-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πολυ ομορφο, καλοριζικο...ποσο πηγε τελικη τιμη αν επιτρεπεται?
κανα 48αρι, όπως το βλέπω
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Είναι πολύ φορτωμένο και έφτασε τις 60.000 ευρώμέσα έπεσα!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
:inlove:μαύρο είναι?
Οχι, μωβ είναι κι αυτό.
Καλοτάξιδο πες του.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:inlove:
μαύρο είναι?
Οχι, μωβ είναι κι αυτό.
-
Τι το ξύνεις ρε? Δεν τη βλέπεις τη φωτό? Γκκκαβός είσαι?
Peace man.
-
Πωπω buckets!
Να το χαίρεται!
-
Υπογλώσσια...
Και μετά κάποιοι μιλούν για 3 mps και για 130i.
βρε ουστ!!!!!!!
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Και μετά κάποιοι μιλούν για 3 mps και για 130i.βρε ουστ!!!!!!!
Α, να τους το απαγορεύσουμε λοιπόν. Πρόσεχε τον τρόπο σου σε παρακαλώ.
-
-
πραγματικά πανέμορφο αλλα αν όντως έδωσε 60k είναι υπερβολή.εγώ το μονο που θα έβαζα επιπλέον είναι το κοφτό πολυλειτουργικό τιμόνι και το navigator άρα θα έφτανε τα 45k.
-
Ο χρήστης 8eios έγραψε:
πραγματικά πανέμορφο αλλα αν όντως έδωσε 60k είναι υπερβολή.εγώ το μονο που θα έβαζα επιπλέον είναι το κοφτό πολυλειτουργικό τιμόνι και το navigator άρα θα έφτανε τα 45k.η 'υπερβολή' έχει είναι συγκριτική έννοια. Δεν ξέρεις τι λεφτά έχει ο άλλος. 'Υπερβολή' μπορεί να ήταν να μην έδινε 15k παρπάνω για να το πάρει υπερπλήρες.
-
απλά με τα 18k παραπάνω που έδωσε θα μπορούσε να έχει πάρει αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγοριας.και εγώ πωρωμένος audakias είμαι αλλα 60k για το S3...αλλα αν ο άλλος έχει λεφτά για πέταμα πάω πάσο.καλοτάξιδο να του είναι
-
Ο χρήστης 8eios έγραψε:
πραγματικά πανέμορφο αλλα αν όντως έδωσε 60k είναι υπερβολή.εγώ το μονο που θα έβαζα επιπλέον είναι το κοφτό πολυλειτουργικό τιμόνι και το navigator άρα θα έφτανε τα 45k.το navi έχει όμως ελληνικούς ενημερωμένους χάρτες;
-
Ο χρήστης 8eios έγραψε:
απλά με τα 18k παραπάνω που έδωσε θα μπορούσε να έχει πάρει αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγοριας.και εγώ πωρωμένος audakias είμαι αλλα 60k για το S3...αλλα αν ο άλλος έχει λεφτά για πέταμα πάω πάσο.καλοτάξιδο να του είναιακριβώς... για να δίνει 60 για το S3, κάτι μου λέει πως δεν θα του έρχονται και τσίμα τσίμα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
πραγματικά πανέμορφο αλλα αν όντως έδωσε 60k είναι υπερβολή.εγώ το μονο που θα έβαζα επιπλέον είναι το κοφτό πολυλειτουργικό τιμόνι και το navigator άρα θα έφτανε τα 45k.
η 'υπερβολή' έχει είναι συγκριτική έννοια. Δεν ξέρεις τι λεφτά έχει ο άλλος. 'Υπερβολή' μπορεί να ήταν να μην έδινε 15k παρπάνω για να το πάρει υπερπλήρες.
- 1
-
elteo το μονο εύκολο είναι να βρείς τους χάρτες αν και πιστεύω ότι ήδη θα τους έχει μέσα.mjacob μην κόβεις και το ... σου ότι το συγκεκριμένο αμάξι στη φωτό δεν είναι από leasing όπως και να χει όσα λεφτά και να έχεις μερικές φορες αν είσαι εφετζής απλά τα πετάς δίνοντας 18k για extra.me 18k σωστά ξοδεμένα να μην λέω βελτιωτικές εταιρίες φτάνεις 450 άλογα και 55 κιλά ροπή αλλα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
-
Μακάρι όλοι όσοι θα ρίξουνε 18Κ για extra σε ένα S3 να τα βάλουνε για NAVI, TV/DVD κι άλλα αντίστοιχα παρά να το καγκουρέψουν φτάνοντας το στα +οο άλογα.
Καλοτάξιδο το S3 στον φίλο!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το navi έχει όμως ελληνικούς ενημερωμένους χάρτες;
Έχει.
-
ωραιο το s3...πολυ πιο αυτοκινητο απο το α3...
το ιδιο και η προηγουμενη γενια..
προσωπικα θα τα ξοδευα σε αλλες βελτιωσεις παρα σε τηλεορασεις και φουρνακια..
-
18k extra!
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μακάρι όλοι όσοι θα ρίξουνε 18Κ για extra σε ένα S3 να τα βάλουνε για NAVI, TV/DVD κι άλλα αντίστοιχα παρά να το καγκουρέψουν φτάνοντας το στα +οο άλογα.Καγκουρια ειναι να γινει ας πουμε ενα Σ3 300 αλογα? (πολυ ευκολα χαρακτηριζουμε καποιον που δεν ειναι ιδιος με εμας...)
Audi S3 2006