-
Ο χρήστης karalisd έγραψε:
Η κουκούλα δεν έχει κανένα πρόβλημα ακομά και σε warp 3! Σε όλα τα καινουργια είναι συνήθως διπλή και ενισχυμένη και το πολύ πολύ να φουσκώσει μετά τα 120-140! Το σκίσημο της δεν είναι καθόλου έυκολη δουλειά γιατί κάτω από το πανί υπάροχυν διάφορα σίδερα και συρματοσκοινα!Εγώ θα πρότεινα υφασμάτινη κουκούλα γιατί και κλειστό να το έχεις καταλαβαίνεις ότι είναι roadster! Ασε που ο ήχος της βροχής στην κουκούλα είναι καλή φάση! Άσε που είναι πιο ελαφρύ και η φάση που κατεβάζεις την κουκούλα χειροκίνητα (μεσα σε 5' για το μχ5) είναι σα να γδύνεσαι μετά από 8 ώρες δουλειά μεσα στον ιδρώτα! Όλα αυτά βέβαια τα λέει 20άρης! Άμα είσαι στα -άντα σκέψου και τα cc!
Πολλά λες, πάρα πολλά (sec) . Εκτός αν βάζεις και το χρόνο για το άνοιγμα των κλείστωνα μέσα. Όσο για την τελική του S2000, με Civic Type-R έχω πιάσει 257 κοντερίσια σε κατηφόρα . Οπότε, δε μου φαίνεται παράλογο τα 40 επιπλέον άλογα του S να του δίνουν 10 χλμ. ακόμα.
-
Πολλα μπορει να μην σου φαινονται εσενα φιλε dim, αλλα δεν ειναι καθολου παραλογα.
Εξακριβωμενα πραγματα, και οσο για το 257 ( ειτε η κατηφορα ηταν γκρεμος) ειτε κατι εχουν τα κοντερ σας.
Ασε που η καλυτερη αεροδυναμικη του Type R, του δινει τελικη ιδια με το Σ2000, και ας εχει 40 αλογα παραπανω.
Ο αερας τα καταπινει τα αλογα για πρωινο. Ακουστε οταν σας μιλαει καποιος που ειναι αρρωστος 2 φορες το χρονο απο τον αερα της αεροσυραγγας
-
Θα βγάλω το κόφτη και θα φτάσω τα 299χαω. Σίγουρα, εξάλλου το Ζ έχει καλύτερη αεροδυναμική .
Seriously now, μην τσακώνεστε! Το θέμα είναι σιγουρα...ακαδημαικό. Και να πηγαινε το 2000 260χαω, εγώ δεν θα ήθελα να είμαι μέσα!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Και να πηγαινε το 2000 260χαω, εγώ δεν θα ήθελα να είμαι μέσα!Φοβάσαι μη σου χαλάσουν τα μαλλιά από τον αέρα?
Στο περιώνυμο αυτό video λοιπόν, δεν φαίνεται αν είναι ανοικτή ή κλειστή οροφή. Στο κούμπωμα της 5ης όμως (κάπου 190) αρχίζει να ακούγεται έντονος αεροδυναμικός θόρυβος ο οποίος τελικά είναι πιο έντονος και από το θόρυβο της μηχανής...
-
Βρήκα το video! Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://www.gofastvideo.com/gallery/album/view/17/free-racing-videos/automotive-reviews.html
-
Ειναι λιιιγο πειραγμενο.Mugen Ecu,Decatalysed(χωρις καταλυτη; ).
Ο δρομος φαινεται να ειναι λιγο κατηφορικος,αλλα το θηριο τα παει 269 (κοντερισια)!!! -
Lotus Elise S1 standard (118bhp)
Ο δρόμος δεν έχω ιδέα τι είναι αλλα το θηριο τo έχει τερματίσει το κοντέρ στα 250!!!
Δείτε και στροφόμετρο
Μου φαίνεται κάτι δεν πάει καλά με μερικά κοντέρ -
Μήπως ανέβαινες και τον Καρέα κιόλας;;;
Βρήκες πολύ καλό πάράδειγμα Νίκο....Ελπίζω Nickolas να καταλαβαίνεις τώρα τί θέλει ο 037 να σου πει...
Άλλο τι βλέπεις (στο κάθε S2000 & Elise κοκ) και άλλο τί κάνουν στην πραγματικότητα....
