-
Ο χρήστης gpolic έγραψε:
Επισης, ενας μηχανικος μπορει να ελεγξει καποια πραγματα χωρις να ειναι στο συνεργειο ;
Σαφώς κ μπορεί ένας έμπειρος φανοποιός να το καταλάβει,παράλληλα κάποιοι μαντράδες διαθέτουν μηχανήματα ανίχνευσης στόκου κ πάχους επίστρωσης βαφής.
Αν έχεις κάποιον γνωστό ζήτα του να σε εξυπηρετήσει διαφορετικά ζήτα από κάποιον να σου κάνει αυτή τι δουλειά με κάποιο μικρό αντίτιμο -
Ευχαριστω πολυ!
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Επισης, ενας μηχανικος μπορει να ελεγξει καποια πραγματα χωρις να ειναι στο συνεργειο ;
....................................
Αν έχεις κάποιον γνωστό ζήτα του να σε εξυπηρετήσει διαφορετικά ζήτααπό κάποιον να σου κάνει αυτή τι δουλειά με κάποιο μικρό αντίτιμοΘα ελεγα να ειναι γνωστος σου αλλα και της εμπιστοσυνης γιατι μπορει ο πωλητης να του δωσει κατι παραπανω...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
....................................
Αν έχεις κάποιον γνωστό ζήτα του να σε εξυπηρετήσει διαφορετικά ζήτααπό κάποιον να σου κάνει αυτή τι δουλειά με κάποιο μικρό αντίτιμοΘα ελεγα να ειναι γνωστος σου αλλα και της εμπιστοσυνης γιατι μπορει ο πωλητης να του δωσει κατι παραπανω...
Eσυ θα τον πας εκει, δε θα έρθει σε καμια επαφη με τον πωλητή
-
δεν ξέρω αν είμαι οφφ τόπικ αλλά ρωτάω.
έχει χρησιμοποιήσει κανείς το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-kostakis.gr?
είναι αξιόπιστο? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
έχει χρησιμοποιήσει κανείς το ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.e-kostakis.gr?
είναι αξιόπιστο?Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά έχει κάτι προσφορές εντελώς μεθυσμένες
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
έχει χρησιμοποιήσει κανείς το ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.e-kostakis.gr?
είναι αξιόπιστο?Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά έχει κάτι προσφορές εντελώς μεθυσμένες
Ρώτα τον Κανάκη!
-
Που μπορει να υπαρχει διαρροη, οταν χρειστικε να συμπληρωσω σε 20 μερες ξανα υγρα τιμωνιου??? ενω δεν σταζει κατι κατω απο το αυτοκινητο τιποτα.... Που μπορει να χανονται τα υγρα??? μονο οταν κινηται τα χανει απο καποια τσιμουχα του υδραυλικου??? η κατι αλλο...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Που μπορει να υπαρχει διαρροη, οταν χρειστικε να συμπληρωσω σε 20 μερες ξανα υγρα τιμωνιου??? ενω δεν σταζει κατι κατω απο το αυτοκινητο τιποτα.... Που μπορει να χανονται τα υγρα??? μονο οταν κινηται τα χανει απο καποια τσιμουχα του υδραυλικου??? η κατι αλλο...Μεσα στις φουσκες που καλυπτουν την κρεμαγιερα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Που μπορει να υπαρχει διαρροη, οταν χρειστικε να συμπληρωσω σε 20 μερες ξανα υγρα τιμωνιου??? ενω δεν σταζει κατι κατω απο το αυτοκινητο τιποτα.... Που μπορει να χανονται τα υγρα??? μονο οταν κινηται τα χανει απο καποια τσιμουχα του υδραυλικου??? η κατι αλλο...
Μεσα στις φουσκες που καλυπτουν την κρεμαγιερα;
Σωστο και αυτο.... θελει ψαξιμο μετα απο πλυσιμο!!!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δεν ειναι απαραιτητο να σταζει απο εξω,μπορει να το κρατανε μεσα.Θελει ψαχουλεμα με το χερι για να καταλαβεις αν εχουν υγρα μεσα.Σε ποιο αμαξι;
-
Μπας και θελεις κρεμαγιερα??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μπας και θελεις κρεμαγιερα??Αν ειναι προβλημα τσιμουχας και γενικοτερα στεγανοποιησης επισκευαζεται.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ειναι απαραιτητο να σταζει απο εξω,μπορει να το κρατανε μεσα.Θελει ψαχουλεμα με το χερι για να καταλαβεις αν εχουν υγρα μεσα.Σε ποιο αμαξι;
Thesis 3.0 με 85000 xlm...
-
Ελεγα μην ηταν η μπαρκετα.Αν εχεις ελενξει ολες τις ενωσεις και δεν βλεπεις διαρροες τοτε κατι τετοιο θα συμβαινει.Η ZF τις επισκευαζει,το ειχα κανει στην AR33.Στα πιο συνχρονα δεν ξερω τι γινεται.
-
Θα παω να το δω απο κατω... σε λακο... αν πραγματικα μπορει να δει κανεις τις φουσκες κ.λ.π. Απο βδομαδα που εχω καιρο... Εχω επισκευασει με πληρες σετ ακομα και της Μαζερατι 2.24v, χωρις κανενα προβλημα απο τοτε αλλα ειχε πανω απο 120.000χλμ... με τις καινουργιες δεν ξερω ποσο ευφικτο ειναι να επισκευαστουν.... εδω αλλωστε οι συνθηκες ειναι δυσκολες να σε αφησει ξαφνικα..!!. δεν λεει
-
Τελικα το ειδαν στην αντιπροσωπια και ειπαν οτι θελει αντικατασταση... εχουν καινουριο αλλα κανει 850 ευρω ψαχνω ισως για μεταχ.- επισκευασμενο... Καποτε ειχα μπει στο eper για την Φιατ... τωρα δεν μπορω.... εχει αλλαξει κατι.... πως μπορω να ξαναμπω να δω νουμερα για ανταλλακτικα??? και κοστος....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Τελικα το ειδαν στην αντιπροσωπια και ειπαν οτι θελει αντικατασταση... εχουν καινουριο αλλα κανει 850 ευρω ψαχνω ισως για μεταχ.- επισκευασμενο... Καποτε ειχα μπει στο eper για την Φιατ... τωρα δεν μπορω.... εχει αλλαξει κατι.... πως μπορω να ξαναμπω να δω νουμερα για ανταλλακτικα??? και κοστος....Αν εχεις λινκ,γιατι εγω δεν εχω,δοκιμασε με Ιnternet Εxplorer και οχι FF γιατι δεν δουλευει σωστα.
-
Εχω ενα απο παλια αλλα μαλλον δεν δουλευει... δοκιμασα και τα δυο... καποια στιγμη μου βγαινει να κατεβασω ενα DVD αλλα εκει μπλεκει το πραγμα....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εχω ενα απο παλια αλλα μαλλον δεν δουλευει... δοκιμασα και τα δυο... καποια στιγμη μου βγαινει να κατεβασω ενα DVD αλλα εκει μπλεκει το πραγμα....Για δοκίμασε αυτό. Είναι πολύ παλιά έκδοση (DVD 20) αλλά νομίζω θα σε καλύψει για αυτό που ψάχνεις.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο