-
Τι είναι το imodium;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τι είναι το imodium;;;χαπάκι για την διάρροια (αλλιώς, σφιγγοκωλικό ή τάπα ή φελλός ή φερμουάρ ). Λόγω του μαύρου χρώματός του, λέγεται και 'καρβουνάκι'
-
Τώρα ΞΕΡΩ!!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
:lol:Τώρα ΞΕΡΩ!!!!
Αχρείαστο νά ναι!! αλλά....κάνει δουλειά!!!
-
Eνεργητική ασφάλεια είναι η ασφάλεια στο κεφάλι του καθενός που θα τον αποτρέψει από το να κάνει επικίνδυνη προσπέραση.
Μην μπερδεύουμε την ενεργητική ασφάλεια (που την έχει το 90% των καινούργιων σήμερα) με την οδηγική ευχαρίστηση που σου δίνει ο δυνατός κινητήρας ο οποίος σου επιτρέπει να κινείσαι γρήγορα χωρίς να πρέπει να πηγαίνεις 'με τη φόρα'.ΥΓ. Η Μαρία μας βγήκε... αντράκι
Μαρία ηρέμησε και μην τους προσβάλεις όλους. Άκουσε τί έχουμε να σου πούμε και πάρε την απόφασή σου χωρίς αμφιλεγόμενους χαρακτηρισμούς. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεύτερον, επειδή έσπευσες να υπερασπιστείς τον 'άντρακλα' που μου πρότεινε να συμβουλευτώ γυναικείο lifestyle περιοδικό για τη μελλοντική αγορά του αυτοκινήτου μου- Τον ρώτησα απλά εάν καταλληλότερο για να με κατατοπίσει είναι ένα αντίστοιχο 'αντρικό' (χμ...!). Δεν έχω κανένα θέμα με κανέναν 'αντρικό' ζυγό. Είμαστε στο 2005- Ξύπνα! Δεν ξέρω βέβαια αν έτσι νιώθουν οι γυναίκες στο χωριό σου.
'Ζυγός' όμως 'αντρών' αμφίβολων σεξουαλικών προτιμήσεων, που κρύβονται πίσω από δήθεν φαλλοκρατικές αντιλήψεις, υπάρχει και αυτόν με χαρά μου θα τον χλευάσω και θα τον γελοιοποιήσω. Αν προσέβαλα εσένα και ενδεχόμενα απωθημένα σου, λυπάμαι. Προφανώς, είσαι και οικονομολόγος και παντογνώστης σε θέματα αυτοκινήτων, αλλά και ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός οπότε πάω πάσο!Συγνώμη, θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα???
προς το παρόν είσαι η μόνη που επιτίθεσαι φραστικά σε κάποιον/κάποιους. Να μιλήσουμε και λίγο για αυτοκίνητα???Απαντήσεις του τύπου 'μα αυτός άρχισε πρώτος', μόνο χαμηλότερα (κι άλλο...) θα ρίξουν την κουβέντα. Ευχαριστώ.
Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience
Tο έχει σαν υπογραφή κάποιος εδω μέσα....Ειλικρινά λυπάμαι για εσένα, αλλά τουλάχιστον έχω τη συνείδηση μου καθαρή γιατί είπα ότι χρειαζόταν. Τη γλώσσα σου όμως κράτα την για να υπερασπίζεσαι τα διακαιώματά σου στην πραγματική ζωή, και όχι ανώνυμα πίσω από μία οθόνη.
Δεν είμαι διατεθειμένος να ξαναποστάρω σ' αυτό το topic. -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Δεύτερον, επειδή έσπευσες να υπερασπιστείς τον 'άντρακλα' που μου πρότεινε να συμβουλευτώ γυναικείο lifestyle περιοδικό για τη μελλοντική αγορά του αυτοκινήτου μου- Τον ρώτησα απλά εάν καταλληλότερο για να με κατατοπίσει είναι ένα αντίστοιχο 'αντρικό' (χμ...!). Δεν έχω κανένα θέμα με κανέναν 'αντρικό' ζυγό. Είμαστε στο 2005- Ξύπνα! Δεν ξέρω βέβαια αν έτσι νιώθουν οι γυναίκες στο χωριό σου.
'Ζυγός' όμως 'αντρών' αμφίβολων σεξουαλικών προτιμήσεων, που κρύβονται πίσω από δήθεν φαλλοκρατικές αντιλήψεις, υπάρχει και αυτόν με χαρά μου θα τον χλευάσω και θα τον γελοιοποιήσω. Αν προσέβαλα εσένα και ενδεχόμενα απωθημένα σου, λυπάμαι. Προφανώς, είσαι και οικονομολόγος και παντογνώστης σε θέματα αυτοκινήτων, αλλά και ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός οπότε πάω πάσο!Συγνώμη, θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα???
προς το παρόν είσαι η μόνη που επιτίθεσαι φραστικά σε κάποιον/κάποιους. Να μιλήσουμε και λίγο για αυτοκίνητα???Απαντήσεις του τύπου 'μα αυτός άρχισε πρώτος', μόνο χαμηλότερα (κι άλλο...) θα ρίξουν την κουβέντα. Ευχαριστώ.
Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience
Tο έχει σαν υπογραφή κάποιος εδω μέσα....Ειλικρινά λυπάμαι για εσένα, αλλά τουλάχιστον έχω τη συνείδηση μου καθαρή γιατί είπα ότι χρειαζόταν. Τη γλώσσα σου όμως κράτα την για να υπερασπίζεσαι τα διακαιώματά σου στην πραγματική ζωή, και όχι ανώνυμα πίσω από μία οθόνη.
Δεν είμαι διατεθειμένος να ξαναποστάρω σ' αυτό το topic.Αυτό ισχύει Μιχάλη, πράγματι. Το έχω διαπιστώσει αρκετές φορές και στην πραγματική ζωή, και πλέον, αν υποψιαστώ ότι ο συζητητής πάσχει από λογική και αντίληψη, και οι απόψεις του είναι ένα αμάλγμα φανατισμού, φημών, λόγων τρίτων, ατεκμηρίωτου εμπειρισμού κλπ, απλώς δεν συζητάω.
Το να συζητάς με έναν τέτοιο άνθρωπο, είναι εντελώς άτοπο, δεν καταλήγει πουθενά. Είναι απολύτως ανίκανος να συλλάβει ακόμα και απλά νοήματα, είναι πεπεισμένος ότι έχει δίκιο. Όχι μόνο κολυμπάει στη θάλασσα της ημιμάθειας αλλά είναι σίγουρος ότι κατέχει και την απόλυτη αλήθεια! Αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης.
Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι, έγραφε ο Κάφκα και πόσο δίκιο είχε!
Ο πρίγκιπας Μύσκιν στον 'Ηλίθιο' του Ντοστογιέφσκι, ο ίδιος ο Ηλίθιος, αναρωτήθηκε το τρομερό:
'Εφόσον γνωρίζω ότι είμαι ηλίθιος, το σόι ηλίθιος είμαι;'
Η αυτοσυνειδησία του όσον αφορά στο κομμάτι της διανοητικής του καταστάσης, αναιρούσε κατά κάποιο τρόπο την ίδια, εφόσον απαραίτητη προυπόθεση της ηλιθιότητας είναι η άγνοια αυτής, και από τη στιγμή που Μύσκιν είχε γνώση, τότε είχε κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα για την εξάλειψή της.Αγνοείστε τους χρήστες, που από τα γραφόμενά τους, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί ανθρώπων μειωμένης αντίληψης και ανύπαρκτης αίσθησης του χιούμορ. Τέτοιου είδους άνθρωποι, έχουν ως συνηθισμένη τακτική τις προσβολές και τις φραστικές επιθέσεις, για να οχυρωθούν πίσω από την ανοησία που τους δέρνει.
Είτε αγοράσουν Alfa Romeo, είτε BMW, δε θα γίνουν ούτε εξυπνότεροι, ούτε ευγενέστεροι.
Αλλά πάντα θα υπάρχει ένα φόρουμ, να εκτονώνουν τα συμπλέγματά τους.
Εδώ είμαστε εμείς, να τους δείχνουμε κατανόηση και στοργή! -
Αυτό ισχύει Μιχάλη, πράγματι. Το έχω διαπιστώσει αρκετές φορές και στην πραγματική ζωή, και πλέον, αν υποψιαστώ ότι ο συζητητής πάσχει από λογική και αντίληψη, και οι απόψεις του είναι ένα αμάλγμα φανατισμού, φημών, λόγων τρίτων, ατεκμηρίωτου εμπειρισμού κλπ, απλώς δεν συζητάω.
Το να συζητάς με έναν τέτοιο άνθρωπο, είναι εντελώς άτοπο, δεν καταλήγει πουθενά. Είναι απολύτως ανίκανος να συλλάβει ακόμα και απλά νοήματα, είναι πεπεισμένος ότι έχει δίκιο. Όχι μόνο κολυμπάει στη θάλασσα της ημιμάθειας αλλά είναι σίγουρος ότι κατέχει και την απόλυτη αλήθεια! Αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης.
Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι, έγραφε ο Κάφκα και πόσο δίκιο είχε!
Ο πρίγκιπας Μύσκιν στον 'Ηλίθιο' του Ντοστογιέφσκι, ο ίδιος ο Ηλίθιος, αναρωτήθηκε το τρομερό:
'Εφόσον είμαι ηλίθιος, το σόι ηλίθιος είμαι;'
Η αυτοσυνειδησία του όσον αφορά στο κομμάτι της διανοητικής του καταστάσης, αναιρούσε κατά κάποιο τρόπο την ίδια, εφόσον απαραίτητη προυπόθεση της ηλιθιότητας είναι η άγνοια αυτής, και από τη στιγμή που Μύσκιν είχε γνώση, τότε είχε κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα για την εξάλειψή της.Αγνοείστε τους χρήστες, που από τα γραφόμενά τους, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί ανθρώπων μειωμένης αντίληψης και ανύπαρκτης αίσθησης του χιούμορ. Τέτοιου είδους άνθρωποι, έχουν ως συνηθισμένη τακτική τις προσβολές και τις φραστικές επιθέσεις, για να οχυρωθούν πίσω από την ανοησία που τους δέρνει.
Είτε αγοράσουν Alfa Romeo, είτε BMW, δε θα γίνουν ούτε εξυπνότεροι, ούτε ευγενέστεροι.
Αλλά πάντα θα υπάρχει ένα φόρουμ, να εκτονώνουν τα συμπλέγματά τους.
Εδώ είμαστε εμείς, να τους δείχνουμε κατανόηση και στοργή! [/quote]Οταν δει αυτα που εγραψες θα παθει νευρικο κλονισμο...
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Οταν δει αυτα που εγραψες θα παθει νευρικο κλονισμο...Οι ηλίθιοι δεν παθαίνουν νευρικό κλονισμό.
Έχουν καταστραφεί όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα, που συνεργάζονται με το νευρικό σύστημα.
Επομένως είναι αδύνατον να μεταφερθούν οι απαραίτητες πληροφορίες, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε υπερθέρμανση και τελική καταστροφή το νευρικό σύστημα του πάσχοντος.
Εξάλλου, όπως είπαμε ένας γνήσιος Ηλίθιος, δεν παράδεχεται ποτέ ότι είναι ηλίθιος.
Οπότε ο κίνδυνος πρόκλησης νευρικού μπλακ-άουτ, από την ανάγνωση ενός ποστ, που τον περιγράφει, είναι ανύπαρκτος.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Οταν δει αυτα που εγραψες θα παθει νευρικο κλονισμο...
