-
Το marais είναι εκπληκτική συνοικία, οι δε pâtisserie είναι από άλλο πλανήτη
για τη δε place de Vosges έφευγα χτες
εκεί δίπλα είναι και το αγαπημένο μου bistroη γαλλίδα είναι η γνωστή μοναδική σου γαλλίδα κουτσάν ?
πάθε, αφού γουστάρεις γραφικά ολλανδικά χωριουδάκια, δοκίμασε Leiden, και δε θα το μετανοιώσεις
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Το αδικείς το marais : είναι ζωντανό με τα μπαράκια του και τα εστιατόριά του και τις αδερφάρες του τις έχει και τους εβραίους του με τα κοτσιδάκια τους και τα κιπά τους ...Μια χαρά νεανικό είναι
Το 16 και το 7 είναι για την ηλικία μου
Α και η τελευταία μου γειτονιά είναι όμορφη : 18ο, μετρό Lamarck – Caulaincourt (έμενα Rue Darwin)
Το Μαραίς είναι εξαιρετικό και οι Εβραϊκοί φούρνοι του ακόμα καλύτεροι.
**Πλάκα πλάκα ένα σπιτάκι με θέα την Place des Vosges **
Δεν θα έλεγα όχι και σε κάτι στο 20ο κοντά στο Δημαρχείο του
Πολλές επιλογές τα χρήματα όμως λίγαΑαααααυτό
Είχα μια 'φίλη' με πατέρα gendarme!!!! (τον οποίο γνώρισα κιόλας) η οποία έμενε πάνω στην Place des Vosges (η υπηρεσία νομίζω πλήρωνε για το σπίτι)Ναι υπάρχουν αρκετά σπίτια ιδιοκτησία υπουργείων κτλ τα οποία προσφέρονται σε εξαιρετικές τιμές στους υπαλλήλους τους. Σε τέτοιο μένω κι εγώ αλλά οχι στο Μαραίς, Porte de Choisy στο 13ο λίγο μπας κλάς. Στο Μαραίς , που κάποτε ήταν φτηνή περιοχή, έχει και πολλά HLM στα οποία κατοικούν γόνοι πλουσιών οικογενειών ,φτωχοί φοιτητίσκοι δλδ, Γραμματείς και Φαρισαίοι βουλευτών, κομματόσκυλα δλδ, και πολλοί άλλοι μη προνομιούχοι
-
@driftάκο
Αυτή είναι, έχουμε καλή μνήμη βλέπω (ούτε που θυμόμουν ότι το είχα αναφέρει) -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πάθε, αφού γουστάρεις γραφικά ολλανδικά χωριουδάκια, δοκίμασε Leiden, και δε θα το μετανοιώσεις
Μπα, το Rotterdam πιστεύω μου ταιριάζει (μπλιαχ)
Πάντως παίζει, μακάρι δλδ, από επόμενο σεπτέμβριο να είμαι σε ένα απο τα εξής μέρη: Louvain, Νίκαια ( ), Λονδίνο, Durham, York. για να δούμε..
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Πάντως παίζει, μακάρι δλδ, από επόμενο σεπτέμβριο να είμαι σε ένα απο τα εξής μέρη: Louvain, Νίκαια ( ), Λονδίνο, Durham, York. για να δούμε..
Louvain ή Louvain la neuve ή κάπως έτσι
-
Ωραίο το Παρίσι . Καθαρό , ασφαλές , με χαμηλή εγκληματικότητα , πάμφθηνα ενοίκια , σύγχρονα ωραία κτίρια
Παρ' 'οτι έχουμε αλλάξει λίγο θεματολογία , πρέπει να απαντήσω στα προηγούμενα
Υπάρχει προσφορά και ζήτηση αμείλικτη που διαμορφώνει τιμές και Ό,ΤΙ και να λες οι τιμές δείχνουν καλύτερα από οτιδήποτε άλλο μια γενική (στατική ) εικόνα μιας περιοχής. Σίγουρα καλύτερα και πιο αντικειμενικά από τα λογάκια σου και τα λογάκια μου...
Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι προσωπικές ανάγκες αλλά και τα προσωπικά γούστα του καθενός όπου μπορούμε να συζητάμε επ'άπειρο χωρίς να καταλήξουμε πουθενά...Λοιπόν γιά το μέλλον δύσκολο το βλέπω να χτίζω πάλι στο Χαλάνδρι .
Δεν υπάρχουν πιά αξιόλογα οικόπεδα και όσα υπάρχουν κάνουν οι τιμές τους τζιζ .
Δηλαδή γιά παράδειγμα , αγγελία από την χρυσή ευκαιρία (Μπορείτε να την δείτε στο xe.gr όπως και άλλα):'ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τούφα, οικόπεδο 447 τ.μ., Σ.Δ. 0,9, 15 x 30 μ., 60 μ. από μετρό, ήσυχη περιοχή, τιμή 680.000 ευρώ
Συντελεστής Δόμησης: 0,9Το συγκεκριμμένο χτίζει 402 τμ , ήτοι σε τετραόροφο με πιλοτί 4 οροφοδιαμερίσματα των 87 τμ έκαστο και 13,5 τμ κλιμακοστάσιο . Δηλαδή κόστος οικοπέδου ανά τμ 1954 € . Προσθέστε άδειες , φόρο μεταβίβασης , τελικό κόστος γης περίπου 2200 €/τμ . Βάλτε και κόστος κατασκευής 1300 €/τμ , σύν εφορία λειτουργικά έξοδα , φτάνουμε συνολικό κόστος 3800 Ε/τμ . Πέστε μου τιμή πωλήσεως με ένα λογικό κατ' εσάς κέρδος και αφού λάβετε υπ' όψη σας το κόστος του χρήματος και τις απρόβλεπτες αυξήσεις του κόστους κατά την διάρκεια της κατασκευής .
Το συγκεκριμμένο οικόπεδο δεν είναι κάτι το εξαιρετικό και όλα κινούνται σε παρόμοιες τιμές .
Αναμένω σχόλια -
θα βάλω μπροστά να χτίσω εδω!
με θέα στα αριστερά τον Αχελώο!
Κόστος γης 0! -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
φτάνουμε συνολικό κόστος 3800 Ε/τμ .Αναμένω σχόλια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βασικά Leuven (+/- 30χλμ απο Βρυξελλες) έπρεπε να το πώ, μην προκαλούμε τους φλαμανδούς μεσημεριατικα
H Louvain-la-neuve, όπως λέει και το όνομα, είναι νέα πόλη και βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος. (νοτιο-ανατολικά των Βρυξελλών) -
Επαθες σοκ ε ?
-
Louvain?
τί είναι αυτό, τρώγεται
Leuven
καλή η Nice, ειδικά αν έχεις σκύλο, θα την καταβρεί να χέζει παντού
(σιγά μην την ξέχναγα μπαρμπα-κουτσάν
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Βασικά Leuven (+/- 30χλμ απο Βρυξελλες) έπρεπε να το πώ, μην προκαλούμε τους φλαμανδούς μεσημεριατικα
H Louvain-la-neuve, όπως λέει και το όνομα, είναι νέα πόλη και βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος. (νοτιο-ανατολικά των Βρυξελλών)Το ξέρω οτι είναι 2 τελειώς διαφορετικά μέρη γι αυτό και έκανα την ερώτηση. Η Γαλλική είναι ουσιαστίκα ένα μεγάλο κάμπους χωρίς ιδιαίτερα ζωή και χρώμα
-
Αν ψάξουμε δηλαδή όσα χτίστηκαν από 2004 και μετά είναι όλα της μορφης 447 * 0.9 = 402
Μάλιστα.....Εγω λέω ότι ημιυπαίθρια και παρανομίες που φτιάχνονταν σε τέτοιο οικόπεδο πολλαπλασίασε με 3,000 τιμή πώλησης και στα 100 τετραγωνικά που κλείνανε οι ευεργέτες τσεπώνανε 300,000
-
Δεν είμαι στο χώρο της κατασκευής, δεν είμαι μηχανικός, δεν δεν δεν με ό,τι αυτό σημαίνει
Σχόλια :- Μέχρι σήμερα εγώ δεν έχω δει ποτέ οικόπεδο 447 με ΣΔ 0,9 να βγάζει 4 διαμερίσματα των 87 τμ...Περίπου 100 τμ ανά διαμέρισμα θα έλεγα ότι σου βγαίνουν συνήθως χωρίς να παρατεντώσουμε τα πράγματα...Από εκεί και πέρα δεν είμαι μηχανικός + δεν ξέρω το χειρισμό του συγκεκριμένου οικοπέδου.
- 1300 € το τμ μου φαίνονται πολλά έως πάρα πολλά ιδιαιτέρως για Χαλάνδρι και ιδιαιτέρως για έμπειρο κατασκευαστή ο οποίος ξέρει τί βάζει, πού το βάζει και ποια είναι η χρυσή τομή 'πολυτέλειας' για να πουλήσει εύκολα το ακίνητό του ...1300 για Χαλάνδρι δε μου τα έχουν πει έτσι εμένα και αυτοί που μου τα είπαν δεν πεταλώναν γαϊδούρια
3)Ο τύπος ζητάει 680, γίνονται συχνά πράξεις σε αυτές τις τιμές ; Τον κόβω στα 580 να κατέβει μάλλον εύκολα τέτοιες εποχές, αν όχι περισσότερο. - Φοβάμαι επίσης ότι τα συμπαραμαρτούντα (άδειες, φόροι κλπ) τα φουσκώνεις λίγο 'άνετα' αλλά εδώ είναι που πραγματικά δεν έχω ιδέα, οπότε σιωπώ...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το ξέρω οτι είναι 2 τελειώς διαφορετικά μέρη γι αυτό και έκανα την ερώτηση. Η Γαλλική είναι ουσιαστίκα ένα μεγάλο κάμπους χωρίς ιδιαίτερα ζωή και χρώμα
Ισχύει αν και για το δεύτερο σκέλος δεν ξέρω Παντως την Leuven εννοούσα η οποία πρέπει να έχει και ωραία ζωή..για έναν φοιτητή τουλαχιστον
@drifter +100 μέρες χωρίς κυβέρνηση
-
Αφου εχει κοστος 3800, ας πουλησει 4000. 200*400=80.000. Μια χαρα.
Παμε ομως κι αλλη μια περιπτωση. Παιρνει καποιος ενα ομοιο οικοπεδο, ακριβως διπλα, με αντιπαροχη. Εστω οτι δινει 50% (λεμε τωρα). Αρα, το κοστος των 200τμ που του μενει να πουλησει ειναι 2600. Πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να πουλησει λιγοτερο απο 4000 που πουλησε ο διπλανος; 200*1400=280.000. Δυο χαρες (τσε βαλε).
-
Δεν είμαι στο χώρο της κατασκευής, δεν είμαι μηχανικός, δεν δεν δεν με ό,τι αυτό σημαίνει
Σχόλια :- Μέχρι σήμερα εγώ δεν έχω δει ποτέ οικόπεδο 447 με ΣΔ 0,9 να βγάζει 4 διαμερίσματα των 87 τμ...Περίπου 100 τμ ανά διαμέρισμα θα έλεγα ότι σου βγαίνουν συνήθως χωρίς να παρατεντώσουμε τα πράγματα...Από εκεί και πέρα δεν είμαι μηχανικός + δεν ξέρω το χειρισμό του συγκεκριμένου οικοπέδου.
- 1300 € το τμ μου φαίνονται πολλά έως πάρα πολλά ιδιαιτέρως για Χαλάνδρι και ιδιαιτέρως για έμπειρο κατασκευαστή ο οποίος ξέρει τί βάζει, πού το βάζει και ποια είναι η χρυσή τομή 'πολυτέλειας' για να πουλήσει εύκολα το ακίνητό του ...1300 για Χαλάνδρι δε μου τα έχουν πει έτσι εμένα και αυτοί που μου τα είπαν δεν πεταλώναν γαϊδούρια
3)Ο τύπος ζητάει 680, γίνονται συχνά πράξεις σε αυτές τις τιμές ; Τον κόβω στα 580 να κατέβει μάλλον εύκολα τέτοιες εποχές, αν όχι περισσότερο. - Φοβάμαι επίσης ότι τα συμπαραμαρτούντα (άδειες, φόροι κλπ) τα φουσκώνεις λίγο 'άνετα' αλλά εδώ είναι που πραγματικά δεν έχω ιδέα, οπότε σιωπώ...
Οχι ρε συ, ο cruiser και να τα φουσκωνει;
Το οικοπεδο ΑΝΕΤΑ ενα 10% κατω + 20% ημιυπαιθριοι + λιγο 'ξεφουσκωμα' = αμα πουλησει 3800 εχει βγαλει και κανα 20% στο χαλαρο.ΥΓ. Ο 'δικος μου' πχ ΑΔΥΝΑΤΩ να πιστεψω οτι βγαζει κατω απο 20% και ειναι και αξιοπρεπεστατη κατασκευη σε περιοχη που η αντικειμενικη μας βγηκε τελικα 2500/τμ και τα οικοπεδα, οταν το πηρε αυτος, δεν επαιζαν κατω απο 1500-1700 σε καμια περιπτωση.
-
Nομίζω ότι κάνετε κάποιους λογαριασμούς χωρίς τον οικοπεδούχο.
-10% και ΑΝΕΤΑ ο ένας, -15% ο άλλος και περισσότερο...
Τι θα λέγατε για 0% έκπτωση στην αναγραφομένη τιμή του οικοπέδου? Παίζει και αυτό το νούμερο αν ο ιδιοκτήτης δεν καίγεται και πολύ. Αλλά και να καίγεται, αν καίγονται περισσότερο από αυτόν οι ενδιαφερόμενοι ή αν είναι πολλοί για τον άλφα λόγο, ποιά τιμή νομίζετε θα υπερισχύει? Η ζητούμενη ή η επιθυμητή από τον αγοραστή?
Καθόλου ουτοπικά σενάρια, ας μην τα αποκλείετε. -
Δε λέω τίποτα : απλά δεν θα γίνει η πράξη, απλό...
Κι αν αρχίσουν και ζητάνε οι οικοπεδούχοι, στα αντίστοιχα οικόπεδα, 1 εκατομ. και δεν κατεβαίνουν με τίποτα τι θα μας πεις ; Ότι πουλάω στο Χαλάνδρι 6000 ευρώ το τμ επειδή ο οικοπεδούχος ζητάει πολλά ; Δεν θα πάρεις το οικόπεδο και τέλος ή μάλλον θα το πάρεις μόλις βρεις αγοραστές διαμερισμάτων στο Χαλάνδρι στα 6000 ευρώ το τμ... -
Παπάγου όντως rulez και μάλιστα πολύ. Άπλα με μια εσάνς εξοχής, δεν πνίγεσαι με αυτοκίνητα, parking κλπ και ταυτόχρονα είναι δίπλα στην Μεσογείων-Κατεχάκη και μετρό Εθνική Άμυνα άσχετα αν δεν μπορείς να παρκάρεις εύκολα εκεί.
Το Χαλάνδρι τελικά πρέπει να βγάζει πετρέλαιο και δεν το έχουν ανακοινώσει για να μην πλακώσουν όλοι οι χρυσοθήρες στο Ελ Ντοράντο...
koutsan παντρεύτηκες κόρη καραβανά και τσίμπησες προικούλα;
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!