-
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Και πολυ όμορφα αποφάσισε ο εισαγωγέας οτι απο την Πάτρα εώς τα Γιάννενα πρέπει να υπάρχει μόνο ένας αντιπρόσωπος και αυτός στο Αγρίνιο.Μπράβο σας
Έχει και στην Πάτρα αντιπρόσωπο (κάτω από αυτόν του Αγρινίου στο pdf).
Εγω για πιο πάνω απο την Πάτρα έγραψα,σιγά μην ξεκινήσω για σέρβις να πάω στην Αθήνα.
Πάντως για την Υ εγω που την είδα αρχές καλοκαιριού ζωντανά στην Ηγουμενίτσα έχω πολυ θετική γνώμη για την εικόνα του αυτοκινήτου.συμφωνω, οι φωτογραφιες το χαλανε, απο κοντα ειναι πολυ ομορφο!
-
Επειδή δεν βρίσκω αν υπάρχει θέμα για την Y, ρωτάω εδώ.
Μια φίλη ενδιαφέρεται για το προηγούμενο μοντέλο για πρώτο αυτοκίνητο.
Αξίζει ή θα είναι κάθε εβδομάδα στο συνεργείο;
Κάτι τέτοιο για παράδειγμα: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1895718/ -
Εχοντας τον προκατοχο αυτουνου που ποσταρες θα μιλησω για τις δικες μας εμπειριες και επειδη δεν εχω ακουσει κατι τρανταχτο καπου εκει πρεπει να παιζουν και τα πραγματα για αυτο που ενδιαφερεσαι.Λοιπον τρομερα προβληματα δεν εχει βγαλει,απλα μεσα εγινε λιιιιιιιγο κουδουνιστρα.Κατα τ αλλα για καποιον περιεργο λογο ξεμενε πολυ συχνα απο μπαταρια κ ως εκει.Μηχανικα δεν εχει βγαλει τιποτα
-
επειδη ξερω ιδιοκτητες σαν το παραπανω, εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια και οσον αφορα την ποιοτητα που για την κατηγορια του ειναι ανωτερη και οτι δεν εχουν καθολου προβληματα...
η αποψη μου ειναι αν το βρεις σε καλη κατασταση προχωρα αφοβα!
-
Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Ελπίζω να καταλήξει κάπου γιατί αλλάζει συνεχώς προτιμήσεις.
-
Αυτή η γενιά της Ypsilon, είχε ένα κύριο πρόβλημα, που καλό είναι να το λάβει υπόψιν της: το ηλεκτρικό τιμόνι, συχνά έβγαινε off και ήταν ζημιά από 300€ μέχρι και 800€ αναλόγως αν άλλαζες όλη την κολώνα ή μόνον το μοτέρ. Το πρόβλημα το είχαν αρκετά αυτοκίνητα, όπως το είχε φυσικά και το αδελφάκι Punto MK2.
Κατά τ' άλλα, δεν έπαιζαν άλλα προβλήματα, απλώς να προτείνω την αγορά του facelift μοντέλου και έκδοση με 1.4 μοτέρ, γιατί ο 1.2 είναι παλτό, εκτός αν δεν βγαίνει ποτέ από την πόλη. Βέβαια πάει ακριβότερα... Το ξεχωρίζεις από τους διαφορετικούς προφυλακτήρες (χωρίς την μαύρη λωρίδα).
Επίσης παίζουν εκδόσεις με το DFN που είναι το γνωστό ρομποτικό κιβώτιο του όμιλου FIAT (Dualogic στα FIAT). Αλλά εκεί πάει ακόμη ακριβότερα και κυκλοφορούν και λιγότερα.Εμένα θα μου άρεσε κάτι σαν κι αυτό εδώ, αν και είναι ακριβότερο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1923876/
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εμένα θα μου άρεσε κάτι σαν κι αυτό εδώ, αν και είναι ακριβότερο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1923876/
Ωραία αρκουδάκια έχει μέσα! Θα ταιριάζει με το δικό μου!
-
Πολυ χλιδα το μικρουλι
-
Το 'προσωπο' εχει μια Musa του 2007 και μου ειπε οτι οταν φτανει τα 130 με 140 στο καντραν, της βγαζει ενα μηνυμα 'excessive'.. Απενεργοποιειται αυτο? Μπορει να σημαινει τιποτα αλλο εκτος απο υπερβολικη ταχυτητα?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το 'προσωπο' εχει μια Musa του 2007 και μου ειπε οτι οταν φτανει τα 130 με 140 στο καντραν, της βγαζει ενα μηνυμα 'excessive'.. Απενεργοποιειται αυτο? Μπορει να σημαινει τιποτα αλλο εκτος απο υπερβολικη ταχυτητα?...speed .
Απλα εχει βαλει χαμηλα το speed limiter.Kαι να το ανεβασει μπορει αλλα και να το ακυρωσει.Απλα ειδοποιηση ειναι ,τιποτα παραπανω.Εγω στο πουντο το ειχα στα 150. -
Σηκώθηκε κάτι σαν ιστοσελίδα πλέον:
Τουλάχιστον έχει τιμές εξοπλισμούς.
YPSILON
1.2 SILVER 12488
1.2 GOLD 13388
1.2 PLATINUM 14788
0.9 T SILVER 13788
0.9 T GOLD 14688
0.9 T GOLD DFN 15788
0.9 T PLATINUM 16088
0.9 T PLATINUM DFN 17188
1.3 JTD SILVER 15788
1.3 JTD GOLD 16788
1.3 JTD PLATINUM DFN 18188
DELTA
1.4 T 120 HP STEEL 18888
1.4 T 120 HP STEEL GPL 20388
1.4 T 120 HP SILVER 20388
1.4 T 120 HP SILVER GPL 21888
1.4 T 140 HP GOLD 22888
1.4 T 140 HP STEALTH 23388
1.8 T 200 HP GOLD 29888
1.6 MJT SILVER 23788
1.6 MJT GOLD MTA 26288 -
Κανένα σχόλιο από μένα...
http://www.lancia-jeep.gr/28/
http://www.lancia-jeep.gr/14/ -
καλησπερα - καλημερα....
απο εβδομαδα θα παω να δω το καινουργιο lancia ypsilon twin air με αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων. με την συγκεκριμενη εταιρεια, δεν εχω καμια σχεση και ουτε καν ξερω πολλα πολλα.... δεν ειχε καποιος γνωστος lancia για να δω αν οντως τα μοντελα της ειναι αξιπιστα ή οχι. και ετσι ρωταω εσας... το αυτοκινητο το θελω για μεσα στην πολη, και για κανενα ταξιδακι καπου καπου...θα ειναι το πρωτο μου αμαξι και ετσι θελω να ειναι και αξιοπιστο. υπαρχει μια φημη του τυπου οτι τα ιταλικα αμαξια και ειδικα τα fiat εχουν ηλεκτρικα προβληματα. ειτε αυτο ειναι το aircondition, ειτε το ηλεκτρικο παραθυρο, ειτε το αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων....δεν το εχω ψαξει γιατι δεν με ενοιαζε καθολου αυτη η εταιρεια....αλλα αυτο το new ypsilon ειναι ολα τα λεφτα απο σχεδιαστικης αποψης...ειχα παει και σε μια εκθεση και μπηκα μεσα να δω το σαλονι του...πολυ καλο, πολυ αριστοκρατικο.... αλλα δεν φτανει μονο αυτο για να διαλεξεις ενα αυτοκινητο..απο μηχανη;καταναλωση; σέρβις, ανταλλακτικα; τιμη μεταπωλησης;..αυτα τουλαχιστον εμενα με ενδιαφερουν....
