-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Ναι καινούριο είναι το αυτοκίνητο. Και έμαθα πως οι λαμαρινάδες έχουν κατί σαν σβουράκι που βγάζει τις κόλλες οπότε προχωράμε άφοβα.
Ευχαριστώ πάντως βιλλ και δρίφτη.
Thano όχι ... γιατί μετά με βλέπω εδώhttp://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=35906&start=4860έτσι κι αλλιώς οι Αυστραλοί γδύνουν το αμάξι από σήματα. το γιατί δε μπορώ να το καταλάβω
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ναι καινούριο είναι το αυτοκίνητο. Και έμαθα πως οι λαμαρινάδες έχουν κατί σαν σβουράκι που βγάζει τις κόλλες οπότε προχωράμε άφοβα.
Ευχαριστώ πάντως βιλλ και δρίφτη.
Thano όχι ... γιατί μετά με βλέπω εδώhttp://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=35906&start=4860έτσι κι αλλιώς οι Αυστραλοί γδύνουν το αμάξι από σήματα. το γιατί δε μπορώ να το καταλάβω
Προσωπικά θα το βγάλω γιατί δεν μ αρέσει καθόλου, ε τώρα αν αυτό με κάνει Αυστραλό i dont give a shit ...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έτσι κι αλλιώς οι Αυστραλοί γδύνουν το αμάξι από σήματα. το γιατί δε μπορώ να το καταλάβωΕχει να κανει με την αποεργοστασιοποιηση (τι γραφω παλι ) του αυτοκινητου. Αυτες οι καγκουριες ειναι προσπαθεια αλλαγης της εμφανισης του αυτοκινητου με βαση την αισθητικη του ιδιοκτητη. Μετα απο τοσο εκτενεις αλλαγες λοιπον, τα αυτοκινητο παυει να ειναι ενα bmw 316 πχ, αλλα η δημιουργια του κατοχου σε πατωμα bmw.
-
Έλαβα ένα sms από κάποιον 'love.son3' που μου γράφει (στα αγγλικά) πως είδε την αγγελία πώλησης του αυτοκινήτου μου στο internet και πως αν ισχύει η αγγελία να του στείλω mail Για κάποιο λόγο κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση...
(ελπίζω να μην υπάρχει άλλο τόπικ για τέτοιες απορίες)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έλαβα ένα sms από κάποιον 'love.son3' που μου γράφει (στα αγγλικά) πως είδε την αγγελία πώλησης του αυτοκινήτου μου στο internet και πως αν ισχύει η αγγελία να του στείλω mail Για κάποιο λόγο κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση...(ελπίζω να μην υπάρχει άλλο τόπικ για τέτοιες απορίες)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έλαβα ένα sms από κάποιον 'love.son3' που μου γράφει (στα αγγλικά) πως είδε την αγγελία πώλησης του αυτοκινήτου μου στο internet και πως αν ισχύει η αγγελία να του στείλω mail Για κάποιο λόγο κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση...(ελπίζω να μην υπάρχει άλλο τόπικ για τέτοιες απορίες)
Αμα θα σου δωσει παραπανω απο εκεινα που ζητας και να το στειλεις στο εξωτερικο τοτε........θυμιζει αλλη παλιοτερη περιπτωση παλι εδω στο φορουμ που νομιζω οτι τελικα δεν προχωρησε,κατι βρωμαγε.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Kατά 99% scam, δες εδώ http://gtcclub.com/forum/viewtopic.php?t=17857
Αν έχεις διάθεση για τρολλάρισμα κυνήγα τον
-
Αχά
Θα του στείλω ένα e-mail να δω τι θέλει και βλέπουμε. Ty -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλαβα ένα sms από κάποιον 'love.son3' που μου γράφει (στα αγγλικά) πως είδε την αγγελία πώλησης του αυτοκινήτου μου στο internet και πως αν ισχύει η αγγελία να του στείλω mail Για κάποιο λόγο κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση...
(ελπίζω να μην υπάρχει άλλο τόπικ για τέτοιες απορίες)
Kατά 99% scam, δες εδώ http://gtcclub.com/forum/viewtopic.php?t=17857
Αν έχεις διάθεση για τρολλάρισμα κυνήγα τον
Έμαθα και για το scambaiting..
-
Νομίζω (δεν πρέπει να κάνω λάθος όμως) ο φόρος πολυτελείας (το 10% αρχικά) ήταν απο 17.000€ έως 22000€ και κάπου στις αρχές καλοκαιριού ξεκίνησε το 10% για εργοστασιακή αξία απο τα 15000€ εως τις 20000€.
-
ανεξάρτητα από ότι επιπλέον βάλω εγώ στο αμάξι?
