-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
μπουρου μπουρου δεν πάτε αλλού να βγάλετε άκρη με τα σεντόνια σας λέω εγώ..... σιγά μην κάτσουμε να τα διαβάσουμε...+100 Και οι δυο σας ειστε μορφωμενοι και αξιολογοι. Μου αρεσει να διαβαζω τις γνωσεις σας και τις αποψεις σας αλλα δεν χρειαζεται τοσος εγωισμος.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
μπουρου μπουρου δεν πάτε αλλού να βγάλετε άκρη με τα σεντόνια σας λέω εγώ..... σιγά μην κάτσουμε να τα διαβάσουμε...Και όμως επειδή είμαστε σε περίοδο κρίσης και έχουμε και τις διάφορες δηλώσεις των γερμαναράδων , είναι χρήσιμες οι ιστορικές αναφορές και η γνώση της ιστορίας .
+100 Και οι δυο σας ειστε μορφωμενοι και αξιολογοι. Μου αρεσει να διαβαζω τις γνωσεις σας και τις αποψεις σας αλλα δεν χρειαζεται τοσος εγωισμος.
Μα ο 'εγωισμός' προάγει τον διάλογο , αλλιώς δεν θα είχαμε αντιπαράθεση απόψεων , άρα δεν έχουν λόγο ύπαρξης και τα φόρουμ , αν δεν υπάρχουν διαφωνίες .
-
Aν τα ψιλομβινελικια ειναι καλοπροαιρετα και φιλικα δεν το συζητω αλλαζει το πραμα και ανακαλω. Αν δε το γλεντατε μου αρεσετε κιολας.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
μπουρου μπουρου δεν πάτε αλλού να βγάλετε άκρη με τα σεντόνια σας λέω εγώ..... σιγά μην κάτσουμε να τα διαβάσουμε...-Σου ζήτησε κάποιος να τα διαβάσεις ;
- Πιέστηκες πολύ να τα διαβάσεις και μας ανακοινώνεις την - εξαιρετικά λυπηρή δίχως καμία αμφιβολία - απόφασή σου ότι ΔΕΝ θα τα διαβάσεις ;
- Έχεις δει τι γράφεται κατά καιρούς σε ποσότητα, ποιότητα και θεματολογία στο παρόν φόρουμ ή είσαι 'καινούριος' και σου έπεσαν βαριά τα σεντόνια που αναφέρονται σε μια εργασία με σοβαρό περιεχόμενο για ένα ιστορικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον (τουλάχιστον για τα γούστα μου) θέμα ;
- Θυμάσαι καθόλου δικά σου ατελείωτα posts που ψειρίζουν 5 μαϊμούδες ταυτόχρονα για κάτι απίθανα θέματα, για τα οποία κάθε φορά αναρωτιέμαι ποιος ξοδεύει τη ζωή του και εγκεφαλικά κύτταρα για να ασχοληθεί ;
-
Ανταλλαγές σπιτιών από μεσίτες παίζουν;
-
Mε 14 % φόρο μεταβίβασης . τι να ανταλλάξεις ?
Και οι μεσίτες , τους έχεις δεί τι είναι ? -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Mε 14 % φόρο μεταβίβασης . τι να ανταλλάξεις ?
Και οι μεσίτες , τους έχεις δεί τι είναι ?Δεν γνώριζα για τον φόρο μεταβίβασης
Τους μεσίτες ούτε που τους ξέρω τι μέρος του λόγου είναι, ότι έχω διαβάσει από εδώ
-
Βρηκανε λυση τα γατονια
-
Ερώτηση
Έχω ποσοστο συνιδιοκτησιας (37τμ + 25τμ) σε 2 διαμερίσματα αντιστοιχα στη θεσσαλονικη. Παντρεμενος με 1 παιδι
Δικαιούμε απαλλαγη φόρου 1ης κατοικιας ?
Πληρώνω κάτι άλλο σε φόρο?
Ευχαριστώ. -
Αν θυμάμαι καλά παίρνεις απαλλαγή γιατί οι στεγαστικές σου ανάγκες είναι 85-90 τμ . Οπότε τα μικρά δεν τις καλύπτουν .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά παίρνεις απαλλαγή γιατί οι στεγαστικές σου ανάγκες είναι 85-90 τμ . Οπότε τα μικρά δεν τις καλύπτουν .σε ευχαριστώ, αυτό νομίζω και εγώ. Είχα μια ιδέα μήπως πληρώνω φόρο τη διαφορά των τμ.
-
καμια επιβεβαιωση.....υπάρχει
-
-
Γράφει ο άσχετος δημοσιογραφίσκος
Για παράδειγμα, ιδιοκτήτης διαμερισμάτων στη Δυτική Αττική ανταλλάσσει τον αέρα αυτών με ακίνητο ανάλογης αξίας. Και αυτό παρότι η κρίση έχει «καταργήσει» τον αέρα.
Εχει μπερδέψει τον 'αέρα' στην οικοδομή που είναι το υπόλοιπο του συντελεστή δόμησης του οικοπέδου με τον 'αέρα' φήμης και πελατείας που ζήταγαν στα μαγαζιά οι αποχωρούντες μαγαζάτορες , η οι ιδιοκτήτες .
Το άρθρο γενικά μιλάει γιά κάτι που υπήρχε σαν πρακτική σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά χρόνια . Ηταν μιά σύντομη αντιπαροχή , μέσω της ανταλλαγής έτοιμων διαμερισμάτων σε άλλο σημείο με οικόπεδο .
-
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αλλα θα ενδιαφερομουν να αλλαξω μερικα ακινητα που εχω διασπαρτα συν μετρητα με ενα καλο ακινητο σε καλη περιοχη. Το δελεαρ για τον πωλητη θα ειναι οτι θα παρει ορισμενα μετρητα και θα γινει η συνναλαγη ενω αν περιμενει να κανει συνναλαγη με μετρητα αποκλειστικα θα περασουν 10 χρονια.
-
M' αρέσει που έχουμε γεμίσει Πυθίες εδώ μέσα . Πυθίες που δεν πρόβλεψαν όμως την κρίση , το κούρεμα των ομολόγων , τον εκμηδενισμό των τραπεζικών μετοχών και το κούρεμα των καταθέσεων , αλλά προβλέπουν ότι οι πωλήσεις ακινήτων θα κάνουν 15 χρόνια , 5 έχουμε ήδη και 10 η πρόβλεψη , να επαναρχίσουν .
Αναμένουμε λοιπόν την εκπλήρωση η μη των προφητειών .
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αλλα θα ενδιαφερομουν να αλλαξω μερικα ακινητα που εχω διασπαρτα συν μετρητα με ενα καλο ακινητο σε καλη περιοχη. Το δελεαρ για τον πωλητη θα ειναι οτι θα παρει ορισμενα μετρητα και θα γινει η συνναλαγη ενω αν περιμενει να κανει συνναλαγη με μετρητα αποκλειστικα θα περασουν 10 χρονια.στειλε μου ΠΜ. Τι σκεφτεσαι, διοτι και εγω ψαχνω ανταλλαγη και ισωσ βρουμε μια ακρη
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αλλα θα ενδιαφερομουν να αλλαξω μερικα ακινητα που εχω διασπαρτα συν μετρητα με ενα καλο ακινητο σε καλη περιοχη. Το δελεαρ για τον πωλητη θα ειναι οτι θα παρει ορισμενα μετρητα και θα γινει η συνναλαγη ενω αν περιμενει να κανει συνναλαγη με μετρητα αποκλειστικα θα περασουν 10 χρονια.
στειλε μου ΠΜ. Τι σκεφτεσαι, διοτι και εγω ψαχνω ανταλλαγη και ισωσ βρουμε μια ακρη
Τάσο μου, για να πουλήσει κάποιος σήμερα χάνει, διότι υπάρχει πληθώρα και τρομερές ανάγκες.
Για να αγοράσεις, υπάρχουν πολλά περιθώρια κέρδους, περιορίζονται όμως σε ζώνες!.
Η ανταλλαγή κέντρου με επαρχεία παραθερισμού, παίζει ακόμα στο φίφτι φίφτι. Μα στόχος δικός μου είναι το παραθεριστικό χωράφι…… εκεί δεν πληρώνεις έντονο χαράτσι, οπότε περιμένοντας, μπορείς να ανοικοδομήσεις!.
Πιστεύω ότι τα καινούργια και απούλητα στους αστικούς χώρους, θα πάνε μακριά.