οποιος καλος ανθρωπος θελει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα παρα πολυ.σημειωση..κανω ερευνα αγορας και με ενδιαφερει τα
-fiat 500 twin air(πολυ ακριβο, με τον εξοπλισμο που το θελω φτανει στα 16500)
-toyota iq -
Απο Lancia Musa που εχω αποψη εχω να σου πω οτι γενικα εχουν βγει καποια θεματακια... Στον 3ο χρονο ο κινητηρας εσβηνε χωρις λογο... Καποια στιγμη ειχαν μπει νερα απο τη μερια του συνοδηγου... Πριν καμια βδομαδα ειχε χαλασει το καλοριφερ και καποια αλλα που δεν θυμαμαι.. Το καθισμα του οδηγου 'παιζει' λιγο (δηλαδη ακομα κι οταν κλειδωνει το καθισμα νοιωθει οτι παει λιγο μπρος πισω σαν την καρεκλα της γιαγιας ) Ωστοσο πρεπει να τονισω οτι το αυτοκινητο ειχε κανει πριν απο κανα χρονο ενα βαρβατο τρακαρισμα και γενικα η κοπελα που το χρησιμοποιει νομιζει οτι οδηγει καποιο ζουπερκαρ
Απο μια αλλη Musa που εχει φιλος, δεν ειχε καποιο μηχανικο προβλημα..
-
ευχαριστω..θα περιμενω και αλλους για απαντησεις...
σημειωση: δεν ειμαι μονο εγω νυχτοπουλι... χαχαχα
-
Από κόστος service ανταλλακτικών δεν μπορεί νομίζω να μπορεί να σε ενημερώσει κάποιος.
Από 11/2011 ανέλαβε ο Συγγελίδης οπότε όλα είναι πολύ φρέσκα. Ιστοσελίδα σκέψου λειτούργησε προχτές, έστω υποτυπώδης.
To δίκτυο τώρα δημιουργείται και πιο πολύ έχει σχέση με το παλιό της Chrysler-Jeep παρά με της Fiat-Alfa Romeo.
Σημαντικό για τη συντήρηση είναι τι τακτική θα ακολουθήσει για αυτές τις φίρμες ο Συγγελίδης σε εργατοώρα και ανταλλακτικά. Γιατι αν στις 2 αυτές φίρμες (Lancia-Jeep) βάλει μια δόση premiumοσύνης.
Πάντως ένα από τα θετικά είναι ότι εκπρόσωπος της εταιρείας σε συνεντευξή του δήλωσε ότι από αρχές του 12 κάποια στιγμή θα ανεβάσουν την εγγύηση στα 5 χρόνια (μέσω επέκτασης βέβαια), δεν ξέρω αν γίνεται ήδη.
Συγκεκριμένα για το Y o κινητήρας είναι νέος, οπότε ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν για την αξιοπιστία του. Πάντως μέχρι τώρα κατί σοβαρό δεν έχω διαβάσει/ακούσει πουθενά. Το κιβώτιο είναι δοκιμασμένο σε όλο τον όμιλο Fiat δεν έχει κάτι. Τώρα για άλλα προβλήματα αξιοπιστίας άγνωστο γιατί το Y είναι νέο μοντέλο. Πάντως τα τελευταία χρόνια προσωπική μου αίσθηση είναι ότι η αξιοπιστία των ιταλικών είναι πολύ βελτιωμένη, μένει να το δείξει ο καιρός. -
ευχαριστω για την απαντηση @samatistas
-
Ο χρήστης cgri1976 έγραψε:
καλησπερα - καλημερα....
απο εβδομαδα θα παω να δω το καινουργιο lancia ypsilon twin air με αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων. με την συγκεκριμενη εταιρεια, δεν εχω καμια σχεση και ουτε καν ξερω πολλα πολλα.... δεν ειχε καποιος γνωστος lancia για να δω αν οντως τα μοντελα της ειναι αξιπιστα ή οχι. και ετσι ρωταω εσας... το αυτοκινητο το θελω για μεσα στην πολη, και για κανενα ταξιδακι καπου καπου...θα ειναι το πρωτο μου αμαξι και ετσι θελω να ειναι και αξιοπιστο. υπαρχει μια φημη του τυπου οτι τα ιταλικα αμαξια και ειδικα τα fiat εχουν ηλεκτρικα προβληματα. ειτε αυτο ειναι το aircondition, ειτε το ηλεκτρικο παραθυρο, ειτε το αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων....δεν το εχω ψαξει γιατι δεν με ενοιαζε καθολου αυτη η εταιρεια....αλλα αυτο το new ypsilon ειναι ολα τα λεφτα απο σχεδιαστικης αποψης...ειχα παει και σε μια εκθεση και μπηκα μεσα να δω το σαλονι του...πολυ καλο, πολυ αριστοκρατικο.... αλλα δεν φτανει μονο αυτο για να διαλεξεις ενα αυτοκινητο..απο μηχανη;καταναλωση; σέρβις, ανταλλακτικα; τιμη μεταπωλησης;..αυτα τουλαχιστον εμενα με ενδιαφερουν....
οποιος καλος ανθρωπος θελει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα παρα πολυ.σημειωση..κανω ερευνα αγορας και με ενδιαφερει τα
-fiat 500 twin air(πολυ ακριβο, με τον εξοπλισμο που το θελω φτανει στα 16500)
-toyota iqΓια θέματα αξιοπιστίας του κινητήρα δεν νομίζω να μπορέσει να σε βοηθήσει κάποιος. Είναι πολύ νωρίς ακόμα... Κάνε όμως έρευνα για το esp, καθώς τώρα είναι έξτρα (600€ νομίζω), αλλά κάπου διάβασα ότι σύντομα θα μπει στο βασικό εξοπλισμό (όπως μάλλον θα γίνει και με το νέο panda, μετά τα 4 αστέρια στο euro-ncap)...
Συμφωνώ ότι είναι πολύ όμορφο. Βέβαια δεν είναι B segment, αλλά Α (πάτωμα panda).
Μεταξύ των 3 που σε ενδιαφέρουν θα επέλεγα:- Το iq, εάν κινούμουν κατά βάση εντός πόλης και έψαχνα καθημερινά για θέση στάθμευσης (μικρότερο μήκος κ.λπ.).
- Το 500 ή το ypsillon, εάν έβγαινα συχνά εκτός πόλης. Μεταξύ τους, θα έθετα ως κριτήριογια την επιλογή το κατά πόσο μου χρειάζονται οι 5 πόρτες.
Επίσης θα περίμενα και τέλος Φεβρουαρίου το νέο panda. Θα έχει το ίδιο μοτέρ (το οποίο και θα 'κάθεται' καλύτερα στο συγκεκριμένο αμάξωμα λόγω μικρότερου βάρους) και χαμηλότερες τιμές. Βέβαια, εάν κατάλαβα το γούστα σου, δεν είναι κάτι το 'ξεχωριστό' όπως τα άλλα 3...
-
περασα απο αντιπροσωπεια της lancia(δεν θα πω απο που) και παιδια ο πωλητης μονο που δεν μου εβγαλε αχρηστο το αυτοκινητο.... μου ειπε οτι για να συνηθησεις το αυτοματο θες καμια 500αρια χιλιομετρα να κανεις, δεν ειναι οικονομικο διοτι σε κινηση τυπου 30χλμ-20χλμ-10χλμ-40χλμ με λιγα λογια αν εισαι στην κηφισιας με αυξομιωση της ταχυτητας, το αυτοματο καταλαβαινει οτι εχεις μονιμος πατημενο το γκαζι και μπορει να εισαι με 30χλμ και να εχει μπει 5η ταχυτητα.
επισης ειχα παει το απογευμα την προηγουμενη ημερα σε μια αλλη αντιπροσωπεια και μου ειχε πει οτι υπαρχει προσφορα 1000 euro σαν προωθηση του αυτοκινητου σε ετοιμοπαραδοτα αυτοκινητα, και την επομενη που πηγα με τον περιεργο πωλητη, τσεκαρε και μου ειπε οτι δεν υπαρχει τιποτα, οτι ολα ειναι πουλημενα.......
δεν παμε καλα.....
γυρνωντας στο σπιτι μου πηρα αμεσως τηλ αυτον που μου ειχε πει οτι υπαρχουν πεντε μοντελα και τον ρωτησα ταχα μου, και η απαντηση του ηταν οτι δυστυχως δεν υπαρχουν αλλα κομματια και οτι πλεον δεν υπαρχει η προσφορα................ μα καλα δεν θελουν να πουλησουν;;;; τι σκ@τ@....;;;;;
ξενερωσα και δεν γουσταρω να μπερδευτω με lancia.... -
Ξέχασε να σε πει ότι ξεκινάς και σου πετάει όπισθεν!
LANCIA FORUM