-
Να παραγγελνεις μεσω ιντερνετ πρεπει να πουλανε και στο e-bay.
-
-
Παίδες είμαι πρό των πυλών να πάω στο συνεργείο το παρατημένο για 3 χρόνια lantra του φάδα.Η ασφάλεια έχει λήξει οπότε πρέπει απ την αρχή πάλι και βρήκα ένα χαρτί μέσα που έλεγε ότι ήταν να περάσει ΚΤΕΟ νοέμβρη του 2009.
Ερωτήσεις:
1)Τί πρόστιμο υπάρχει που δεν πέρασε ΚΤΕΟ και που θα περάσει τώρα 1χρόνο+ μετά;Δεν υπάρχει δικαιολογητικό ή κάτι τέτοιο για μάς που το χαμε χτυπημένο το αμάξι επομένως τί κτέο να περνούσε;Δεν ξέρω αν παίζει κανα ρόλο που ο φάδα δεν είχε παραδόσει πινακίδες και πλήρωνε τέλη κανονικά.
2)Τί παίζει με τις ασφάλειες και το ΚΤΕΟ γιατί έχω καταμπερδευτεί.Μετά το συνεργείο πρέπει πρώτα να ασφαλιστεί και μετά ΚΤΕΟ ή το αντίστροφο;
-
Στο ΚΤΕΟ ζητανε την αδεια του αυτοκινητου, όχι την ασφάλεια.
-
Μαζί με το πρόστιμο θα σου πάει τα διπλά από οτι αν το πήγαινες εμπρόθεσμα.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Στο ΚΤΕΟ ζητανε την αδεια του αυτοκινητου, όχι την ασφάλεια.Σωστά, το ΚΤΕΟ οι ασφαλιστικές πρόκειται να αρχίσουν να το ζητάνε αλλά ακόμη δεν το έχουν εφαρμόσει http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4586375
-
Μια απορία παρακαλώ.Έχει το μοτερ 1.6 του Volvo S40 (το γνωστο της Ford με τα 100 άλογα ) μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων(ή εκκεντροφόρου όπως θέλετε πέιτε το).Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μια απορία παρακαλώ.Έχει το μοτερ 1.6 του Volvo S40 (το γνωστο της Ford με τα 100 άλογα ) μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων(ή εκκεντροφόρου όπως θέλετε πέιτε το).Ευχαριστώ προκαταβολικάΌχι. Το 100ρι μοτέρ δεν έχει μεταβλητό. Φαίνεται από το εάν ο σωλήνας εισαγωγής αέρα που πάει στη πεταλούδα καταλήγει ανάμεσα στην πολλαπλή.
-
Ο κινητηρας Ti-VCT δεν ειχε μπει νομιζω στο s40 αλλα μεχρι σημερα ηταν στα s40.Βεβαια δε ξερω αν ειναι ο zetec s η ο zetec se.Αμα ειναι ο zetec se βγαζει 105 και ειναι σχετικα ποιο βελτιωμενος απο τον zetec s.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μια απορία παρακαλώ.Έχει το μοτερ 1.6 του Volvo S40 (το γνωστο της Ford με τα 100 άλογα ) μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων(ή εκκεντροφόρου όπως θέλετε πέιτε το).Ευχαριστώ προκαταβολικά
Όχι. Το 100ρι μοτέρ δεν έχει μεταβλητό. Φαίνεται από το εάν ο σωλήνας εισαγωγής αέρα που πάει στη πεταλούδα καταλήγει ανάμεσα στην πολλαπλή.
Ευχαριστώ πολύ
-
Bρισκόμενος σε ένα βουλκανιζατέρ άκουσα ο λαστιχάς να λέει τον πελατη οτι σε περίπτωση που του έτρεμε το τιμόνι (μετά την πρώτη ζυγοστάθμιση από νέα τοποθέτηση) του συνέστησε να τα ''περπατήσει'' περιπου 1000 χιλ. και μετά να ξαναέρθει για ζυγοστάθμιση
Ισχύει κάτι τέτοιο ? -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Bρισκόμενος σε ένα βουλκανιζατέρ άκουσα ο λαστιχάς να λέει τον πελατη οτι σε περίπτωση που του έτρεμε το τιμόνι (μετά την πρώτη ζυγοστάθμιση από νέα τοποθέτηση) του συνέστησε να τα ''περπατήσει'' περιπου 1000 χιλ. και μετά να ξαναέρθει για ζυγοστάθμιση
Ισχύει κάτι τέτοιο ?Το έχει πει και σε μένα ο λαστιχάς μου. Να κάνω 500 - 1000 Km και σε περίπτωση που τρέμει το τιμόνι να περάσω για δεύτερη ζυγοστάθμιση. Ευτυχώς δε χρειάστηκε.
-
Απλά δεν βρίσκω κάποια λογική τεχνική εξήγηση για αυτο το ρωταω.
Τι να αλλαξει δηλαδή μετα απο 1000 χιλ.το λαστιχό εκει που θα ''κουμπώσει'' θα μείνει, δε θα αλλάξει θέση ! -
Θεωρητικά 'πατάει ' το λάστιχο και υποτίθεται στρώνει αλλά αν τρέμει πολύ από τα πρώτα χιλίομετρα δύσκολα θα επανέλθει. Δηλάδή , ή δεν έχει γίνει σωστή ζυγοστάθισμή ή το λάστιχο είναι ζαβό....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Θεωρητικά 'πατάει ' το λάστιχο και υποτίθεται στρώνει αλλά αν τρέμει πολύ από τα πρώτα χιλίομετρα δύσκολα θα επανέλθει. Δηλάδή , ή δεν έχει γίνει σωστή ζυγοστάθισμή ή το λάστιχο είναι ζαβό....Μπορει και η ζαντα... αλλα τοτε θα φαινοτανε απο την αρχη..
-
Είμαι καινούργιος και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κατι. Τα εγκαταλελειμένα οχήματα θεορούνται μόνο όσα δεν έχουν πινακίδεσ ή και αυτά που έχουν και δεν μετακίνουνται; Ρωτάω γιατί στη γειτονιά μου είναι, ένα χρόνο τώρα, παρατημένο ένα Mazda RX-8 με πινακίδα μόνο πίσω. Επίσης ένα Mazda Familia και ένα πάρα πολύ παλιό Mitsubishi Pajero. Αυτά με πινακίδεσ κανονίκα. Να καλέσω το δήμο ή επειδή έχουν πινακίδεσ ειναι χαμένος χρόνος και θα με αγνήσουν?
-
Ο χρήστης george621 έγραψε:
Είμαι καινούργιος και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κατι. Τα εγκαταλελειμένα οχήματα θεορούνται μόνο όσα δεν έχουν πινακίδεσ ή και αυτά που έχουν και δεν μετακίνουνται; Ρωτάω γιατί στη γειτονιά μου είναι, ένα χρόνο τώρα, παρατημένο ένα Mazda RX-8 με πινακίδα μόνο πίσω. Επίσης ένα Mazda Familia και ένα πάρα πολύ παλιό Mitsubishi Pajero. Αυτά με πινακίδεσ κανονίκα. Να καλέσω το δήμο ή επειδή έχουν πινακίδεσ ειναι χαμένος χρόνος και θα με αγνήσουν?Κανε μια καταγγελια στο δημο σου... Ειδικα τωρα σε προεκλογικη περιοδο κατι μπορει να καταφερεις... :
-
Σωστό αυτό άρα θεορούνται και ασ έχουν πινακίδες παρατημένα γιατί ειδικα αυτό το Pajero είναι 4 χρόνια ξεχασμένο και από το θεό.
-
Ελάτε να βρούμε μαζί, τί είναι αυτά τα μπεκ! ( )
Renault F1 EngineΑυτά που βλέπουμε δε μπορεί να είναι τα μπεκ έγχυσης καυσίμου, right;
Μπορεί να είναι μπεκ ..ψύξης;
Να ψύχουν την κυλινδροκεφαλή;;
Τί να πω.. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ελάτε να βρούμε μαζί, τί είναι αυτά τα μπεκ! ( )
Renault F1 EngineΑυτά που βλέπουμε δε μπορεί να είναι τα μπεκ έγχυσης καυσίμου, right;
Μπορεί να είναι μπεκ ..ψύξης;
Να ψύχουν την κυλινδροκεφαλή;;
Τί να πω..Τα μπέκ ψεκασμού του καυσίμου είναι, εκεί τα έχουν αυτοί οι κινητήρες. Λόγω των πολλών στροφών του κινητήρα τα έχουν απομακρύνει και είναι έξω από τις πεταλούδες οι οποίες δεν είναι ποτέ τελείως κλειστές λόγω του πολύ υψηλού ρελαντί, έτσι βρίσκεται το καύσιμο στην αρχή της ροής του αέρα και έχει χρόνο κατά την διαδρομή του προς τον χώρο καύσης να ομογενοποιηθεί καλύτερα.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο