-
Με ίδιο εξοπλισμό;;;;
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Με ίδιο εξοπλισμό;;;;Όχι. Ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες βροχής δεν είναι στάνταρ στο 120. Μιλάμε για την βασική 120hp και την βασική 160 πάντως.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και τα δύο έφεραν, και έχουν 6 χιλιάρικα διαφορά οι βασικές εκδόσεις μεταξύ τους.Krusenstern γνωρίζεις πόση ροπή παράγει ο 120άρης σε σχέση με τον 160άρη (που αν δε με απατά η μνήμη μου βγάζει 25,5kg ροπής)?τώρα αν έχεις και στις πόσες στροφές, προσκυνώ...
(Τόσο θέμα έγινε για την ρημάδα την ροπή του 120άρη... ) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Και τα δύο έφεραν, και έχουν 6 χιλιάρικα διαφορά οι βασικές εκδόσεις μεταξύ τους.
Krusenstern γνωρίζεις πόση ροπή παράγει ο 120άρης σε σχέση με τον 160άρη (που αν δε με απατά η μνήμη μου βγάζει 25,5kg ροπής)?τώρα αν έχεις και στις πόσες στροφές, προσκυνώ...
(Τόσο θέμα έγινε για την ρημάδα την ροπή του 120άρη... )Ο 18αρης με τα 120ps έχει 230 Νm στις 1,500-3,650 σαλ.
Ο 18αρης με τα 160ps έχει 250 Νm στις 1,500-4,500 σαλ.27,500 - 33,500 οι τιμές με διαφορετικό εξοπλισμό.
@cctop
Λάθος πληροφορίες έχεις -
Ο 1,4 με τα 122 πόσα έχει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο 1,4 με τα 122 πόσα έχει;200 Nm στις 1.500-4.000σ.α.λ.
-
Δηλαδή 3 περίπου κιλά παραπάνω ο 1,8. Μάλιστα. Peak ιπποδύναμης που έχει ο 1,8 με τα 120;
-
-
http://www.worldcarfans.com/9080124.015 ... a4-audi-a5
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tελικά τι είναι η ροπή και πώς επηρεάζει τις επιδόσεις?
δες ποσο εύκολα σε προσπερνάνε οι ταρίφες και θα καταλάβεις
Δεν μου απάντησες και θα ξαναρωτήσω τι είναι η ροπή?
είναι κλωτσιά που τρώς στις επιταχύνσεις... για λίγο.... Το αρχικό τράβηγμα
Η πρώτη ωθηση.... Περιγραφικά εγώ αυτό έχω καταλάβει.
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=67442
-
μας δουλεύουν έτσι?
να σας πω... δηλαδή το απλό δεν έχει μεταβλητή υποβοήθηση? Εχει δηλαδή απλό ηλεκτρικό.... τιμόνι που δεν σκληραίνει?
-
Πολλά δεν είναι 6 χιλιάρικα η διαφορά;
Βάζω στοίχημα οτι ήδη ψάχνουν τα σαΐνια για αύξηση ιπποδύναμης απο τα 120
Για το combi ξέρει κανείς τίποτα; -
Για να μην το αναφέρει, δεν έχει καν σύστημα διεύθυνσης.
-
Στο προηγούμενο μοντέλο (B7) servotronic είχαν μόνο τα δίλιτρα TFSI και τα 3.2 γι' αυτό είχαν και βελτιωμένη αίσθηση (σε συνδυασμό και με τα ελαστικά)...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Για το combi ξέρει κανείς τίποτα;Είναι απλό...Αγοράζεις το φτηνό του πετας μια αναβάθμιση με κανα 1500αρι ( το πολύ ) σε 160 και με τα ρέστα βάζεις εξοπλισμό
-
Επισης και τα 33500 του Α4 160 με τα 40000 του Α5 170 που οφειλονται; Τοσο μεγαλη διαφορα εξοπλισμου εχουν;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για το combi ξέρει κανείς τίποτα;Είναι απλό...Αγοράζεις το φτηνό του πετας μια αναβάθμιση με κανα 1500αρι ( το πολύ ) σε 160 και με τα ρέστα βάζεις εξοπλισμό
Προφανώς οι διαφορές δεν είναι μόνο στην ιπποδύναμη και σε ένα τιμόνι...
Ίσως το 120άρι να έχει μικρότερα φρένα πχ...ή κάποια υλικά να μην είναι σχεδιασμένα για ιδιαίτερη φόρτιση (συνεμπλόκ, ακρόμπαρα, μικρότερο τούρμπο πχ), όπως στο 160άρι Α4...
(μία άποψη-ιδέα λέω... )
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι απλά με μια διαφορετική χαρτογράφηση (άντε και διαφορετικό σύστημα διεύθυνσης), μπορεί να μειώσει το κόστος κατά 6.000€ -
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Επισης και τα 33500 του Α4 160 με τα 40000 του Α5 170 που οφειλονται; Τοσο μεγαλη διαφορα εξοπλισμου εχουν;Αρχικά...Έχουν άλλο πλαίσιο, η βασική έκδοση του ενός έχει διαφορετικά πράγματα από την άλλη (τουλάχιστον αυτό υποψιάζομαι γιατί απευθύνονται και σε άλλο κοινό )
-
Kατι σαν την Brera και την 159? To A5 δεν βασίζεται στο πλαίσιο του Α4 ( ή το ανάποδο τέλος πάντων ) ή κάνω λάθος?
Audi A4 (Β8) 2008