχαινει και μπαινει στη δικια μου ειδικα δε στις πισω θεσεις αρχιζει να ρωταει τι αυτοκινητο ειναι...εντυποσιασμενος απο τους χωρους και την ανεση και την ποιοτητα δερματων κ.λ.π., και τον ενημερωνω με μεγαλη κακεντρεχεια οτι ειναι Ιταλικο... τρελαινονται!!!! μερικοι δε ειναι και Ελληνες... που φυσικα δεν ξερουν το σχημα του οχηματος... ουτε καν την υπαρξη του.. εδω και 10 χρονια....
-
για μενα η μονη ασχημη(αλλα ταυτοχρονως διαχρονικη) λαντσα ηταν η προηγουμενη ντελτα.κ εννοειται το υ10-ακα αουτομπιανκι..
η θεσις ειναι -
παιδια διαβασα πριν λιγο οτι δεν ισχυει τελικα...
ειναι φημες των δημοσιογραφων που ακουγονται την τελευταια εβδομαδα!
http://wot.motortrend.com/we-hear-fiat- ... 86589.htmlη αληθεια ειναι οτι οταν διαβασα για κλεισιμο της lancia μου εκανε εντυπωση, διοτι φετος η εταιρια ειχε πολυ καλυτερες πωλησεις απο την alfa, που εχει μεινει με 2 μοντελα, οπως και οτι η συγχωνευση που εγινε με την chrysler προκειμενου η lancia να εχει πιο πολλα νεα μοντελα οτι δεν εγινε με σκοπο να κλεισει η εταιρια μετα απο αυτες τις προσπαθειες...
στο αρθρο απλα λεει οτι ο Μαρκιονε δηλωσε πως η lancia θα εχει περισσοτερα μοντελα στο μελλον της chrysler και πιο λιγα στην Ιταλια (π.χ. ypsilon)!
ετσι αλλωστε φαινεται και στο μελλοντικο πλανο των μοντελων:
LANCIA FORUM