-
δεν καταλαβα,εδω μεσα καποιοι εχετε μπερδευτει για τα καλα,λουκετο λεει ο ενας κριμα το τοπικ ο αλλος,πεστε μας τι θελετε να σας απαντουμε κιολας να ειναι πιο ελευθερο το φορουμ.
αληθεια επειδη ειναι σε 1 κατηγορια πρωτοι σημαινει κατι ενω η audi που ειναι σε ολες τις αλλες δεν σημαινει τιποτα.
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια μου φαινεται -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αποτυγχάνοντας και στα δύο.. -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Αν καποιος εχει οδηγησει το παλιο Α4 και την Ε46 θα εχει καταλαβει τι διαφορα μεταξυ ενος Audi και ενος BMW. Δεν ειναι οτι η Audi δεν θελει να φτασει την BMW... Ειναι οτι δεν μπορει...Εγώ που έχω οδηγήσει Α4 18Τ κ Ε46 από δίλιτρες κ κάτω το audi μου άρεσε πολύ περισσότερο. Και δεν είμαι φαν ούτε της μίας ούτε της άλλης εταιρίας. Μου άρεσε πιο πολύ για τους εξής λόγους: 1ον μου άρεσε περισσότερο σε εμφάνιση και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
2ον Ο κινητήρας του με ενθουσίασε πολύ περισσότερο από κάθε μπέμπας που έχω οδηγήσει εκτός 325 και πάνω
3ον Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι έστριβε καλύτερα, μου ενέπνεε περισσότερη εμπιστοσύνη στις στροφές, και ας έχω πισωκίνητο.
4ον Το πλαίσιό του μου φάνηκε πιο στιβαρό. -
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
Εγω λεω να κλειδωθει γιατι παλι θα πλακωθουμε!
Εγω το ειπα παντως.....κριμα το topic
tsampa o xronos pou efaga!
gia na pw thn alhtheia hthela na apanthsw se kapoious gia thn meroloi3ia pou deixnoun apenanti sthn alfa... an kai oxi germanikh etairia thn protimou apenanti se bmw-vw-audi! mhn xexnate oti 'kerdizoun' apenanti se pio nea montela. ante LOUKETO!Νομιζω οτι φανηκε πως εκανα πλακα!!
Το παραξηγησες... -
Για φαγητό θα συζητήσουμε εδώ η όχι ; Άντε να γίνει λίγο ενδιαφέρον το θέμα
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Εγω λεω να κλειδωθει γιατι παλι θα πλακωθουμε!
Εγω το ειπα παντως.....κριμα το topic
tsampa o xronos pou efaga!
gia na pw thn alhtheia hthela na apanthsw se kapoious gia thn meroloi3ia pou deixnoun apenanti sthn alfa... an kai oxi germanikh etairia thn protimou apenanti se bmw-vw-audi! mhn xexnate oti 'kerdizoun' apenanti se pio nea montela. ante LOUKETO!Νομιζω οτι φανηκε πως εκανα πλακα!!
Το παραξηγησες...den to parexhghsa!
kai egw thn plaka prospathhsa na sunexisw alla apo oti fainete den epiase! -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
δεν καταλαβα,εδω μεσα καποιοι εχετε μπερδευτει για τα καλα,λουκετο λεει ο ενας κριμα το τοπικ ο αλλος,πεστε μας τι θελετε να σας απαντουμε κιολας να ειναι πιο ελευθερο το φορουμ.
αληθεια επειδη ειναι σε 1 κατηγορια πρωτοι σημαινει κατι ενω η audi που ειναι σε ολες τις αλλες δεν σημαινει τιποτα.
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια μου φαινεταιden katalabainw ti thes na peis... mono epituxeia mporei na einai gia thn alfa na einai se oles tis parapanw kathhgoreies sto top-3 kai na kerdizei tous sumanthkoterous antipalous(ALFA147 - A3,ASTRA,GOLF,BMW1 , ALFA156 - BMW3,PASSAT , ALFAGT - RX8,350Z,AUDITT). ta montela ths paramenoun paroauta ta perissotera poio palia apo ton sunagwnismo! auta einai ta stoixeia pou pernoume apo thn dhmoskophsh oswn afora thn alfa romeo. mhn xexname oti to test exei na kanei me tis ENTUPWSEIS kai thn EMFANISH tws autokinhtwn!
apo thn prwth matia to 'test' einai san egine sthn italia!!!
-
den katalabainw ti thes na peis... mono epituxeia mporei na einai gia thn alfa na einai se oles tis parapanw kathhgoreies sto top-3 kai na kerdizei tous sumanthkoterous antipalous(ALFA147 - A3,ASTRA,GOLF,BMW1 , ALFA156 - BMW3,PASSAT , ALFAGT - RX8,350Z,AUDITT). ta montela ths paramenoun paroauta ta perissotera poio palia apo ton sunagwnismo! auta einai ta stoixeia pou pernoume apo thn dhmoskophsh oswn afora thn alfa romeo. mhn xexname oti to test exei na kanei me tis ENTUPWSEIS kai thn EMFANISH tws autokinhtwn!apo thn prwth matia to 'test' einai san egine sthn italia!!!
και τι σχέση έχει η εμφάνιση με το αν ένα αυτοκίνητο είναι καλό/γρήγορο/αξιόπιστο/εμπορικό ή όχι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
den katalabainw ti thes na peis... mono epituxeia mporei na einai gia thn alfa na einai se oles tis parapanw kathhgoreies sto top-3 kai na kerdizei tous sumanthkoterous antipalous(ALFA147 - A3,ASTRA,GOLF,BMW1 , ALFA156 - BMW3,PASSAT , ALFAGT - RX8,350Z,AUDITT). ta montela ths paramenoun paroauta ta perissotera poio palia apo ton sunagwnismo! auta einai ta stoixeia pou pernoume apo thn dhmoskophsh oswn afora thn alfa romeo. mhn xexname oti to test exei na kanei me tis ENTUPWSEIS kai thn EMFANISH tws autokinhtwn!
apo thn prwth matia to 'test' einai san egine sthn italia!!!
και τι σχέση έχει η εμφάνιση με το αν ένα αυτοκίνητο είναι καλό/γρήγορο/αξιόπιστο/εμπορικό ή όχι;
eipa oti exei kamia sxesh h emfanish?
-
να συγκρίνουμε σχεδιαστές τότε
'Πολύ καλό το τελευταίο συνολάκι του De Silva'
'Tι λες καλέ, καλύτερο είναι του Bangle (λέμε τώρα )'
'Α εγώ προτιμώ Giuggiaro, ιταλική φινέτσα'
Και μετά λέμε για τις γυναίκες και τα ρούχα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν ξέρω για σένα, πάντως εγώ αυτοκίνητο που θεωρώ άσχημο ή έστω μέτριο εμφανισιακά δεν θα αγόραζα κι ας ήταν το πιο γρήγορο απ'όλα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν ξέρω για σένα, πάντως εγώ αυτοκίνητο που θεωρώ άσχημο ή έστω μέτριο εμφανισιακά δεν θα αγόραζα κι ας ήταν το πιο γρήγορο απ'όλα.
fusika kai den tha agoraza ena autokinhto an den mou arese se emfanish! uparxoun poloi pou to kanoun auto?
oi gunaikes exoun ta rouxa(mporei kai merikoi antres ) oi antres ta autokinhta! pws na to kanoume dhladh? -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
αφού ξέρεις για μένα Σιγά την εμφάνιση που έχει το golf ή το Fabia
-
Πρέπει να σημιωθέι εδώ πως στη Γερμανία φορολογούν τα άλογα του κινητήρα, άρα έχουν όφελος οι Γερμαναράδες να παίρνουν κινητήρες με λιγότερα άλογα, αλλά με περισσότερη ροπή στις χαμηλο-μεσαίες στροφες.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αφού ξέρεις για μένα Σιγά την εμφάνιση που έχει το golf ή το Fabia
lkare,
σαφώς για σένα δε 'μετρά' το σχήμα...
Προσωπικά, δε θα αγόραζα ποτέ ένα αυτοκίνητο που δεν θα μου άρεσε εμφανισιακά, που δε θα με προέτρεπε να το κοιτάζω...
Και να στρίβει, και να είναι γρήγορο και να είναι όμορφο (με τα δικά μου γούστα )
Το GTI, σχεδιαστικά σαν Golf, μου είναι αδιάφορο.
Σαν Golf GTI με το αλλαγμένο μπροστινό μέρος, μου προκαλεί ενδιαφέρον.
Συν τοις άλλοις, στρίβει, επιταχύνει καλά.
Άρα, είναι μέσα στις επιλογές μου, καθώς άλλοι, σημαντικοί παράγοντες αντισταθμίζουν την -απλώς αποδεκτή- του εμφάνιση. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Άρα, είναι μέσα στις επιλογές μου, καθώς άλλοι, σημαντικοί παράγοντες αντισταθμίζουν την -απλώς αποδεκτή- του εμφάνιση.Σε αντίθεση με το A3 SB TFSI, έτσι;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Άρα, είναι μέσα στις επιλογές μου, καθώς άλλοι, σημαντικοί παράγοντες αντισταθμίζουν την -απλώς αποδεκτή- του εμφάνιση.Σε αντίθεση με το A3 SB TFSI, έτσι;
Σαφώς
oi protimhseis twn germanwn!