-
Λαμβανοντας υποψη οτι ηταν αναβαθμισμενο, ειχε κατηφορα, ισως και ουριο ανεμο και εμα 3-5% αποκλειση λογω calibration, τοτε πρεπει να εχει 15χλμ/ωρα παραπανω απο τα 235-240, πραγματικη τελικη, max.
Μιλαω βεβαια για το βιντεο, του Μακη Γαρυφαλοπουλου
Εκτος εαν τα 627 αλογα του Μακλαρεν ειναι τοσο καλυτερα απο τα 950 των Φ1, και δεν μπορουν να φτασουν τα 382
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Λαμβανοντας υποψη οτι ηταν αναβαθμισμενο, ειχε κατηφορα, ισως και ουριο ανεμο και εμα 3-5% αποκλειση λογω calibration, τοτε πρεπει να εχει 15χλμ/ωρα παραπανω απο τα 235-240, πραγματικη τελικη, max.Γι'αυτά τα ασήμαντα-σημαντικά μιλάμε τόοοσο καιρό και δεν καταλαβαινόμαστε....
-
Το αναμμένο λαμπάκι στο κοντέρ της Ελίζ τι είναι; Βενζίνη ή τίποτε άλλο;
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Lotus Elise S1 standard (118bhp)Ο δρόμος δεν έχω ιδέα τι είναι αλλα το θηριο τo έχει τερματίσει το κοντέρ στα 250!!!
Δείτε και στροφόμετρο
Μου φαίνεται κάτι δεν πάει καλά με μερικά κοντέρΤο κοκκινο λαμπακι τι ειναι;Ξεχασμενο χειροφρενο;
Ειναι κατα την διαρκεια καποιου self test;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το αναμμένο λαμπάκι στο κοντέρ της Ελίζ τι είναι; Βενζίνη ή τίποτε άλλο;engine check όταν γυρνάς το κλειδί στην μίζα ίσως?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το αναμμένο λαμπάκι στο κοντέρ της Ελίζ τι είναι; Βενζίνη ή τίποτε άλλο;Hint: Κοίτα και το στροφόμετρο....
Υ.Γ.
Αν ήθελα να σπάσουμε και λίγο περισσότερο πλάκα, θα σου έλεγα πως είναι το φωτάκι του χειρόφρενου γιατί ήθελε να μπει ντριφταριστός σε μια πλατεία λίγο πιο κάτω.... -
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Hint: Κοίτα και το στροφόμετρο....
Ta organa olon ton Elise mexri to 2004 metrane ta litra tins benzinis.
Opote den thelei lampaki.
An esy theleis na synexizeis eno anabosbinei kai sou leei oti exeis 5 litra... Problima sou... -
Δεν ξερω τι ειναι ολα αυτα ρε μαγκες, αλλα θα τρεχει ο ανθρωπος να γεμισει πριν του σβυσει, μαλλον.
Τι εργαλειο ειναι αυτο. Δεν το εχω δει μου φαινεται ξανα.
Παλιο ειναι?
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Hint: Κοίτα και το στροφόμετρο....
Υ.Γ.
Αν ήθελα να σπάσουμε και λίγο περισσότερο πλάκα, θα σου έλεγα πως είναι το φωτάκι του χειρόφρενου γιατί ήθελε να μπει ντριφταριστός σε μια πλατεία λίγο πιο κάτω....Δε νομίζω η Ελίζ να έχει το χειρόφρενο στους μπροστινούς τροχούς, έτσι;
Το'πιασα 037;
-
*Απο τις οδηγίες της Elise:
'When red light appears at high speed: DANGER, THE CAR WILL SELF-DESTRUCT IN 30 SECONDS, 29, 28, 27,...'*
-
Ο χρήστης vtf1 έγραψε:
Δεν ξερω τι ειναι ολα αυτα ρε μαγκες, αλλα θα τρεχει ο ανθρωπος να γεμισει πριν του σβυσει, μαλλον.Τι εργαλειο ειναι αυτο. Δεν το εχω δει μου φαινεται ξανα.
Παλιο ειναι?
Elise S1 είναι...
Μόλις το προηγούμενο μοντέλο... -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
*Απο τις οδηγίες της Elise:'When red light appears at high speed: DANGER, THE CAR WILL SELF-DESTRUCT IN 30 SECONDS, 29, 28, 27,...'*
E oxi kai high speed ta 250+ gia mia Elise
Κοντερίσια και πραγματική τελική