-
Μια χαρά είναι τα πλαστικά φτερά
Και μείωση βάρους επιτυγχάνεται και δεν βουλιάζουν με το παραμικρό χτυπηματάκι ή ακούπημα απο άλλο αμάξι
Πάντως στη Renault τα κόψανε -
Έχει κάποιος να πει συγκριτικά γνώμη για οδικούς χάρτες Ελλάδας σε μορφή βιβλίου με σπιράλ; Είμαι μεταξύ αυτών της Road Editions, του Καπρανίδη και του Φώτη. Μετά από κάποια χρόνια αυτός σε αναδιπλούμενα κομμάτια, της Road, τα 'χει παίξει, τουλάχιστον τα κομμάτια που χρησιμοποιώ πιο πολύ, κι επειδή οι σπιράλ βολεύουν θέλω να πάρω έναν τέτοιον. Όχι, GPS δε θέλω.
-
Και τα hyundai excel πλαστικα τα εχουν τα φτερα!
-
και το viper!
-
έχω μια ηλίθια απορία...
είμαι μεταξύ Nissan Juke 1.6 cdi και Audi 1.4 A1 ambition και τα δύο κοντά τα 21.000.... μέση κατανάλωση το diesel 5.1 και το Audi 5.3 !
Ποιο αμάξι παίρνω και για ποιο λόγο?
οεεεεεο???
Σκάλωμα..και λέω ηλίθια απορία επειδή ειναι δυο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΙΧ..... -
αν και το θεμα σου δεν εχει θεση ακριβως εδω θα σου πω πως κατα την γνωμη μου το Α1 ειναι λιγο μ@λ@κι@ για 21Κ.
καλυτερα το juke. Συν το γεγονος οτι το Α1 δεν παιζει να εχει 5.3 καταναλωση. αυτη ειναι εργοστασιακη τιμη. η πραγματικη θα ειναι παραπανω. -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
αν και το θεμα σου δεν εχει θεση ακριβως εδω θα σου πω πως κατα την γνωμη μου το Α1 ειναι λιγο μ@λ@κι@ για 21Κ.
καλυτερα το juke. Συν το γεγονος οτι το Α1 δεν παιζει να εχει 5.3 καταναλωση. αυτη ειναι εργοστασιακη τιμη. η πραγματικη θα ειναι παραπανω.Συμφωνώ για το Α1. Αλλά και το Juke η ίδια κακάσχημη είναι!
-
ΚΑι δε μου λέτε/?
what about c30 drive diesel Κινητήρα 1.6 r-design με 21.500 στο χέρι ?
και κατανάλωση 4.3 ...δεν κακόοο..και αξιόπιστο volvo
-
Μια ερώτηση, δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread.
Ο πεθερός μου έχει ένα Accent τελευταίο μοντέλο (αυτό πριν να βγεί η σειρά i) το οποίο το έχει με 18.000 χλμ 5 χρόνια περίπου. Εκτός εγγύησης δηλ. Πριν από 3-4 μήνες του παρουσίασε πρόβλημα το τιμόνι, (συνεχής θόρυβος από την κολώνα και αίσθηση φτερού στο στρίψιμο αριστερά, ενώ βαριά αίσθηση στο στρίψιμο προς τα δεξιά). Τέλος πάντων ανέλαβα και το πήγα στο service , κατά τ' άλλα το αμάξι είναι τζάμι, αλλά δεν ήταν διθέσιμος ο τεχνικός για το πρόβλημα στο τιμόνι. Θα το ξαναπάω στις 16/8
Υπάρχει περίπτωση να αλλαχθεί αν χρειαστεί , ή να επισκευαστεί, χωρίς χρέωση η βλάβη επικαλούμενοι το ότι είναι βλάβη που δεν οφείλεται σε κακό χειρισμό, αλλά είναι εγγενές πρόβλημα του αυτοκινήτου που το έβγαλε τώρα και με το δεδομένο ότι είναι σχεδόν καινούργιο (18.000 χλμ. μόλις) ; Αν απευθυνθούμε στην αντιπροσωπέια υπέρχει λέτε καμια ελπίδα; -
O Σείριος στην ΕΟ τα ξημερώματα είναι ανοιχτός;
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
O Σείριος στην ΕΟ τα ξημερώματα είναι ανοιχτός;Sent from my MB860 using smoke signals.
Απ' ότι θυμαμαι απο τα δικά μου ... δρομολόγια ναι. Ανοιχτός όλο το 24ωρο ήταν.
-
Ανοιχτός είναι Ντίνο
-
Καλησπερα.Αυριο θα παω Πατρα και λεω να περασω απο την αντιπροσωπια της ford μηπως εχουν το focus test drive.Λετε να μου το δωσουν?
-
Ανάλογα με τι όπλο θα πας...
-
Aν καταφερεις και πεισεις οτι θες να αντικαταστασεις το ΜΚ1 υποθετω πως ναι.Αν καταλαβουν οτι απλα θες να κανεις βολτα τοτε μαλλον οχι.
-
Βασικα θα παω με το δικο μου και θα του πω πως θελω να το αντικαταστησω λογο παλαιοτητας κλπ κλπ...Γιατι αν παω και του πω οτι απλα θελω test drive θα μου πει πολυ απλα οχι επειδη νομιζω πως πρεπει να ειναι πανω απο 21 για να σου δωσουν αυτοκινητο test drive.
-
Τελικα πηγα σημερα αλλα δε το ειχε. Θα παω Πεμπτη με Παρασκευη παλι να το παρω.Παντος μου εκανε εντυπωση ηταν πολυ ευκολο να το παρω. Και κατι μου λεει πως μπορει να το εχω και ολη μερα!
-
Όταν το πάρεις, σημείωσε μόνο τον αριθμό πλαισίου και γράψε τον εδώ για να ξέρουμε τι να αποφύγουμε.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Όταν το πάρεις, σημείωσε μόνο τον αριθμό πλαισίου και γράψε τον εδώ για να ξέρουμε τι να αποφύγουμε.Εξυπναδες.
-
Δινουν πιο ευκολα πλεον παντως τα αυτοκινητα για test drive σε σχεση με 2-3 χρονια πριν.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο