-
Τα τροχοσπιτα πληρωνουν τελη κυκλοφοριας;Αν ναι και εφοσον ειναι νομιμα παρκαρισμενος δεν μπορεις να του πεις κατι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα τροχοσπιτα πληρωνουν τελη κυκλοφοριας;Αν ναι και εφοσον ειναι νομιμα παρκαρισμενος δεν μπορεις να του πεις κατι.Τα τέλη κυκλοφορίας τι σχέση έχουν; Αφού το όχημα είναι σταθμευμένο ούτως ή άλλως.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Έίναι σωστό να αφήνει κάποιος το τροχόσπιτο του έξω από την πολυκατοικία του από Σεπτέμβριο - Ιούνιο και να το σκεπάζει με κουκούλα - χορηγό τσιγάρα?Σωστό δεν ξέρω αν είναι.
Αν έχει πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας, έχει κάθε δικαίωμα, όπως έχεις κι εσύ δικαίωμα να παρκάρεις στο δρόμο το αμάξι σου. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τα τροχοσπιτα πληρωνουν τελη κυκλοφοριας;Αν ναι και εφοσον ειναι νομιμα παρκαρισμενος δεν μπορεις να του πεις κατι.
Τα τέλη κυκλοφορίας τι σχέση έχουν; Αφού το όχημα είναι σταθμευμένο ούτως ή άλλως.
Στο δρομο δεν εχει παρκαρει ή καταλαβα λαθος;
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
αν ξέρει κάποιος ας μου πει αν μπορώ να εξουσιοδοτήσω τον πατέρα μου να πάει να το αγοράσει, έχοντας φωτοτυπία της άδειας (γιατί το αυτοκίνητο βρίσκεται στην αθήνα και αυτός στην επαρχία).Δεν ζητούν εξουσιοδότηση για να σου πάρουν λεφτά. Μόνο για να σου δώσουν, και αυτό πάλι με χίλια ζόρια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα τέλη κυκλοφορίας τι σχέση έχουν; Αφού το όχημα είναι σταθμευμένο ούτως ή άλλως.
Στο δρομο δεν εχει παρκαρει ή καταλαβα λαθος;
Στο δρόμο έχει παρκάρει αλλά τα τέλη κυκλοφορίας πώς μπορούν να έχουν σχέση; Τι εννοώ: έχω πχ ένα ρημάδι που το κινώ μόνο το καλοκαίρι για να πάω στα χωράφια. Τον υπόλοιπο καιρό το έχω παρκαρισμένο σε θέση που επιτρέπεται η στάθμευση. Έστω ότι δεν έχω ούτε τέλη κυκλοφορίας, ούτε ασφάλεια, ούτε πινακίδες. Πού κολλάνε αυτά με το γεγονός ότι είμαι νόμιμα σταθμευμένος κάπου;
Δεν προσπαθώ να σου «την πω», απλά αναρωτιέμαι και υποθέτω ότι αν το τροχόσπιτο βρίσκεται σε νόμιμη θέση στάθμευσης δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι γι' αυτό. Στο παράδειγμα που έδωσα δε θα μπορούσε κανείς να μου κάνει κάτι για το ρημάδι που δεν έχει ασφάλεια, πινακίδες, τέλη κλπ από την ώρα που είναι απλά παρκαρισμένο σε κανονική θέση στάθμευσης.
-
Τα τελη κυκλοφορίας τα πληρωνεις για να χρησιμοποιεις τον δρομο,ακομα και το παρκαρισμα ειναι χρηση του δρομου.Οταν παραδιδεις πινακιδες δεν μπορεις να εχεις το αμαξι σε δημοσιο χωρο παρα μονο σε ιδιωτικο ή πρεπει να το καταστρεψεις.Αν οχι τοτε εχει το δικαιωμα ο δημος να το κατασχεσει και να το παει για σκραπ.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Στο δρόμο έχει παρκάρει αλλά τα τέλη κυκλοφορίας πώς μπορούν να έχουν σχέση;
Tα τροχοσπιτα πληρωνουν κανονικα τελη κυκλοφοριας
Ρυμουλκούμενα, ημιρρυμουλκούμενα (τροχόσπιτα) : 112 ευρώ.
