-
Το προηγούμενο RS4 έκανε 8'10''.
Ίσως το νέο πέσει κάτω από 8'. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Το προηγούμενο RS4 έκανε 8'10''.
Ίσως το νέο πέσει κάτω από 8'.RS4 (mkI): 2.7 biturbo 380PS
Να βάλω 2ο στοίχημα;
-
Σιγουρα θα κανει κατω απο 8'...ειναι πολυ ανωτερο απο το προηγουμενο!!!
-
-
Porsche Carrera GT 7.40
-
TechArt GT street 7.43
-
Pagani Zonda S 7.44
-
Porsche GT2 (996) 7.46
-
Porsche GT3 RS 7.47
-
Porsche 911 GT3 Cup 7.49
-
BMW M GmbH M3 CSL 7.50 Lamborghini Murciélago 7.50
-
Lamborghini Gallardo 7.52 Mercedes SLR McLaren 7.52
Αν κανει εστω και κοντα στο 7:40, θα προκειται περι θαυματος η μαγικου τρικ...Μιλαμε να ειναι πιο γρηγορο απο Zonda S και το ιδιο γρηγορο με Carrera GT...
-
-
Na 8εσω αλλη μια ερωτηση: Αν το RS4 ειναι τοσο γρηγορο οσο λετε, το RS6 8α ειναι ακομη γρηγοροτερο? Eχω χασει την μπαλα! Που ειναι η μπαλα? Οεο?
Η Μ5 τι χρονο κανει στο Ring?
-
Ακόμα δεν ξέρουμε για την Μ5, αλλά δεν περιμένω τραγικά πράγματα. Από το RS4 πάντως, την περιμένω πιο γρήγορη.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Na 8εσω αλλη μια ερωτηση: Αν το RS4 ειναι τοσο γρηγορο οσο λετε, το RS6 8α ειναι ακομη γρηγοροτερο? Eχω χασει την μπαλα! Που ειναι η μπαλα? Οεο?Η Μ5 τι χρονο κανει στο Ring?
Mιλάς για το RS6 mkII που έρχεται κι όχι για το υπάρχον των 450 ίππων/1.900 κιλών ( )
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
-
Porsche Carrera GT 7.40
-
TechArt GT street 7.43
-
Pagani Zonda S 7.44
-
Porsche GT2 (996) 7.46
-
Porsche GT3 RS 7.47
-
Porsche 911 GT3 Cup 7.49
-
Lamborghini Murciélago 7.50BMW M GmbH M3 CSL 7.50
-
Mercedes SLR McLaren 7.52Lamborghini Gallardo 7.52
Αν κανει εστω και κοντα στο 7:40, θα προκειται περι θαυματος η μαγικου τρικ...Μιλαμε να ειναι πιο γρηγορο απο Zonda S και το ιδιο γρηγορο με Carrera GT...
Όχι και 7.40 ούτε εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος!
Γύρω στο 7.50 υπολογίζω ότι θα κάνει, χρόνος -αν μη τί άλλο- ρεκόρ για ένα Audi.
-
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Na 8εσω αλλη μια ερωτηση: Αν το RS4 ειναι τοσο γρηγορο οσο λετε, το RS6 8α ειναι ακομη γρηγοροτερο? Eχω χασει την μπαλα! Που ειναι η μπαλα? Οεο?
Η Μ5 τι χρονο κανει στο Ring?
Mιλάς για το RS6 mkII που έρχεται κι όχι για το υπάρχον των 450 ίππων/1.900 κιλών ( )
Nαι, το 8α κανει τη διαφορα!
-
Η Pagani έκανε 7.32 πρόσφατα, βελτιώνοντας το προηγούμενο χρόνο και ισοφαρίζοντας την Carrera GT. Και να μην ξεχνάμε το Radical SR8, το οποίο έκανε μεν 6.55 αλλά με πολλά προβλήματα. Οι άνθρωποι της εταιρίας κάνουν λόγο για μείωση του χρόνου κατά πολλά δευτερόλεπτα (οι ίδιοι λένε για -30 αλλά ποιος τους πιστεύει ...)
-
Ακυρώνω το 7.40, πολύ αισιόδοξο..
7.48 ελπίζω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ακυρώνω το 7.40, πολύ αισιόδοξο..7.48 ελπίζω..
Ε, ναι ρε Kidare, στο 7.40 γυρίζει η GT (όχι Alfa ).
Eκτιμώ γύρω στο 7.50
-
Ακυρώνω το 7.40, πολύ αισιόδοξο..
7.48 ελπίζω..
Ε, ναι ρε Kidare, στο 7.40 γυρίζει η GT (όχι Alfa ).
Eκτιμώ γύρω στο 7.50
Την CSL θα την περάσει..
-
Πολλά παζάρια βλέπω...
Εγώ σου είπα να μην πετάς νουμεράκια γιατί θα το μετανοιώσεις
Πάντως, θεωρώ ακόμα και το 7:50 αισιόδοξο. Εξακολουθώ να λέω πως αν αυτό το αμάξι κάνει κάτω από 8 λεπτά, θα προσκυνήσω. Τη Μ3 όμως δε βλέπω να την περνάει.
Μάλιστα, το χοντραίνω το παιχνίδι με τον Δημήτρη (kid). Δημήτρη, αν το RS4 κάνει 7:55 και πάνω, δέχεσαι να αλλάξεις την υπογραφή σου σε 'Έκανα λάθος και πίστεψα τον Clarkson' ;
Περιμένω να μου πεις σε τι θες να αλλάξω εγώ τη δική μου υπογραφή αν σπάσει το 7:55
Edit: o χαμένος κρατάει την υπογραφή του στοιχήματος για ένα μήνα τουλάχιστον (αν θέλει και παραπάνω )
Edit 2: όπως βλέπεις, όχι απλώς δε σου λέω να περάσει τη Μ3, αλλά σου βάζω και ακόμα πιο εύκολο στόχο κατά 5 δευτερόλεπτα
-
Ενδιαφέρουσα πρόταση
-
Πρόταση υπογραφής οπτέριου:
τωρινή: Sim racing is NOT a game
μελλοντική: Sim racing is a kid's silly game! -
Κidare, be careful!
Στο 7.52 γυρνάει η SLR των 600+ ίππων.
Κι εγώ με το 7.50 πολύ αισιόδοξος είμαι..
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μάλιστα, το χοντραίνω το παιχνίδι με τον Δημήτρη (kid). Δημήτρη, αν το RS4 κάνει 7:55 και πάνω, δέχεσαι να αλλάξεις την υπογραφή σου σε 'Έκανα λάθος και πίστεψα τον Clarkson' ;Περιμένω να μου πεις σε τι θες να αλλάξω εγώ τη δική μου υπογραφή αν σπάσει το 7:55
Edit: o χαμένος κρατάει την υπογραφή του στοιχήματος για ένα μήνα τουλάχιστον (αν θέλει και παραπάνω )
Δέχομαι..
Εσύ θα την αλλάξεις σε : RS4, this is how is done BMW boys..
Αν κάνει 7.55?
-
Κidare, be careful!Στο 7.52 γυρνάει η SLR των 600+ ίππων.
Κι εγώ με το 7.50 πολύ αισιόδοξος είμαι..
7.50 γυρνάει και η CSL..
-
Ωραία, επειδή το χόντρυνες ελαφρώς...
Στη δική σου υπογραφή θα γράψεις 'RS4: the most brilliant Audi yet, as long as there is not any BMW nearby'
Deal?
Μ3 vs RS4