-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Αν καποιος εχει οδηγησει το παλιο Α4 και την Ε46 θα εχει καταλαβει τι διαφορα μεταξυ ενος Audi και ενος BMW. Δεν ειναι οτι η Audi δεν θελει να φτασει την BMW... Ειναι οτι δεν μπορει...πιο παλιό Α4 και ποια Ε46; 1.6 και 316 τα ίδια χάλια είναι, 1.8Τ Quattro 190 με 325 είναι εντελώς διαφορετικά, χωρίς να υπολογίζεται το κόστος
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Αν καποιος εχει οδηγησει το **παλιο **Α4 και την Ε46 θα εχει καταλαβει τι διαφορα μεταξυ ενος Audi και ενος BMW. Δεν ειναι οτι η Audi δεν θελει να φτασει την BMW... Ειναι οτι δεν μπορει...Μή βιάζεσαι...
-
technik δεν βιαζομαι... Εξαλου δεν μιλησα για το καινουργιο Α4 και την Ε90. Δεν οδηγησα κανενα απ'τα δυο και δεν μορω να εκφαιρω γνωμη. Εχω οδηγησει ομως το προηγουμενο μοντελλο Α4 το οποιο ουτε καν συγκρινεται με την Ε46 320 που εχω.
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
technik δεν βιαζομαι... Εξαλου δεν μιλησα για το καινουργιο Α4 και την Ε90. Δεν οδηγησα κανενα απ'τα δυο και δεν μορω να εκφαιρω γνωμη. Εχω οδηγησει ομως το προηγουμενο μοντελλο Α4 το οποιο ουτε καν συγκρινεται με την Ε46 320 που εχω.Για την πρώτη γενιά συμφωνώ. Άλλωστε από το '94 κι έπειτα
'ξανα-αναγεννήθηκε' η AudiΣήμερα, έχουν αλλάξει/συνεχίζουν να αλλάζουν τα πράγματα
-
Εγω λεω να κλειδωθει γιατι παλι θα πλακωθουμε!
-
Μιλαω για Α4 2.0 του 1999. Το εχει ο αδερφος της κοπελας μου...
Το εχω οδηγησει πολλες φορες και δεν με εντυπωσιασε. Παντως για το καινουργιο Α3 δεν εχω να πω τιποτα. Ειναι εξαιρετικο αυτοκινητο. Δυστηχως δεν οδηγησα την σειρα 1 για να μπορεσω να κανω συγκριση.
Pad μην φοβασε δεν πλακωνομαστε... Ειπα απλως την αποψη μου. Εξαλλου νομιζω οτι ουτε ο technik ειπε κατι που να προκαλεσει... -
ΥΓ. O technik δεν 'τσακώνεται'
-
Φιλε technik γενικα αυτη η κατηγορια αυτοκινητων δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.(Α4, σειρα 3, c-class κτλ). Γιαυτο εχω παραγγηλει to S2000. Ηταν λαθος μου που πηρα την 320 και το μετανιωσα εδω και πολυ καιρο. Ακομα 27 ειμαι και το αιμα μου βραζει...
-
Αφού πειστείκαμε για την Γερμανική ανωτερότητα, καιρός να πλακωθούμε ποιος Γερμανός είναι ανώτερος...
Ούστ μικρομεσαίοι με Άουντι και Μπεμβε! Ζήτω η μεγάλη κυρία!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αφού πειστείκαμε για την Γερμανική ανωτερότητα, καιρός να πλακωθούμε ποιος Γερμανός είναι ανώτερος...Ούστ μικρομεσαίοι με Άουντι και Μπεμβε! Ζήτω η μεγάλη κυρία!!!
Άλλωστε,
πρίν βγεί οποιαδήποτε σύγκριση με Γερμανικό (1 εκ των 3),γίνεται πρώτα 'εσωτερική' μάχη.
Τυχαία;
ΥΓ. GeorgeTabs, μή σκορπίζεις τη διχόνοια! 3 και ο κούκος 'είμαστε'
-
Παντως ενα ειναι σιγουρο...
Τα BMW ελκυουν τις γυναικες.
Αφου το λεει και το ονομα της εταιρειας...
BMW- Brings Me Women -
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΥΓ. GeorgeTabs, μή σκορπίζεις τη διχόνοια! 3 και ο κούκος 'είμαστε'
O οποίος πάλι καλά που καλοκαίριασε και μπορεί να οδηγεί την Γερμανίδα του άφοβα!!!
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Παντως ενα ειναι σιγουρο...
Τα BMW ελκυουν τις γυναικες.
Αφου το λεει και το ονομα της εταιρειας...
BMW- Brings Me WomenΠαραπληροφόρηση...
Bei
Mercedes
Weggeworfen -
Οπως και να το κανουμε αλλη κλαση ειναι τα BMW...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
εντυπωση μου κανει η παρουσια των alfa
Καλά, τα VW που είναι;;;
Αν δεν προσέξατε, το poll αφορά εξωτερική εμφάνιση.
Giatre, θέλεις δηλαδή σοβαρά να μας πεις ότι όποιος δεν πιστεύει ότι τα Άουντι είναι τα ομορφότερα αυτοκίνητα σε όλες τις κατηγορίες είναι κολλημένος και λέει μαλακίες; Ή όποιος δεν υποπτεύεται ένα γερμανικό περιοδικό για μεροληψία υπέρ των γερμανικών αυτοκινήτων;
γιατι να μην μεροληπτει υπερ την bmw η της mercedes?
σε λιγο θα μας πεις οτι οι ελληνες εχουμε μεγαλυτερη αυτ/κη παιδεια απο τους γερμανους
να ξερεις οτι βαζεις το μπαρουτι για να σχιστει το θεμα -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Οπως και να το κανουμε αλλη κλαση ειναι τα BMW...γιατι στο nick σου δεν εγραψες ΒΜW?εγω τουλαχιστον το εβαλα στο αβαταρ μου
-
Εχω βαλει ///Μ(motorsport) που ειναι τα αγαπημενα μου ΒΜW...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Εγω λεω να κλειδωθει γιατι παλι θα πλακωθουμε!Εγω το ειπα παντως.....κριμα το topic
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Εγω λεω να κλειδωθει γιατι παλι θα πλακωθουμε!
Εγω το ειπα παντως.....κριμα το topic
tsampa o xronos pou efaga!
gia na pw thn alhtheia hthela na apanthsw se kapoious gia thn meroloi3ia pou deixnoun apenanti sthn alfa... an kai oxi germanikh etairia thn protimou apenanti se bmw-vw-audi! mhn xexnate oti 'kerdizoun' apenanti se pio nea montela. ante LOUKETO! -
Αυτο που κολλαει?
oi protimhseis twn germanwn!