Αρα τυπικα και συμφωνα με το νομο δικαιουνται να σταθμευουν κλπ.
Απο εκει και περα ειναι θεμα 'ευαισθησιας' και 'συνειδησης' του ιδιοκτητη τους...... Στο παράδειγμα που έδωσα δε θα μπορούσε κανείς να μου κάνει κάτι για το ρημάδι που δεν έχει ασφάλεια, πινακίδες, τέλη κλπ από την ώρα που είναι απλά παρκαρισμένο σε κανονική θέση στάθμευσης.
Το ρημαδι που αναφερεις απο τη στιγμη που ΔΕΝ εχει πινακιδες ΔΕΝ δικαιουται θεση σταθμευσης σε Δημοσιο χωρο.
Σε ειδοποιουν και αν τους αγνοησεις ερχεται ο γερανος και το μαζευει για σκραπ. -
To toledo μέχρι ποιά χρονιά έβγαινε?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
To toledo μέχρι ποιά χρονιά έβγαινε?http://en.wikipedia.org/wiki/SEAT_Toledo
1η γενιά 1991-1998
2η γενιά 1998-2004
3η γενιά φτιάχνεται από το 2004 και δυστυχώς παράγεται ακόμα... -
Ευχαριστώ
-
Ερώτηση...Σε άλφα 147 έχει ξεκολλήσει το κάλλυμα του αερόσακου του συνοδηγού. Τι χρειάζεται για να επανατυοποθετηθεί?
-
οκ δεν το πληρώνω αυτού. ευχαριστώ για τις υπόλοιπες πληροφορίες.
αν ξέρει κάποιος ας μου πει αν μπορώ να εξουσιοδοτήσω τον πατέρα μου να πάει να το αγοράσει, έχοντας φωτοτυπία της άδειας (γιατί το αυτοκίνητο βρίσκεται στην αθήνα και αυτός στην επαρχία).Μιας και το έμαθα, δεν γίνεται να αγοραστεί το σήμα, χωρίς την πρωτότυπη άδεια
Σχετική απορία τι κυρώσεις προβλέπονται αν κυκλοφορώ με φωτοτυπία της άδειας ή του διπλώματος? Είμαι νόμιμος; αν αυτές είναι επικυρωμένες;
-
Υπάρχει ελληνικό forum για renault ή/και megane;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Υπάρχει ελληνικό forum για renault ή/και megane;_
-
-
Σχετική απορία τι κυρώσεις προβλέπονται αν κυκλοφορώ με φωτοτυπία της άδειας ή του διπλώματος? Είμαι νόμιμος; αν αυτές είναι επικυρωμένες;Όχι δεν είσαι νόμιμος. Οι κυρώσεις είναι οι ίδιες σαν να μην τα είχες καθόλου μαζί σου.
-
Γιατί να μην είναι νόμιμος αν τα αντίγραφα είναι επικυρωμένα; Υποτίθεται ότι το αντίγραφο του εγγράφου έχει την αποδεικτική δύναμη που έχει και το πρωτότυπο, αν η ακρίβεια του έχει βεβαιωθεί από αρμόδιο όργανο..
-
Γιατί δεν θα είχε σημασία αν σου έχουν πάρει πινακίδες, άδεια κυκλοφορίας και δίπλωμα, θα έβαζες φωτοτυπίες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατί δεν θα είχε σημασία αν σου έχουν πάρει πινακίδες, άδεια κυκλοφορίας και δίπλωμα, θα έβαζες φωτοτυπίες.Αν κάθε περιπολικό είχε online τερματικό ('όπως Αμερική') θα έβλεπαν σε πραγματικό χρόνο ποιό αμάξι είναι κλεμένο και ποιός ξέχασε το δίπλωμα του ή του το πήραν...
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο