-
Άτιμα θηλυκά !!!!!!
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Ëïéðüí, ç 'Ìáñßá' áð' ïôé öáßíåôáé ìáò äïõëåýåé êáíïíéêÜ....Ìåñéêïß åäù ìÝóá ôï èÝëïõí ëßãï
-
Γιατι δεν εξελιχτηκε σε κοντρα αυτο το τοπικ; Μου 'χουν λειψει τελευταια!
-
Ετσι για αλλαγή
-
Εγω παντως Μαρια εχω την facelifted 147 εδω και περιπου 2 μηνες (την παρελαβα 31 Μαρτιου) και μεχρις στιγμης εχω διανυσει 4800 χλμ.... Ο μονος λογος (μηχανικος) για τον οποιο επισκευτηκε το Service της ΕΜΙΚΟ ηταν για ενα τυπικο ελεγχο στα υγρα ψυξης του κινητηρα καθως μου φανηκε χαμηλη η σταθμη τους και απλα συμπληρωθηκαν 100ml αποσταγμενο νερο για τυπικους λογους, και η αλλη ηταν για να μου τοποθετηθει το 'Κ' το οποιο ελειπε απο την λεξη SPARK στο πορτ μπαγκαζ!! (Λεει 1,6 ΤWIN SPARK)
Αν εχεις και αλλες ερωτησεις εστω και για το παραμικρο μην διστασεις να ρωτησεις....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ωραια, έχεις χιούμορ! Καλό αυτό.Εγώ τουλάχιστον ήμουν ειλικρινής σε ό,τι είπα, μόνο που έχω 147 σειράς 1 και όχι 2. Μπορείς (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) να μπεις και στο Alfisti Club (click me) και να διαβάσεις τι γράφουν μεταξύ τους οι κάτοχοι των 147 για τα αυτοκίνητά τους. Μπορείς ακόμα να έρθεις και σε κάποια συνάντησή μας και να κάνουμε μαζί (ο πληθυντικός αναφέρεται σε όλα τα μέλη του alfisti, όχι μόνο σε μένα, μη νομίζεις ότι στην πεφτω κιόλας ;)) τα ψώνια μας ή να τσαγιάσουμε μαζί μικρούληδες με Σίβικ.
Cool! Θα τσεκάρω οπωσδήποτε το club, φίλε μου, και θα κοιτάξω όντως να έρθω και σε κάποια απο τις συναντήσεις σας. Πριν καταλήξω σε αγορά θέλω οπωσδήποτε να είμαι πολύ καλά πληροφορημένη! Αμφιταλαντεύομαι τόσο, που μου έχει γίνει σχεδόν obsession! Αρχικά σκεφτόμουν πολύ και το Audi A3 1.6 FSI 115 hp, αλλά για διάφορους λόγους (κυρίως εξοπλισμού σε συνδυασμό με κόστος) το απέρριψα και έχω 'κολλήσει' μεταξύ των δυο που έχω θέσει στο topic. Ζητώ car με σέξυ εμφάνιση, αίσθηση πολυτέλειας, άψογη οδηγική συμπεριφορά, ενεργητική και παθητική ασφάλεια, πλούσιο εξοπλισμό και καλές επιδόσεις. Με άλλα λόγια, τα θέλω όλα! Για ποσό μέχρι 25000-26000 ευρά (!).
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Εγω παντως Μαρια εχω την facelifted 147 εδω και περιπου 2 μηνες (την παρελαβα 31 Μαρτιου) και μεχρις στιγμης εχω διανυσει 4800 χλμ.... Ο μονος λογος (μηχανικος) για τον οποιο επισκευτηκε το Service της ΕΜΙΚΟ ηταν για ενα τυπικο ελεγχο στα υγρα ψυξης του κινητηρα καθως μου φανηκε χαμηλη η σταθμη τους και απλα συμπληρωθηκαν 100ml αποσταγμενο νερο για τυπικους λογους, και η αλλη ηταν για να μου τοποθετηθει το 'Κ' το οποιο ελειπε απο την λεξη SPARK στο πορτ μπαγκαζ!! (Λεει 1,6 ΤWIN SPARK)Αν εχεις και αλλες ερωτησεις εστω και για το παραμικρο μην διστασεις να ρωτησεις....
Καλά έκανες και έτρεξες αμέσως να τοποθετήσεις το 'Κ' που έλειπε! Μη σε περάσουν και για όχημα του SPAR (Βερόπουλος) - Κρίμα ολόκληρη Alfa, θα ήταν τρομερή ξεφτίλα, χα χα
By The Way, μιλώντας για το 'Twin Spark' sto πορτ μπαγκαζ, έχω προσέξει κάποιες 147 που δεν αναγράφουν καθόλου τον κυβισμό (και το 'Twin Spark') εξωτερικά (στο πορτ-μπαγκάζ ή οπουδήποτε αλλού). Ποια έκδοση είναι αυτή που δεν αναφέρει τίποτα επάνω? -
Ο χρήστης Μαρία έγραψε:
Ζητώ car με σέξυ εμφάνιση, αίσθηση πολυτέλειας, άψογη οδηγική συμπεριφορά, ενεργητική και παθητική ασφάλεια, πλούσιο εξοπλισμό και καλές επιδόσεις. Με άλλα λόγια, τα θέλω όλα! Για ποσό μέχρι 25000-26000 ευρά (!).μόλις περιέγραψες την Alfa Romeo 147 2,0!
Με γειές και καλοτάξιδη! -
Ο χρήστης Μαρία έγραψε:
By The Way, μιλώντας για το 'Twin Spark' sto πορτ μπαγκαζ, έχω προσέξει κάποιες 147 που δεν αναγράφουν καθόλου τον κυβισμό (και το 'Twin Spark') εξωτερικά (στο πορτ-μπαγκάζ ή οπουδήποτε αλλού). Ποια έκδοση είναι αυτή που δεν αναφέρει τίποτα επάνω?Στη δική μου 147 TI (1600cc) που είναι μοντέλο 10/2004, έχει μόνο το σηματάκι που βλέπεις κάτω δεξιά στην υπογραφή μου...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
116 από μένα. Αν και η 147 μου αρέσει πολύ, θεωρώ ότι ένα καλό πισωκίνητο είναι πάντα προτιμότερο από ένα καλό (ή πολύ καλό) προσθιοκίνητο.Kαλά όλα αυτά και συμφωνώ, την έχεις δει μέρα όμως τη σειρά 1;
Έστω και με συννεφιά. -
Ο χρήστης Μαρία έγραψε:
Αμφιταλαντεύομαι τόσο, που μου έχει γίνει σχεδόν obsession! Αρχικά σκεφτόμουν πολύ και το Audi A3 1.6 FSI 115 hp, αλλά για διάφορους λόγους (κυρίως εξοπλισμού σε συνδυασμό με κόστος) το απέρριψα και έχω 'κολλήσει' μεταξύ των δυο που έχω θέσει στο topic. Ζητώ car με σέξυ εμφάνιση, αίσθηση πολυτέλειας, άψογη οδηγική συμπεριφορά, ενεργητική και παθητική ασφάλεια, πλούσιο εξοπλισμό και καλές επιδόσεις. Με άλλα λόγια, τα θέλω όλα! Για ποσό μέχρι 25000-26000 ευρά (!).Καλά μωρέ, χαλάρωσε, it's only a car! Και δεν υπάρχει πια περίπτωση να σε απογοητεύσει ένα αυτοκίνητο, όποιο και να επιλέξεις, εκτός κι αν σου τύχει αυτό που λέμε 'Monday car'(*), το οποίο μπορεί να συμβεί ό,τι και να πάρεις.
(*)'Monday car' = αυτοκίνητο που βγαίνει με κάποιο ελάττωμα από την γραμμή παραγωγής.
-
Παιδια δεν ξερω για την 1.6, αλλα για την 2.0lt 147,oι εμπειριες μου ειναι οι χειριστες..το εχω γραψει παλιοτερα!
Το αυτοκινητο το ειχα παρει με leasing,αλλα ειχα ταυτοχρονα και το 325.
Το χρησιμοποιουσα μονο για επαγγελματικα ταξιδια!
Δεν θελω να αναψω φωτιες..μπορει να ημουν ατυχος!
Το αυτοκινητο μετα απο 11 μηνες αντικατασταθηκε! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
(*)'Monday car' = áõôïêßíçôï ðïõ âãáßíåé ìå êÜðïéï åëÜôôùìá áðü ôçí ãñáììÞ ðáñáãùãÞò.
Äéüñèùóç !!!!
(*)'Monday car' = áõôïêßíçôï ðïõ âãáßíåé ü÷é ìå êÜðïéï åëÜôôùìá áðü ôçí ãñáììÞ ðáñáãùãÞò *áëëÜ ìå ðïëëÜ åëáôôþìáôá *
Êáôá ôá Üëëá ç åðéëïãÞ ôçò 2,0 Ýíáíôé ôçò 1,6 åßíáé ðïëý êáëÞ ðñïïðôéêÞ éäáßôåñá ìå ôá ÷ñÞìáôá ðïõ åßíáé íá äïèïýí .....
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Παιδια δεν ξερω για την 1.6, αλλα για την 2.0lt 147,oι εμπειριες μου ειναι οι χειριστες..το εχω γραψει παλιοτερα!
Το αυτοκινητο το ειχα παρει με leasing,αλλα ειχα ταυτοχρονα και το 325.
Το χρησιμοποιουσα μονο για επαγγελματικα ταξιδια!
Το αυτοκινητο μετα απο 11 μηνες αντικατασταθηκε!Επειδή η συγγραφέας του θέματος ζήτησε ακριβώς αυτό θα έλεγα να επεκτεινόσουν. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους δεν θα ανάψεις καμμία φωτιά.
Πάντως προκαταβολικά θα πω πως αν το leasing συμπεριελάμβανε και την τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου έχω ακουσει ιστορίες φρίκης για το πώς γίνεται η συντήρηση εταιρικών/νοικιασμένων/leasing αυτοκινήτων. Μιλάμε για πάρα πολλές σφαλιάρες!
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
(*)'Monday car' = αυτοκίνητο που βγαίνει όχι με κάποιο ελάττωμα από την γραμμή παραγωγής *αλλά με πολλά ελαττώματα *Ή με ένα πολύ σοβαρό (π.χ. κάποια ελαττωματικά υλικά στον κινητήρα που χαλάνε αψυχολόγητα και τελικά ο κινητήρας σπάει.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Το αυτοκινητο μετα απο 11 μηνες αντικατασταθηκε!Να ανάψεις φωτιές; Την εμπειρία σου καταθέτεις και καλά κάνεις. Και ο sado κατέθεσε παλαιότερα τη δικιά του για τα προβλήματα στη GT του, όπως επίσης και στη BMW Ζ4 του φίλου του. Κι εγώ έχω αναφέρει για προβλήματα σε Ζ4 δικού μου φίλου. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι η δίλιτρη 147 είναι προβληματική, ούτε φυσικά και η Ζ4.
Η δίλιτρη 147 δεν διαφέρει σε τίποτα ουσιαστικό σε σχέση με την 1.6 για να παρουσιάσει διαφορετικά προβλήματα. Ο δίλιτρος T.S. που είναι η ουσιαστική διαφορά, είναι χρόνια στην αγορά και έχει αποδείξει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.Υ.Γ. Μιλάμε για εκδόσεις με το χειροκίνητο κιβώτιο πάντα.
-
Ο χρήστης xaris78 έγραψε:
By The Way, μιλώντας για το 'Twin Spark' sto πορτ μπαγκαζ, έχω προσέξει κάποιες 147 που δεν αναγράφουν καθόλου τον κυβισμό (και το 'Twin Spark') εξωτερικά (στο πορτ-μπαγκάζ ή οπουδήποτε αλλού). Ποια έκδοση είναι αυτή που δεν αναφέρει τίποτα επάνω?
Στη δική μου 147 TI (1600cc) που είναι μοντέλο 10/2004, έχει μόνο το σηματάκι που βλέπεις κάτω δεξιά στην υπογραφή μου...
Μαρία...κανόνισε να σε πάμε βόλτα με μια ΤΙ να χάσεις την μπάλα.
Προσωπικά, εγώ, ήμουν ανάμεσα σε νέο Α3 και BMW Compact TI. Την 147 δεν την έβλεπα κάν. Όταν βγήκε η έκδοση ΤΙ απλά πέρασα να την δώ, εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ με την εμφάνιση που κανόνισα να την κάνω Test Drive. Μέχρι αυτό το σημείο είχα απορίψει το BMW λόγω κόστους-εξοπλισμού(ύφασμα σε BMW με τριγωνάκια..έλεος δλδ) και είχα καταλήξει στο A3 το οποίο είχα κάνει και Test Drive.
Όταν έκανα TD την 147 έπαθα πλάκα. Τιμονάρα, φρενάρες, θές εξωτερική εμφάνιση, θες τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ δερματινα καθίσματα που έχει, θές ο 'μαύρος' ουρανός απο GTA ομολογώ οτι έπαθα την πλάκα μου
Όπως ήταν λοιπόν, μετά απο 1 εβδομάδα την έκλεισα και πίστεψε με δεν το μετοιάνιωσα λεπτό. Όποτε βλέπω κάτοχο Α3 ή Compact θέλω να τους πώ ότι αγόρασαν λάθος αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης Μαρία έγραψε:
Ωραια, έχεις χιούμορ! Καλό αυτό.
Εγώ τουλάχιστον ήμουν ειλικρινής σε ό,τι είπα, μόνο που έχω 147 σειράς 1 και όχι 2. Μπορείς (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) να μπεις και στο Alfisti Club (click me) και να διαβάσεις τι γράφουν μεταξύ τους οι κάτοχοι των 147 για τα αυτοκίνητά τους. Μπορείς ακόμα να έρθεις και σε κάποια συνάντησή μας και να κάνουμε μαζί (ο πληθυντικός αναφέρεται σε όλα τα μέλη του alfisti, όχι μόνο σε μένα, μη νομίζεις ότι στην πεφτω κιόλας ;)) τα ψώνια μας ή να τσαγιάσουμε μαζί μικρούληδες με Σίβικ.
Cool! Θα τσεκάρω οπωσδήποτε το club, φίλε μου, και θα κοιτάξω όντως να έρθω και σε κάποια απο τις συναντήσεις σας. Πριν καταλήξω σε αγορά θέλω οπωσδήποτε να είμαι πολύ καλά πληροφορημένη! Αμφιταλαντεύομαι τόσο, που μου έχει γίνει σχεδόν obsession! Αρχικά σκεφτόμουν πολύ και το Audi A3 1.6 FSI 115 hp, αλλά για διάφορους λόγους (κυρίως εξοπλισμού σε συνδυασμό με κόστος) το απέρριψα και έχω 'κολλήσει' μεταξύ των δυο που έχω θέσει στο topic. Ζητώ car με σέξυ εμφάνιση, αίσθηση πολυτέλειας, άψογη οδηγική συμπεριφορά, ενεργητική και παθητική ασφάλεια, πλούσιο εξοπλισμό και καλές επιδόσεις. Με άλλα λόγια, τα θέλω όλα! Για ποσό μέχρι 25000-26000 ευρά (!).
Δες και αυτο....
http://www.autopress.gr/recalls/more.asp
Μερικοι θα πουν οτι οποια εταιρια κανει ανακλησεις δειχνει πως σεβεται τον πελατη Η Merc με την Vag ειναι στο τοπ.Αν γινοταν ανακληση για λογους φινιρισματος-συναρμογης η Alfa Romeo θα ηταν πρωτη -
Η Alfa Romeo δεν είναι στη συγκεκριμένη λίστα επειδή η λίστα προέρχεται από τις ΗΠΑ και ως γνωστόν η Alfa Romeo δεν πουλάει στις ΗΠΑ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Η Alfa Romeo δεν είναι στη συγκεκριμένη λίστα επειδή η λίστα προέρχεται από τις ΗΠΑ και ως γνωστόν η Alfa Romeo δεν πουλάει στις ΗΠΑ.Κώστα είσαι σίγουρος; Στο link του Σάκη βλέπω πολλές εταιρείες που δεν δραστηριοποιούνται εμπορικώς στο Αμέρικα.
BMW 116i ή Alfa Romeo 147 1.6 120hp?