Οι ηλίθιοι δεν παθαίνουν νευρικό κλονισμό.
Έχουν καταστραφεί όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα, που συνεργάζονται με το νευρικό σύστημα.
Επομένως είναι αδύνατον να μεταφερθούν οι απαραίτητες πληροφορίες, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε υπερθέρμανση και τελική καταστροφή το νευρικό σύστημα του πάσχοντος.
Εξάλλου, όπως είπαμε ένας γνήσιος Ηλίθιος, δεν παράδεχεται ποτέ ότι είναι ηλίθιος.
Οπότε ο κίνδυνος πρόκλησης νευρικού μπλακ-άουτ, από την ανάγνωση ενός ποστ, που τον περιγράφει, είναι ανύπαρκτος.
Σε παραδεχτηκα τωρα...
Μηπως εισαι νευρολογος?
Παντως εχουμε ξεφυγει τελειως (και με το δικιο μας). Ομως ας μην το παρατραβαμε κι εμεις... -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Οταν δει αυτα που εγραψες θα παθει νευρικο κλονισμο...
Οι ηλίθιοι δεν παθαίνουν νευρικό κλονισμό.
Σε παραδεχτηκα τωρα...
Μηπως εισαι νευρολογος?
Παντως εχουμε ξεφυγει τελειως (και με το δικιο μας). Ομως ας μην το παρατραβαμε κι εμεις...Gimme a bloody Mary!
who, i' d never want to marry!
We gonna have fuckin' fun!
-
Maria,
To erothma pou exeis 8esei edo, dysthxos den mporei na apanth8ei me dyo grammes kai eykola. 8a sou milhso eos expert sto antikeimeno kai oi polypo8ites/polytimes symboules mou 8a do8oun se sena afilokerdos. Logo ths arketa magalhs mou empeirias ston xoro ton autokinhton, marketing, promotion, design, manufacturing kai racing driving, pisteyo oti eimai o katallhlos an8ropos pou mporei na se boh8hsei na katalhjeis sth sosth agora. Arkei bebaia na me boh8hseis kai esy apantontas tis akolou8es (typikes gia thn periptosh) erothseis/stoixeia.- Ypsos,
- Kila,
- Xroma mation - mallion,
- Dressing style,
- ores pou kykloforeis,
- leptomeries gia tyxon synepibates,
- Eley8erh ‘h oxi?
- sou aresoun ta riska ‘h eisai sxetika syntiritikh?
- apeley8eromenh kai xoris tampou?
- ti douleia kaneis kai ti eisodhmata exeis?
- an den eisoun h Maria, poia 8a h8eles na eisai?
- 8a xreasto epishs mia mikrh syllogh apo photos sou (mia me nyxterino dress, mia me typikh meshmerianh endymasia kai telos mia opos ntynesai prin peseis gia ypno).
Mhn sou fainontai perierges oi erothseis aytes. Einai episthmonhka verified oti oti ola ta parapano exoun amesh sxesh me ton xarakthra sou kai 8a boh8hsoun apolyta sthn sosth epilogh tou neou sou autokinhtou.
Fantazomai oti 8a h8eles na mou steileis tis panthseis sou se pm. Mhn distaseis.
Yposxomai oti 8a doulepso thn ypo8esh sou oso to dynaton poio epaggelmatika ginetai. -
GOD
-
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο gorghs ΕΓΡΑΨΕ!
Παντως, εχετε φτασει 15 σελιδες και ακομα να βοηθησετε την Μαρια στο τι καρο να παρει... ντροπη σας... θελετε να λεγεστε και αυτοκινητακιδες
-
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του βάσει των προτιμήσεών του. Η 116 δεν είναι καθόλου κακό αυτοκίνητο κι ας υστερεί σε ορισμένους τομείς σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Υπερτερεί όμως αλλού: στην 'προπέλα', στο πρεστίζ (που άλλους δεν τους συγκινεί, άλλους όμως τους συγκινεί με το παραπάνω), στη μεταπωλητική αξία, στην ποιότητα κατασκευής.
Προσωπικά μοντέλο ~5 ετών δεν θα έπαιρνα εύκολα, εκτός αν μου το έδιναν με κάποια γενναία μείωση τιμής, πράγμα που δεν ισχύει στην 147. Αν έδιναν όμως σ'αυτά τα λεφτά το νέο μοντέλο (149, http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... sc&start=0), θα ήταν η πρώτη επιλογή μου. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο gorghs ΕΓΡΑΨΕ!Παντως, εχετε φτασει 15 σελιδες και ακομα να βοηθησετε την Μαρια στο τι καρο να παρει... ντροπη σας... θελετε να λεγεστε και αυτοκινητακιδες
μετά από 15 σελίδες, έχω σχηματίσει αμυδρά την εντύπωση ότι η 'Μαρία' μάλλον δεν χρειάζεται και τόσο τη γνώμη μας. Μη με ρωτήσεις 'Μα γιατί άνοιξε αυτό το τόπικ τότε???', δεν θα ξέρω να σου απαντήσω.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μετά από 15 σελίδες, έχω σχηματίσει αμυδρά την εντύπωση ότι η 'Μαρία' μάλλον δεν χρειάζεται και τόσο τη γνώμη μας. Μη με ρωτήσεις 'Μα γιατί άνοιξε αυτό το τόπικ τότε???', δεν θα ξέρω να σου απαντήσω.
δεν ξέρεις;
-
Τι έγινε εδώ ωρέ...;
Το άφησα στις 5 σελίδες και το φτάσατε στις 15...;Πάντως αυτά που διάβασα εδώ μέσα με λυπούν πολύ... ...Μαρία (εάν λέγεσαι Μαρία και αν είσαι γυναίκα) ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος σου!
Πώς τα κατάφερες να φέρεις το φόρουμ εναντίον σου...είναι κατόρθωμα που το έχεις πετύχει εσύ και ο Random...
End of story από μένα.
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
:lol:GOD
Paidia, den kano plaka. Sas parakalo, mhn prosbalete to ergo mou!.Ta erothmata mou einai poly shmantika kai ousiastika. Den ta ebgala apo to myalo mou alla einai merika apo ta erothmata pou prepei na apanthsoun oi diashmoi V.I.P. (p.x. tou Hollywood) etsi oste (emeis) oi manager – stylist na dialejoume to katallhlo oxhma gia tous ergodotes tous.
Kai epeidh h Maria fainetai na einai mia mikrh-kryfh Star, ego prosferomai afilokerdos na ths kano thn douleia pou se diaforetikh periptosh 8a ths stoixhze mia mikrh periousia. To skeftomai kai san mellontikh ependysh. Pou jereis, mporei h Maria na exei to potential kai me thn proo8hsh pou 8a ths prosfero na ginei megalh Star! -
Ο χρήστης gorghs έγραψε:
:lol:
GOD
Paidia, den kano plaka. Sas parakalo, mhn prosbalete to ergo mou!.Ta erothmata mou einai poly shmantika kai ousiastika. Den ta ebgala apo to myalo mou alla einai merika apo ta erothmata pou prepei na apanthsoun oi diashmoi V.I.P. (p.x. tou Hollywood) etsi oste (emeis) oi manager – stylist na dialejoume to katallhlo oxhma gia tous ergodotes mas.
Kai epeidh h Maria fainetai na einai mia mikrh-kryfh Star, ego prosferomai afilokerdos na ths kano thn douleia pou se diaforetikh periptosh 8a ths stoixhze mia mikrh periousia. To skeftomai kai san mellontikh ependysh. Pou jereis, mporei h Maria na exei to potential kai me thn proo8hsh pou 8a ths prosfero na ginei megalh Star!
BMW 116i ή Alfa Romeo 147 1.6 120hp?