-
Ο χρήστης technik έγραψε:
τέλη 2007
για....TSI δεν έχει ακουστεί τίποτα
TSI;;;
Πρόσεξε μην επαναφέρουν κανέναν 1,6 8V για τον Έλληνα συνταξιούχο που θέλει '1600'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τέλη 2007
TSI;;;
Πρόσεξε μην επαναφέρουν κανέναν 1,6 8V για τον Έλληνα συνταξιούχο που θέλει '1600'
με 1.6 μοτέρ απλό δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε αυτό το αυτοκίνητο...αν το δούμε τότε μιλάμε για μαζοχισμό και αναίτια ηλίθιες κινήσεις...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
τέλη 2007
TSI;;;
με 1.6 μοτέρ απλό δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε αυτό το αυτοκίνητο...αν το δούμε τότε μιλάμε για μαζοχισμό και αναίτια ηλίθιες κινήσεις...
Στον βωμό των πωλήσεων το έχουμε δει το έργο πολλές φορές.
Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι η AUDI έχει και πολλά εταιρικά 1.6 -
Ωραίο αυτοκίνητο μακάρι να του βάλουν και έναν αξιοπρεπεί κινητήρα στα 1.8 με 140 άλογα και αντίστοιχη τιμή με τον 1,6 όπως sto vectra
-
Σίγουρα το vectra είναι ο στόχος τους.
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Ωραίο αυτοκίνητο μακάρι να του βάλουν και έναν αξιοπρεπεί κινητήρα στα 1.8 με 140 άλογα και αντίστοιχη τιμή με τον 1,6 όπως sto vectraΗ Audi δεν έχει ανάγκη να τιμολογήσει το Α4 όσο η Opel το Vectra.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Σίγουρα το vectra είναι ο στόχος τους.Είσαι σίγουρος δηλαδή ότι αυτό εννοούσα με το παραπάνω μήνυμα και όχι ότι θα πρέπει να βάλουνε ένα καλύτερο κινητήρα χωρίς αύξηση τιμής όπως κανει ακόμα και η μαμά VW
-
1.8 με λιγότερους από 160 ίππους δε μπορεί να θεωρηθεί αξιοπρεπείς
για το Α4, μακάρι να είχε και να έβαζε η Όπελ 1800ρηδες σαν της VAG...
Θα τρελλαθούμε τελείως εδώ μέσα μου φαίνεται!Ούτε για 1.4 πρέπει να τίθεται θέμα. Αν αποφάσιζα εγώ για τη γκάμα
κινητήρων του νέου Α4, θα έβαζα στη βάση τον 1.6FSI/115 και έπειτα έναν
1.6TFSI στους 140 ίππους, 1.8TFSI/160-170, 2.0TFSI/200 κλπ. Πιο πολύ
θα ενδιαφερόμουν για τη γκάμα ντίζελ, πάλι με έναν 1.6 με 110 ως 140
ίππους, τον 2.0 με 150 ως 180 ίππους και από κει και πέρα V6 με 200+
ίππους. Και φυσικά θα φρόντιζα όσο δεν παίρνει (και οπωσδήποτε θα το
διαλαλούσα διαφημιστικά) το οικολογικό υπόβαθρο των όποιων κινητήρων,
με φίλτρα, συστήματα κλπ που ρίχνουν ρύπους ΚΑΙ κατανάλωση. -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Σίγουρα το vectra είναι ο στόχος τους.
**Είσαι σίγουρος δηλαδή ότι αυτό εννοούσα με το παραπάνω μήνυμα **και όχι ότι θα πρέπει να βάλουνε ένα καλύτερο κινητήρα χωρίς αύξηση τιμής όπως κανει ακόμα και η μαμά VW
Ναι
Λογικά βασική έκδοση θα είναι ο νέος 1.8TFSi
Τώρα ακόμα και 1.6 να βγεί και 8βάλβδιδο εγω δεν το βρίσκω καθόλου κακό, θα είναι επικύνδινα αργό βέβαια αλλά θα έχει καλές επιδόσεις, δε νομίζω να είναι ιδιαίτερα βαρύτερο.
-
Το θεωρητικό 1,6 8V δεν θα είναι καθόλου επικίνδυνο. Πως να γίνει επικίνδυνο αφού δεν θα... κινείται
102/1.400 κιλα άδειο
-
Καλά ας δούμε επιδόσεις πρώτα, η 316 πχ είναι πιο γρήγορη απο τα περισσότερα 1400 άρια . Αν και γρηγορότερη όμως ειναι *επικύνδηνα αργή *ενώ αυτά όχι
-
Στο veo A4 θέλω
-Τη μηχανή λίγο πιο πίσω στον μπροστά αξονα ώστε να πετύχει η αναλογία βάρους!!!!!- DSG για Torsen
- λίγο παραπάνω χώρο για τους πίσω
- LED lights
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στο veo A4 θέλω
-Τη μηχανή λίγο πιο πίσω στον μπροστά αξονα ώστε να πετύχει η αναλογία βάρους!!!!!- DSG για Torsen
- LED lights
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω αλλά το νέο Α4 (και το Α5) θα χρησιμοποιούν νέα πλατφόρμα με την μηχανή λίγο πιο πίσω, το CAR λέει πως η αρχιτεκτονική θα ειναι παρόμοια με τη σημερινή και θα υπάρχουν αλλαγές στην θέση του συμπλέκτη και της κρεμαγιέρας.
Αυτό πάντως θα έχιε πολλαπλά ωφέλη για τα Audi, θα καλυτερεύσει και η οδική συμπεριφορά και η άνεση.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καλά ας δούμε επιδόσεις πρώτα, η 316 πχ είναι πιο γρήγορη απο τα περισσότερα 1400 άρια . Αν και γρηγορότερη όμως ειναι *επικύνδηνα αργή *ενώ αυτά όχιΙΚΕ τα περισσότερα 1400άρια είναι ούτως ή άλλως αργά αλλά λες ότι ο άλλος θέλει ένα μικρό οικογενειακό αμαξάκι να κάνει τη δουλειά του και δεν του φθάνουν τα μπιμπικίνια.Η 316 επικίνδυνα αργή μπορεί να μην είναι αλλά σύμβολο ματαιοδοξίας του Έλληνα είναι
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Η 316 επικίνδυνα αργή μπορεί να μην είναι αλλά σύμβολο ματαιοδοξίας του Έλληνα είναιΓιατί? Επειδή κάποιος θυσιάζει τις επιδόσεις (λέμε τώρα) για άλλα πράγματα είναι ματαιόδοξος? Μη κολάτε ταμπέλες σε αυτοκίνητα, είναι εξ'ίσου βλακώδες με το να αγοράζει κάποιος αμάξι μόνο για το 'σήμα'.
0-100 σε 11,5 δεν ειναι 'επικύνδηνα αργό' εγω θα έλεγα δεν είναι καν αργό.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στο veo A4 θέλω
- LED lights
όλα θα γίνουν μάλλον
-
Εγώ θα προτιμούσα έναν κινητήρα άνω των 150 ατίων με Torsen.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η 316 επικίνδυνα αργή μπορεί να μην είναι αλλά σύμβολο ματαιοδοξίας του Έλληνα είναι
Γιατί? Επειδή κάποιος θυσιάζει τις επιδόσεις (λέμε τώρα) για άλλα πράγματα είναι ματαιόδοξος? Μη κολάτε ταμπέλες σε αυτοκίνητα, είναι εξ'ίσου βλακώδες με το να αγοράζει κάποιος αμάξι μόνο για το 'σήμα'.
0-100 σε 11,5 δεν ειναι 'επικύνδηνα αργό' εγω θα έλεγα δεν είναι καν αργό.
Άλλο σύμβολο άλλο ταμπέλα.Δεν είπα ότι ''όσοι αγοράζουν 316 είναι ματαιόδοξοι'' για να θεωρηθεί ότι βάζω ταμπέλα.Όμως το ότι είναι ο πιό φθηνός τρόπος για την εκπλήρωση του πόθου κατοχής premium brand δεν νομίζω ότι μπορεί να αμφισβητηθεί.Άρα είναι σημείο αναφοράς είναι σύμβολο ακόμη κι αν αδικεί το αυτοκίνητο ή και αρκετούς κατόχους ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ωραίο αυτοκίνητο μακάρι να του βάλουν και έναν αξιοπρεπεί κινητήρα στα 1.8 με 140 άλογα και αντίστοιχη τιμή με τον 1,6 όπως sto vectra
Η Audi δεν έχει ανάγκη να τιμολογήσει το Α4 όσο η Opel το Vectra.
Αφενός.
Αφετέρου, 1,8TFSi με 160, μια χαρά θα πηγαίνει.
-
πλεον στην κατηγορια τωρα που ειδα και την νεα Μεσεντες μονο το Α4 εμεινε και η 3 σαν οχηματα που προσφερουν αυτο το κατι παραπανω...
σπορ κατασταση με κομψοτητα η μπεμπα και ακομα πιο σπορ κατασταση(για την εμφανιση λεω...) αλλα πιο στρογγυλεμενο και με καλυτερο φινιρισμα το Α4...
απο εκει και κατω το χαος...
Audi A4 (Β8) 2008