-
Συνήθως είναι ένδειξη διαμαρτυρίας για κάποια καφρίλα που χεις κάνει. Ωστόσο περνάνε καμιά φορά τπτ πιτσιρίκια νύχτα που δεν έχουν τι να κάνουν και σηκώνουν υαλοκαθαριστήρες, εδώ μια φορά είχα δει βράδυ σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες των παρκαρισμένων σε όλο το μήκος του κεντρικού δρόμου. Υπ'όψην στα Golf 5 (δεν ξέρω και σε ποια άλλα) οι υαλοκαθαριστήρες δε γίνεται να σηκωθούν γιατί είναι 'φωλιασμένοι' πιο χαμηλά και βρίσκουν στο καπό. Αποτέλεσμα, ένα τέτοιο να έχει σπασμένους καθαριστήρες (τους τράβηξαν απότομα με δύναμη ή επέμειναν απορώντας γιατί δεν σηκώνονται) οι οποίοι κοστίζουν κι ένα 70άρι σχεδόν.
-
Κλασικο αυτοκινητο.
ψαχνω να βρω ενα παλιο/κλασικο αυτοκινητο, ειτε σε καλη κατασταση με το σκεπτικο να το ανακατασκευασω, ειτε ανακατασκευασμενο.
Ψαχνω συγκεκριμενα για Mercedes SL-W113, SL-R107, S-W126, SEC-W126 κατασκευασμενα μεχρι το 1985 (εως 1991 για το 560SEC)
Αποκλειστικη προυποθεση το A/C (αν ειναι αυτοματο... ακομα καλυτερα)Το θελω αποκλειστικα για μενα.
Ουτε για να το τρεχω στα κλασικα ραλλυ (αν και σ ενα Κλασικο Ακροπολις δεν θα αντιστεκομουν) ουτε για εκδηλωσεις, ουτε για τιποτα. Το θελω μονο και μονο για να το βγαζω 3-4 φορες το μηνα (ή και παραπανω) βολτα, να το απολαμβανω και μετα γιαλισμα και κουκουλα.Τι λυσεις εχω;;;
Απ οσο γνωριζω, μπορω να το παρω με πινακιδες Ιστορικου Οχηματος ή ΦΙΛΠΑ (ή κατι αναλογο) και να το μετακεινω μονο για σερβις και τις διοργανωσεις του Ομηλου/της Λεσχης κτλ.
Ειτε με κανονικες πινακιδες, με οτι συνεπαγεται αυτο για κινητήρες V8-4.5/V8-5.0L
...Ενα εκκατομυριο ευρω σε πρασινα, μπλε και μωβ τελη κυκλοφοριας , συν το τεκμηριο ενος τετοιου αυτοκινητου συν, συν, συν,συν... Και την Σ.Δ.Ο.Ε./Υ.Ε.Ε. να μετακομίζει μονημα στο καθιστικό του σπιτιου μου...Υπαρχει αλλη λυση;;;
Πραγματικα, το θελω για να το βγαζω βολτα και να το απολαμβανω. -
Προτεινω να αντιγραψεις το ποστ σου και εδω οπου θα συζητησεις με ανθρωπους που ασχολουνται με το 'αθλημα' ενδελεχως και θα σε κατατοπισουν πληρως. Απο αυτα που ξερω εγω, επιτρεπεται με πινακιδες ΙΟ η κυκλοφορια απο- προς εκδηλωσεις ιστορικων οχηματων καθως και για τη συντηρηση του αυτοκινητου δηλαδη απο- προς το συνεργειο αλλα και βολτες συντηρησης, οποτε να βγαινεις μερικες κυριακες του μηνα και να κανεις μια διαδρομη που ευχαριστιεσαι δε νομιζω να σου δημιουργησει προβλημα
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Προτεινω να αντιγραψεις το ποστ σου και εδω οπου θα συζητησεις με ανθρωπους που ασχολουνται με το 'αθλημα' ενδελεχως και θα σε κατατοπισουν πληρως. Απο αυτα που ξερω εγω, επιτρεπεται με πινακιδες ΙΟ η κυκλοφορια απο- προς εκδηλωσεις ιστορικων οχηματων καθως και για τη συντηρηση του αυτοκινητου δηλαδη απο- προς το συνεργειο αλλα και βολτες συντηρησης, οποτε να βγαινεις μερικες κυριακες του μηνα και να κανεις μια διαδρομη που ευχαριστιεσαι δε νομιζω να σου δημιουργησει προβλημαΕυχαριστώ!
-
Σειρα μου να ρωτησω κατι , εχω μια δουλεια την Τριτη το μεσημερι στην οδο Σκουφα στο κεντρο της Αθηνας (Κολωνακι?) υπαρχει καποιο παρκινγκ εκει γυρω τριγυρω?? Γιατι ν απαρκαρω το αμαξι εκει δεν παιζει ουτε σαν σεναριο επιστημονικης φαντασιας (μην κανουν και κανα ξαφνικο ντου οι αναρχικοι και μεινω και απο αυτοκινητο )
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σειρα μου να ρωτησω κατι , εχω μια δουλεια την Τριτη το μεσημερι στην οδο Σκουφα στο κεντρο της Αθηνας (Κολωνακι?) υπαρχει καποιο παρκινγκ εκει γυρω τριγυρω?? Γιατι ν απαρκαρω το αμαξι εκει δεν παιζει ουτε σαν σεναριο επιστημονικης φαντασιας (μην κανουν και κανα ξαφνικο ντου οι αναρχικοι και μεινω και απο αυτοκινητο )Νομίζω ότι το φθηνότερο πάρκινγκ της περιοχης, όπου θα βρεις και θέση είναι το παρακάτω:
http://www.polispark.gr/Default.aspx?pa ... &sitemap3=5 λεπτά περπάτημα, δε θα ταλαιπωρηθείς όμως στο παρκάρισμα...
-
+1 ειναι διπλα στο πολεμικο μουσειο στη Ριζαρη, κι εχει κ λεωφορειακι απο κ προς την πλατεια κολωνακιου. Γιατι δεν παιρνεις ομως το μετρο??? Το παρκιν αυτο ειναι διπλα στο σταθμο του Ευαγγελισμου
-
kαλα τα λεει ο συντοπιτης συναγωνιστης Ελευσινιος Ευθυμης, παρε μετρο...
-
Μια και μιλάτε για Parking... Την άλλη Παρασκευή θα ήθελα να συμμετάσχω στο Freeday που ξεκινά από την Πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο. Ξέρουμε αν υπάρχει κανένα πάρκινγκ εκεί κοντά που να είναι ανοιχτό όλη νύχτα;
Η προοπτική του να πάω από το Ελληνικό μέχρι εκεί με το ποδήλατο και πίσω + όλη την διαδρομή που θα κάνουν εκείνη την ημέρα δεν παίζει.
-
Xρήστο στο Θησείο, δίπλα στα θέατρα της περιοχής έχει πάρκινγκ. Δε θυμάμαι αν είναι 24 'ωρες... Όταν πήγαινα στα θέατρα εκεί γύρω, μέχρι τις 2-3 ήταν ανοιχτά..
-
Μέχρι τότε θα έχει τελειώσει και η βόλτα, standard. Εκτός και αν έχω τελειώσει εγώ πρώτα.
Ευχαριστώ!
-
Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!
εμεις οι ελευσινιοι φαινεται τα'χουμε μαθει απ'εξω τα παρκινγκς!!!Λοιπον, σε αυτη την περιοχη μετα το θεατρο που παιζει το 'σεσουαρ για δολοφονους' μολις στριψεις αριστερα στο πρωτο στενο θα δεις εκατερωθεν του δρομου ενα παρκιν το οποιο ειναι ανοιχτο ως τις 4 το ξημερωμα, ελπιζω να σε βολευει
-
Ευχαριστώ!
-
Θεατρο Αποθηκη το λενε
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ευχαριστώ!Τιποτα!!
Θεατρο Αποθηκη το λενε
Να'σαι καλα και δε μου'ρχοταν με τιποτα!!! (ξερω... γκουγκλισμα, αλλα αν εχεις παρει γορα που να αφησεις το πληκτρολογιο... )
-
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον , το εψαξα χθες βραδυ απο το google maps και το youdrive.gr.Τελικα βολευει το λατρεμενο 608 που εχω στα ποδια μου
-
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης ελαστικών (πάνω σε ζάντες) σε μια αποθήκη? (θα μείνουν αποθηκευμένα για ~3 μήνες)
-
-
Tι είναι αυτό;
-
Μαλλον το πρωτο ειναι οταν φορανε ζαντες και το 2ο οταν δεν ειναι πανω...
Αλλιως ειναι τελειως αλλοπροσαλλο!!!!
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο