-
Ο χρήστης meco έγραψε:
dimsabas
1.Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι ένα πισωκίνητο αυτοκίνητό είναι πιο εύκολο για κάποιον αδαή, σε σχέση με ένα προσθιοκίνητο ή τετρακίνητο??
Αν ναι, έχω την άποψη ότι κάνεις λάθος...
2. Άλλο τι είναι επικίνδυνο για τον μέσο/αδαή οδηγό και άλλο τι θα επέλεγα εγώ...edit... Ίσως πρέπει να το θέσω διαφορετικά γιατί μάλλον παρεξηγήθηκα.
Την αίσθηση ασφάλειας που είχα όταν οδήγησα τετρακίνητο αυτοκίνητο δεν την είχα ποτέ άλλοτε στη ζωή μου. Γλυστρούσε (λίγο, δεν μιλάω για ακραία φαινόμενα) έμενα στο γκάζι μία μικρή διόρθωση με το τιμόνι και αυτό ήταν. Σε πισωκίνητο απαιτούνται περισσότερο επιδέξιοι χειρισμοί σε τιμόνι και γκάζι. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ, και το τονίζω το εγώ, γιατί ούτε μεγάλη εμπειρία έχω από '4κούνες' αλλά ούτε από 'πισωκούνες'.
Αν εσύ τώρα έχεις μεγαλύτερη εμπειρία από μένα και έχεις καταλάβει άλλα πράγματα, 'πάω πάσο', αλλά σίγουρα μπορούσες να το θέσεις με καλύτερο τρόπο...Καταρχήν, με συγχωρείς αν σε πρόσβαλα, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, ούτε μπορώ να καταλάβω πώς έγινε. Από το ; Δε γίνεται να βάζουμε συνέχεια και .
Τώρα ξεκαθαρίζεις ότι αναφέρεσαι στο μέσο/αδαή οδηγό, πριν αναφερόσουν σε όλους. Και όταν αναφερόμαστε στην οριακή οδήγηση, το μυαλό μας δεν πάει ακριβώς σε παραπαίοντες συνταξιούχους αλλά σε κάποιους άλλους που το λέει τα χέρια τους και η ψυχή τους. Ξαναδιάβασε τα γραφόμενά σου και θα δεις ότι είναι λίγο μπερδεμένο να αξιολογείς τα πισωκίνητα ως τα πιο επικίνδυνα και αμέσως μετά να επιλέγεις ένα από τα πιο αλήτικα από δαύτα επειδή γυρίζει με πολλά χιλιόμετρα.
Προσωπικά, έχω μεγαλύτερη εμπειρία σε τετρακίνητα και πισωκίνητα και πιστεύω ότι αν έχεις λίγο μυαλό μέσα στο κεφάλι σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Καλή διασκέδαση -
το ξεχασαμε νομιζω αυτο το topic......
Δεν χρειαζεται να πω τι ψηφισα.. -
ΑUTOCAR(σεπτεμβριος)
AUDI RS4-420ps
Aσυγκριτα βελτιωμενο σε σχεση με το S4 και εξωφρενικα γρηγορο,αλλα παραμενει ελαφρως υποστροφικο.
8πιστονες δαγκανες εμπρος και τεραστιοι δισκοι μεσα απο τις ζαντες 19'.BMW M3-343ps
Zυγιζμενη στην τριχα με χαρισματικο πλαισιο και κινητηρα.
Η απολαυστικη της συμπεριφορα εξαρταται απο τις διαθεσεις του οδηγου και απο την πιεση στο δεξι πενταλ.Σαν επιλογο γραφει το εξης.'Μετα απο πεντε χρονια στην αγορα η Μ3 παραμενει στο ρετιρε της κατηγοριας.....μονο που μολις απεκτησε 'συγκατοικο'.
-
///M3
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
ΑUTOCAR(σεπτεμβριος)Σαν επιλογο γραφει το εξης.'Μετα απο πεντε χρονια στην αγορα η Μ3 παραμενει στο ρετιρε της κατηγοριας.....μονο που μολις απεκτησε 'συγκατοικο'.
Καιρός ήταν...
-
αουντι...
-
Μέχρι να βγει η νέα M3 ψηφίζω RS4.
-
Σουπερ οχημα το αudi αλλα οταν λενε..'ελαφρως υποστροφικο' χαλιεμαι αφανταστα......απλα δεν κανει για τα γουστα μου.
-
Όντως super όχημα το RS4, αλλά όχι για τα γούστα μου
Μ3 δαγκωτό
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Όντως super όχημα το RS4, αλλά όχι για τα γούστα μουΜ3 δαγκωτό
+1 και από μένα .
-
Κλασσικά πράγματα...Όλοι κυνηγούσαν τη Μ3 και αν τα καταφέραν να την φτάσουν, αυτό έγινε στη δύση της καριέρας της...
Θα βγει η καινούργια και θα την κυνηγάνε για 5 χρόνια ακόμα -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Κλασσικά πράγματα...Όλοι κυνηγούσαν τη Μ3 και αν τα καταφέραν να την φτάσουν, αυτό έγινε στη δύση της καριέρας της...
Θα βγει η καινούργια και θα την κυνηγάνε για 5 χρόνια ακόμαμα δεν νομίζω ότι υπήρχε κατι αντίστοιχο απέναντι στην Μ3..
-
Πυροβολούσες βέβαια, την αίσθηση όμως της Μ3, μάλλον την είχαν πυροβολήσει, γιατί απλώς έλειπε από το Audi. Ούτε στο τιμόνι, ούτε στο πόσο ρυθμίσιμη ήταν η οδική συμπεριφορά.
-
Οταν σε κανουν βολτα, δεν μπορεις να τα καταλαβεις ολα αυτα. Το μονο που καταλαβαινεις ειναι η ροπαρα που σε κολλαει στο καθισμα και η σιγουρια της 4κινησης και των ηλεκτρονικων...
-
Άντε και οι φωνές της πεθεράς από το πίσω κάθισμα, ίσως και τα κλαψουρίσματα του σκύλου από το χώρο αποσκευών...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θα βγει η καινούργια και θα την κυνηγάνε για 5 χρόνια ακόμαμα δεν νομίζω ότι υπήρχε κατι αντίστοιχο απέναντι στην Μ3..
Γιατι υπάρχει τώρα?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατι υπάρχει τώρα?!
Έλαααα τώρααααα........!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Γιατι υπάρχει τώρα?!
Έλαααα τώρααααα........!
-
M3 αλλο πραγμα η πισω κινηση.
-
Ο χρήστης schumi-power έγραψε:
M3 αλλο πραγμα η πισω κινηση.και άλλο η τετρακίνηση.
Πάντως μπορεί η καρδιά να λέει Μ3, αλλά η λογική λέει RS4...
Μ3 vs RS4