Οι αλλοδαποί και οι γηγενείς που μπορούσαν να πάρουν χρήματα από την εργατική εστία, είναι μουδιασμένοι. Για δάνειο από τράπεζα και εάν πάρεις το θεωρώ μ@λ@κι@.
Πρέπει να γραφτούν και ψηφιστούν οι αντικειμενικές αξίες. Πρέπει να γίνουν ανακεφαλαιώσεις των τραπεζών.
Πάντως είμαι fan, του ότι στην αναμπουμπούλα τρώει ο λύκος, και είμαι τέτοιος και όχι πρόβατο!. Μα το μοιράζομε και αυτό πρέπει να εκλαμβάνετε θετικά απέναντι μου!.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
στειλε μου ΠΜ. Τι σκεφτεσαι, διοτι και εγω ψαχνω ανταλλαγη και ισωσ βρουμε μια ακρη
Τάσο μου, για να πουλήσει κάποιος σήμερα χάνει, διότι υπάρχει πληθώρα και τρομερές ανάγκες.
Για να αγοράσεις, υπάρχουν πολλά περιθώρια κέρδους, περιορίζονται όμως σε ζώνες!.
Η ανταλλαγή κέντρου με επαρχεία παραθερισμού, παίζει ακόμα στο φίφτι φίφτι. Μα στόχος δικός μου είναι το παραθεριστικό χωράφι…… εκεί δεν πληρώνεις έντονο χαράτσι, οπότε περιμένοντας, μπορείς να ανοικοδομήσεις!.
Οι αλλοδαποί και οι γηγενείς που μπορούσαν να πάρουν χρήματα από την εργατική εστία, είναι μουδιασμένοι. Για δάνειο από τράπεζα και εάν πάρεις το θεωρώ μ@λ@κι@.
Πρέπει να γραφτούν και ψηφιστούν οι αντικειμενικές αξίες. Πρέπει να γίνουν ανακεφαλαιώσεις των τραπεζών.
Πάντως είμαι fan, του ότι στην αναμπουμπούλα τρώει ο λύκος, και είμαι τέτοιος και όχι πρόβατο!. Μα το μοιράζομε και αυτό πρέπει να εκλαμβάνετε θετικά απέναντι μου!.
Α.Μια που είσαι fan των παραμοιών πρέπει να ξέρεις και την ''το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται'' και το ''πήγα για μαλί και βγήκα κουρεμένος'' πρόσεχε λοιπόν γιατί και ο ομοιδεάτης σου κ. Στουρνάρας το ίδιο βιβλιαράκι παρομοιών διαβάζει.
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Α.Μια που είσαι fan των παραμοιών πρέπει να ξέρεις και την ''το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται'' και το ''πήγα για μαλί και βγήκα κουρεμένος'' πρόσεχε λοιπόν γιατί και ο ομοιδεάτης σου κ. Στουρνάρας το ίδιο βιβλιαράκι παρομοιών διαβάζει.
Φίλε μου, δεν κωλάναι σε εμένα οι παροιμίες σου!.
Μετράω 10 κόβω 1!.
Πρώτα βλέπω και τσεκάρω το μαλί, και μετά το χέρι στην τσέπη!.
Καλός φίλος κέρδισε 2 μύρια!. Δεν με άκουσε, και άκουσε προμηθειόβιο!. Του τα έφαγε ο Ψωμιάδης….. σήμερα πεινάει με την οικογένεια του, με 650ε τον μήνα.
Έχουμε απούλητα?. Δεν πειράζει…… όταν!.
Μα η τράπεζα και το σεντούκι είναι επισφαλής τοποθέτηση!.
Σίγουρα θα διαβάσατε το νέο φορολογικό των ακινήτων!. «θα προσμετράτε και η απόσταση από την θάλασσα…..» οι δικοί μου φρύαξαν!..... μα ίδια χρέωση έχει στην Πολιτεία και στο Δουργούτη?!... δεν πάει να τα φτιάξει να έχουν διπλή αξία!, η βασική ανοικοδόμηση, είναι της ιδίας τιμής και σε Πολιτεία και σε Δουργούτη……
Μα είπαμε παραθεριστικό χωράφι, με το πολύ ένα γελοίο κτίσμα προς κατεδάφιση……
Α.
Θα παρατηρήσατε, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις διαφοροποιείτε η θέση μου!. αυτός που θέλει να είναι σταθερός στην ύφεση, τρέχει, προσαρμόζετε!!!!!!!!......
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!