-
Κλασσικό μεταμεσονύχτιο λιώσιμο στο 4ΤF...
Τι κατάρα κι αυτή, αν δε πάει 5 το πρωι δεν με πιάνει ύπνος....
-
Είναι κανείς εδωωωώ...;
-
Καταραμένο φόρουμ, μου'χεις φάει τη (νυχτερινή) ζωή!!! Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος, αλλά όπως λένε, τα μεγάλα ονόματα κυκλοφορούν μικρές ώρες Αντε καλη μας μέρα
-
Πίστεψέ με, δεν είσαι ο μόνος!
-
Πάλι θα ξυπνήσω στις 5 το απόγευμα όπως πάει...
-
Και γω εδώ είμαι!
Οι παρατεταμένες διακοπές δεν βοηθούν στο να αλλάξω το ωράριό μου από σε 'εξεταστική mode' σε 'καθημερινότητα mode' και να κοιμάμαι σε πιο λογικές ώρες.... -
νυσταζω............δεν εχω κοιμηθει ολο το βραδυ επειδη εδινα σηματα σημερα το πρωι στης 7:30. ειχα αγχος και δεν μπορουσα να κοιμηθω τουλαχιστον τα περασα......
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
νυσταζω............δεν εχω κοιμηθει ολο το βραδυ επειδη εδινα σηματα σημερα το πρωι στης 7:30. ειχα αγχος και δεν μπορουσα να κοιμηθω τουλαχιστον τα περασα......Μπραβο.
-
νυσταζω............δεν εχω κοιμηθει ολο το βραδυ επειδη εδινα σηματα σημερα το πρωι στης 7:30. ειχα αγχος και δεν μπορουσα να κοιμηθω τουλαχιστον τα περασα......Βρε αντί να χαίρεσαι που πέρασες τα σήματα σκέφτεσαι που δεν κοιμήθηκες??
Συγχαρητήρια και από εμένα.
-
ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια.
-
ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια.Άντε και καλα παντιλίκια
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια.
Άντε και καλα παντιλίκια
Όχι όμως με το λάντα γιατί θα πρέπει να ξανακάνεις service..
Συγχαρητήρια και από μένα
-
Καλησπέρα σας!
Απ' ότι βλέπω είμαστε περισσότεροι απ' ότι συνήθως,τέτοια ώρα..
Μήπως βοηθάει ο Φούλιους Ζιζάνιους ή είναι τυχαίο;Μποεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί κάποιοι εδώ μέσα έχουν κόλλημα με τους φοιτητές που έχουν τελειώσει την εξεταστική τους και γράφουν στο 'Σουβλατζίδικο';
Αν το πρόσεξε κανείς... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μποεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί κάποιοι εδώ μέσα έχουν κόλλημα με τους φοιτητές που έχουν τελειώσει την εξεταστική τους και γράφουν στο 'Σουβλατζίδικο';
Αν το πρόσεξε κανείς...ΟΛΑ τα προσέχουμε, ΟΛΑ τα διαβάζουμε, μην ανησυχείς
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μποεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί κάποιοι εδώ μέσα έχουν κόλλημα με τους φοιτητές που έχουν τελειώσει την εξεταστική τους και γράφουν στο 'Σουβλατζίδικο';
Αν το πρόσεξε κανείς...ΟΛΑ τα προσέχουμε, ΟΛΑ τα διαβάζουμε, μην ανησυχείς
Καλά,για σένα 'mr 70 tabs ανοιχτά ταυτόχρονα' ήμουν σίγουρος!
-
τέτοια ώρα, δεν ξεπερνάω τα είκοσι... κάνει νύστα εδώ που είμαι... καληνύχτεζ παίδες!
-
Αν το πρόσεξε κανείς...Tι λένε γι'αυτους? και σορυ αλλα το συγκεκριμενο τοπικ ακριβως το θεματολογια εχει γιατι δεν εχω καταλαβει?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αν το πρόσεξε κανείς...Tι λένε γι'αυτους? και σορυ αλλα το συγκεκριμενο τοπικ ακριβως το θεματολογια εχει γιατι δεν εχω καταλαβει?
Καλώς την!Όπως έχει γραφτεί στην πρώτη σελίδα:
βασικα η υπαρξη του ειναι απλη! Πολλοι απο μας καθομαστε μεχρι αργα! Ε λοιπον κατι πρεπει να γραφουμε!!
Μπορει να γραφει εδω ο καθενας τις μεσαμετονυχτιες ανησυχιες του και τις μουσικες επιλογες του!
Όσον αφορά το άλλο θέμα,κάποιοι (ονόματα δεν λέμε) ρίχνουν μπηχτές του τύπου 'εγώ σηκώθηκα και έφυγα,δούλεψα και πρόκοψα και δεν κάθομαι σαν εσας τους τεμπέληδες που δήθεν σπουδάζετε,ενώ στην πραγματικότητα παίζετε όλη μέρα στο net'.Μάλιστα αυτοί οι κάποιοι δεν είχαν δείξει τέτοια δείγματα στο παρελθόν.
Το αποδίδω ως τρόπο άμυνας στην πίεση που έχουν δεχτεί απ' τους υπόλοιπους.... -
**Ναι τωρα το ειδα... **
Όσον αφορά το άλλο θέμα,κάποιοι (ονόματα δεν λέμε) ρίχνουν μπηχτές του τύπου 'εγώ σηκώθηκα και έφυγα,δούλεψα και πρόκοψα και δεν κάθομαι σαν εσας τους τεμπέληδες που δήθεν σπουδάζετε,ενώ στην πραγματικότητα παίζετε όλη μέρα στο net'.Μάλιστα αυτοί οι κάποιοι δεν είχαν δείξει τέτοια δείγματα στο παρελθόν.
Το αποδίδω ως τρόπο άμυνας στην πίεση που έχουν δεχτεί απ' τους υπόλοιπους....** Αυτο που λες δεν το χω δει, αλλα τι σε (μας) νοιαζει εσενα (εμας)? εγω εφτυσα αιμα αυτην την εξεταστικη (ψυχολογικα πιο πολυ) γι'αυτο δεν με παιρνει ο υπνος **
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
**Ναι τωρα το ειδα... **
Το αποδίδω ως τρόπο άμυνας στην πίεση που έχουν δεχτεί απ' τους υπόλοιπους....** Αυτο που λες δεν το χω δει, αλλα τι σε (μας) νοιαζει εσενα (εμας)? εγω εφτυσα αιμα αυτην την εξεταστικη (ψυχολογικα πιο πολυ) γι'αυτο δεν με παιρνει ο υπνος **
Βρε δεν είπα ότι με πήραν τα κλάματα!Αυτό έλειπε να με νοιάζει τι λέει ο καθένας...
Απλά δεν κατάλαβα προς τι οι σπόντες...
Αλήθεια τι σχολή είσαι; (αδιάκριτη ερώτηση,αν θες απαντάς)
Εγώ ακόμη στο περίμενε είμαι...Τέλειωσα νωρίς την εξεταστική και απ' ότι βλέπω οι καθηγητές δεν βιάζονται να αρχίσουν τα μαθήματα.Χαλαρά...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]