-
Εμενα κ η καρδια κ η λογικη Μ3 λενε.. Η τσεπη μου δεν πολυσυμφωνει μονο..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Εμενα κ η καρδια κ η λογικη Μ3 λενε..** Η τσεπη μου δεν πολυσυμφωνει μονο**..Ωραίος!!!!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πάντως μπορεί η καρδιά να λέει Μ3, αλλά η λογική λέει RS4...Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εμένα και η καρδιά και η λογική Μ3 λένε
-
Eγω μετα απο πολυ κοπο επεισα και την τσεπη μου.....
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
M3 αλλο πραγμα η πισω κινηση.
και άλλο η τετρακίνηση.
Aν έχεις τύχη διάβαινε,
αν έχεις χέρια κράτα,
κι αν έχεις (πισω/τετρα)-κίνηση,
τέρμα το γκάζι πάτα... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
και άλλο η τετρακίνηση.
Aν έχεις τύχη διάβαινε,
αν έχεις χέρια κράτα,
κι αν έχεις (πισω/τετρα/μπρος)-κίνηση,
τέρμα το γκάζι πάτα... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
και άλλο η τετρακίνηση.
Aν έχεις τύχη διάβαινε,
αν έχεις χέρια κράτα,
τέρμα το γκάζι πάτα...Το μ@μησες, δεν πάει!
-
και άλλο η τετρακίνηση.
Aν έχεις τύχη διάβαινε,
αν έχεις χέρια κράτα,
A Torsen centre differential distributes the power to the front and rear wheels as required, thereby ensuring optimum traction. In variable road conditions the power can be immediately diverted in full to the front or rear depending on the torque
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
και άλλο η τετρακίνηση.
Aν έχεις τύχη διάβαινε,
αν έχεις χέρια κράτα,
A Torsen centre differential distributes the power to the front and rear wheels as required, thereby ensuring optimum traction. In variable road conditions the power can be immediately diverted in full to the front or rear depending on the torque
Εντάξει, πάει μπρός-πίσω η ροπή,
αλλά από στίχο...
-
M3 áëëï ðñáãìá ç ðéóù êéíçóç.
êáé Üëëï ç ôåôñáêßíçóç.
Aí Ý÷åéò ôý÷ç äéÜâáéíå,
áí Ý÷åéò ÷Ýñéá êñÜôá,
êé áí Ý÷åéò (ðéóù/ôåôñá/ìðñïòôï)-êßíçóç,
ôÝñìá ôï ãêÜæé ðÜôá...Ôï ì@ìçóåò, äåí ðÜåé!
Óôé÷ïò Ïê
åíôéô åíô öéîô éí ìðëïõ ëåôôåñò -
Μ6 ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ!!!
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
και άλλο η τετρακίνηση.
Aν έχεις τύχη διάβαινε,
αν έχεις χέρια κράτα,
κι αν έχεις (πισω/τετρα/μπροςτο)-κίνηση,
Στιχος Οκ
εντιτ εντ φιξτ ιν μπλου λεττερς -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Εμενα κ η καρδια κ η λογικη Μ3 λενε.. Η τσεπη μου δεν πολυσυμφωνει μονο..Μία από τα ίδια και δω
-
Áò êÜíù êáé ëßãï ôï äéêçãüñï ôïõ 'üîù áðï äþ '
ÌåñéêÝò áðáíôÞóåéò ðñßí áíáöåñèÞêáìå óôïõò ãýñïõò Íéñìðïõñéíãê êëð êëð ÂÝâáéá áíáöåñèÞêáìå óôï Ì3 åíáíôßïí S4 êáé ü÷é óôï RS4 ïðüôå åßìáóôå ëßãï öÜïõë üëïé.......
Êáé îåêéíÜù
1.Ïé ÷ñüíïé ãéá ôï ðñïçãïýìåíï RS4 õðÜñ÷ïõí óôéò áíôßóôïé÷åò ðßóôåò ?Êáé áí íáé ðïéïé åßíáé ?2.Ìðïñåß íá åîáóöáëßóåé êÜðïéïò üôé ïé ÷ñüíïé ãßíïíôáé áðï ôïí ßäéï ïäçãü ,ìå ôéò ßäéåò óõíèÞêåò þóôå íá õðÜñ÷åé ðñáãìáôéêü ìÝôñï óýãêñéóçò ?ôï ðñüóöáôï ðáñÜäåéãìá ìéáò Ðüñóå ðïõ ôá êáôÜöåñå áëëÜ ìå êÜìðïóåò áìöéâïëßåò ãéá íïìéìüôçôá ,âëÝðåôå
3.Ìå ðáñáîåíåýåé üôé ôï ãåãïíüò ôïõ üôé ôï S4 êáôáöÝñíåé íá åßíáé ðéï ãñÞãïñï óå ìéá ðïëý êëåéóôÞ ðßóôá (Top Gear) ç ïðïßá âïëÝõåé ðïëý ðåñéóóüôåñï ôç Ì3 êáé ü÷é Ýíá ðëáäáñü ôåôñáêßíçôï ìå V8 4 Lt êñåìáóìÝíï åìðñüò áðï ôïõò åìðñüò ôñï÷ïýò Óôï Íéñìðïõñéíãê ëïãéêü íá ñß÷íåé ìéáò êáé åßíáé áñêåôÜ ðéï ãñÞãïñç óå åõèåßá ïðüôå åýêïëá ìðïñåß íá öôéÜîåé äéáöïñÜ .Åëá üìùò ðïõ óôï Xïêåí÷áßì ôçò ìåéþíåé ôçí äéáöïñÜ ðñÜãìá åëáöñþò äõóíüçôï ìéáò êáé ç ðñüóöõóç åßíáé ç ßäéá áëëÜ ç äéáäñïìÞ ëßãï ðéï 'óöéêôÞ'.Ãåíéêþò áõôü ôï ìÜæåìá ôùí äéáöïñþí óå ðéï êëåéóôÝò äéáäñïìÝò åßíáé êïììáôÜêé ýðïðôï êáô'åìÝ ....
Íáé Ý÷ù øçößóåé RS4 ( ðñïçãïýìåíï êáé ôï åðüìåíï êëð ) áëëÜ ìéá Ì3 åßíáé ìéá Ì3 .
-
Ας κάνω και λίγο το δικηγόρο του 'όξω απο δώ 'Μερικές απαντήσεις πρίν αναφερθήκαμε στους γύρους Νιρμπουρινγκ κλπ κλπ Βέβαια αναφερθήκαμε στο Μ3 εναντίον S4 και όχι στο RS4 οπότε είμαστε λίγο φάουλ όλοι.......
Και ξεκινάω
1.Οι χρόνοι για το προηγούμενο RS4 υπάρχουν στις αντίστοιχες πίστες ?Και αν ναι ποιοι είναι ?2.Μπορεί να εξασφαλίσει κάποιος ότι οι χρόνοι γίνονται απο τον ίδιο οδηγό ,με τις ίδιες συνθήκες ώστε να υπάρχει πραγματικό μέτρο σύγκρισης ?το πρόσφατο παράδειγμα μιας Πόρσε που τα κατάφερε αλλά με κάμποσες αμφιβολίες για νομιμότητα ,βλέπετε
3.Με παραξενεύει ότι το γεγονός του ότι το S4 καταφέρνει να είναι πιο γρήγορο σε μια πολύ κλειστή πίστα (Top Gear) η οποία βολέυει πολύ περισσότερο τη Μ3 και όχι ένα πλαδαρό τετρακίνητο με V8 4 Lt κρεμασμένο εμπρός απο τους εμπρός τροχούς Στο Νιρμπουρινγκ λογικό να ρίχνει μιας και είναι αρκετά πιο γρήγορη σε ευθεία οπότε εύκολα μπορεί να φτιάξει διαφορά .Ελα όμως που στο Xοκενχαίμ της μειώνει την διαφορά πράγμα ελαφρώς δυσνόητο μιας και η πρόσφυση είναι η ίδια αλλά η διαδρομή λίγο πιο 'σφικτή'.Γενικώς αυτό το μάζεμα των διαφορών σε πιο κλειστές διαδρομές είναι κομματάκι ύποπτο κατ'εμέ ....
Ναι έχω ψηφίσει RS4 ( προηγούμενο και το επόμενο κλπ ) αλλά μια Μ3 είναι μια Μ3 .
Σωστές οι παρατηρήσεις σου
Βέβαια το S4 είναι 'πλαδαρό' σε σχέση με την Μ3, το RS4, όχι
-
3.Με παραξενεύει ότι το γεγονός του ότι το S4 καταφέρνει να είναι πιο γρήγορο σε μια πολύ κλειστή πίστα (Top Gear) η οποία βολέυει πολύ περισσότερο τη Μ3 και όχι ένα πλαδαρό τετρακίνητο με V8 4 Lt κρεμασμένο εμπρός απο τους εμπρός τροχούς Στο Νιρμπουρινγκ λογικό να ρίχνει μιας και είναι αρκετά πιο γρήγορη σε ευθεία οπότε εύκολα μπορεί να φτιάξει διαφορά .Ελα όμως που στο Xοκενχαίμ της μειώνει την διαφορά πράγμα ελαφρώς δυσνόητο μιας και η πρόσφυση είναι η ίδια αλλά η διαδρομή λίγο πιο 'σφικτή'.Γενικώς αυτό το μάζεμα των διαφορών σε πιο κλειστές διαδρομές είναι κομματάκι ύποπτο κατ'εμέ ....Καταρχήν, γιατί συμπεραίνεις ότι η Μ3 μαζεύει στις ευθείες και είναι πίο αργή στις στροφές; Η 4κίνηση σε μια πίστα δεν είναι πάντα πλεονέκτημα. Το 'τα 4κίνητα στρίβουν καλύτερα' δεν είναι αξίωμα στην πίστα.