-
Η εργοστασιακή αξία είναι σε συγκεκριμένη έκδοση ενός αυτοκινήτου. Εχω την εντύπωση πως οτιδήποτε προστίθεται σε έξτρα το προσθέτουν και στην εργοστασιακή αξία και αν ξεπεράσει το όριο των 15.000€ ξεκινά και ο φόρος πολυτελείας.
Νομίζω στο topic του Tiguan υπήρχε αναφορά ότι η βασική 4κίνητη 1,4 δεν είχε φόρο πολυτελείας αλλά με τα έξτρα έφτανε στο όριο και είχε την ανάλογη επιβάρυνση. -
Η εργοστασιακή τιμή απέχει παρασάγγας από αυτό που πληρώνουμε που είναι μάλλον πάνω από 50% περισσότερο. Οπότε το θέμα συνήθως προκύπτει για αυτοκίνητα που πληρώνεις πάνω από 25000++ ευρώ. Για τα 18500 ούτε να το σκέφτεσαι.
-
To Fiat X1/9 ειχε μοτερ Ferrari,ειχε βαλει το χερακι της η Ferrari η οτιδηποτε που να χει σχεση με την εν λογω εταιρια???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
To Fiat X1/9 ειχε μοτερ Ferrari,ειχε βαλει το χερακι της η Ferrari η οτιδηποτε που να χει σχεση με την εν λογω εταιρια???Δεν νομιζω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To Fiat X1/9 ειχε μοτερ Ferrari,ειχε βαλει το χερακι της η Ferrari η οτιδηποτε που να χει σχεση με την εν λογω εταιρια???
Δεν νομιζω
Tυχαίο?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
To Fiat X1/9 ειχε μοτερ Ferrari,ειχε βαλει το χερακι της η Ferrari η οτιδηποτε που να χει σχεση με την εν λογω εταιρια???Οχι.
-
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Μόλις σήμερα έφτασε το αυτοκίνητό μου στην αντιπροσωπεία αλλά βέβαια θα το παραλάβω με το νέο έτος. Έχω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις...
Κατοικώ στην Αθήνα, αλλά μου πρότεινε ο ασφαλιστής μου, κατά την έκδοση πινακίδων σαν τόπο μόνιμης κατοικίας να δηλώσω το εξοχικό μου στα Γιάννενα έτσι ώστε να έχω έκπτωση στην ασφάλεια. Το είπα λοιπόν αυτό σήμερα στον πωλητή από την αντιπροσωπεία και η απάντησή του ήταν ότι για να δηλώσω μόνιμη κατοικία Ιωάννινα, θα πρέπει να βγάλω πινακίδες από εκεί. Και η απορία μου λοιπόν είναι αυτη...ισχύει αυτό που μου είπε ο πωλητής;Επίσης, σε περίπτωση που τελικά δηλώσω μόνιμη κατοικία Ιωάννινα....τα τέλη κυκλοφορίας, το ασφαλιστήριο και ότι άλλο χρειαστεί, θα μου τα στέλνουν εκεί;;
Ελπίζω κάποιος να ξέρει με σιγουριά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ο χρήστης lazaros7 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.Μόλις σήμερα έφτασε το αυτοκίνητό μου στην αντιπροσωπεία αλλά βέβαια θα το παραλάβω με το νέο έτος. Έχω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις...
Κατοικώ στην Αθήνα, αλλά μου πρότεινε ο ασφαλιστής μου, κατά την έκδοση πινακίδων σαν τόπο μόνιμης κατοικίας να δηλώσω το εξοχικό μου στα Γιάννενα έτσι ώστε να έχω έκπτωση στην ασφάλεια. Το είπα λοιπόν αυτό σήμερα στον πωλητή από την αντιπροσωπεία και η απάντησή του ήταν ότι για να δηλώσω μόνιμη κατοικία Ιωάννινα, θα πρέπει να βγάλω πινακίδες από εκεί. Και η απορία μου λοιπόν είναι αυτη...ισχύει αυτό που μου είπε ο πωλητής;Επίσης, σε περίπτωση που τελικά δηλώσω μόνιμη κατοικία Ιωάννινα....τα τέλη κυκλοφορίας, το ασφαλιστήριο και ότι άλλο χρειαστεί, θα μου τα στέλνουν εκεί;;
Ελπίζω κάποιος να ξέρει με σιγουριά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΚαμμιά σχέση δεν έχουν οι πινακίδες με την ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Ζήτα να σου παραδώσει το αυτοκίνητο με πινακίδες και μετά το πού θα το ασφαλίσεις εσύ είναι δικό σου θέμα. -
Ο χρήστης V.V. έγραψε:
Καμμιά σχέση δεν έχουν οι πινακίδες με την ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Ζήτα να σου παραδώσει το αυτοκίνητο με πινακίδες και μετά το πού θα το ασφαλίσεις εσύ είναι δικό σου θέμα,... .......... αν δεν το πήρες με δόσεις και σε ασφαλίσουν οι ίδιοι, όπου και όπως θέλουν, για να εξασφαλιστούν.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο