-
xenos
μπορεις να δεις κανα ΤΤ 250..
το d tracker της kawasaki το ξερεις;
μου φαινεται συμπαθητικο -αλλα δεν ξερω τι λεει σε τιμες - -ανταλλακτικα κλπ αφου δεν παιζουν και πολλα..downhill
οκ -
Ο χρήστης skye έγραψε:
xenosμπορεις να δεις κανα ΤΤ 250..
το d tracker της kawasaki το ξερεις;
μου φαινεται συμπαθητικο -αλλα δεν ξερω τι λεει σε τιμες - -ανταλλακτικα κλπ αφου δεν παιζουν και πολλα..To TT καλουλι φαινεται, αλλα μηπως ειναι ψιλοψοφιμι?
To d tracker δεν το ξερω. (στις αγγελιες βρισκω λιγα και ακριβα)
-
xenos
ε καλα δε θα'ναι και πυραυλος.. αλλα ειναι τετραχρονη μοτοσικλετα και αρκετα χρησιμη στην πολη..
νομιζω πως μια αλλη καλη ιδεα που μου'ρθε τωρα και μπορω να σου πω ειναι να παρεις ενα καινουργιο cb 250 αφου εχω καταλαβει οτι γουσταρεις κ naked γενικα
http://www.honda.gr/honda/motorcycles/m ... odel_id=64
το ξερω οτι ειναι λιγο ακριβοτερο απ'αυτο που εχεις υπολογισει, αλλα απλα το αναφερω σαν ιδεα
-
Κοίτα το ΧΤ225,εαν σε σου κάνει δες ενα ρο1,αν δεν έχεις τα λεφτά γιαυτό πάρε ενα μεταχειρισμένο οτομπιανκι να κάνεις τη δουλειά σου και πριόνισε την οροφή του.Αν δε θέλεις 4τροχο πάρε ενα garelli μοτοποδήλατο,φτηνή και αξιόπιστη λύση.Αν αποζητάς κύρος παρε μια goldwing και αν σου αρέσει το easy riding βάλε πηρούνι απο vulcan και ενα mx λάστιχο πίσω για να κάνεις και εντούρo.
-
Α και αν πάρεις CX turbo 650 ,πρόσεξε την έδραση της τουρμπίνας σε μερικά είχε ράγισμα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
xenos
νομιζω πως μια αλλη καλη ιδεα που μου'ρθε τωρα και μπορω να σου πω ειναι να παρεις ενα καινουργιο cb 250 αφου εχω καταλαβει οτι γουσταρεις κ naked γενικαhttp://www.honda.gr/honda/motorcycles/m ... odel_id=64
το ξερω οτι ειναι λιγο ακριβοτερο απ'αυτο που εχεις υπολογισει, αλλα απλα το αναφερω σαν ιδεα
Nαι, αυτα τα παλιο-naked μου αρεσουν πολυ...
Καλο αυτο, αλλα (δυστυχως) εντελως εκτοs budget!
(Καλα με 4,000
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Κοίτα το ΧΤ225,εαν σε σου κάνει δες ενα ρο1,αν δεν έχεις τα λεφτά γιαυτό πάρε ενα μεταχειρισμένο οτομπιανκι να κάνεις τη δουλειά σου και πριόνισε την οροφή του.Αν δε θέλεις 4τροχο πάρε ενα garelli μοτοποδήλατο,φτηνή και αξιόπιστη λύση.Αν αποζητάς κύρος παρε μια goldwing και αν σου αρέσει το easy riding βάλε πηρούνι απο vulcan και ενα mx λάστιχο πίσω για να κάνεις και εντούρo.Α και αν πάρεις CX turbo 650 ,πρόσεξε την έδραση της τουρμπίνας σε μερικά είχε ράγισμα.
Κατατοπιστικοτατος...
-
Το Honda CB500 που είχα μου φαινόταν πολύ αδύναμο.
-
Σε σύγκριση με τι ;
Έχω το CBF500 που είναι σχεδόν το ίδιο και μια χαρά μου φαίνεται σε δύναμη. ΟΚ δεν είναι σπορ μηχανάκι αλλά όπως και να το κάνουμε τα κιλά/ίππο ισοδυναμούν με αυτοκίνητο 1400 κιλών και 300 ίππων (πχ Porsche Cayman S ). Τις περισσότερες (αλλά όχι όλες..) μηχανές πάνω από 600cc δεν μπορείς να τις κοντράρεις αλλά κάνεις πλάκα με το 99% των τουτού ..
-
Σε σύγκριση με το Santa Fe μου!
Μέχρι τα 120 (δηλαδή το τελείωμα της τρίτης) γάζωνε, αλλά απο κεί και πέρα ψόφαγε και με πολύ ζόρι και κατηφόρα έβγαζε γύρω στα 170-180 τελική. Οπότε για μένα τουλάχιστον ήταν ακατάλληλο για μακρινά ταξίδια.
Βέβαια για γρήγορες βόλτες σε στροφιλίκια ήταν πολύ καλό. Και είχε τη μισή κατανάλωση απο το R6 που έχω τώρα.
-
Γιατί δεν κάνεις ενα συγκριτικό σαντα φε- ρο6 - σιμπι 500? Θα βοηθήσεις και τον δύσμοιρο ξένο να διαλέξει!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σε σύγκριση με το Santa Fe μου!Μέχρι τα 120 (δηλαδή το τελείωμα της τρίτης) γάζωνε, αλλά απο κεί και πέρα ψόφαγε και με πολύ ζόρι και κατηφόρα έβγαζε γύρω στα 170-180 τελική. Οπότε για μένα τουλάχιστον ήταν ακατάλληλο για μακρινά ταξίδια.
Βέβαια για γρήγορες βόλτες σε στροφιλίκια ήταν πολύ καλό. Και είχε τη μισή κατανάλωση απο το R6 που έχω τώρα.
OK κατάλαβα. Αλλά είναι και γυμνά μηχανάκια αυτά οπότε πάνω απ'τα 120 εγώ τουλάχιστον δεν αντέχω για πολλή ώρα.
-
offset
-
xenos
ε βασικα ρε συ στα λεφτα που θες να διαθεσεις λυπαμαι που στο λεω αλλα δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα..
ισως τελικα το ΑΧ1 να ειναι η επιλογη σου οσο και αν δεν το θες..
επισης υπαρχουν και 250αρια bandit..
αν σκεφτω κατι αλλο θα σου πω.. νομιζω παντως πως καλυτερα ισως θα ηταν να μαζεψεις κατι παραπανω απ'το να παρεις κανα τριμπουρδελο 10ετιας+..
εξ'αλλου και τα παλια ΧΤ που αξιζουν φανταζομαι ξεφευγουν απο το budget σου..
νομιζω πως σ'αυτα τα λεφτα καλυτερα να πας για ΑΧ1 ή να μαζεψεις κι αλλα.. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
offsetΕσύ γιατί μου κάνεις μουτσούνες?
Να,πάρε μια και συ να μάθεις :
-
offset
προς τι η ειρωνία αλήθεια?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
xenosε βασικα ρε συ στα λεφτα που θες να διαθεσεις λυπαμαι που στο λεω αλλα δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα..
ισως τελικα το ΑΧ1 να ειναι η επιλογη σου οσο και αν δεν το θες..
επισης υπαρχουν και 250αρια bandit..
αν σκεφτω κατι αλλο θα σου πω.. νομιζω παντως πως καλυτερα ισως θα ηταν να μαζεψεις κατι παραπανω απ'το να παρεις κανα τριμπουρδελο 10ετιας+..
εξ'αλλου και τα παλια ΧΤ που αξιζουν φανταζομαι ξεφευγουν απο το budget σου..
νομιζω πως σ'αυτα τα λεφτα καλυτερα να πας για ΑΧ1 ή να μαζεψεις κι αλλα..Εχω αρχισει και ψιλοψηνομαι για ΧΤ, ΑΛΛΑ ζητανε οτι θελουν!
Βλεπω και 4000 ευρω για 5ετιας και 8ετιας! Ειναι τρελοι οι ανθρωποι?
(Εχει ο ξαδερφος μου το ΧΤ660Χ και ειναι το ατιμο )
-
xenos
το ΧΤ ειναι επιλογη εγγυηση..
δεν ειναι τρελοι, απλα εκει παιζουν οι τιμες του δυστυχως..
μπορει να βρεις κανα 500αρι πιο φτηνο ή 400αρι (λιγο πιο παλιο)
τα 600αρια ειδικα κρατανε ακομα και του 89 αν ειναι σε καλη κατασταση και κοπανανε στις τιμες...
εδω αν βρεις κανα 550 τα κλασσικα που ειναι 20+ χρονων αν ειναι συντηρημενο ειναι ακριβο.. γ@μαει ομωςπαντως 4 χιλιαδες ευρω ουτε για πλακα
ειπαμε, μην το μαμησουμε κιολας.. ελεος -
Aν σου αρέσει υπάρχει και το cagiva canyon 500 και 600 με το μοτέρ από το ΧΤ...
http://www.beaudrymotorsports.com/image ... canyon.jpg
νομίζω πολύ όμορφη και πιο σπάνια μηχανή ενώ τώρα έχει σίγουρα κάτω από 2 χιλάρικα... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
xenos
το ΧΤ ειναι επιλογη εγγυηση..μπορει να βρεις κανα 500αρι πιο φτηνο ή 400αρι (λιγο πιο παλιο)
Δλδ, ποσο πιο φθηνο?
παντως 4 χιλιαδες ευρω ουτε για πλακα
ειπαμε, μην το μαμησουμε κιολας.. ελεοςΚαι ομως, τοσο τα δινουν!!!
τι προτείνετε ?