Δεύτερον, γιατί συμπεραίνεις ότι η Μ3 βολεύεται περισσότερο στα αργά κομμάτια, αφού αν μπορεί να πλεονεκτήσει κάπου η τετρακίνηση σε τόσο δυνατά αυτοκίνητα, αυτό είναι σίγουρα σε κλειστές στροφές (περισσότερη πρόσφυση κατά την έξοδο, τη στιγμή που μια Μ3 χρειάζεται μέτρο στο γκάζι για να μη βγει σπιναριστή).
Δε λέω ότι τελικά όντως η Μ3 είναι overall καλύτερη στο κράτημα, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Απλώς αμφισβητώ τον τρόπο με τον οποίο καταλήγεις σε κάποια συμπεράσματα. Δε λέω ότι εγώ είμαι ο σωστός, απλά σε βρίσκω λίγο απόλυτο
Εδώ είμαι να το συζητήσουμε, γιατί είμαι σίγουρος ότι διαφωνείς
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
σε ενα εβο ειχα διαβασει το εξης κουλο.... η cayenne turbo μεσα στην πιστα (σε μια τα δοκιμαζουν ολα για να εχουν ενα μετρο, απο τον ιδιο οδηγο, οπως τουλαστιχον λενε) εκανε ακριβως τον ιδιο χρονο με Μ3. μικρη η πιστα, κλειστη η πιστα, αλλα ποιος δε θα στοιχηματιζε ανετη νικη της Μ? για την ιστορια η 996 τους εριξε 3 δευτερα και το VIII αλλα 2 στην πορσε....Ναι, η Cayenne Turbo είναι πάρα πολύ γρήγορη και δεν εννοώ μόνο στις ευθείες
Όσο για το άρθρο που λες, προφανώς ενισχύει αυτό που είπα ότι τα 4κίνητα ευνοούνται σε πιο κλειστά κομμάτια. Και πάλι βέβαια λέω ότι τίποτα από αυτά δεν είναι απόλυτο. Παίζουν πάντα πολλές παράμετροι.
Για την 996 δε μου κάνει καθόλου μα καθόλου εντύπωση που της ρίχνει το EVO, αρκεί να μας πεις για ποια έκδοση της 996 μιλάς και ποια έκδοση του EVO VIII, καθότι υπάρχουν αρκετούτσικες διαφορές
Και αν θυμάσαι και την πίστα...Έτσι για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα...;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Êáôáñ÷Þí, ãéáôß óõìðåñáßíåéò üôé ç Ì3 ìáæåýåé óôéò åõèåßåò êáé åßíáé ðßï áñãÞ óôéò óôñïöÝò; Ç 4êßíçóç óå ìéá ðßóôá äåí åßíáé ðÜíôá ðëåïíÝêôçìá. Ôï 'ôá 4êßíçôá óôñßâïõí êáëýôåñá' äåí åßíáé áîßùìá óôçí ðßóôá.
Áðï åðéôá÷ýíóåéò åí óôÜóç åßíáé ôá÷ýôåñç ïðüôå èá éóïöáñßóåé êáé ìå ëßãç ôý÷ç èá õðïóêåëßóåé ôï ðëåïíÝêôçìá ôçò åðéðëÝïí ðñüóöõóçò áðï ôï åðéðëÝïí äéáöïñéêü óôçí Ýîïäï êëåéóôÞò óôñïöÞò .ÅðéðëÝïí ôï íá öôÜóåé ëßãï ðéï ãñÞãïñá óå ìéá × ôá÷Þôõôá åðéôñÝðåé óôï íá êáëõøåé ôéò üðïéåò åõèåßåò ëßãï ôá÷ýôåñá ìå ìåñéêÜ äÝêáôá ðïõ ðñïóôßèåíôáé óéãÜ-óéãÜ 1-0
Äåýôåñïí, ãéáôß óõìðåñáßíåéò üôé ç Ì3 âïëåýåôáé ðåñéóóüôåñï óôá áñãÜ êïììÜôéá, áöïý áí ìðïñåß íá ðëåïíåêôÞóåé êÜðïõ ç ôåôñáêßíçóç óå ôüóï äõíáôÜ áõôïêßíçôá, áõôü åßíáé óßãïõñá óå êëåéóôÝò óôñïöÝò (ðåñéóóüôåñç ðñüóöõóç êáôÜ ôçí Ýîïäï, ôç óôéãìÞ ðïõ ìéá Ì3 ÷ñåéÜæåôáé ìÝôñï óôï ãêÜæé ãéá íá ìç âãåé óðéíáñéóôÞ).
Åßíáé áñêåôÜ êáëïæõãéóìÝíç üìùò
êáé Ý÷ïíôáò Ýíáí áñêåôÜ êáëü óõíôåëåóôÞ ðñüóöõóçò êáé ìå ãíþìïíá ôï áñêåôÜ ðåñéóóüôåñï âÜñïò ôïõ áíôéðÜëïõ ìðñïóôÜ èá êáôáðïíçèïýí ôá åìðñüò åëáóôéêÜ ðåñéóóüôåñï óå êëåéóôÝò (Åí ìÝñåé äéêáéïëïãåß êáé ôï ÷Üïò óôï Ñéíãê) ïðüôå ðÜìå ðÜëé éóïðáëßá .1-1Äå ëÝù üôé ôåëéêÜ üíôùò ç Ì3 åßíáé overall êáëýôåñç óôï êñÜôçìá, áëëÜ äåí ôï áðïêëåßù êéüëáò. Áðëþò áìöéóâçôþ ôïí ôñüðï ìå ôïí ïðïßï êáôáëÞãåéò óå êÜðïéá óõìðåñÜóìáôá. Äå ëÝù üôé åãþ åßìáé ï óùóôüò, áðëÜ óå âñßóêù ëßãï áðüëõôï
Åäþ åßìáé íá ôï óõæçôÞóïõìå, ãéáôß åßìáé óßãïõñïò üôé äéáöùíåßòÂåâáßùò êáé äéáöùíþ
Éóþò íá öÜíçêá ëßãï áðüëõôïò áëëÜ ç êýñéá áíôßñçóÞ ìïõ Ý÷åé íá êÜíåé ìå ôï ãåãïíüò ôïõ üôé ìå âÜóç ôá ðéï ðÜíù ïé äéáöïñÝò èá Ýðñåðå íá Þôáí ðÜíù êÜôù óôá ßäéá .ÅéäéêÜ óôï Ñéíãê üðïõ êáé ôï S4 èåùñçôéêÜ æïñßæåé ëéãüôåñï åìðñüò åëáóôéêÜ êáé ìðïñåß íá 'áðëþóåé' ÷éëéïìåôñéêþò ç äéáöïñÜ åßíáé ìåãÜëç .Ôþñá óå êëåéóôÝò ðßóôåò éäÜéôåñá áêüìá êáé óôï Ôïp äþóáíå Ýìöáóç ãéá ôï Ýìðá-Ýâãá ôïõ Áïõíôé áðï åêåßíç ôçí ðïëý êëåéóôÞ ðïõ Ý÷ïõí ,ôçí óôéãìÞ ðïõ ç Ì ðÝñáóå áÝñá -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
radical sr3 1.16.65
Evo VIII (280hp) 1.22.85
996 carrera 1.23.30
ferrari 575 1.24.55
M3 1.26.85
cayenne T 1.26.85
106 1.30.95σσ η 'ντουλαπα' φορουσε 255/55/18. αν δεν ειναι αυτο θαυμα τοτε ποιο ειναι??
Για μένα δύο είναι τα θαύματα εδώ...Ο χρόνος του Radical και ο χρόνος του...106
Και μια παρατήρηση για το Bedford, μήπως λέει σε ποιο layout έτρεχαν;
Συγνώμη που σε πάω πέρα δώθε με το άρθρο, απλά έχει ενδιαφέρον η συζήτηση. Αν βαριέσαι, μην απαντήσεις...
-
μα δεν νομίζω ότι υπήρχε κατι αντίστοιχο απέναντι στην Μ3..
Γιατι υπάρχει τώρα?!
Porsche 911 (turbo) και ειναι και στα ιδια λεφτα...
Οσο για το τοπικ και εγω ψηφισα Μ3 επειδη γενικως τα audi δεν τα πολυεμπιστευομαι και δεν μου εχει γεμισει κανενα ακομη το ματι. Εντελως υποκειμενικη βεβαια η αποψη μου παντα μιας και δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα 2. Αν ομως επαιζε και Porsche μεσα, χαλαρα Porsche for me....το μονο ηλεκτρονικο που εχει πανω ειναι το abs και αυτο αναγκαστικα ...μην μιλησω για κατηγορια GT classes...gt2 πχ...αλλα εκει μετα παμε αλλου....
Μ3 vs RS4